1169
  • abrakabobby
    #1169
    Sziasztok!

    Hogyan tudok windows 10-en GFWL játékokkal játszani?
    A GFWL programot felraktam a profilomat is megtalálja de azután semmi.
  • Harbinger
    #1168
    Jópár éve nem nyomultam a fórumon. Bár inkább általános információnak szántam, mintsem konkrét válasznak.
  • Sheltem
    #1167
    Egész hamar válaszoltál neki, biztos aktuális még a kérdése.
  • Harbinger
    #1166
    Ezek a címek, de a BulletStorm, Crysis ezeket max Originre tudod. Steamre sok régebbi és azóta SteamWorks címeket lehet csak. Teljes listát nem tudok, de pár cím, amit majd tuti: Batman Arkham Asylum és Arkham City, BioShock 2, Red Faction Guerilla. Talán van még pár Steamesített cím, de ezekben vagyok biztos.
  • Scooter
    #1165
    Microsoft megint leszerepelt nálam. Azt mondja a srác telefonba, hogy Games for Windows Live-os játékoknak nincs supportja. Nézzek közösségi fórumokat. Vajon steam support-al lenne esély beaktiváltatni egy ilyen játékot? Főleg, hogy nyertem és így nincs blokk se.
  • RoboKutya78
    #1164
    Szerintem ha sikerülne is a steames verzióhoz is kell a GV-live mert maga a játék azon a platformon fut.(pl forma 2014 is gv-livos)
    De kérdezd meg a Ea supportot.
    A steames kulcsra esélyed meg max a játék support oldalán érdeklődj de keresd meg a számlát is a játékhoz mert maga doboz nem biztos hogy elég bizonyíték.Vagy steam support.
  • Scooter
    #1163
    Kéne egy kis segítség. Most néztem, hogy van egy dobozos Bulletstorm Limited Edition játékom, ami Games for Windows Live-os. Be lehet ezt aktiválni steam-en? A kódot nem fogadja el a steam. Van rá mód, hogy az EA segít benne?
    Hasonló tapasztalata van valakinek?
    Ugyanígy van egy Crysis Maximum Edition DVD-s játékom az EA-tól. Ezt is szívesen beregelném steam-en.
  • totyak
    #1162
    Van már valami lista, hogy melyik Live játékokat lehet Steam-re regisztrálni? Éppen Dirt3-mal küzdök, de nem akarja az igazságot. Van egy dobozos Street Fighter IV-em, azt sem fogadja el, illetve megvan a GTA IV, meg az EfLC, de azok meg alapból megvannak Steam-en is, tehát nem is próbálkoztam velük. GTA-k, meg a Street Fighter még használja a Live-ot, nem szedték ki belőlük?
  • Lolluki
    #1161
    De akkor miért net problémát ír????
  • Maak
    #1160
    Hat lehet hulyeseg, de ugyanaz ala a gfwl acc ala szvsz nem lehet megegy gta4-et regelni.
  • Lolluki
    #1159
    Sziasztok látom ti tesztek az én embereim.

    Elmesélem az egész történetet így talán értitek és tudtok nekem segíteni...


    Még otthon laktam tudtam Gta4-ezni.
    Már elköltöztem egy ideje otthonról a párommal lakom együtt. T-home-os netünk van. A barátokkal elterveztük újra elkezdünk Gta-ni mert nagyon jó pofa kis játék. Amit eddig használtam otthon hagytam bátyámnak hagy játszon ő is én vásároltam egy teljes packot amiben az összes gta benne van.. Steamon letöltöttem az EFLC-t, majd telepítettem, kéri a kulcsot,elindul a játék,és amikor bejön a GfWL akkor megáll a történet. Hiába akarok belépni a régi profilommal hiába csinálok újat semmi. Akkor kétségbe estem lehet rosszat vásároltam, de kizártnak tartottam. Akkor haza rohantam elhoztam otthonról és ugyan ez a hiba.. Hogy milyen hibát ír ki???Valami network Problemet... Nem tudom mi lehet a gigszer...Remélem tudtok nekem segíteni, hogy mi a teendő... Várom a válaszotokat...
  • BoneDragon
    #1158
    Hát pedig gta esetében azzal az oldallal kell foglalkoznom, mint ahogy már lejjebb is linkelték. Igazából már nem érdekel a téma, mert a liberty city is elindult kulcskérés nélkül, pedig eddig be se engedett lépni... Multizni nem akarok úgy hogy dugják fel a kulcsukat. Ha legközelebb valami bajom van a steam játékkal tuti nem írok a supportnak, mert azok basznak segíteni.
  • totyak
    #1157
    Az kizárt, hogy xbox.com weboldallal valamit is kezdened kéne ahhoz, hogy játszhass a GTA IV-val, vagy a GTA EfLC-vel.
    - Letöltődik a játék a Steamről, tehát felkerül a gépedre.
    - Elindítód, kéri a GfWL kulcsot egy ablakban.
    - Megadod a kulcsot, indul a játék.
    - Beléphetsz offline profillal, akkor nem mehetsz multiba, de nem kéri újra a kulcsot.
    - Beléphetsz online is, ekkor bejön egy világoskék hátterű Live ablak és lehet, hogy újra kéri a kulcsot. Játszhatsz multiban.

    Lehet, hogy félreértelek, vagy elbeszélünk egymás mellett, de az xbox.com weboldallal alapvetően semmi dolgod nincs, hacsak nem próbálsz meg új kulcsot kérni, amit én ajánlanék is. Mások is kaptak szó nélkül, ne a Steam-es pöcsökkel próbálkozz.
    Ha félreértelmeztem valami, kérlek írd már le részletesen, hogy mi történik, vagy mit csinálsz.
  • BoneDragon
    #1156
    Legfelháborítóbb az az egészben, hogy míg az xbox.com-on rendesen válaszolt a support, steamen kapom a ctrl+v válaszokat, pedig csatoltam nekik képeket, bemásoltam a xbox.com-on lévő supportal folytatott kommunikációmat, de egyszerűen le se szarják. El se olvassa a szerencsétlen csak bemásolja a szaros szövegét.
  • BoneDragon
    #1155
    Épp ezaz, hogy gta esetében az xbox.com-on kell beírni a kulcsot, nem játékon belül. Na de nem érdekel már a téma, miután a steam support képes volt visszaküldeni xbox.com supporthoz. Nevetséges ez a steam supp. Ha nem indul a game akkor nem indul, elegem volt belőle, 2 hete szórakozok velük.
  • totyak
    #1154
    Szerintem egy próbát megér az angol reg. Semmit nem vesztesz vele.
    De igazából nem egészen értem, amit írsz, mert ha minden jól működni, akkor nem kéne az xbox.com-on semmit sem csinálnod.
    Megvetted Steam-en a csomagot, gondolom kaptál egy darab kulcsot, amit be is regeltél a Steam fiókodba. Ezután megjelentek a játékok a könyvtáradban. Itt a játékok mellett meg tudod nézni a Live kulcsokat. Letöltötted a játékot (hozzáteszem jó sok ideig tart 14-15Gb) és mikor indítod, elvileg kéri a Live kulcsot. Beírod neki és indul a játék. Maximum még egyszer kéri, ha jól rémlik, amikor először lépsz be multiba. De magán az xbox.com-on elvileg nem kell csinálnod semmit. Ha a Live kulcs nem jó, tehát a Steam könyvtáradban megjelenik a játék, csak nem indul, akkor mindenképpen a Microsoft-tal, vagyis az xbox.com oldallal kell valahogy rendezned a helyzetet. Szerintem próbálj meg egy angol accot regelni, szerencsére ezek a kulcsok még nem kötődtek az acchoz, így nem lehet gond.
    Én annak idején steam ajándékként kaptam meg a GTA IV és EfLC kettőst, de nekem nem volt szerencsére semmi gondom velük. Aktivál - letölt - kulcs beír - játszik. Ennyi volt. Remélem sikerül valami megoldást találni, mert meg tudom érteni, hogy bosszantó, akármilyen olcsó is volt most.
  • BoneDragon
    #1153
    Megvettem steamen múlthéten a gta bundlet, mert akciós volt. Így telepítésnél rögtön kaptam is a kulcsot ami játék indításnál mindig felugrik, hogy majd írjam be. Ezt persze az xbox.com-on kell megtenni de ott azt írja, hogy érvénytelen a kód. Igen magyar acc, próbáljak meg angolra regisztrálni hátha elfogadja a kulcsot?
    Viszont az érdekes, hogy ma elindult a liberty city-s dlc, pedig eddig nem engedett vele játszani. Mindegy akkor is b***za a csőrömet, hogy kapok 2 db kulcsot és nem tudom aktiválni.
  • totyak
    #1152
    Korábban már olvastam ezt a problémát a GTA IV topikban is. Állítólag nagyon gyakri, hogy a GTA-nál hibás kulcsot küldd a Steam. A másik topikban az illető a xbox.com oldalon kapott új kulcsot, de azt írta, hogy csak angol profillal működött a kulcskérés. Esetleg ez lehet a hiba nálad is? Magyar accal próbálkoztál?

    Egyébként ezt hogy kell elképzelni, hogy nem jó a kulcs? Megvetted a játékot Steam-en, letöltötted és amikor indítanád és kéri a Live kulcsot, akkor azt nem fogadja el? Vagy már eleve a Steam-en nem tudsz regisztrálni kulcsot, ami a könyvtáradba tenné a játékokat? Mert ebben az esetben szerintem hiába próbálkozol a xbox.com-on. Ilyenkor a Steam-nek kellene intézkednie.
  • BoneDragon
    #1151
    Na válaszoltak a steamesek, még képet is csatoltam nekik hogy szar a cd kulcsuk erre belinkelik nekem EZT

    Komolyan nevetséges, elküldöm őket a jó édes...

  • DarkSector
    #1150
    Ja értem. :)
  • BoneDragon
    #1149
    Igen, csak ők már elküldtek egyszer az xbox oldalra.
  • DarkSector
    #1148
    Steam-el többet érsz szerintem, mivel ha tölük kaptad oldják meg ők.
  • BoneDragon
    #1147
    Hát köszi a segítséget. Most épp írok megint a steameseknek, hogy csináljanak valamit. Remélem nem valami robot választ kapok... Az megint 3-4 nap. Remek.
  • DarkSector
    #1146
    Megpróbáltam hívni.
    Még él a szám. :)

    Persze ez xbox support (mármint főként arra van/volt), nem tudom foglalkoznak-e a pc-s válfajával de próbálkozni lehet.
  • DarkSector
    #1145
    Régebben ez volt a számuk, esetleg ha nem sikerül holnap próbálkozz itt.

    Ha még érvényes: 06-80-018-590
  • DarkSector
    #1144
    Az.
    De ha hivatalosan a steam adta, kell hogy nyoma legyen, vásárlási számla, vagy valami bizonyíték, e-mail, amibe megkaptad.
  • BoneDragon
    #1143
    Idáig eljutottunk, hogy be kell scannelni a prepaid kártyát, mert nincs aktiválva... Most ha ez igaz, akkor milyen kulcsokat osztogat a steam? agyhalál.
  • DarkSector
    #1142
    Sajna én nem.
    Én még akkor telefonálgattam mikor a magyar telószám volt.
    Sajnos nem tudom hogy miért nem hagyták azt, mivel az szinte példátlan volt, hogy ilyen téren magyar nyelven élő telefonos segítségnyújtást kaptál.
    Erre most ilyen angol faszság, akkor minek ez az egész magyar webfelület nem értem, meg mit csinálnak azok akik ezelőtt ezt csinálták.

    Érthetetlen.
  • BoneDragon
    #1141
    Tudsz jól angolul? Kérdeznék privátba. Sajnos ez már túltesz a képességeimen. :D
  • DarkSector
    #1140
    Érdekes a telefonon magyarul dumáltak, ezt nem értem akkor.
  • BoneDragon
    #1139
    Igen eddig eljutottam és angolul beszélgetek valami robot/csávó félével. Azt írta probálkozik vele...
  • DarkSector
    #1138
    Bocsesz kicsit megváltozott a téma, régen itt volt telefonszám.
    Most csevegni lehet, ha megadod a menüpontokba amit kell, vagy hívás, de ahogy nézem az csak ha nyitvatartási időpontba akarsz telefonálni, vagy nem tudom.
    Csevegni itt magyarul kell.

    Magyar support. ITT VAN

    Kiválasztod:
    Játékok -> Hagyományos számítógépes játékok - tokenek és kulcsok.
    Ha bejön a 3 választás, a bal oldali a csevegés 2-3 perc várakozás szokott lenni.
  • BoneDragon
    #1137
    Találtam egy csevegés a supportal menüpontot. Itt magyarul vagy angolul kell hadoválni? :)
  • DarkSector
    #1136
    Van ingyen hívhato 80-as számuk is. Support-nál érdeklődhetsz.

    Még annyit hogy én megvettem régen steam-re a GTA4-et, meg a LC-t is, a simával nyomtam már, nem volt semmi bajom.
    Nem tudom a LC-t, mert azt nem próbáltam ki.
    Sok szerencsét hozzá.
  • BoneDragon
    #1135
    Sajnos én már az első pontnál elakadok. Konkrétan az xbox.com nem fogadja el a cd kulcsokat! Ezt írja ki: Adjon meg egy érvényes kódot.
    Szóval ezt nem értem, kaptam egy használhatatlan cd kulcsot?!
  • RatBaG #1134
    ha ez még mindig ugyanaz a kulcsos gebasz, ami nekem is volt szeptemberben, akkor itt a megoldás, nekem így simán ment:

    1. Open a browser and go to xbox.com log in to your GFWL account, click My Account then click Redeem Code and put in the cd-key you got from steam, this will tie the key and game to your GFWL account.

    2. You should have Games for Windows Marketplace installed already, run it.

    Start->All Programs->Microsoft Games for Windows Marketplace->Games for Windows Marketplace

    Click the Downloads tab and you should see GTA IV PC, Click it and some details should appear, then finally Click "View Game Keys"

    3. The key shown here is completely new, i believe it is created when you tie your steam cd-key with your GFWL account.

    Take this new cd-key and use it when GFWL asks for the product key next time you load the game and everything should be Golden!
  • BoneDragon
    #1133
    Csak nem találok mail címet, ekkora ***** bandát még nem pipáltam. Na de hátha találkozott már más is ezzel a problémával. Szóval a problémám az lenne, hogy steamen megvettem a gta bundle-t, de se a gta4-et se az episodes from liberty city-t nem tudom aktiválni a rendszerükbe, mert invalide... Ötlet?
  • BoneDragon
    #1132
    Hol tudok írni a supportnak invalide cd kulcs ügyben? Komolyan, hogy azon a sz*r oldalon nem találok semmit...
  • redcapsinger
    #1131
    Köszi, közben rájöttem erre a lehetőségre, így is csináltam! :)
  • totyak
    #1130
    Szerintem ilyen esetben legegyszerűbb, ha nem szarozol bankkártyával,hanem MS pont kártyát veszel. Annak a kódját szépen beírod a Live-ba, aztán levásárolod, amire szeretnéd. Sok helyen lehet kapni külön pontkártyát, de állítólag az egyik legjobb árakkal a livekodok.hu dolgozik és teljesen korrekt, megbízható hely.