1169
-
PunkZoli #729 ezek közül valamelyik beregelhető a steamen?
800pont mennyit ér?
hol vannak kiírva a napi akciók? -
#728 xbox.com-on be lehet állítani paypalos fizetést usa accountra, az meg már megy magyar kártyával --> olcsó pontok, nagy választék :)
bár ez inkább akkor fontos ha xboxod van, ez a gwfl egyelőre gyengusz amerikai választékot tekintve is, de azért az ilyen akciók már egész csábítóak. -
#727 Nekem sem fogadta el a bankkártyát, amíg amerikai volt az account.
Magyarra migrálva az accountot, már elfogadja a kártyát is
:) -
#726 szuper -
#725 gamestar hírhez vki beírta a magyar accounttal elérhető gamek listáját:
- 4 Elements
- 7 Wonders: Treasures of Seven
- A Vampyre Story
- Ankh 2
- Ankh 3
- Bejeweled 2
- Bejeweled 3 (előrendelhető)
- Blur
- Bookworm
- Call of Duty 4: Modern Warfare
- Call of Duty: World at War
- CarneyVale - Showtime
- Chainz 2 - Relinked
- Cubis Gold
- Cubis Gold 2
- DarkVoid
- Fable: The Lost Chapters
- FlatOut - Ultimate Carnage
- Football Manager 2011
- Gardenscapes
- Grand Theft Auto III
- Grand Theft Auto IV + a 2 DLC
- Hitman 2: Silent Assassin
- Jewel Quest 5
- Kane & Linch: Dead Men
- Lara Croft: Tomb Raider - Legend
- Lara Croft: Tomb Raider - Anniversary
- Mahjongg Dimensions
- Mini Ninjas
- Plants vs. Zombies
- Poker Suerstars III
- Prototype
- Singularity
- Slingo Deluxe
- Text Twist 2
- Zoo Tycoon 2 - Ultimate Collection
- Zuma's Revenge
-
#724 én nem gold amerikaival meg tudtam venni simán pontokkal. -
#723 fura nem vagyok goldos mégis meg tudtam volna venni csak a bankkártzya adatokat nem fogadta el. -
#722 Nekem engedte volna magyar accounttal is, de végül mégsem, mert csak Gold accounttal él az akció. -
#721 Köszi szépen,már tudom:D -
#720 hát kb :P -
#719 hmm még akkor sem engedi :O egyék meg az összes f4szomat -
#718 jah jogos. de furi nekem hogy ha nem magyar valaki akkor ms pontért miért nem engedi megvenni. -
#717 azaz, már ott van a Blacklight Tango Down is :-(( megvenném de szopatnak -
#716 jaja sirályos
pusztulatgenyóság. -
#715 sajnos felejtős, a kliensben nincs, az oldalukon fent van de ott meg arcon vág mer magyar vok :D -
#714 az cumi, mert csak magyarral lehetne bankkártyás fizetést elkövetni, akkor nem vágom mit reklámozzák gamestar-on. -
#713 magyar marketplacen nincs fent a game, ahogy az eddigi akciók közül egyik se volt. -
#712 vagyis nem tudod megvenni?
lehet csak külföldi accounttal lehet? -
#711 nem, simán z betűre végződő tulajdonnévként kell kezelni. -
#710 lehet ezzel nem érek el sokat pedig maradt 120ms pontom és abból elvileg meg tudnám venni, csak kiírja hogy nem és nem!! xd -
#709 amúgy én vagyok nyelvtanból 0-ás, vagy a "Windowson"-t "Windows-on"-nak kellene helyessen írni?
:D -
#708 De most végképp nem értem a problémát, 1 hétig akciók vannak, cd-kulcs szerzése most a legkönnyebb:
-
#707 jah még James Bond Quantum Solance vagy mit is lehet küldeni. -
#706 offline profilt hozz létre, mert online-hoz kell a gfwl kulcs.
ezt ugy teheted meg, ha elérsz a szerződés elfogadásáig, és nem leokézod, hanem rányomsz középen kb a kék színü Create Profil szövegre vagy mi.
Régen nem így volt, ezt kb év eleje óta változtatták meg.. -
#705 eredeti kulcs asszem a dirt2 óta nem megy más játékkal.
vagyis gta4 még tudtommal igen.
én egyet tudok, játszottam ezekkel egy Gears of War kulccsal:
Gears Of War, Batman AA, Red Faction Guerilla, Fallout 3, Flatout Ultimate Carrage, GTA4, Street Fighter IV, Bioshock 2, Kane & Lynch, Lost Planet, Section 8, The Club.
és amit azóta is használok a Resident Evil 5!
Én régebben ezeket használtam egyetlen Gears of War kulccsal. Feltételezem még a régiek mennek máig is, mivel a Resident Evil 5-el nemrég próbálkoztam multiban az uj update után, szóval én a Dirt2-nél tapasztaltam elsőnek hogy nem fogadta el a cdkulcsot, hibát irt ki, ellenben a dirt 2 achikat adogatja, szóval ott csak félig müködik.
én vennék a helyetekben egy 990ft-os játékot, vagy olcsobban ha van neten vagy valahol, és annak a cd-kulcsával játszanék, persze csak a dirt2-nél régebbiekre van esélyetek. -
#704 Ha meg simán akarok belépni csak a Live-ba akkor meg ezt irja..
There is a problem with your account that you need to resolve before signing in. Code: 80154002 -
#703 Sziasztok..mi lehet a baj nálam hogy felrakom a 1.07 patchet (most raktam fel az egész gamet is) És amikor beakarok lépni a windows live-ba kéri a CD kulcsot..de nekem a Razor verzio van meg:S -
#702 Akkor egyenek F.szt!
Öcsémnek kellett volna mert ugye neki nincs eredeti játéka,de az achik meg jó ha vannak.Én is ugy szoktam h felrakok egy eredeti játékot,azzal bejelentkezek,és utánna már minden játékban megmarad a nevem meg müködnek az achik is,csak ugye offline modban vagyok.
Akkor nézni kell neki valami akciós játékot.
Vagy esetleg a GTA4 kulcsomat kölcsönadom valamihez,feltéve ha nem tiltják le utánna.Ez müködhet egyébként? -
#701 azért mert eltörölték ezeket az ingyenes játékokat hála a MW2-nek -
#700 Leszedtem egy ingyenes játékot a marketplacen,ez a Game Room.
Eddig adott hozzá CD kulcsot h be birjak jelentkwezni online,de ezzel
az ujjabb GFWL-lel nem tudok kulcsot kérni.
Akinek esetleg a régi GFWL van az megtenné h kér egy kulcsot ehhez a szarhoz?Persze le kell hozzá tölteni. -
#699 egyéni problém. -
kacsabaszk #698 A regisztrációval mi baj lehet? Mert a hotmailes email címemet használom és minden más ms-es cuccba be tudok jelentkezni (kivéve persze a g4w-t ami miatt van ez az egész). Egyre idegesebb vagyok egyik fórumon sincs semmi erröl a témáról, de ami nagyon nagyon felidegesít az az hogy miért tudtam a cd kulcsot beírni ehez az accounthoz és miért nem dobott már akkor ki ezzel a hibával. -
#697 Én 2 éve nem használom az Xfire-t, mert valami okból totál belassította nálam a játékokat. Mindet, amit csak Xfire-ral/-on indítottam, cirka 5-10 fps-sel futott még a Halo is. :S
Persze a Live-ot se kedvelem bár nálam most működik és így vannak achik, hamár nem SteamWorks-ös a játék. :) -
#696 nm
:P
jo jtékot. -
csibe70 #695 Darksector a segítséged köszönöm szépen sikerült most már vannak pontjaim,, bár kezdhetem megint újra de legalább müködik még 1 x köszi szépen s bár halkan mondom meg ne halja senki sem,, bár mindenki ilyen segítőkész lenne THX THX THX -
#694 probáld ujra, vagy a regisztrációd nem jo. -
kacsabaszk #693 >>>Ajjaj... Ennek bizony nem lett volna szabad megtörténnie.
Úgy látszik, valami bökkenőre bukkant a rendszerben.<<<
Ezt írja ki és még mindig nem tudok vele semmit sem kezdeni már kezd nekem is tele lenni a tököm az összes ms-es cuccal!
-
#692 csőbocs skype nincs bekapcsolva ha irsz akkor ide privátot, hogy menjek skype-ra. :)
csak akkor megyek skype-ra ha megkérnek.
amugy chat-elésre meg mindenre xfire. -
csibe70 #691 darksector küldtem neked skypén üzit nézd meg légyszives!(ha van idöd) -
#690 Mától egy hétig minden nap 99 cent egy játék usa accounttal, .75 p uk-el.
ma deus ex.