Deer Hunter 2008
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!
- Improved Performance
- Multiplayer & Tournaments Stability
- In-game Chat (pressing
- In-game Multiplayer Status (pressing
magyarul:
- Jobb teljesítmény (nem kell akkora gép)
- Multiplayer és Tournament stabilitás (lehet online játszani XD)
- Játékon belüli chat (T betû lenyomávásal)
- Játékon belüli többjátékos mód státusz (F5 nyomásával, valszeg látod hanyadik vagy, vagy ilyesmi)
más: a játékban nem lehet olyat hogy egy pályán azt lövök amit akarok és annyit amennyit találok?
Mi csesztük el az egyensúlyt... szóval... ez az egyensúly fent tartás sem igazán jó érv.
de ezt inkább hagyuk.
a Deer Hunterrel azért játszók, mert vannak szép tájak, és legalább levezetem a feszültséget, ami a vadászathoz vezetne :p én nem mernék õzre lõni, medvére is csak önvédelembõl. de persze amikor fejen lõttem a macit a játékban az tetszett...
orvvadászok - írtják szerencsétlen állatokat (bármit ami eléjük kerül és ér valamennyit...)
az ilyen "hobbivadászok" - csak elmennek vadászni egy jót, persze a zsákmányt bevizsgáltatják meg mindenféle (csak az engedélyezett vadakat, és nagyon szigorú szabályokkal)
és persze vannak a hivatásos vadászok - õk tulképpen természetvédelmi céllal vadásznak, tehát, hogy megmaradjon az eggyensúly (szenvedõ, nagyon öreg, beteg állatokat lõnek)
valóságban állat védõ vagyok... de ezzel a játékkal játszok :p
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
nem tudja valaki hogy hol van, melyik fájlban a szöveg? megpróbálnám magyaritani de nem találok szövegfájlt a nagy fájlokat meg nem tudom hogy szerkesszem.
vki tud segiteni?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De hol van hozzá CD key????????
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Fasza játék lehet!
Hol tölthetem le?
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
A való életben is lövünk "fawn"-t 😊
Falcon87: a 2005-ben fekvõt nem lehetett lõni? úgy emléxem lehetett.
Amikor lelövöm a három vadat, és bezöldülnek a biléták, utána mit kell csinálni? Single player mod
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
én nem vagyok vadász, de arra én is rájöttem, hogy azért nem lehet Fawn-t lõni, mert azokból késõbb nagyok lesznek...
csak azért írtam ide, mert érdekesség, ugyanis a 2005-ben lehetett 1-et lõni.
Lehetne olyan idõszak amikor lõheted, vagy hasonló, és kár, hogy csak alkalmanként egyet lõhetsz mindenbõl...
--------------------------------------
Itt már nem lehet fawn-ot lõni? Ez a játék rá ment a realitásra, nem írja ki az állatot, nem lehet fawn-ot lõni...
És végre nekem se szaggat annyira nagyon =)
#251: Tournament mod nincs, a Deer Hunter Tournament egy külön játék.
ha igen akkor hogy? 😊
Köszi!
nekem azonnal elterült amint rálõttem
a pulykák nektek is egylövéses rögtönös halálos állatok?