1669
Flame On
  • Smithie
    Fatal Error

• Banano
    Jó..befejezem,úgyis neked lesz igazad mert buzifaszopoxboxfanclub menedzsere vagy még a lógódból is látszik.
    Kommentedre a válasz: ki garantálja hogy ha lelépsz az út-ra nem fog elcsapni egy autó? SENKI.
    De inkább arra fogadnék h a ps3 fogja inkább kibírni 3+ig mint az xbox.
    Xboxnál max 10hónapot mondanék,de bwin-en szerintem arra is lehet tenni hogy 10hónap alatt hányszor fog elromlani,ps3-nál nincs ilyen opció xDDDDDDDDDD.
  • Totti5
    Nincsnek vele gondok. Több mint 3 éve megvan és pont 1 hétig nem tudtam rajta játszani amikor szervízbe volt. Ennyi. Ki garantálja nekem hogy ha veszek egy PS3at az bírja mondjuk 3 évig? senki.
  • Banano
    Engem nagyon is érdekel h mire költök pénzt pl.És az teljesen biztos h nem fogok olyan cuccra költeni amit elsőre nem tudtak normálisan megcsinálni,és még most is gondok vannak vele.
  • Totti5
    A szerviz max 1 hét. Lehet hogy a te PS3ad holnap bemondja az unalmast, lehet hogy az én Boxom. Kit érdekel? játszani kell rajta, a többit meg el lehet intézni...
  • Banano
    Én akkor nem rendes ps3 tulaj vagyok:=))),aki kritizálja azt a szardobozt a tv-d alatt...sokkal inkább imátkoznék azon h ,,jajneromoljon el ez a szardoboz még mielőtt ki nem próbáltam a girszofwar 3-at" ..aztán ha véletlenül elromlik 10óra játék után akkor egy pár hét pihenő és folytathatod megint.
  • Akey
    Döglött lovon lovagolsz. Aki nem warezol, annak nincs aggódni valója a boxa miatt. Remek ügyfélszolgálatuk van, amit a SONY nem mondhat el magáról. Én szerintem jobban aggódok a YLOD miatt, még ha jóval ritkább is, mint a RROD, mert ha bekövetkezik, akkor szophatok a magyar szervízhálózattal. Szóval felejtsd el a cikizést, mert elég irritáló tud lenni. Egy rendes PS3 tulaj nem képvisel ilyen hangnemet és mentalitást, egyszerűen csak játszunk a világbékéért.
  • Banano
    A nem sok az itt a kulcsszó..vagyis 1db amit be kell kereteztetni hogy lássa minden parasztember hogy "ÍÍÍÍME EGY XBOX KÖVÜLET MÉG 2006-BÓL AMI KIBÍRT 4 AZAZ NÉÉÉÉÉÉGY ÉVET" xDDDDDDD

10hónap egyáltalán nem túlzás,van akinek elromlik,kap egy másikat 2hónap múlva már megy is vissza,ÉLJEN A MINŐSÉG. xDDDD
    10 hónap?
    Ez nagy túlzás volt....
    Vagy csak képtelen vagy felfogni hogy az új szériás boxok már nem nagyon romlanak el....
    Azért nem 100%!
    Ma is vannak 2006-os gépek amik még élnek és virulnak,csak már nem sok.
  • Banano
    Nekem N64-em is van..az is egy isten, már több mint 10éve:)))
    Ha pedig xbox-ról beszélünk akkor 10hónap az kb egy évszázadot jelent.
  • NEXUS6
    A sárgakazis a zisten az 20 évig is bírja, meg az idők végezetéig is, amikor az elektronok megállnak és halálsikollyal beleesnek az atommagba!
  • Banano
    Mihez képest nem sok ugye..a régihez képest persze hogy nem,mivel a 100%-ot nehéz überelni.
  • Totti5
    2005-2006os gépek mondhatni java része elromlik, mert gyártási hibásak. Nekem több mint 2 évig bírta az első szériás Box. Volt rá gari, ingyen cserélték.

Az új boxok meghibásodási aránya már egyátalán nem sok.
  • Banano
    Minden ugyanúgy elromolhat ..a legjobb 2millás fúhádétévé is..attól még nem mindegy h MENNYI romlik el belőle,és egy xbox esetében 99.9%-ról beszélhetünk:=)
    Hát amúgy az xbox 360 nem szar,a ps3 is ugyanúgy elromolhat.
    Csak ott picivel többet kell csengetni a javításért:D
    És 3 év gari van a red ring-re,szóval no para.
  • Banano
    Kurvajó..vegyél úgy egy autót hogy "jaj a 2008-as szériából a 99%-a motorhibás lett 1éven belül..de már kijavítottuk a hibát most már jó.."AHA jólvan elsőre nem sikerült összerakni akkor most már leszarom akármit is csinálnak,nagyon kell ahhoz teperni hogy megvegyem még egyszer ugyan azt a SZART.
    Yellow light-ról meg annyit hogy a Mercedes is le tud robbani..mint minden más.
  • Totti5
    10-20+ óránként kell lemezet cserélni 1szer. Nagy ügy:)
    Hááát lehet a 2006-os szériás boxok elég gázok voltak,de ezek már jók:)
    Amúgy ps3-nál ott a yellow light of death,és az is érintett 1 pár gépet:)
    Namegha a a blue ray lejátszót kell cserélni 20 ezrek.
  • NEXUS6
    Milyen aszteroida?! Ugyan mi bajunk lehetne, eddig mindent túléltünk! - mondták a dinoszauruszok.

2 havonta???
    elárulom barátocskám az xboxom 2008 7. havi és eddig semmi baja se volt,napi 4-5 óra hossza játéknál,bulikon meg este 7-től reggelig ment:D
  • Banano
    Nem e?
    Ha nem cserélsz dvd-t hogy jutsz tovább?xD
  • Totti5
    Egyik sem igaz, de tényleg jó:)
  • Banano
    Jó ez az ikszboksz!
    1.)Rohangálhatsz a géphez dvd-t cserélni game közben.
    2.)Rohangálhatsz a szervizbe 2havonta..jó tudom hozzák viszik kurvajó,akkor se adnék érte pénzt ha eddig bírja.
  • Totti5
    Álltalában más teszteknél sem szokták beleírni hogy szarabb a PS3 verzió, csak VS teszteknél ahol direkt technikai oldalról hasonlítják a két játékot.

Vagy mit vársz? minden teszt azzal kezdődjön és végződjön hogy a 360as szarabb?

de megnéztem 1 tesztet pl IGN

"If you happen to own both a PS3 and a 360, make sure to snag the PS3 version. Both run well and the content is identical, but the 360 version has a noticeably lower resolution and it's also spread out across three discs"

360as tesztben ez volt
  • Alien!
    érdekesek ezek az FFXIII tükör-review-k a nevesebb oldalakon...ugyanazok a pontszámok, ki nem térve ezúttal a platformból adódó különbségekre....korrektek a tesztelőbácsik.
  • arty
    de az nem az LA Noir miatt van/lesz :))
  • NEXUS6
    Szal nekem egyre inkább úgy tűnik, hogy 2 fajta konzolos van:
    1. akinek már van PS3-a.
    2. és akinek lesz.

• NEXUS6
    Jól mondod: opció.
    Vagy is nem igazán fognak olyan játékot kiadni, aminek alapkövetelménye hogy vagy 30-40 GB-nyi vincsire felnyomják nem opcionálisan, hanem kötelezően.
    Pláne, hogy az emberek nagy részének, akinek egyáltalán van vincsije, az sem biztos, hogy van akkora, vagy van annyi szabad hely rajta!
  • arty
    360on létezik ám a full install opcio ;)
  • Totti5
    GTA4 elfért egy lemezen ( PS3 verzió sokkal szarabb lett ). Red Dead Redemption el fog férni, akkor ez a Noir miért nem fér el? adják ki két lemezen, ha kenterbe veri a GTA4et tartalomban, ennek csak örülünk, ha ilyen monumentális alkotásokat csinálnak.
  • Totti5
    GOW jó?
  • NEXUS6
    Ha sandbox stílusú lesz a dolog, akkor valszeg nem igazán fog működni.

Persze ahogy BG mondja: 3DVD-re mindennek rá kell férnie.

• arty
    "ez lenne az első játék, amit végül a DVD miatt törölnek X-ről."

vagy csak a szokásos BS, esetleg fenyegetik kicsit az MS-t jobb "árakért" ... nehezen hiszem el, h mondjuk 3 dvd nem lenne elég az adataiknak ... (lásd FF13)
  • NEXUS6
    LA Noire lehet, hogy mégiscsak PS3 exkluzív lesz?

KB ez lenne az első játék, amit végül a DVD miatt törölnek X-ről.
  • NEXUS6
    PS3 lesz a király!

Naugye!

• Smithie
    Hjaajj,már megint egy vérpécés hurkatöttős gyárök...
  • Banano
    Sok minden más..de az akkor sem tetszett.Ingyen adták a GS-hez..azé van meg eredetiben,de egy üres dvd lemezt sajnálnék rá.
  • Totti5
    Ha az szar, akkor mi a jó?
  • Banano
    Bőven elég abból a szarból.