Rapidshare autómata letöltő

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Attila889
nem megy :S

Megy az, próbálkozz:Link

AIRBRUSH FESTÉS mindenre ami kemény: www.airbrushfestes.fw.hu

Attila889
valaki feltölti nekem ezt a progit?Mert nemtudom leszedni!PLease!

Jaj egyre több probléma van ezzel az ujraindításos dologgal. 😞

kulabácsi
lol 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

tigeroo
huhh...
elkezdtem tölteni ...új letöltésig várni kell 15percet...omg jóvan mondom
nyomok egy F5-öt és tudok tölteni😄D wtf már...?!
tigeroo
ja hát igen...

amúgy most hogy állítsam be a letöltõt? 15perc a korlát, addig kb. 1000x urjapróbálja a letöltést, utána pedig "elhalt link" néven törli a letöltési listáról :S
kulabácsi
hétköznap délelött még most is jön annyival

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

tigeroo
mondjuk nagy szar ez a rapid. mostis 50kbs-el tölt, 20perc/csomag

(pedig régen jött 400al is)
tigeroo
hát az fasza de nekem amik kellenek cuccok az rapidon van 😞
Montanosz
ja én most filefactoryt használom ott 60 másodperc a letöltés közti idõ most épp

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

tigeroo
amugy most mivan a rapidshare-el???

nemrég még egymás után lehetett a csomagokat tölteni, mostmeg várnom kell mindegyik után 15percet...(tudom hogy régen így volt, de nyáron már nem kelett várni)
Leszel MSN-en ma vagy holnap?

Két uj nyelv fordítása érkezett ma:
Orosz
Francia

Viszont voltam olyan **** h Miskolcon hagytam a routeremet így most nem tudom tesztelni/fejleszteni a progit. 😞

Nekem megy.

Voldi
Nem tudom, mi a baj, se a CryptLoaddal, se ezzel nem akar automatikusan újracsatlakozni a szerverhez, pedig routerem sincs. Régebben mûködött a dolog, de már nem.

Na akkor gyerünk tökéletesíteni :-) Amúgy gratulálok a programodhoz, tényleg szuper . Én azzal töltök rapidról azóta is mindent .

Ugy látom valami nagy helyre belinkelték a progit mert 2 óra alatt 5000-en szedték le a 2.4-est. 😊 Összesen több mint 40000 letöltés a program élete során (amirõl tudok).

Rosszul mondtam..bocsi. Nem tudom elindítani, hibával leáll. Amúgy felvettelek msn-re

kulabácsi
jelszavakkal le fogják védeni a feltöltött állományokat, így nem fogják törölni, mivel nem tudják megnyitni 😊

am meg 10 émber nem fog világra törni asszem, szal nem nagyon kell tartani 😄

Viszont a routered nem szerepel az adatbázisban, ha gondolod csináld meg a 341-es hozzászólást és beleteszem.

Üdv.

Köszi de már nem aktuális.

Telepíteni? Nem is csináltam hozzá telepítõt. Az a 3 file az maga program törzse. Rsl.exe,egy dll és egy db3 kiterjesztésû file. 😊

Most akkor nem indult el? Ha gondolod vegyél már fel msn-en.

Montanosz

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

lck
Router: Canyon CN-BR1

Bedugva:
0:Van
1:Van
2:Van
3:Van
4:Van
5:ctNone
6:Van

Kihúzva:

0:Van
1:Nincs
2:Van
3:Van
4:Van
5:ctNone
6:Nincs

Utolsó elõtti 2.5 verzió ahol be tudom állítani a router típust és a bontást is, annál a verziónál nem bontja a kapcsolatot, várni kell 15 percet a következõ fájlra.

Szóval...ez az utolsó amit küldtél nem jó. Nem tudom telepíteni, hibával leáll a telepítés kezdetekor.

De legalább okosodtam kicsit,ismét.<#eljen><#worship>
No problemo, volt egy ilyen gyanúm, csak 3-adjára már nem mertem mondani..<#vigyor2>
Belekerült ez a router is:
TP-LINK TL-R460 v3 3.5.1

Hát nem.
<#falbav> Félre olvastam a mailed. Neked nem is fog mivel nincs ROUTERED, hanem közvetlenül modemen keresztül csatlakozol.
Bocs h raboltam az idõdet.

Hali!
Mégsem értem igazán mirõl is van szó.Én tesztszerver ip címnek ugye ezt találtam: http://192.168.9.1 de közben rájöttem hogy ez a t-com tesztszervere, úgy tudtam elérni, hogy csináltam egy másik adsl csatlakozást "adsl@test" felhasználónévvel, és "test" jelszóval.Semmi olyat nem csinál a bogaras fox, amit kellene.Biztos h. tutkó nem is errõl beszéltél, viszont más ip-t nem találtam.Lehet kidobtam a papírt..<#vigyor2>
Na megnéztem a kódot egy olyan routerrel mint a tiéd, hibás volt még néhol a kód, javítottam rajta, megy PÜ-ben a javított.

egy új fórum:
alternative.letoltes.org
Nem nem ilyesmire gondolok, ha jó ipt írsz be (lehet h át állítottad/vagy más) akkor egy jelszót kell bekérnie amine szintén a kiskönyvben kell lennie (persz át lehet állítani az elsõ belépés után).

Szóval mennie kell annak.

Hiába, sosem volt erõsségem a tigris-bukfenc, na majd holnap megint neki esek.
body {netError.css (sor 14)
-x-system-font:message-box;
color:-moz-fieldtext;
display:-moz-box;
font-family:-moz-use-system-font;
font-size:-moz-use-system-font;
font-size-adjust:-moz-use-system-font;
font-stretch:-moz-use-system-font;
font-style:-moz-use-system-font;
font-variant:-moz-use-system-font;
font-weight:-moz-use-system-font;
line-height:-moz-use-system-font;
margin:0;
padding:0 1em;
}

-Tutira nem ilyesmire gondolsz
De hálózati idõtúllépésre hivatkozik
http://192.168.9.1
Bakker!
Lehet mondani: Na ugye!
-mert mégiscsak, már nyomon vagyok
Öregember nem gyorsvonat..
És nem leltem ip-cím szerût a kiskönyvében sem, ami elég nagy, mellesleg szólva..
Majd akkor csináld már meg még egyszer és nézd meg a hibanaplót, esetleg el is küldheted.

Van egy IP címe a routernek, amit be kell írni a böngészõbe, ahol beállítottad (ha így van) a netkapcsolat tulajdonságait. Nézd meg a router könyvében a címet valami ilyesmi:192.168.2.1
Ezt beírod a böngészõbe és onnan már érthetõ lesz a leírás.

Végigzongoráztam ami saját kútfõbõl tellett, de nem vágom Robi!
<html>
<head>
<title/>
</head>
<body/>
</html>
-csak ennyit
Na olyat már kihoztam belõle, hogy Firebug about:blank - egy külön felugró ablakban, de semmi érdemi adathalmazt, mátrixos effektet vagy hasonlót nem kaptam..
De nekem ADSL-modemem van.Dunaweb, T-Com vonalon.A router az ami szétosztja a netet.Vagy nem?
Vagy még íly késõn?Megkaptam a mailed, de ott elakadtam hogy:
"Hozzuk be a router kezdõlapját a firefoxban."
Nem t'om mire gondolsz, én így csatlakozok a nethez:
Start menü -> Csatlakozás -> DSL Connection -> (ablak nyílik)Csatlakozás -gomb és klikk, és let's surf
kulabácsi
de úgytûnt h bontotta, de nem kaptam új ip-t...
de nem vagyok benne biztos, nem tudtam rendesen tesztelni sajnos még

Ha azok akiknek elküldtem a próbaverziót visszajeleznének h mi a baj a gondal és javítanám akkor már mûködne a frissítés gomb. De jelenleg még a 2.4-es a legfrissebb ami elérhetõ mindenkinek.