734
Rapidshare autómata letöltő FREE USER-eknek
-
MrPamacs #454 Kezdek kikészülni az emberektől..... -
#453 Nekem simán leszedte tegnap este a frissítést. Csak az ikon nevét kell átírnom ha annyira zavarna, de nem zavar :) -
#452 értem, köszi szépen...közben a datas tölthető, azt leszedtem, és működik! -
MrPamacs #451 Vagy próbáld most, fentebb vettem a várakozási időt 5 mp-re. -
MrPamacs #450 Mikor próbáltad frissíteni? Mert tegnap eset volt még egy olyan verzió fent ami rosz volt. Próbáld így: Frissíted, majd amikor felteszi a kérdést h ujrindítsa-e akkor nem. Kilépsz a progiból, és a progi könyvtárában lesz egy RSL.uj. Ezzel felülírod az RSL.exe-t.Majd elindítod a progit,ekkor ujra fog indulni. Ha feülírja felülírja ha nem, nem de már mindenképpen a 2.5-s fog elindulni.
Kevés az az idő amit beállítottam az updaterben, lassú a géped, így még fut a progi amikor megpróbálja felülírni az exe-t amit a windows nem enged, így marad a régi exe. -
MrPamacs #449 Most megy. -
#448 hiába frissít, 2.4-est ír ki továbbra is -
#447 ok, akkor USDownloaderrel szedem
ugyanis a 2.4-es is datán van, ami már pár napja nem működik -
MrPamacs #446 Szedj le egy 2.4-est és katt a frissítésre.
"A programot más letöltő linkel nem szeretném meglátni!!! Legalább ennyivel tiszteljetek meg. Ha betesziktek valahova írjátok már oda h ne változtassák meg a letöltő linket!" -
#445 csókolom, valaki felrakja máshova? :D nem műxik a data :S -
#444 Uupsz...Elfelejtettem az emailt :$
Megoldom a fordítást természetesen. -
MrPamacs #443 Telepítős változat:Link -
#442 Köszönjük!:D -
MrPamacs #441 [/B]Megjelent a 2.5-s verzió. Klikk a programban a frissítésre. Késöbb jön majd a telepítős változata.[/b] -
lepike #440 Állok rendelkezésre Mester :) -
MrPamacs #439 Most készült el a routeres ujraindítás a progiban. Kösz Lepike a tesztelést! -
#438 nah már megvan....köszönöm mégegyszer :) -
#437 hát hiába...mosti s szenved,ha holnap se megy akkor hagyom a francba
Montanosz: köszike :) -
MrPamacs #436 Karbantartás volt a data-n egész nap. -
#435 google:
RapidShare_leotolto_2_4_Setup.zip
és kidob egy halom találatot, valahol csak le jon -
#434 nem megy :S -
MrPamacs #433 Megy az, próbálkozz:Link -
#432 valaki feltölti nekem ezt a progit?Mert nemtudom leszedni!PLease! -
MrPamacs #431 Jaj egyre több probléma van ezzel az ujraindításos dologgal. :( -
#430 lol :D -
#429 huhh...
elkezdtem tölteni ...új letöltésig várni kell 15percet...omg jóvan mondom
nyomok egy F5-öt és tudok tölteni:DD wtf már...?! -
#428 ja hát igen...
amúgy most hogy állítsam be a letöltőt? 15perc a korlát, addig kb. 1000x urjapróbálja a letöltést, utána pedig "elhalt link" néven törli a letöltési listáról :S -
#427 hétköznap délelött még most is jön annyival -
#426 mondjuk nagy szar ez a rapid. mostis 50kbs-el tölt, 20perc/csomag
(pedig régen jött 400al is) -
#425 hát az fasza de nekem amik kellenek cuccok az rapidon van :( -
#424 ja én most filefactoryt használom ott 60 másodperc a letöltés közti idő most épp -
#423 amugy most mivan a rapidshare-el???
nemrég még egymás után lehetett a csomagokat tölteni, mostmeg várnom kell mindegyik után 15percet...(tudom hogy régen így volt, de nyáron már nem kelett várni) -
MrPamacs #422 Leszel MSN-en ma vagy holnap? -
MrPamacs #421 Két uj nyelv fordítása érkezett ma:
Orosz
Francia
Viszont voltam olyan **** h Miskolcon hagytam a routeremet így most nem tudom tesztelni/fejleszteni a progit. :( -
MrPamacs #420 Nekem megy. -
#419 Nem tudom, mi a baj, se a CryptLoaddal, se ezzel nem akar automatikusan újracsatlakozni a szerverhez, pedig routerem sincs. Régebben működött a dolog, de már nem. -
lepike #418 Na akkor gyerünk tökéletesíteni :-) Amúgy gratulálok a programodhoz, tényleg szuper . Én azzal töltök rapidról azóta is mindent . -
MrPamacs #417 Ugy látom valami nagy helyre belinkelték a progit mert 2 óra alatt 5000-en szedték le a 2.4-est. :) Összesen több mint 40000 letöltés a program élete során (amiről tudok). -
lepike #416 Rosszul mondtam..bocsi. Nem tudom elindítani, hibával leáll. Amúgy felvettelek msn-re -
#415 jelszavakkal le fogják védeni a feltöltött állományokat, így nem fogják törölni, mivel nem tudják megnyitni :)
am meg 10 émber nem fog világra törni asszem, szal nem nagyon kell tartani :D