734
Rapidshare autómata letöltő FREE USER-eknek
  • gabbey
    Na Hali Mr!Nekem csak modemem van, és működött már jól is a progi, de most olyat csinált, hogy az első fájl letöltése után, a "kapcsolat bontása" "újracsatlakozás xy mp múlva", meg "letöltések közötti xy mp kivárása" feliratok felváltva villódznak ész nélkül, és valójában nem bontotta a kapcs.-ot sem.A "beállítások\kapcsolat" fülön minden okosan be van beállítva,írva, bár a várakozási-ismétlési mp-khez nem nyúltam.Van erre valami okosság?Másnak működik a modemes újracsatlakozás?
  • FZoleee
    ok :c
  • MrPamacs
    És ezzel mi a gondod?
    Regisztrálj és akkor láthatod. Nem fogom ide bemásolni mert tele van képpel, aminek nincs kedvem a linkjeit kiszedegetni és itt ujra belinkelgetni.
  • MrPamacs
    Igen.
  • Montanosz
    köszi...azt az oldalukról lehet letölteni,mert nem emlékszem hogy láttam volna?
  • FZoleee
    Bizonyos alfórumokat csak regisztrált és belépett fehasználók tekinthetnek meg!!!
  • MrPamacs
    Megcsinálod ezt és beleteszem :Link
  • MrPamacs
    Próbálkozz vagy várd ki amíg elkészül az uj weblap.
  • MrPamacs
    A routered kiskönyvében.
  • zolo
    Ahhoz van a Rapid-nak saját letöltője, amit ők csináltak.
  • Niko Bellic
    Pamacs akkor mit tudok tenni ha nincs a routerem a router listában
    a Router típusa SMCWBR14-G2
    A választ előre is kössz
  • Montanosz
    ha előfizetek prémiumra akkor mivel tudom leszedni a fájlokat? flashget meg hasonló progikkal?
  • kifli
    data.hu-rol nem tudom leszedni se a 2.4-et se a 2.5
  • Máté94
    A router IP-t hol találom?
  • MrPamacs
    Routered IP-ét tudod? Igen -> ez kerül a router IP-je mezőbe
    Bejelentkezni tudsz a routerbe? Igen.
    Az oda beírt felhasználói név (user) kerül a Felhasználói név mezőbe.
    A felhasználói név alá beírt jelszó pedig a Jelszó mezőbe.
    Amennyiben nincs felhasználói név és/vagy jelszó akkor is írj be valamit a mezőkbe! (Ez a következőben már javítva lesz.)
  • Máté94
    Az nincs.
  • zolo
    Azért kell negyed órákat várni, mert így működik a rapid újabban. Régen meg 45 percet kellett várakozni egy 100 megás fájl után...
  • MrPamacs
    Attól h nincs routered nem feltétlenül jelenti azt h működik a kapcsolatbontás, de talán ha leírnád milyen rendszered van,hogyan kapcsolódsz a nethez akkor tudok segíteni de így....
    A másik meg h nem látszik minden rész a proginak az egy bug ami régebb óta fenn áll NÉMELY felhasználóknál,de még nem sikerült megtalálni a hiba okát.
  • Voldi
    Na nem fogok rájönni, miért kell negyed órákat várni két letöltés között, miért nem tud újrakapcsolódni.. és még a teljes program se látszik (talán a felbontásom miatt?). Szóval nem jutok sokra vele, holott routerem sincs.
  • MrPamacs
    SÚGÓ (jobb felső sarokban kis kérdőjel)
  • Montanosz
    kézikönyv
  • Máté94
    ?
  • MrPamacs
    Akkor válaszd ki azt és állítsd be a rpouter ip-jét, router jelszavát felhasználói nevét.
  • Máté94
    D-LINK DI-604
  • MrPamacs
    Akkor neked a routeres beállítás kell. Routered típusa?
  • Máté94
    Csak nekem van modemem és routerem is.
  • Máté94
    Hogyan lehet beállítani,hogy bontsa a kapcsolatot?
  • Attila889
    nah azért te se panaszkodhatsz,te is osztod az észt más topikba és ott is levagy lámázva
  • Montanosz
    ja asszem igen...ez a hiba
  • MrPamacs
    Jah és már javítottam a következőbe.
  • MrPamacs
    Hiba, már más is jelezte, akkor fordulhat elő ha indításra nyomsz majd utána nem sokkal a megállításra, majd a következő indításnál leáll a lap betöltése. Vagy nem ez a jelenség nálad?
  • Montanosz
    nálam ez a verzió magátol leállítja a letöltést csak úgy miközben fut a szál, a hibanaplózásnál is kiírja hogy a megállítás gomb megnyomva
    ez hiba vagy valami változtatás okozza a programban?
  • MrPamacs
    Jah, amúgy vagy mi. :)
  • Máté94
    Te tényleg ilyen .......
  • Attila889
    amúgy te készitetted vagy mi? :)
  • gabbey
    Tegnap leszedtem a data-ról (az is műxik, csak nem kell lámáskodni!) a 2.5-öt.
    Úgy ahogy van, naon faxa!!!Műxik, ahogy a nagykönyvben vagyon megírva.
    TNXS!
  • Montanosz
    ahogy a nagyapám mindig mondta: nem a program teszi az embert, hanem a kódolás))))
  • lepike
    nana...ezt azért mégsem kellene :) ez a netes világ csak egy szegmense az életednek ..és máris készülsz kikészülni. Ilyenkor gondolj azokra akik várják, használják és drukkolnak a munkádnak. A többivel nem kell foglalkozni...Tudom sokszor kiborító ez a virtuális világ és sokan ki is használják rossz irányba az anonimitásukat. Hála istennek nem sokan vannak....
  • lck
    Pedig: jók a programok csak sok a
  • Montanosz
    talán segít ha tudod hogy 10 filteres tea vagy ginseng-szerecsendió-mogyoróhély keverék feldob))))