734
Rapidshare autómata letöltő FREE USER-eknek
-
gabbey #494 Na Hali Mr!Nekem csak modemem van, és működött már jól is a progi, de most olyat csinált, hogy az első fájl letöltése után, a "kapcsolat bontása" "újracsatlakozás xy mp múlva", meg "letöltések közötti xy mp kivárása" feliratok felváltva villódznak ész nélkül, és valójában nem bontotta a kapcs.-ot sem.A "beállítások\kapcsolat" fülön minden okosan be van beállítva,írva, bár a várakozási-ismétlési mp-khez nem nyúltam.Van erre valami okosság?Másnak működik a modemes újracsatlakozás? -
#493 ok :c -
MrPamacs #492 És ezzel mi a gondod?
Regisztrálj és akkor láthatod. Nem fogom ide bemásolni mert tele van képpel, aminek nincs kedvem a linkjeit kiszedegetni és itt ujra belinkelgetni. -
MrPamacs #491 Igen. -
#490 köszi...azt az oldalukról lehet letölteni,mert nem emlékszem hogy láttam volna? -
#489 Bizonyos alfórumokat csak regisztrált és belépett fehasználók tekinthetnek meg!!! -
MrPamacs #488 Megcsinálod ezt és beleteszem :Link -
MrPamacs #487 Próbálkozz vagy várd ki amíg elkészül az uj weblap. -
MrPamacs #486 A routered kiskönyvében. -
#485 Ahhoz van a Rapid-nak saját letöltője, amit ők csináltak. -
Niko Bellic #484 Pamacs akkor mit tudok tenni ha nincs a routerem a router listában
a Router típusa SMCWBR14-G2
A választ előre is kössz -
#483 ha előfizetek prémiumra akkor mivel tudom leszedni a fájlokat? flashget meg hasonló progikkal? -
#482 data.hu-rol nem tudom leszedni se a 2.4-et se a 2.5 -
#481 A router IP-t hol találom? -
MrPamacs #480 Routered IP-ét tudod? Igen -> ez kerül a router IP-je mezőbe
Bejelentkezni tudsz a routerbe? Igen.
Az oda beírt felhasználói név (user) kerül a Felhasználói név mezőbe.
A felhasználói név alá beírt jelszó pedig a Jelszó mezőbe.
Amennyiben nincs felhasználói név és/vagy jelszó akkor is írj be valamit a mezőkbe! (Ez a következőben már javítva lesz.)
-
#479 Az nincs. -
#478 Azért kell negyed órákat várni, mert így működik a rapid újabban. Régen meg 45 percet kellett várakozni egy 100 megás fájl után... -
MrPamacs #477 Attól h nincs routered nem feltétlenül jelenti azt h működik a kapcsolatbontás, de talán ha leírnád milyen rendszered van,hogyan kapcsolódsz a nethez akkor tudok segíteni de így....
A másik meg h nem látszik minden rész a proginak az egy bug ami régebb óta fenn áll NÉMELY felhasználóknál,de még nem sikerült megtalálni a hiba okát. -
#476 Na nem fogok rájönni, miért kell negyed órákat várni két letöltés között, miért nem tud újrakapcsolódni.. és még a teljes program se látszik (talán a felbontásom miatt?). Szóval nem jutok sokra vele, holott routerem sincs. -
MrPamacs #475 SÚGÓ (jobb felső sarokban kis kérdőjel) -
#474 kézikönyv -
#473 ? -
MrPamacs #472 Akkor válaszd ki azt és állítsd be a rpouter ip-jét, router jelszavát felhasználói nevét.
-
#471 D-LINK DI-604 -
MrPamacs #470 Akkor neked a routeres beállítás kell. Routered típusa? -
#469 Csak nekem van modemem és routerem is. -
#468 Hogyan lehet beállítani,hogy bontsa a kapcsolatot? -
#467 nah azért te se panaszkodhatsz,te is osztod az észt más topikba és ott is levagy lámázva -
#466 ja asszem igen...ez a hiba -
MrPamacs #465 Jah és már javítottam a következőbe. -
MrPamacs #464 Hiba, már más is jelezte, akkor fordulhat elő ha indításra nyomsz majd utána nem sokkal a megállításra, majd a következő indításnál leáll a lap betöltése. Vagy nem ez a jelenség nálad? -
#463 nálam ez a verzió magátol leállítja a letöltést csak úgy miközben fut a szál, a hibanaplózásnál is kiírja hogy a megállítás gomb megnyomva
ez hiba vagy valami változtatás okozza a programban? -
MrPamacs #462 Jah, amúgy vagy mi. :) -
#461 Te tényleg ilyen ....... -
#460 amúgy te készitetted vagy mi? :) -
gabbey #459 Tegnap leszedtem a data-ról (az is műxik, csak nem kell lámáskodni!) a 2.5-öt.
Úgy ahogy van, naon faxa!!!Műxik, ahogy a nagykönyvben vagyon megírva.
TNXS! -
#458 ahogy a nagyapám mindig mondta: nem a program teszi az embert, hanem a kódolás)))) -
lepike #457 nana...ezt azért mégsem kellene :) ez a netes világ csak egy szegmense az életednek ..és máris készülsz kikészülni. Ilyenkor gondolj azokra akik várják, használják és drukkolnak a munkádnak. A többivel nem kell foglalkozni...Tudom sokszor kiborító ez a virtuális világ és sokan ki is használják rossz irányba az anonimitásukat. Hála istennek nem sokan vannak.... -
#456 Pedig: jók a programok csak sok a -
#455 talán segít ha tudod hogy 10 filteres tea vagy ginseng-szerecsendió-mogyoróhély keverék feldob))))