Games for Windows Live

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
jo nemtudom, nekemis ez már kijött mikor véletlen 2007-et nyomtam be. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Klemice
nyílván 20 évesen 18 év alá regelem be magam

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

DarkSector
oks sok sikert.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
a születési év gondolom nem volt meg 18+

Jim Morrison
huha, a klienst akkor letoltom mindjart.
Bongeszoben neztem most a fiok beallitasokat:

Bal oldalt a friss account, jobb oldalt a regi. Mindketto regioja Hun. :/ Mindjart megnezem a klienst hatha lesz valami...

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Klemice
A profil frissítésnél pedig ezt kapom:
Ajjaj... Ennek bizony nem lett volna szabad megtörténnie.Úgy látszik, valami bökkenõre bukkant a rendszerben.

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

DarkSector
most teszteltem le gond nélkül be tudtam lépni a GFWL kliensbe.

nézd át pontossan, e-mail, meg jelszó stb....alapossan!
nálam 100%-ig mükszik.

Jim Morrison
nekem is volt már profilom, játékban azt iirja ki, hogy Cannot connect to live, es olyan regiobol szeretned valszeg hasznalni, ahonnan nem elerheto... csinaltam masik profilt, de a Nickemet ugyanarra nem tehetem mint az elozo, de akkor megis mit csinaljak? ki kene torolnom a regi accom nem?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

DarkSector
az érdekes.

Klemice
Én régen magyart regeltem, de még mindig nem enged be. Erre valami megoldás? :S

DarkSector

Bence94
aham.a régit szerintem megtartom és mellé készítek egy magyart...

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

DarkSector
nem már lehetett rég regisztrálni.
1.-étõl meg már lehetett használni is!

DarkSector
nm

Bence94
nem 12-én lesz elérhetõ ?

teljesen újat hogy lehet ?
Jim Morrison
Gyorsan felrakom ujra a GoW ot es nyomulok fuckyeah 😄

fasza, kösz
DarkSector

mostmár van itthon is, hogyan is lehet az amcsi címet átkarcolni magyarra?
Optimus Prime
Hehe, végre mûködik! Én új fiókot hoztam létre, illetve a meglévõ Live/hotmail fiókomat használtam. De megy minden, bár a Live progi játékon belül még nem magyar, de maga a kliens külön indítva igen.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Optimus Prime
OK, a minap a magyar oldalon regisztráltam a Hotmail/Live fiókommal. De belépni nem tudok vele a Live-ba. A Steamen vettem a Red Facion: Guerilla-t és próbáltam az új/Live fiókommal belépni, de ekkor kérte a játék kulcsát. Hogy õszinte legyek nem mertem beírni.
Tud már valaki valami biztosat, hogy mikortól és miképp lesz a magyarítás? Mert az Xbox.com fele nem mûködik és csak jajgat, hogy nincs ilyen oldal.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Bence94
köszi nem az volt a gond valami elcseszõdött most teljesen lepuceráltam és újra raktam aztán most mûködik.persz e a hotfixel is ismét kellett szórakoznom de úgy tûnik most egy ideig mûködni fog ez a szar...

lolSL
microsoft.com-ról töltsd le

Bence94
Üdv! Olyan problémám van, hogy játék közben nincs illetve a windowsban se tudom elindítani a programot mert azt írja egy kis felugro ablak:Games for windows-live is missing.do you want to install ? és én rámegyek hogy igen letölteti velem a klienst de akkor is ezt írja ki bármit is csinálok... pls help!

DarkSector
az igaz. 😊
pénzért jah jó sokért. 😊

lolSL
pl bioshock 2 dlc-t is megveheti majd jó kis forintért 😄

DarkSector
jah de itt még annyi haszna se lesz, ott van support, van pontkártya, itt semmi nem lesz, max ott lesz hogy köröcsökpusztán a tanya u3-ban lakik ennyi.

lolSL
ugyanaz a kettõ

DarkSector
erre nem vonatkozik, az xboxlive.

Optimus Prime
Épp nézem már én is ezt a honosítást. De nem találok olyan opciókat. Lehet csak november 12.-e után lesz, bár a GYIK nem ezt mondja/errõl nem szól.

Egyébként muszáj a meglévõ játékaim miatt honosítani vagy lehet újat is készíteni? Úgy értem bármi módon (CD key-vel) kötve van az adott fiókhoz a játék? Vagy csak stats, achievement, friends szinten?

Klemice
azért mert elbasztad a key-t, nem fog neked bárki adni ingyen egy újabbat -.-

lolSL
akkor vidd vissza a boltba és cseréltesd ki

De megvan de azt ami megvan nekem nem fogadja el!
Klemice
Vedd meg szépen, senki nem ad neked ingyen 8-10 ezres key-t 😊

Szevasztok!Adna vki a Forma 1 2010-hez product key-t nagyon kéne.Elõre is kössz!
MÉG AKKOR IS FELESLEGES PROGRAM LESZ. VIVA LA CAPSLOCKDAY
lolSL
A héten 3.75 dollár a GTA san andreas.
http://www.microsoft.com/games/en-US/Games/Pages/grandtheftautosa.aspx

Át fog alakulni a Games for Windows Marketplace November 15.-tõl! 😊

Sample képek:

fery02
Elméletileg igen.
Pont ezt szerettem volna én is módosítani most, de nálam a "M Account" rész alatt nincsen "Account Region" opció.

Ilyesmire utaló opció az a "Contact Information" lenne, de ott pont a Region részt nem tudom módosítani.

Tehát a kérdésem: Hogyan tudom "magyarítani" a fiókomat? 😄

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Optimus Prime
Jól értem: a régi nem magyar accountom is tudom magyarosítani, hogy az igazi adataim szerepeljenek benne? Ezáltal megtartva nevet és az achikat. Esetleg akkor is hozzá tudom rendelni a Hotmailes accoumtomhoz?

lolSL
november 10tõl lesz magyar

miért akarnék én bármit is venni, a live még mindig egy szemét a steamhez képest

megnéztem, és nekem nem sikerült amerikairól átírni...
lolSL
mert ha akar játékot vagy dlc-t venni vagy vmit a marketplacen akkor g*cidrága lesz
warez live key mellé persze lehet honosítani 😄

akinek pcje van miért ne honosítaná?
lolSL
1.5x*

lolSL
hát hülye aki honosítja már bocs 😄 2.5x áron a havidíj meg a pont ...

"Magyarországon a 12 hónapos elõfizetés 14999 Ft áron lesz elérhetõ, a 2100 Microsoft Points pontot tartalmazó feltöltõkártya pedig 6999 Ft-ért lesz kapható."

http://www.xbox.com/hu-HU/live/faq.htm

K: Mûködni fog Magyarországon a Games for Windows – LIVE?

V: Igen. A Games for Windows – LIVE és az Xbox LIVE egy és ugyanaz, csak a platform különbözõ. Ez azt jelenti, hogy a barátok listája, az eredmények, a játékos pontszáma és hírneve közt a két szolgáltatásban nincs eltérés – még a bejelentkezési adataid is azonosak. A Games for Windows – LIVE mindenütt mûködik, ahol az Xbox LIVE elérhetõ. Ezen felül az újonnan megnyílt LIVE piacokon bevezetjük a Letölthetõ játékok szolgáltatást is, mellyel teljes játékokat lehet megvásárolni.

K: Hogyan honosíthatom a fiókomat?

1. Jelentkezz be az Xbox LIVE hálózatába, és tallózz a My Account page oldalra
2. Kattints az Account Region opcióra
3. Válaszd ki Magyarországot
4. Kövesd a megjelenõ utasításokat! Ne feledd újra letölteni tartalmaidat egy USB flash meghajtóra vagy merevlemezedre, mielõtt továbblépnél!
5. Olvasd el és fogadd el a Felhasználási feltételeket
6. Fiókodat ezt követõen honosítja a hazádban kínált LIVE szolgáltatás
7. Válaszd ki a tagsági fokozatot (Ezüst vagy Arany)
8. Ha Arany tagságot szeretnél, hitelkártyaadataidat is meg kell adnod
9. Immár a magyarországi LIVE hálózat hivatalos tagja vagy. Gratulálunk!

Optimus Prime
Kipróbáltam a Live-ot, meg nálam. Maga a Start menüs ikon nem, de a játékon belül nincs gond. Ez a CD kulcs dolog hogy van? Mert olvastam olyat is, hogy lejárt egy tagnak a regisztrációk száma az accounthoz. :S
Nekem 2 Live játékom van - Universe at War, Lost Planet Colonies - de egyik se kér kulcsot csak telepítésnél. Bár lehet az LP kért, ebben már nem vagyok biztos.

Van megoldás hogy tudjunk játszani online de csak akkor ha még nem regisztráltál a cd-n lévõ kulcsal.