438
-
kezdoe50 #318 Köszönöm a felajánlott segítséget! Közben a srácom egyik haverja valahogyan letöltötte a teljes verziót. -
Balázska94 #317 Hol laksz?? ha közel akkor megoldhatjuk a teljes verzió átadását!! -
Balázska94 #316 e-mailban el lehet kűldeni?? mert akkor eltudom!! én is letöltöttem de nem a Crakkel van a gond hanem kéri a CD kódot,na mindegy ha el lehet kűldeni e-mailban akkor megadod a címed azt leküldöm valahogy!! -
kezdoe50 #315 A fiam szerezte meg a DH2005 demóját. Nagyon tetszik neki a játék. (Nekem is.) Tudja valaki, hogy kis hazánkban hol lehet megvenni a teljes verziót? Köszi. -
olinolin #314 Frissitettem 1.4re azóta kell neki megint crack ami már nincs meg. Torrenten meg az egészet lekéne ujra töltenem a crackért. Vki nem tudná elküldeni vagy linkelni? -
Roland815 #313 Én csak a single player-el tudok játszani. A tournamenttel nem. Mit kéne csinálni? -
Balázska94 #312 nékem olyan nincs ,de azért kössz!! -
#311 :D Nyisd meg az NFO fájlt, benne van. -
Balázska94 #310 HELLo!!
valaki megtudná mondani,hogy ha a játék indítása elött kéri a product key-t akkor mit kell beírni??
KÖSZI!! -
#309 hát igen lehetne jobb is a játék... de akinek nincs más az elvan vele.. -
Andyka19 #308 érdekes közbe rájöttem. hát mit ne mondjak ez a játék egy kalap kaki már elnézést. nyomába se ér a DH2005nek :/ a táj megtervezése elég szörnyű a HU 2009hez tudnám hasonlítani. a trophy room egyenesen pocsék, nem lehet selectív gyűjteni az állatokat, élve jelennek meg, nem látod hol találtad el az állatot, és nagyon kicsi is a kép.... sőt a leguccsó buckomat, amit lőttem be se helyezte a roomba. ezért kár volt, most várhatunk megint ki tudja hány évet h vmi újjal előrukkoljonak mert ez nagyon nem sikerült.... -
#307 amire nem tudunkválaszolni.... -
Andyka19 #306 válaszolna valaki?? légyszíves!! -
#305 probáltunk játszani hamachin keresztül multiba de nem láttuk egymást :(
lehet vele vhogy multizni? -
#304 pedig nem olyan rossz.. -
leopard26 #303 Hát ez tényleg ritka szar.messze elmarad bármely vadászos programtól -
Andyka19 #302 Sziasztok! most töltöttem le. single player módba vagyok. beállítottam fegyvert, mindent. de hol tudom elkezdeni a játékot? nem látok olyat h HUNT mint a DH2005be :/// SOS!!! -
#301 jaaa! köszi! -
keridenes #300 elindítod az Updater.exe-t. -
#299 honnan lehet leszedni a patchet? -
HAF Szollar #298 Konkrét ivarra való tiltás nincs egyetlen országban sem...
Amerikában pedig lőnek mindenre ami mozog :) -
HAF Szollar #297 Nem mondtam, hogy katasztrófa, csak nem életszerű... -
#296 Akkor közlöm, hogy nem látszott poénnak, ráadásul annak is ritka szar volt. Már bocs.
-
W B #295 poénnak szántam
-
#294 Jólvanana. Pálinka után csöppet máskép látja a világot az ember :D.
WB: Szerintem ez a "halál a vadászokra" kijelentés egy csöppet erős volt, főleg egy vadászatról szóló játék topikjában olyan emberekkel körülvéve, akiknek a fele vadász xD:
-
#293 ja és a játék maga nem éppen magyar tehát lehet hogy más szabályok vannak abban az országban ahol készült (nem mondog nevet mert nem akarok hülyeséget mondani) -
#292 hét télleg nagyon nehéz nélkülözni azt hogy lelődd.... kész katasztrófa... -
W B #291 az nem.
de őzet vaddisznót és ilyesmit nem eszek.
Leginkább szárnyasokat eszek... annak ellenére, hogy "dínó őrült" vagyok. (a madarak -> AVES a Maniraptorák közé tartoznak, maniraptora pl. a veloci, és a tyúk is :p)
-
HAF Szollar #290 Remélem vegetáriánus is vagy :) -
HAF Szollar #289 ?
Én egy szóval sem mondtam, hogy hülye vagy.
Azt mondtam, hogy hülyeség a játék, mivel nem lehet fawnt lőni, pedig a való életben lehet.
Én is vadász vagyok 20 éve... -
keridenes #288 jah, de jöhetne már az a crack hozzá (lehet hogy nem fog jönni, mert ez nem olyan nagy cím (szvsz: NEM NAGY CÍM?! A DEER HUNTER NAGY NÉVNEK SZÁMÍT SZERINTEM!), hogy sok időt fordítsanak rá.+ -
#287 az hogy gagyin néz ki az minket nem nagyon érint :D -
keridenes #286 most olvasom, hogy sok ember szerint ez még szarabbá teszi a játékot (nagyon kicsi látótér, ULTRÁ-n is gagyin néz ki, FPS szám nem javul, csak 29%-kal kisebb a CPU terheltsége) -
keridenes #285 csupa jót:
- Improved Performance
- Multiplayer & Tournaments Stability
- In-game Chat (pressing [T])
- In-game Multiplayer Status (pressing [F5])
magyarul:
- Jobb teljesítmény (nem kell akkora gép)
- Multiplayer és Tournament stabilitás (lehet online játszani XD)
- Játékon belüli chat (T betű lenyomávásal)
- Játékon belüli többjátékos mód státusz (F5 nyomásával, valszeg látod hanyadik vagy, vagy ilyesmi) -
W B #284 és mit tartalmaz a pecs? -
keridenes #283 megjött az első patch. crack-re vár a nép. -
W B #282 nem sajnos nem lehet -
#281 kár :( azért köszi az infot
más: a játékban nem lehet olyat hogy egy pályán azt lövök amit akarok és annyit amennyit találok? -
keridenes #280 jah, terjeszkednek (vagy terjeszkedünk, bár én nem :D), egyre kevesebb helyet hagyva ezzel az állatoknak. -
#279 hát ezaz... az ember része volt az egyensúlynak csak jól elbaxta és most küzdeni kell az egyensúlyért...