Games for Windows Live
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogyan tudok windows 10-en GFWL játékokkal játszani?
A GFWL programot felraktam a profilomat is megtalálja de azután semmi.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
De kérdezd meg a Ea supportot.
A steames kulcsra esélyed meg max a játék support oldalán érdeklődj de keresd meg a számlát is a játékhoz mert maga doboz nem biztos hogy elég bizonyíték.Vagy steam support.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Hasonló tapasztalata van valakinek?
Ugyanígy van egy Crysis Maximum Edition DVD-s játékom az EA-tól. Ezt is szívesen beregelném steam-en.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Elmesélem az egész történetet így talán értitek és tudtok nekem segíteni...
Még otthon laktam tudtam Gta4-ezni.
Már elköltöztem egy ideje otthonról a párommal lakom együtt. T-home-os netünk van. A barátokkal elterveztük újra elkezdünk Gta-ni mert nagyon jó pofa kis játék. Amit eddig használtam otthon hagytam bátyámnak hagy játszon õ is én vásároltam egy teljes packot amiben az összes gta benne van.. Steamon letöltöttem az EFLC-t, majd telepítettem, kéri a kulcsot,elindul a játék,és amikor bejön a GfWL akkor megáll a történet. Hiába akarok belépni a régi profilommal hiába csinálok újat semmi. Akkor kétségbe estem lehet rosszat vásároltam, de kizártnak tartottam. Akkor haza rohantam elhoztam otthonról és ugyan ez a hiba.. Hogy milyen hibát ír ki???Valami network Problemet... Nem tudom mi lehet a gigszer...Remélem tudtok nekem segíteni, hogy mi a teendõ... Várom a válaszotokat...
- Letöltõdik a játék a Steamrõl, tehát felkerül a gépedre.
- Elindítód, kéri a GfWL kulcsot egy ablakban.
- Megadod a kulcsot, indul a játék.
- Beléphetsz offline profillal, akkor nem mehetsz multiba, de nem kéri újra a kulcsot.
- Beléphetsz online is, ekkor bejön egy világoskék hátterû Live ablak és lehet, hogy újra kéri a kulcsot. Játszhatsz multiban.
Lehet, hogy félreértelek, vagy elbeszélünk egymás mellett, de az xbox.com weboldallal alapvetõen semmi dolgod nincs, hacsak nem próbálsz meg új kulcsot kérni, amit én ajánlanék is. Mások is kaptak szó nélkül, ne a Steam-es pöcsökkel próbálkozz.
Ha félreértelmeztem valami, kérlek írd már le részletesen, hogy mi történik, vagy mit csinálsz.
De igazából nem egészen értem, amit írsz, mert ha minden jól mûködni, akkor nem kéne az xbox.com-on semmit sem csinálnod.
Megvetted Steam-en a csomagot, gondolom kaptál egy darab kulcsot, amit be is regeltél a Steam fiókodba. Ezután megjelentek a játékok a könyvtáradban. Itt a játékok mellett meg tudod nézni a Live kulcsokat. Letöltötted a játékot (hozzáteszem jó sok ideig tart 14-15Gb) és mikor indítod, elvileg kéri a Live kulcsot. Beírod neki és indul a játék. Maximum még egyszer kéri, ha jól rémlik, amikor elõször lépsz be multiba. De magán az xbox.com-on elvileg nem kell csinálnod semmit. Ha a Live kulcs nem jó, tehát a Steam könyvtáradban megjelenik a játék, csak nem indul, akkor mindenképpen a Microsoft-tal, vagyis az xbox.com oldallal kell valahogy rendezned a helyzetet. Szerintem próbálj meg egy angol accot regelni, szerencsére ezek a kulcsok még nem kötõdtek az acchoz, így nem lehet gond.
Én annak idején steam ajándékként kaptam meg a GTA IV és EfLC kettõst, de nekem nem volt szerencsére semmi gondom velük. Aktivál - letölt - kulcs beír - játszik. Ennyi volt. Remélem sikerül valami megoldást találni, mert meg tudom érteni, hogy bosszantó, akármilyen olcsó is volt most.
Viszont az érdekes, hogy ma elindult a liberty city-s dlc, pedig eddig nem engedett vele játszani. Mindegy akkor is b***za a csõrömet, hogy kapok 2 db kulcsot és nem tudom aktiválni.
Egyébként ezt hogy kell elképzelni, hogy nem jó a kulcs? Megvetted a játékot Steam-en, letöltötted és amikor indítanád és kéri a Live kulcsot, akkor azt nem fogadja el? Vagy már eleve a Steam-en nem tudsz regisztrálni kulcsot, ami a könyvtáradba tenné a játékokat? Mert ebben az esetben szerintem hiába próbálkozol a xbox.com-on. Ilyenkor a Steam-nek kellene intézkednie.
Komolyan nevetséges, elküldöm õket a jó édes...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Még él a szám. 😊
Persze ez xbox support (mármint fõként arra van/volt), nem tudom foglalkoznak-e a pc-s válfajával de próbálkozni lehet.
Ha még érvényes: 06-80-018-590
De ha hivatalosan a steam adta, kell hogy nyoma legyen, vásárlási számla, vagy valami bizonyíték, e-mail, amibe megkaptad.
Én még akkor telefonálgattam mikor a magyar telószám volt.
Sajnos nem tudom hogy miért nem hagyták azt, mivel az szinte példátlan volt, hogy ilyen téren magyar nyelven élõ telefonos segítségnyújtást kaptál.
Erre most ilyen angol faszság, akkor minek ez az egész magyar webfelület nem értem, meg mit csinálnak azok akik ezelõtt ezt csinálták.
Érthetetlen.
Most csevegni lehet, ha megadod a menüpontokba amit kell, vagy hívás, de ahogy nézem az csak ha nyitvatartási idõpontba akarsz telefonálni, vagy nem tudom.
Csevegni itt magyarul kell.
Magyar support. ITT VAN
Kiválasztod:
Játékok -> Hagyományos számítógépes játékok - tokenek és kulcsok.
Ha bejön a 3 választás, a bal oldali a csevegés 2-3 perc várakozás szokott lenni.
Még annyit hogy én megvettem régen steam-re a GTA4-et, meg a LC-t is, a simával nyomtam már, nem volt semmi bajom.
Nem tudom a LC-t, mert azt nem próbáltam ki.
Sok szerencsét hozzá.
Szóval ezt nem értem, kaptam egy használhatatlan cd kulcsot?!
1. Open a browser and go to xbox.com log in to your GFWL account, click My Account then click Redeem Code and put in the cd-key you got from steam, this will tie the key and game to your GFWL account.
2. You should have Games for Windows Marketplace installed already, run it.
Start->All Programs->Microsoft Games for Windows Marketplace->Games for Windows Marketplace
Click the Downloads tab and you should see GTA IV PC, Click it and some details should appear, then finally Click "View Game Keys"
3. The key shown here is completely new, i believe it is created when you tie your steam cd-key with your GFWL account.
Take this new cd-key and use it when GFWL asks for the product key next time you load the game and everything should be Golden!
Per Aspera Ad Inferi.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Olyan problémám lenne, hogy szeretnék venni DLC-ket a Resident Evil ORC-hez (PC), de nincs ms pontom. Van OTP-s webkártyám, Mastercard típusú, de egyszerûen nem lehet beregisztrálni sem az XBOX Live com-on (nem megfelelõ blablabla..., érdekõdjen a bankjánál), sem a játékon belül a Windows Live-ban, hiába írom be helyesen a kártyaszámot, meg a 3 jegyû CVC kódot. Hozzáteszem, Steam-en gond nélkül tudok vele fizetni.
Most akkor maga az OTP-s Webkártya nem alkalmas ilyen fizetésre, vagy csak nálam van valahol a hiba? És van más mód ms pontok gyûjtésére/vásárlására esetleg?
Elõre is köszi a segítséget!
Csak mert ami fennt és a letölött verzió száma más. Simán upgradeljem a meglévõt vagy töröljem elõtte. Vagy hagyjam a fenébe, ha minden jól mûködik. 😊
Parasite Eve 2, best game EVER!
I want to be a mighty pirate ever!
A következõ kérdésem lenne.
Van egy GFWL-es accountom, amire a hétvégén aktiváltam egy Resident 5-öt, majd odaatam havernak, hogy tudjunk együtt coopozni.
Felvettem a barátlistára, ma viszont azt látom az elõzményeiben, hogy a Dirt3 is megjelent neki ott, pedig az tuti nincs meg neki, szóval gondolom, hogy valami tört verziót szedhetett le.
Két kérdésem lenne:
1. Most szóltam neki, hogy ezt sürgõsen hagyja abba, de mivel már látszik a profilján, hogy egyszer játszott vele, gondolom automatikus a ban, tehát erre a profilra, már nem érdemes vennem semmilyen GFWL-t használó játékot.
2.Mivel a jelenlegi Steam fiókjához már megvettem a RE5-öt, így nem tudom simán megvásárolni újra ahhoz a fiókhoz. Van arra lehetõség, hogy a Steammel töröltessem, vagy újra kifizessem az összeget, hogy kapjunk egy új kulcsot, amit egy új GFWL-el accounthoz kötünk?
Elõre is köszönöm.
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
Akkor valahogy megkapom a dvd-t és akkor jó lesz úgy.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!