Deer Hunter 2008

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Falcon87
Ma már az a lényeg. Persze nekünk nem, ezért sem értem, miért a látványra gyúrtak. A viselkedés tényleg nem életszerû. A valóságban is óvatos, nem szaladgál. Én ebben még nem is láttam szarvast gyalogolni. Egyszer, amikor ültöztem. Akkor megállt.

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

hmm nekem a 05ben életszerûbb. majd látni fogod, csaliztatáskor nem lassan közelednek figyelve, óvatosan feléd, hanem rengetegszer baromigyorsan odavágtatnak, majd vissza és eltûnnek. így az életben nem viselkedik egy szarvas se. mindig lassan, figyelve közelít az állat a csaliztatóhoz és nem rohanva :/ persze jobban ki van dolgozva minõségileg mint az elõdje. a mozdulatok igen. de a viselkedés sztem jobb a régiben.
de nem értem h grafikailag ekkorát fejlõdnek elõre akkor miért kell hátra is tenni lépéseket....
Falcon87
Persze a 05 hangulatosabb. Meg realisztikusabb.

Falcon87
És elindult :D:D::D:D
Az állatok mozgása ezerszer jobb, mint a '05-ben. Nem ugrálnak jobbra-balra, hanem értelmesen, kevésbé robotszerûen mozognak. Érdekes volt, kecske felugrik, szívenlövöm, erre megpördült vagy háromszor a levegõben <#ijedt>.

Gando
ezért nem csalogattam én sose... :D mindíg cserkeltem

Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

azért meg kell h mondjam elég uncsi ez így h csalogatom a szarvast és elk jön oda. kár volt más állatot beletenni. nem tudjátok mikor lesznek hozzá új mapek vagy map editor? ezígymárazagyamramegy. egy pályán csak szarvas kéne h legyen.
nna letöltöttem a cabelas bgh 2009et. egész jó bár túl könnyû (igaz easyre állítottam, már nem tom átállítani) de sztem hardon se lenne vmi nafgy cucc. viszon jó a hangulata és nagyon szórakoztató. a tájak szépen ki vannak találva. a grafika nem nagy cucc.
majd ám ha nagyon unatkozol gyárthatsz még ilyeneket :P majd cserélgetem a hátteremet xd
fúú nagyon jók lettek!!! letöltöttem mind! te nagyon ügyes vagy!! be is raktam háttérnek a mule-osat.
közben töltöttem fel új háttereket, válogasson mindenki kedvére :)
LINK

ááá az elöbb láttam egy hatalmas vsz record érdekes szarvú bikát. meglõttem és legalább egy fél órán át trackeltem de nyoma veszett!! nem találtam sehol :(:@:@
Gando
cdkulcs kell neki

Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

köszi az infókat! :)
na lõttetek vmi nagyot? :P
gabikamionos
mi a baj azt irja ki ENTER YOUR PRODUCT-KEY

Kállai Gábor szeretek focizni traktort vezetni de mégjoban a gépezés

gabikamionos
Van hozá magyarosítás??????????

Kállai Gábor szeretek focizni traktort vezetni de mégjoban a gépezés

Falcon87
Mutatós a fejléc :) grat!

utánajártam a két korábbi kérdésednek:
az elsõre nem tudok válaszolni, nem találtam semmi opciót, amivel ki lehetne kapcsolni a golyókövetést
a másodikra annyit találtam, hogy a játék a Dokumentumok/DHT/Profiles mappába menti ki a profilokat, ELVILEG ha ezt kimásolod, majd az újratelepítés után visszailleszted meg kell hogy maradjanak a trophyjaid, de ki nem próbáltam

nekem is csak minimálisan mozog a trophym miután felveszem, általában csak a fülét mozgatja, esetleg nézelõdik

na mi újság? milyen kihalt minden. észrevettem 1 érdekes dolgot.
azon a kis infosheeten, ami kiírja az adtokat (record book, meg bonus points) miután felveszem a trophyt nekem mindig csak egy helyben áll az állat max a fülét rezgeti meg. másnak viszont leül, lefexszik, lehajol mozog mindent csinál. ez mitõl lehet h nekem nem olyan?
de nincs. én legalábbis nem találkoztam vele sehol :/
Falcon87
1.) GOndolom van a menüben egy bullet-time mod on/off

1.hol tudom kikapcsolni a golyókövetõ lassított módot? olvastam az egyik leírásban h ki lehet. de nem találom sehol.

2.hogy tudom kimenteni a savegame-eket hogy megmaradjanak a trophyjaim?
köszi már be is raktam háttérnek :)
aha sztem nyugodtan kérj meg egy modit h tegye ki.

várom a további háttereket :-)

amúgy lenne két kérdésem, amire légyszi aki tud válaszoljon :
a bannerbe beleegyeztek? ha igen megkérek egy moderátort hogy tegye ki

az agancsot direkt kicseréltem, hogy ne legyen olyan feltûnõ :)
készítettem két féle verziót (1280x1024, 1024x768)
tényleg ezek szarvasok, nem õzek <#lama>
itt kicsi a képtár ezért a Freemail-re töltöttem fel
nézzétek meg õket, mindenki letöltheti akinek csak tetszik :)

ez a LINK közvetlenül a gyûjteményre mutat

valószínûleg készítek még pár háttérképet, nagyom megjött a kedvem hozzá

please írjatok vissza sikerült-e letölteni

hû nagyon ügyes vagy :)
ez egy õz? a 3.nak nem ugyanolyan az agancsa hiányzik a végérõl a kis tüske.
Nem tudom nekem egy szép nagy felbontású háttérnek berakható verzió kellene.ha lehet akkor a legnagyobb verzióban küldd át h szép legyen a minõsége max majd lekicsinyítem :)
am vigyázz a kifejezessél - az õz a tulképpeni roe deer aminek kicsi hosszúkás az agancsa :) minden más szarvas.
ezt direkt bannernek csináltam Photoshoppal
én fényképeztem a Wildlife módból,tulajdonképpen ez egy õz 3 pozícióban, egy képpé összemosva
ez kicsi háttérnek de csinálok neked belõle nagyobbat
mekkora kellene? 1024x768 vagy 1280x1024 stb.?
majd feltöltöm freemailre vagy Sg galériába és onnan letöltheted.

fúúú azt a mindenit!!! ez tökéletes!! gyönyörû!! honnan van a kép?
nem tudnád esetleg ezt átküldeni nekem? beraknám háttérnek xD adok mailcímet v msnent!!
Láttam, hogy nincs bannere ennek a topiknak, hát készítettem egyet:

Ehhez mit szólnátok?

Falcon87
Mármint se ebben, se a 05-ben (elindult! csak hol elindul, hol nem :S).

Falcon87
Uhh... 4 éve játszom, és még nem lõttem world recordot. Egyszer láttam ahogy úszik.

Örülök, hogy sikerült! :)
tényleg ritkák ezek a "ritka" szarvasok, nagyon sokat játszottam régebben a DH2005-el és alig láttam néhányat.

váháhhááhá :D:D:D átállítottam és egybõl lõttem egy world recordot xD végreeee!! 1000 köszönet xD
bakker de jó hogy ezt most elmondtad xD kb fél éve játszom a játékkal... easy módban. és hol tudom átállítani?

a dht-vel kb én is azóta játszom. akkor úgy tûnik, tényleg nagyon rare az a szarvas :)
kb mióta megjelent játszok a DH Tournament-el

milyen módban játszottad a játékot? mert tudtommal "Easy"-ben csak sima szarvast lõhetsz, "Normal" módban Record Buckot és "Expert" módban lõhetsz World Recordot.

Valószinûleg azért nem tudtál lõni ilyeneket, mert csak Easy-ben játszottál.

köszi. :)
nekem viszont dh05ben nem volt szerencsém egyikhez sem. nem töltesz fel képeket róluk a 2005-ös fórumba? igazán megnézném :)

amúgy mióta játszol tournamenttel?
igen, pl. én :)
Tournamentben ugyan még nem sikerült se rarét se World Recordot lõnöm.
De a DH 2005-ben volt részem mindegyikben bõven. :)
Gratula a Rare deer-edhez, remélem én is találkozom majd rarékkal.

amúgy rajtam kívül játszik itt vki ténylegesen evvel a játékkal? :D
megkérdezhetem te hány éves vagy? xD
Falcon87
Ugyaneeez A.AS:DAS:D:A:SD:.A::A:SD.a

Falcon87
Találós kérdés: miért nem indul el "Emulator Driver Detected" indokkal, amikor kikapcsoltam a Deamon Toolsot?

Falcon87
Tök jó lehet ez a játék. Mindjárt felrakom, és addig ütöm, amíg el nem indul.

RECORD BUCKS

remélem most jó lesz
Sziasztok!

Készítettem egy videot a kedvenc recordjaimról. Nézzétek meg. és ha lehet szavazzatok légyszi hogy elõrébb kerüljek a keresõben!!
thx

http://www.youtube.com/watch?v=SD7c6kYahV4&feature=channel_page
bajgunar
Nekem küldtek mail-t, h küldjem el a dxdiag -omat, és majd jelentkeznek, h tesztelhetem e, vagy nem. The Hunter -t!
na és még1 kérdés: hol tudom kikapcsolni a golyókövetõ lassított módot? olvastam az egyik leírásban h ki lehet. de nem találom sehol.
hogy lehet lementeni a savegameket pl ha újrarakom a gépet? melyik fájlok szükségesek h megmaradjanak a trophyjaim?
Falcon87
Nekem se...

Falcon87
:D

nem lehet letölteni még a beta verziót lehet tesztelni. tesztre jelentkezni lehet az oldalon. nekem sajna még nem jeleztek vissza. vsz nemis fognak :(