Playstation Vs. Xbox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Törölt felhasználó
2 havonta???
elárulom barátocskám az xboxom 2008 7. havi és eddig semmi baja se volt,napi 4-5 óra hossza játéknál,bulikon meg este 7-tõl reggelig ment:D
Banano
Nem e?
Ha nem cserélsz dvd-t hogy jutsz tovább?xD

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Totti5
Egyik sem igaz, de tényleg jó:)

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Banano
Jó ez az ikszboksz!
1.)Rohangálhatsz a géphez dvd-t cserélni game közben.
2.)Rohangálhatsz a szervizbe 2havonta..jó tudom hozzák viszik kurvajó,akkor se adnék érte pénzt ha eddig bírja.
<#idiota><#idiota>

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Totti5
Álltalában más teszteknél sem szokták beleírni hogy szarabb a PS3 verzió, csak VS teszteknél ahol direkt technikai oldalról hasonlítják a két játékot.

Vagy mit vársz? minden teszt azzal kezdõdjön és végzõdjön hogy a 360as szarabb?

de megnéztem 1 tesztet pl IGN

"If you happen to own both a PS3 and a 360, make sure to snag the PS3 version. Both run well and the content is identical, but the 360 version has a noticeably lower resolution and it's also spread out across three discs"

360as tesztben ez volt

Alien!
érdekesek ezek az FFXIII tükör-review-k a nevesebb oldalakon...ugyanazok a pontszámok, ki nem térve ezúttal a platformból adódó különbségekre....korrektek a tesztelõbácsik.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

arty
de az nem az LA Noir miatt van/lesz :))

Forza.

NEXUS6
Szal nekem egyre inkább úgy tûnik, hogy 2 fajta konzolos van:
1. akinek már van PS3-a.
2. és akinek lesz.

<#nyes>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

NEXUS6
Jól mondod: opció.
Vagy is nem igazán fognak olyan játékot kiadni, aminek alapkövetelménye hogy vagy 30-40 GB-nyi vincsire felnyomják nem opcionálisan, hanem kötelezõen.
Pláne, hogy az emberek nagy részének, akinek egyáltalán van vincsije, az sem biztos, hogy van akkora, vagy van annyi szabad hely rajta!

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

arty
360on létezik ám a full install opcio ;)

Forza.

Totti5
GTA4 elfért egy lemezen ( PS3 verzió sokkal szarabb lett ). Red Dead Redemption el fog férni, akkor ez a Noir miért nem fér el? adják ki két lemezen, ha kenterbe veri a GTA4et tartalomban, ennek csak örülünk, ha ilyen monumentális alkotásokat csinálnak.

Totti5
GOW jó?

NEXUS6
Ha sandbox stílusú lesz a dolog, akkor valszeg nem igazán fog mûködni.

Persze ahogy BG mondja: 3DVD-re mindennek rá kell férnie.

<#hehe>

arty
"ez lenne az elsõ játék, amit végül a DVD miatt törölnek X-rõl."

vagy csak a szokásos BS, esetleg fenyegetik kicsit az MS-t jobb "árakért" ... nehezen hiszem el, h mondjuk 3 dvd nem lenne elég az adataiknak ... (lásd FF13)

Forza.

NEXUS6
LA Noire lehet, hogy mégiscsak PS3 exkluzív lesz?

KB ez lenne az elsõ játék, amit végül a DVD miatt törölnek X-rõl.

NEXUS6
PS3 lesz a király!

Naugye!

<#eplus2>

Smithie
Hjaajj,már megint egy vérpécés hurkatöttõs gyárök...

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Banano
Sok minden más..de az akkor sem tetszett.Ingyen adták a GS-hez..azé van meg eredetiben,de egy üres dvd lemezt sajnálnék rá.

Totti5
Ha az szar, akkor mi a jó?

Banano
Bõven elég abból a szarból.

ZTM
De csak az elsõ rész sajnos:(

Totti5
Tényleg?

Ez tény és való, de én konzolos vagyok.

29-et töltöm be idén, van egy féléves fiam, 20éve játszom ezzel-azzal, de nekem a konzolos játékok jelentik a videojátékot.

Ezt a varázst egy pc nem adja meg nekem sajnos.

Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)

Banano
Girs of war pc-n is van.

Én meg csak annyit mondok barátaim, hogy ...

aki vérbeli konzolos annál ott van a PS3 és az XBOX 360 is.

Vétek kihagyni a God of wart és néhány Sony játékot, de ugyanúgy vétek kihagyni a microsoft gears of war-ját is.

PS3 - online játékra
xbo360 - írott játékokra

Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)

Moyko
PRÉÉÉÉÉSZTÉÉÉÉSÖN <#worship>

There is only one Boss!

Banano
Mejobb

NEXUS6
Mér?
<#wilting>

Banano
akkorisjobb

Anubys

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Smithie

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Smithie

Banano
Jobb az xbox akkor is!

NEXUS6
Sárgakazi az Isten!

Smithie
FEJEZZZED BE!

Banano
Az xbox jobb.

Totti5
Akinek nagyon sok pénze van az pedig PC és warez.

Super Saiyan
Sztem akinek sok pénze van = PS3
Akinek nincs sok pénze = Xbox a warez miatt

>:C

Alien!
<#worship><#nyes>

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

NEXUS6
A wifin, a BD meghajtón, meg a néhány extra magon kívül, az irónia az ami egy xbotnak a legkevésbé hiányzik.

<#nyes>

Totti5
Hangsúlyozom hogy nagyon gáz és nyilván a PS3 képe szebb is, ugyan úgy gáz mint hogy a BFBC2 kettétöri a képernyõt PS3on, vagy bármi más ekkora eltérés a két verzió közt.

NEXUS6
Kár a gõzért!

Hiszen tudod, hogy "X360-on szebb lenne!"
<#eplus2>

Alien!
"Irónai: olyan közlésmód, amelyben a kimondott jelentést felülírja a közlés módja által hordozott jelentéstartalom."

Totti5
"persze nincs az 576p-vel semmi gond, sõt igazából nem is látszik ugye"

kurvagáz és látszik is biztosan...

Totti5
Dead Space

"For those with both consoles, the more stable frame-rate makes the 360 build the one to have. There are platform-exclusive downloads - costumes and the like - but the smoother, more responsive 360 gameplay experience gives it the edge."

+ PS3on láthatóan recésebb, ezt sikerült ugyan azon a Sony tévén ugyan abban az orában mind a két gépen látni

Red Alert 3

Xbox 360:
NA November 11, 2008<4><8>
PlayStation 3:
NA March 23, 2009

nem egy idõben jelentek meg, a PS3 verzán még tudtak kalapálni és valóban jobban is néz ki rajta, mármint a PS3 verzióban szebb és több effekt illetve fényforrás van

"A closer look at the picture quality reveals that the same distinctive upscaling algorithm as used in-game is being used on the video sequences. It does the job, but Xenos' scaler does it better on 360."

Obli meg 1 évvel késõbb kött ki PS3ra.

arty
egy réteg-jrpg, mint meghatározo játék? :DDDDDDD

Forza.

Seth
Vili,majd meglesem. Akkor csak upscalel? Akkor tényleg gáz.

PSN ID.: Beegabor

Alien!
naja...nem is lenne gond,ha nem a generáció egyik meghatározó játéka lenne...

persze nincs az 576p-vel semmi gond, sõt igazából nem is látszik ugye. csak abban az esetben drámai, ha a ps3 a szarabb port.. akkor állítólag ennek borzasztó hátrányai vannak..

azért egy fullhd tvn a felskálázott 576p és a natív 1080p közt sztem van némi látható különbség..

btw a ps3 ereje:DDDDD..LOOOOL!!!!

NEXUS6
Hát nemtom, amilyen játékok nekem megvannak és multicímek, azok közül pont a PS3 a jobb, talán kivéve a GT4-et.
Lásd Deadspace, Oblivion, Red Allert3 stb. Szal nálam kb. 3:1 arányban vezet a PS3 multik terén.
De nekem elég spec ízlésem van ugye;)

Totti5
Fosport. 10bõl 1 esete.

Frém, képtörés, képminõség meg hamarosan kiderül. Ha ezek rendben vannak akkor nem olyan nagy gond a kisebb felbontás. A lényeg hogy multi lett, így most én is tudom élvezni majd pár nap múlva a játékot.

Ugy kölönösebben nem látok nagy problémát ezen a videón. Nyilván a PS3 képének élesebbnek kell lennie a 720p miatt, persze majd akkor lehet kijelenteni, ha látjuk a játékot teljes képernyõn hogy mennyi az eltérés, de ez tesztekbõl majd kiderül ugyis.

Final Fantasy XIII Gameplay 2 Xbox 360 HD