271
Jöhetnek a vélemények, akik választás előtt állnak, főleg!:)
  • faubul
    Sziasztok!
    Érdeklődni szeretnék, hogy aki interneten keres állást az hol keressen, mi az amit ajánlotok, és mi az amit nem... Régóta keresek már munkát de nem igazán találok magamnak megfelelőt...
  • caseih9400
    növénytermesztői gépkezelő ;):D
  • dragon11
    Aha, akkor magyarán mennek a fekete cuccok..
  • karajjj
    miután ismerőseim között több is megjárta már ezt a pozíciót, hallottam bőven infókat a dologról...
  • Bucser
    miután már nem egy Tesco középvezető fizetési igazolását láttam (áruház szinten középvezető, leigazolt fizuval) Ezért biztos vagyok benne, hogy nem kell hozzá gátlástalanul lopni.
  • karajjj
    ha pofátlanul és gátlástalanul tudsz lopni és nemfélsz attól, hogy bármikor kirúghatnak, akkor teljesen jó állás...
  • Bucser
    középvezető szinten elég jól lehet ott is keresni. nem polcfeltöltőnek kell odamenni.
  • karajjj
    én erre csak annyit mondok neked, hogy munka terén messziről kerüld a teszkót :DDDDDDD
  • dragon11
    Maradok a Giminél, de mindkettőtöknek nagyon köszönöm!

Annyit szeretnék még kérdezni, hogy én vlami menedzser féleség akarok lenni, ami a vállalatoknál (tegyük fel a Tesco, -csak példa- Én mondom miből mennyi és mikor menjenek ki, thát Én intézkedem a dolgokban..)

Ehhez milyen fősuli v. egyetem kell?:) és megéri-e erre menni majd?

Köszi.:)
  • kraawz
    Meg kell nézni.. Én elsősorban a gimit ajánlom. Én Nyíregyre járok az egyik legjobb gimibe, de most utánanéztem, és van itt 2 suli is,ami szakközép, és tanítottak közgázt,gazdaságot,stb-t.. Ami elég nagy előny és felvételi tárgynak is elfogadják.. Az egyik elég züllött,a másikban pl van vendéglátóipari szak, ami kéttannyelvű ráadásul. Érdeklődj !
  • karajjj
    a múltkor le lettem oltva, hogy sokkal többet ér az okj-s programozó a diplomás... :\

na most saját bőrömön tapasztaltam és mondhatom mekkora istenverte hülye volt az, aki ezt merte állítani nekem...
  • karajjj
    én annyit tudok erre mondani, hogy az egyetemen ha szakközépből mész, van egy kis használható előnyöd a gimisekkel szemben... de ezt neked kell eldöntened...
  • dragon11
    Holnapra el kell döntenem hogy hova menjek előkészítőre. Én a Zrínyit néztem ki mert képességeimnek megfelelő suli (erős suli, de jó ha az) de viszont én vlami menedzser féleség szeretnék lenni.. pl(Tesco-nál Én irányítanám h mit kell venni és mennyit stb.)

Ha gimiből megyek ilyen fősulira akkor se lesz tőle bajom, nem?

V. jobb ha vendéglátóis szakközépből megyek át?

(Nem szeretnék szakközepet mert könnyebb és Én jó tanuló vagyok nem szeretnék "elkallódni") igaz erős az a szakközép is.. de a gimi az gimi.. főleg ez..

Köszi! Fontos Volna!!!

Örök hála.
  • John Cena
    de oda szentem a SZar pucoláshoz is kell 10éves tapasztalatxD
  • mate317
    Egy képzeletbeli állás: jótündér-teszter.
  • Dragooon #216
    jah :D
    amúgy engem is érdekelne az ilyen, állítólag elég kemény munka :]

ha valakinek esetleg van tapasztalata, az megoszthatná velünk ^^
  • John Cena
    szart pucolni is meg éri:D:D
  • Dragooon #214
    ezt nemrég találtam:
    "Európa belvizein közlekedő szállodahajóra keresnek mosodást 600 euró +borravaló! Szerződés, biztosítás természetessen van!"
    hm D:
  • John Cena
    hajón dolgozó pincérek is jól megtudják magukat szedni de hát ott se látod sűrűn a családodat! akinek meg nicns családja az me gnem unatkozik úgymond
  • debussy
    Ezen most jót nevetünk, de lehet, hogy 5-10 év múlva Ő is egy lesz a sok közül, aki boldogan él a MI adónkból, mint ahogy azt ma is sokan megteszik, mert amikor ennyi idősek voltak, nem volt valaki, aki szemükbe mondta volna, hogy gondolkodjonak már el, hogy mi az az erkölcs.
  • adeex7
    gondolom a lelkiismereteddel nem lesz gond...
  • dragon11
    Szóval Nomak akkor a vám és pénzügyőrségnél jó lenni? apum ott van, igaz közalkalmazott..:) de mennyit keres átlag ?
  • debussy
    Pálaválasztáskor -szerintem- csak kevés külső segítséget szabad elfogadni. Ha nem magadtól jön az "ihlet", akkor már nem stimmel valami. Én tényleg annak vagyok a híve, hogy a munkát szívvel lélekkel csinálja az ember, de persze olyan körből kell választani, amiből meg is lehet élni.
  • mstummer
    politikusnak kell menni. ott pofátlanul lehet lopni :)
  • Sadist
    Bölcsésztudományi pályát tudom ajánlani.
  • luckyboi
    Papírral. Hivatalosan. Legyen ott a labda, mindíg. Nemtudom másképp megfogalmazni.
  • desigo
    hogyan véded le magad?
  • luckyboi
    Én 2 éve dolgozom főiskolai menedzseri diplomával. Nem keresek se sokat, se keveset. Építkezéseken látom el az adminisztratív és költségjellegű dolgait az aktuális projektnek. Sok emberrel találkozom, kommunikálok, írásban, szóban, anya- és idegen nyelven. Sok év elteltével , sok munkával projektvezető akarok lenni. A lényeg: tégy meg mindent amit lehet, védd le magad, légy lojális. Ezt mindenhol megfizetik.
  • autoszimulator
    Hát igen, anyu is ezt mondta. Csak neki ez fordítva volt, mert először középsuli után elvégezte a mérlegképest meg adótanácsadóit, erre mondjuk elment pár éve, de aztán végül is ezzel el tudott helyezkedni. Pár éve szerezte meg ezek mellé a diplomát is, mert bár nem kérték a cégénél, mivel sok beosztottja van, akiknek van diplomája, kínosan érezte magát amiatt, hogy ő a felettes, de neki meg még nincs :)
  • Bucser
    Közgázosok pénzügyesek nagy része megcsinálja a diploma mellé a mérlegképest. Én nem csináltam. (főnököm megcsinálta de nem tud könyvelni már (elfelejtette anno frissen számvitel szigorlat után megcsinálta) haverom szintén készül rá, de azt mondta, hogy nem látja gyakorlati értelmét... Egyel több papír. ha nem akarsz könyvelni akkor felesleges.

Könyvvizsgálóknak előírás megcsinálni.
  • G_ArchAngel #201
    Azert duzzogva vallalnam a munkajat az oregnek:

• Palinko
    meg az is befektetés, HA jól tudom magán pénzből kell letenni pár vizsgát, szal milliós összegről beszélgetünk... aztán vesznek csak fel ha felvesznek. de azt hiszem ott is nézik milyen sulit fejeztél be, de egyik információban sem vagyok biztos ez csak olyan hallottam infók, szal meg kéne kérdezni egy hivatásost...
  • autoszimulator
    Első kettő szerintem csak felsőfokú végzettség, nem? Anyunak is az első kettő van meg, meg mellé egy közgáz diploma, és most egy cégnél főkönyvelő
  • Bucser
    Attól függ milyen pilóták:)
  • desigo
    a repülőgép pilóták is jól keresnek
    csak sokat is vannak távol a családjuktól...
  • Bucser
    Adótanácsadó és mérlegképes könyvelő az nem diploma (tudtommal). Tanárinál meg nem mindegy, hogy milyen tanári.
  • ForzaInter
    hajrá
  • F1re
    nemtudtok vami jo allast ien dimplomák mellé : Adótanácsadói,Mérlegképes könyvelői,meg tanári :D
  • Taranov
    Azzal neked nem kell törődni, hogy az én apám milyen anyagi helyzetben van. (Még én sem foglalkozom vele)
    Abban igazad van, hogy Magyarországon a nettó 300 ezer forint álomfizetésnek számít, de ettől még lehet törekedni nagyobbra.
    Én nem tudom, hogy lettem volna képes pályát választani, ha az lebeg a szemem előtt, hogy sok tanulás után egy olyan helyen kell dolgoznom, ahol 300 ezer forintot keresek.
  • Norberto91
    Sztem a legjobb állás a kokain árusítás! Ott jön a lé:D
    És még diploma se kell!