Games for Windows Live

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lolSL
A dirt 2 kulcs csak a dirt 2-höz jó.

Akkor ezzel mit lehet csinálni? Kidobni a kukába?:S Vagy valami ötlet?!

© Optimus Prime

Nekem win7 van! Nekem is tetszik a kép.😄

Gigabyte M52L-S3P | AMD Athlon II X2 255 (3,1ghz) | 4GB DDR3 1600MHZ | Saphire Ati Radeon HD 4670 1GB DDR3 | Windows 7 Ultimate 64Bit. | 1,5 TB WD 7200RPM + 500GB WD 7200RPM

lolSL
ha nem magyar accod van akkor zenét is lehet vele venni zune.neten

érdekes, kaptam 800 pontot ingyen... persze nem fogok semmit venni
Optimus Prime
én nem szúrtam ki, a háttérkép teljesen elvonja a figyelmet, a leírt problémádról is. 😊

Egyébként ez a bejelentkezési hiba nekem is elõjön néha. Persze én a Start menübõl nem tudom elindítani a klienst, csak ha a könyvtárában kétszer kattintok rá. Egyébként a hotfixével jön, de azt nem lehet telepíteni, mert angol nyelvû (magyar XP-m van).

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

DarkSector
egyik ismerõsnek is ezt irta ki, pedig account és ck-key is jo volt.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Köszi akkor próbálkozok. Am még régen ilyet is írt ki nekem de nem értem miért!

Itt is a Dirt2 kulcsot akartam beírni, 100% hogy nincs felhasználva mert most vettem a Media Mark-ból. Szal full origi. Boztos feltom ide hazsnálni?😄

Gigabyte M52L-S3P | AMD Athlon II X2 255 (3,1ghz) | 4GB DDR3 1600MHZ | Saphire Ati Radeon HD 4670 1GB DDR3 | Windows 7 Ultimate 64Bit. | 1,5 TB WD 7200RPM + 500GB WD 7200RPM

Az csak azért van fent mert az xfire számolja az órákat😄 és szinte mindig fut a háttérbeD😄D:

norbi2fraktal
Hello Kitty Online <#wow1><#wow2><#wow2><#banplz>

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

DarkSector
szokásos hiba netgondok, meg sokszor várni kell és utána jo lesz vagy tedd ujra a clienst.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

tototto
nekem meg az van ha elakarom inditani a klienst kiirja kéne egy hotfix az xpmhez, és elirányít erre az oldalra, de amit innen letöltök arra meg azt mondja nem tudja telepíteni mert nem megfelelõ a nyelv, de akkor mi a picsnek nem azt ajánlja fel letöltésre, ezen a microsoft oldalon nem tudom mit kéne leszednem hogy mûködjön
pedig minden frissítés fent van az xpn szal nem értem mit hiányol

MI lehet a baja?😞

Sziasztok. Nem tudom, hogy lehet-e vagy nemtom mert én ehez nem értek, de azt szeretném megkérdezni hogy van 1 full origi Dirt2-m nincs a kulcs felhasználva, és hogy feltudnám-e használni a kulcsát valami másik játékhoz?😊 pl.: GTA4, GTA4 EFLC...😊 PM pls. de ide is vissza nézek még. Sziasztok.

DarkSector
mostmár mindegy akik lemaradtak asszem csak egy avatar kiegészítõt kapnak.

igen a pontokat pc-n is levásárolhatod, játékra kiegészítõkre.

tototto
ha életemben nem volt xboxom, csak PCn játszottam liveon van értelme átállni MOra vagy csak xboxosok kapnak pontot, illetve ott lehet csak levásárolni?
vagy az egész kérdés már idejét múlt mert lejárt ez az akció? 😊

DarkSector
grat nyomulsz most a streetfigyterrel mi? 😊

norbi2fraktal
hehe megkaptam a beígért 800 ms pontot thx ms 😊

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

dark sektor üzentem neked privátban !
sparrow35
Csa, a jelenlegi regiomat hol tudom megnézni a win live accomnál?

I want to be a mighty pirate ever!

Bence94
amcsi reggel meg gondolom magyar kártyát nem fogad el mi ?

akkor basszák meg meg a "magyar lájv te paraszt nesze b+..."

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Zomil
tök mind1 usa-val sem mert visa elektron-t nem fogadnak el 😄

leszarom akkor most a microsoft év végi költségvetésébol 20forint hiányozni fog, h rohadjanak meg 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

lolSL
magyar accounttal nem tudod megvenni

Zomil
épp ezt akarnám megvenni, csak szol, h nincs frissitve, a term of use, átküld az xbox.com-ra...ott meg ha nyomom h nincs konzolom, és elfogadom a term of use-t kiirja ezt a hibát...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Bence94
magyar accounttal nem lehet venni a marketplacen ?

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

lolSL
btw aki nem rontotta el az accountját a magyarkodással, ma 10 cent (20 forint!) az age of empires 3 GFWL marketplacen.

lolSL
szerintem xbox.comon ne nyomj arra hogy nincs xboxod 😄

Zomil
Bocs a helyesirási hibákért, csak már egy ideje szarakodok vele :S

Zomil
Sziasztok!
Van egy hotamil-es email cimem amit régota használok, majd kb fél éve hozzácsatlakoztattam az xbox live-hoz, persze aztán smmit nem értem vele, mert a mi régionkban nem volt elérhetö. Most megprobálltam megvenni a store-bol egy játékot, de azt irja, h el kell fogadnom a legujabb term of use-t. bejelentkezek az xbox.com-on rányomok, h nincs konzolom, elfogadom és kiirja:
Ajjaj... Ennek bizony nem lett volna szabad megtörténnie.
Úgy látszik, valami bökkenõre bukkant a rendszerben.

Most ilyenkor mit lehet csinálni? :S

lolSL
hát nem lett valami nagy szám ez a beharangozott új oldal 😄 kitették webre ami eddig is volt a kliensben és fekete lett fehér helyett ,yay.

de legalább már nem csak heti hanem napos akciók is vannak. ma gta4 12 dollár.

RoboKutya78
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1210882252

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Nem tudja vki hhogy A Forma 1 2010-es játékban van-e safety car?
DarkSector
igen a dirt2-nél még az acsikat képes az elutasitás ellenére számolni, hiába ad hibaüzenetet, de ennyi a multi nem megy utána.

többinél már semmise. 😊

Pedig én valahogy megoldottam a Dirt2nél, hogy az achivementeket megkapjam. Online nem ment. De most az F1-nél nemtudom. Már elfelejtettem.

akkor asszem mindegy is próbáltam a GoW kodót de nem ok ebbe biztam hátha de akkor asszem így is úgy is hagyom
DarkSector
jah na végre zsír.

igen a régi kulcsok a DIRT 2 óta nem megy!
régi játékok egymás közt csrélhetnek kucsot, de a DIRT 2 és újabbaknál saját kulcs jó csak, és 1x használatos 1 accounthoz.

most jó de pl a f1 2010 et nem tudom egy régebbi játék kódjával aktiválni v. vmi hasonló
DarkSector
most akkor mûködik?

Uninstalled update KB977377
asszem ez volt a kulcs most ok
akk asszem hagyom
eddig is megvoltam nélküle talán nem megyek fejjel a falnak
DarkSector
az hogy a gyerek mikkel próbálkozot.
és mögé írta hogy mûködött vagy nem.

vagy pl ez
http://support.microsoft.com/?scid=kb;en-us;977377&x=4&y=15
3) checked if upnp on my router was enabled: it was enabled, but nothing

4) reinstalled the client: nothing

5) tried a connection with my xbox 360: it worked

6) tried a connection with a pc game that have gfwl (SFIV): it worked

7) deleted the XLive folder on my user account settings: nothing

ezek mit takarnak?
DarkSector
hát akkor nem értem, de tutira ott van valami kisördög, mert maga a profilod aktiv.

hát elnem tom képzelni
kikapcsoltam tûzfalat nodot mindent
DarkSector
pedig az. most nem a netvonaladra értem, hanem hogy valami blokkolja, simán letöltésnél meg sg-zéskor nem fogod észrevenni ezt a hibát
nézd a linket ez segít: GFWS 80131509 hiba

pedig mûködik minden
DarkSector
ez a hibakód a netkapcsolatra utal.

nekem nem ok
DarkSector
nekem müködött tegnap ma még nem néztem.
ha megbízol bennem, és privátba elküldöd az új profilt, megnézem mi a baj, de tegnap csináltam haveromnak is az is ment.

na csináltam egy újj gamertagot leszedtem a Games for windows kliens és nem tudok bejelentkezni