438
-
W B #278 és ha a szarvasok vadásznának emberre? mi lennénk fel háborodva...
Mi csesztük el az egyensúlyt... szóval... ez az egyensúly fent tartás sem igazán jó érv.
de ezt inkább hagyuk.
a Deer Hunterrel azért játszók, mert vannak szép tájak, és legalább levezetem a feszültséget, ami a vadászathoz vezetne :p én nem mernék őzre lőni, medvére is csak önvédelemből. de persze amikor fejen lőttem a macit a játékban az tetszett... -
#277 ... több fajta vadász van...
orvvadászok - írtják szerencsétlen állatokat (bármit ami eléjük kerül és ér valamennyit...)
az ilyen "hobbivadászok" - csak elmennek vadászni egy jót, persze a zsákmányt bevizsgáltatják meg mindenféle (csak az engedélyezett vadakat, és nagyon szigorú szabályokkal)
és persze vannak a hivatásos vadászok - ők tulképpen természetvédelmi céllal vadásznak, tehát, hogy megmaradjon az eggyensúly (szenvedő, nagyon öreg, beteg állatokat lőnek) -
W B #276 minden vadász mondjon le! halál a vadászokra!
valóságban állat védő vagyok... de ezzel a játékkal játszok :p -
#275 Ezt a játékot ne próbáld magyarítani. Ahogy Kiri mondaná, atari játékot magyarítani nem lehet xD. Ő a '05-öt akarta, neki sem sikerült. -
#274 Te vagy a hülye, szart se tudsz a vadászatról, de pofázol. Mellesleg mielőtt megkérdeznéd, igen, vadász vagyok, onnan tudom. -
#273 hali
nem tudja valaki hogy hol van, melyik fájlban a szöveg? megpróbálnám magyaritani de nem találok szövegfájlt a nagy fájlokat meg nem tudom hogy szerkesszem.
vki tud segiteni? -
W B #272 tessék
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!6T1Y-CW6V-9L4Q-DK7N -
#271 ok
De hol van hozzá CD key???????? -
#270 ott a google bászmeg és dolgozz meg érte :D -
#269 internetről... -
#268 Helló!
Fasza játék lehet!
Hol tölthetem le? -
#267 nem vagyok vadász... de érdekel a dolog és hát utána olvaskodtam a dolgoknak, meg alapból is logikus a dolog :D -
HAF Szollar #266 Ez hülyeség!
A való életben is lövünk "fawn"-t :) -
keridenes #265 ki kell lépni, és megcsodálhatod az élő állatokat a Trophy Room-ban.
Falcon87: a 2005-ben fekvőt nem lehetett lőni? úgy emléxem lehetett. -
#264 Jaja, a 2005-ben, bár a fontosabbakra (pl., vízen átkelő vad, fekvő vad esete) odafigyeltek, de a fawnosat kihagyták . -
#263 Deer Hunter Tournamentet nyomtam ma, még nem játszottam ilyen játékkal!
Amikor lelövöm a három vadat, és bezöldülnek a biléták, utána mit kell csinálni? Single player mod -
keridenes #262 bocsi hogy belepofátlankodok:
én nem vagyok vadász, de arra én is rájöttem, hogy azért nem lehet Fawn-t lőni, mert azokból később nagyok lesznek...
csak azért írtam ide, mert érdekesség, ugyanis a 2005-ben lehetett 1-et lőni. -
#261 Pontosan! Te is vadász vagy? -
#260 azért mert az még csak pici szarvas, és a fajfenntartás miatt nem szabad lőni...(ne haljon ki a szarvastársadalom) -
HAF Szollar #259 Fawn-t nem értem miért nem lehet lőni :S
Lehetne olyan időszak amikor lőheted, vagy hasonló, és kár, hogy csak alkalmanként egyet lőhetsz mindenből... -
keridenes #258 a Lever Action-nak sztem furcsa a hangja. vagy csak nagyon hozzászoktam a DH2005 (nem biztos hogy valós) hangjaihoz :D -
keridenes #257 nem lehet =(
--------------------------------------
Itt már nem lehet fawn-ot lőni? Ez a játék rá ment a realitásra, nem írja ki az állatot, nem lehet fawn-ot lőni...
És végre nekem se szaggat annyira nagyon =) -
W B #256 szal a tournament moddal warezossal nem lehet játszani, ugye? -
keridenes #255 nem értelek...
kiszedtem a játékból a theme zenéjét
Deer Hunter Tournament zene -
W B #254 mi? a Deer hunter tournamentnél kümb játék a deer hunter t....
-
keridenes #253 #250: (Elvileg) még nem lehet online játszani warezossal.
#251: Tournament mod nincs, a Deer Hunter Tournament egy külön játék.
-
HAF Szollar #252 nekem nem sikerült :S .... és nem is találtam hozzá semmi leírást, hogy hogy lehetne -
W B #251 a tournament moddal ugyebár nem lehet warezossal játszani? -
HAF Szollar #250 Warezos verzióval lehet online-t játszani?
ha igen akkor hogy? :)
Köszi! -
W B #249 nekem sikerült macit egy lövéssel. szemben volt velem, és fejbe lőttem :) -
#248 attól függ hogy melyiknek, amúgy engem nem zavar :D -
keridenes #247 kicsit furcsa a hangja a puskának. a 2005-ban szebb hangja volt. vagy csak az én fülem a rossz? -
#246 vaktöltény... XD
nekem azonnal elterült amint rálőttem -
keridenes #245 Masszív állat?! 4-szer kellett újratöltenem (20 lövés, egyse ment mellé), mire meghalt! -
W B #244 itt a trófeák közt úgyis "élve" lesznek. -
#243 én sose lövök fejet... mert kis célpont és nem szép.. -
W B #242 én is szívre lövök... amikor jó esélyem van fejlövésre akkor lövök fejet.
a pulykák nektek is egylövéses rögtönös halálos állatok? -
#241 a medve meg egy masszív jószág, jó vastag a bundája, tehát ne lepődjetek meg ha néha több kell neki... -
#240 nekem sosincs ilyen problémám :D mert én szívre lövök... azzal vagy tűzbenrogyik... vagy elvérzik, csak követni kell, és nekem elég egy lövés is mindíg, kivéve ha mellélövök -
#239 DHT...
Igazából a 2005-el többet játszottam, de ez nálam hangulatban jobb:)