Deer Hunter 2008

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gando
... te nem javulsz...

Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

hello mindenkinek!! valaki megtudná mondani,hogy honnan lehet letölteni ezt a the huntert??,ha egyáltalán lelehet-e már tölteni?!
sniperelite
Sziasztok!!!
Nem tudnátok megmondani honnan lehet letölteni a Deer Hunter 2008-at?
vagy torren(amit skan seedelnek) vagy rapidshare vagy data
ELÕRE IS KÖSZÖNÖM!!!

megkerestem nektek ezeket a rare dolgokat
ez

Még ne add fel a reményt ... írnak egy emílkét, amiben a megfelelõ részre kattintva vissza kell majd küldened a pontos adataidat és a konfigurációd leírását. Lehet az ünnepek miatt késnek, de szerintem írni fognak.
de jó! én 2005-ben egyetlenegy raret sem lõttem, sõt még csak record vagy world recordot sem :S pedig van pár száz trophy-m :S de nem baj a tournament bepótol mindent :) ja meg még hallottam kövér szarvasról is a 2005ben mint rare és agancsos nyúlról is xD
szerencsés vagy. nekem nem jeleztek vissza :(
Ha szeretitek a vadászós játékokat, akkor IDEKLIKK!!! lehet jelentkezni béta teszternek egy vadiúj produkcióban. Nekem már visszajeleztek, tehát mûködik a dolog.
Cartoon doe... azt neveztem bambinak. tisztára olyan volt :p

http://pbghuntinglodge.tripod.com/id11.html itt van egy link néhány rare-rõl.
nem mondod!! belerakták bambit? nincs véletlenül képed róla? én eddig csak az albínó szarvasokról meg "cartoon" doe-ról hallottam.
2005-ben nekem volt hasonló, csak ott Bambit lõttem le :p

DH tournamentben a rare (ritka) állatok közül az amit én lõttem. world record szarvas metálból.
mi ze?!

na így már jónak kell lennie.

van vkinek vmi egyéb rare bármelyik DH-ban? :P
Nézzétek meg a rare world record metal whitetail deert amit lõttem! :):):P

Boldog karácsonyi ünnepeket és B.Ú.É.K mindenkinek!!<#integet2>
Mapeket lehet a játékhoz letölteni vhonnan?
Falcon87
Amerikából lehet rendelni.

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

OKOK!!
Köszönöm a felajánlott segítséget! Közben a srácom egyik haverja valahogyan letöltötte a teljes verziót.
Hol laksz?? ha közel akkor megoldhatjuk a teljes verzió átadását!!
e-mailban el lehet kûldeni?? mert akkor eltudom!! én is letöltöttem de nem a Crakkel van a gond hanem kéri a CD kódot,na mindegy ha el lehet kûldeni e-mailban akkor megadod a címed azt leküldöm valahogy!!
A fiam szerezte meg a DH2005 demóját. Nagyon tetszik neki a játék. (Nekem is.) Tudja valaki, hogy kis hazánkban hol lehet megvenni a teljes verziót? Köszi.
Frissitettem 1.4re azóta kell neki megint crack ami már nincs meg. Torrenten meg az egészet lekéne ujra töltenem a crackért. Vki nem tudná elküldeni vagy linkelni?
Én csak a single player-el tudok játszani. A tournamenttel nem. Mit kéne csinálni?

nékem olyan nincs ,de azért kössz!!
Falcon87
:D Nyisd meg az NFO fájlt, benne van.

HELLo!!
valaki megtudná mondani,hogy ha a játék indítása elött kéri a product key-t akkor mit kell beírni??
KÖSZI!!
Gando
hát igen lehetne jobb is a játék... de akinek nincs más az elvan vele..

érdekes közbe rájöttem. hát mit ne mondjak ez a játék egy kalap kaki már elnézést. nyomába se ér a DH2005nek :/ a táj megtervezése elég szörnyû a HU 2009hez tudnám hasonlítani. a trophy room egyenesen pocsék, nem lehet selectív gyûjteni az állatokat, élve jelennek meg, nem látod hol találtad el az állatot, és nagyon kicsi is a kép.... sõt a leguccsó buckomat, amit lõttem be se helyezte a roomba. ezért kár volt, most várhatunk megint ki tudja hány évet h vmi újjal elõrukkoljonak mert ez nagyon nem sikerült....
Gando
amire nem tudunkválaszolni....

válaszolna valaki?? légyszíves!!
acsati
probáltunk játszani hamachin keresztül multiba de nem láttuk egymást :(
lehet vele vhogy multizni?
Gando
pedig nem olyan rossz..

Hát ez tényleg ritka szar.messze elmarad bármely vadászos programtól
Sziasztok! most töltöttem le. single player módba vagyok. beállítottam fegyvert, mindent. de hol tudom elkezdeni a játékot? nem látok olyat h HUNT mint a DH2005be :/// SOS!!!
acsati
jaaa! köszi! <#vigyor5>
elindítod az Updater.exe-t.
acsati
honnan lehet leszedni a patchet?
Konkrét ivarra való tiltás nincs egyetlen országban sem...
Amerikában pedig lõnek mindenre ami mozog :)
Nem mondtam, hogy katasztrófa, csak nem életszerû...
Falcon87
Akkor közlöm, hogy nem látszott poénnak, ráadásul annak is ritka szar volt. Már bocs.

poénnak szántam

Falcon87
Jólvanana. Pálinka után csöppet máskép látja a világot az ember :D.
WB: Szerintem ez a "halál a vadászokra" kijelentés egy csöppet erõs volt, fõleg egy vadászatról szóló játék topikjában olyan emberekkel körülvéve, akiknek a fele vadász xD:

Gando
ja és a játék maga nem éppen magyar tehát lehet hogy más szabályok vannak abban az országban ahol készült (nem mondog nevet mert nem akarok hülyeséget mondani)

Gando
hét télleg nagyon nehéz nélkülözni azt hogy lelõdd.... kész katasztrófa...

az nem.
de õzet vaddisznót és ilyesmit nem eszek.

Leginkább szárnyasokat eszek... annak ellenére, hogy "dínó õrült" vagyok. (a madarak -> AVES a Maniraptorák közé tartoznak, maniraptora pl. a veloci, és a tyúk is :p)

Remélem vegetáriánus is vagy :)
?
Én egy szóval sem mondtam, hogy hülye vagy.
Azt mondtam, hogy hülyeség a játék, mivel nem lehet fawnt lõni, pedig a való életben lehet.
Én is vadász vagyok 20 éve...