Playstation Vs. Xbox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
720p-t nem szabad mutatnia, ha hdready tv-d van akkor boxot 1360x768ra lõdd, ha fullhd, akkor pedig 1920x1080ra
ettõl még a forrás (a játék) természetesen továbbra is 576p-ben megy majd
Forza.
FFXIII:
Ps3 fmv: 1080p, gameplay: 720p
xbox360 fmv: 576p, gameplay: 576p
2010. jujj.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
viszont az igaz, hogy a 2K probléma után, sosem gondoltam volna, hogy ilyen elõfordul még1x.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
<#nyes>#nyes>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
<#nyes>#nyes>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Ez tényleg vicces.
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
"PlayStation 3 Is a Total Disaster"
vicces.
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
<#nyes>#nyes>
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
<#nemtudom>#nemtudom>
<#eplus2>#eplus2>
Amúgy meg PS3 ftw, csak ne nagyon kapcsoljátok be: elbaszás a köbön
Ha a KZ2 AI jó, akkor a Haloé is ugyan olyan jó, de itt sincs semmi kimagasló, mert vannak ahol jó és vannak ahol szarok... attól meg messze van a gép hogy ugy viselkedjen mint az ember. Azt csinálja amit belé programoztak, se többet, se kevesebbet. Magyarul buták, de ez pont elég ahhoz hogy élvezzük a játékokat és megtudjunk különböztetni jól programozott AIt és trágya AIt.
nemigaz, egyformák (ld digital foundry teszt)
"az FFXIII meg határozottan szebb, mert az x-es verza dúrván tömörített(18,9gb vs 39gb) és emellett persze 3dvd-n adják ki."
csak az átvezetõk szebbek, a játék maga viszont felemás: nagyobb felbontás, butitott geometriával
Forza.
elsõkörben olyannak ne, akinek mondjuk ÉRDEKE is egy bizonyos álláspontot képviselni ;)))
Forza.
Pl a Sonynak sikerült ebben a generációban elõször egy totálisan lagmentes multijátékot csinálni, ráadásul 256 játékossal egy pályán (MAG)..
A multiplatform játékok egy (nagyobb)része jobb boxon, viszont sosem annyival, ami a játékélményt befolyásolná és max akkor veszed észre, ha ugyanarra a 2 tv-re kötöd a két gépet és egyszerre nézed...Mostanában már inkább pariban vannak, és a jövõ kitudja mit hoz(Rage pl)...a nemtitkoltan GOW3 klón Dante Inferno ps3-on szebb, az FFXIII meg határozottan szebb, mert az x-es verza dúrván tömörített(18,9gb vs 39gb) és emellett persze 3dvd-n adják ki.
Viszont ezek eltörpülnek a Sony exek minõségi fölénye mellett.. Ékes példa erre a GOW3 ami simán CGI minõséget rak a képernyõre és amitõl maga Geoff Keighley(GTTV) is megrogyott pedig õnála azon se csodálkoznék ha kiderülne, hogy éjjelente mûanyag xbox-emblémákat dugdos a s*ggébe:
“can’t believe how amazing God of War 3 looks. Sony’s first party developers really seem like they’re on another level!”
Ehh...én meg itt vívódok több napja...most akkor kinek higyjek, netán Ewan Wells-nek(Naughty Dog), vagy Arjan Brussee-nek(Guerrilla G.) vagy Stig Asmussen-nek(Studio Santa Monica) vagy netalántán Neked, aki annyi mindent tett az asztalra a szakmában?!? kétségek... de utálom õket.
A KZ2-õt meg kár basztatni, mert a piacon lévõ fps-ek közül amiben van fizika az csúnya és buta az AI(BF:BC), amelyik szép( állítólag mert szerintem nem) abban se AI se fizika(MW2)...
A KZ2 messze nyakonver mindent ebben a generációban, max a játékmenetet lehet basztatni.
Forza.
Kapásból csak olyat tudok felsorolni ami ugyan olyan pl Burnout, és tudok így hírtelen 30at ami jobb 360on. Legyen 95%, nem oszt nem szoroz. 10bõl 10 jobb szokott lenni, kivéve amikor ott van az a 10bõl 1.
PS3/X360 user: Infernohun
Már megint jön belõled a hülyeség.....
PS3/X360 user: Infernohun
Fogok rá még aludni párat. :)
Üdv: Pripyat
PS3on van Metal Gear Solid, Uncharted, God of War, GT5, Heavy Rain, Killzone és még nagyon sok minden...Only PS3 games
Ps3 fanboy azt mondja hogy több és jobb van PS3ra. 360 fan azt mondja hogy több és jobb van 360ra. Igazság az hogy neked kell eldönteni, nem pedig másnak, az biztos hogy egyikkel sem jársz rosszúl.
Sixaxisnak nincs akkora jelentõsége, szóval erre kár építeni. Talán a Warhawk ahol lehet vele repülni úgy ahogy, meg egyes játékokban használható néha pl egyensúlyozás, vagy rángatod és ujratölti a fegyvert stb... de játékfüggõ és igen kis mértékben van kihasználva, vagyis annyiban amennyi valós értelme van.
Nem jellemzõ már a 3 led. 3 év gari van rá szóval ez legyen a legkisebb visszatartó erõ.
Igen 360on a multik 99%a jobb. Szebb a kép, jobb a frém, nincs képtörõs, szebbek a textúrák.
2.Érdemes PS3-at venni,valóban van sok olyan ex amit nem lehet kihagyni!
3.Nekem a 360 joy az jobban kézre esik,persze van Sixaxis & DS3-am is a PS3-hoz,és nem megy szarabbul ezekkel a játék...
4.A mostani 360 gépek(az enyém 2008.októberi),nagyon szívósak(majd jön valaki és az ellenkezõjét fogja szajkózni),de bírja,napi 6-8 órákat játszok,és eddig sem 3 led,sem fagyás nem nagyon volt,igaz én ha berakok egy játékot,akkor azt amíg végig nem viszem benne marad a gépben.
5.Való igaz,sok játéknál,az élsimítás miatt szebbnek hatnak a játékok,igazán egy jó HD cuccon jön ki a különbség.
Összegzés:Én többet játszok Box-on,az ex-ek miatt van PS3,és a BD miatt.
Számomra nincs jobb-rosszabb,én mind a kettõt úgy szeretem ahogy van!<#eljen>#eljen>
Igaz,hogy ugyanazok a címek boxon valóban szebbek,gyorsabbak mint play3-on?
Most egy olyan kérdés következik amit elõttem valószínûleg 3000-n megkérdeztek már.
Próbáltam gyakorlatban már PS3-at,Boxot is és most vásárlás elõtt állok.
A warez nem érdekel mert angliában élek és itt nevetséges árakon lehet mindkét platformra játékokat venni használtan.
A kérdéseim a következõk lennének:
Valóban több és jobb cím jön boxra?
Sok olyan exkluzív cím van ami miatt érdemes lenne ps3-at venni? (Pl ha valaha kijön a GT5. Igen,tudom van Forza boxra)
A sixaxis controller igen tetszik,a mozgásérzékelés pl néhány verseny játéknál ez talán ami hiányozna nekem a boxból.
A mostani boxoknál még mindíg jellemzõ probléma a 3 ledes gond,vagy ezt megoldották már az új típusú alaplappal?
Nagyjából hirtelen elsõre ennyi. :)
KZ2 fénypontja számomra az volt,amikor egy kopasz,fekete emberke feje figyelt ki a talajból,rálõttem,és hirtelen kiteleportált,az tényleg fizika volt,de valami más dimenzióból...
Kz2-ben azért van fizika rendesen, pl amikor eldobod a gránátot a vonatos pályán, akkor a szél visszafújja a nyakadba. Ha nyomsz egy 40-50 órát vele, akkor látsz 1-2 olyan apróságot, amin elcsodálkozol, mert máshol még nem találkoztál vele.
Persze nem egységesen magas szintû a fizika sem, nem minden rombolható, nem olyan szinten, mint pl. a BF:BC-ben, de igazából fegyvereid sincsenek olyanok, a multiban sincs tank, meg ilyenek. Kézifegyverrel meg nem igazán valós, hogy szétszedsz egy vasbeton házat, de gondolom elöre eldöntötték, hogy milyen játékmenetet akarnak.
Kár hogy a botokat végül letiltották a multiplayerból (elõször még benn voltak), azonban soxor szerintem jobban csinálják a feladatokat, mint az emberek. Ha megnézed a linkelt oldalt látod, hogy azért valszeg van rendes számítási igénye is annak, hogy a skirmish módban mozgassák a botokat, mondjuk én még ilyen szinten AI-t nem láttam. A single-playerben a botok a sztori miatt jobban le vannak korlátozva, az egy másik dolog. Ha csak botok rohangálnának a pályákon scriptelés nélkül, akkor meg mindenki azon hõbörögne, nehéz megtalálni az egyensúlyt. De nem azért mert szar a kód, vagy gyenge a PS, hanem mert az egy másik stílusú játék.
Azért a KZ2-vel kapcsolatban a Game Developers Conferenceken elõadott anyagokat én nem mondanám marketingszövegnek. De te ehhez biztos jobban értesz.
:D
<#wilting>#wilting>
Amúgy boldog szülinapot a kicsinek!<#taps>#taps>
<#taps>#taps>