1669
Flame On
  • arty
    tehát nem igaz, h londonban akad rendesen a gt5 fizetősdemo? ;)

mik azok a sony exkluziv sportjátékok?

(wipeout a framerátától függően állitja tudtommal a felbontást és azért a látvány sem éppen "mgs4" :) )
  • NEXUS6
    És azt hallottad, hogy állítólag a Télapó sem létezik!
    (Bocs ha most elszúrtam a karácsonyodat!)

Nem kell minden hüleségnek bedőlni.;D

Szal a Sony exlkluzív sportjátékok azért natív 1080p-ben futnak (igaz AA nélkük, de ebben a felbontásban ez már nem igazán hiánytik), meg pl a Wipeout is 720p-nél nagyobban, bár az meg ugye store-os játék, szal gondolom azért nem ér;)))
  • arty
    MGS4 1024x768

amiről te beszélsz az egy nemlétező játék, a GT5P(fizetősdemo) - szaggat is allitolag rendesen :D
  • NEXUS6
    Pláne, ha az ember azt is figyelembe veszi, hogy ugyan a multicíeknél rendszeres a 720 alatti felbontás, az exkluzívoknál meg viszont rendesen van, ami ennél magasabb felbontást használ, akár komoly játék is. Az X-nél viszont ebből tényleg csak elvétve van.

Ennyit a statisztikáról!;D
  • hool
    Jó akkor mégiscsak sztem 360 lesz, mert ps2 + sóschips + memkari így már nincs annyira messze egy 60as premiumtól, mintha 25ezertől nézném:) 2. kontroller mindhez kell, az ottani többlet 3-5ezret ne számoljuk:)
  • arty
    ez nem igaz. jobb lenne a 360, de nem annyival, mint egy hdtv-n - ott brutális alázás történne :))
  • hool
    X360 az én tvmen nemhogy jobb hanem rosszabb lenne ps2nél? Mert kb ezt mondták, a szövegeket el se fogom tudni olvasni felbontás miatt. Vélemény?
  • lowdog
    mondd, hogy duplája, én meg azt mondom hogy csak 3%-al több :)))
  • arty
    :D

ok, de az arány jóval rosszabb :PPP
  • lowdog
    no, a pontos szám 418 játékból 28.
    ez baromira messze van az állításodtól, miszerint "elvétve akad subhd játék x360on. ne keverd a ps3-al, ahol a cimek elég nayg része valoban subhd."
  • lowdog
    jujdeizgi :)
    azt hittem a proxynk állja útját :)
  • arty
    beyond3d nem ment tegnap, ma már jó
  • hool
    Vot már neki 6, csak abból 5-öt elpasszolt:)
  • narumon
    "(Most olvasom az egyk blogban, hogy a srácnak volt már 6 X-e"

Nah szerintem ez az Urban Legend...
  • narumon
    Nem, de azt sem kell mondani, hogy gépekete KELL cserélgetni. A hibaarány elismertem 30% VOLT. Egy mostani gép nagyon kicsi valószinűséggel fog beszarni.
  • Istencsászár
    Bizalommal... elhiszem hogy van olyan akinek párszor elromlott, de cserélik szóval semmi gond nincs belőle, de 6szor? ismerősi körömben 2 embernek ment tönkre, egy 3 led ( első szériás ), amit ő álva használt 1 évig és fél napokat ment egyfolyátba a fal tövébe tolva... a másiknak meg a dvd drájv. 2 héten belül visszkapták a gépüket.

Egyszerűen az aki ilyet ír hogy 6 gép, az vagy kamuzik, vagy nem tiszta, valami ott nagyon nem volt rendben.
  • NEXUS6
    Örülök, hogy mind a 25 millió X-tulajt személyesen ismered! Ha esetleg veszek gépet és problémám lesz, fordulhatok hozzád?
  • Istencsászár
    "Most olvasom az egyk blogban, hogy a srácnak volt már 6 X-e"

Warezmatyi moddingos idiótákkal nem foglalkozok. Más érv?
  • NEXUS6
    Csak nem azt akarod mondani, hogy az egész RRoD dolog csak alpatalan urban legend!?

(Most olvasom az egyk blogban, hogy a srácnak volt már 6 X-e, és másfél év után a PS-e is megadta magát. Szal ha hármótokat nézem, akkor is kb. félévente kell átlagban csereberélni a Boxt.)
  • lowdog
    azért még lehet rettegni sajnos, a falconoknál is esetenként jelentkezik a 3-led probléma :(
  • Istencsászár
    Egy jó ideje már elenyésző... akiknek meg meghalt a gépük azok olyat kapnak már hogy feltehetőleg nem lesz baja ( falcon, jasper ). A 3 év most járt le, azoknak akik lunchkor vettek gépet.

Amúgy enyémnek sincs semmi baja ( 2006os )
  • NEXUS6
    Csak nem azt akarod mondani/bizonyítani, hogy az egész RRoD dolog csak alpatalan urban legend!?
  • lowdog
    "egyáltalán nem általánosság a subhd felbontás"
    valóban kisebb az arány az összes x játékot tekintve, mint gondoltam.

sajnos nálam nem jön be a beyond3d, de kiváncsi lennék hogy PS3-nál hogy alakul ez az arány! Ha már ennyire meg vagy győződve róla, hogy a 360 mérföldekkel jobb, nem néznéd meg?
  • narumon
    Érvek? 2006 óta nem cseréltem gépet...
  • arty
    wiki - összes x játék darabszáma
    beyond3d - játékok felbontása (bár nincs minden cim felsorolva, de a nagyobb nevek, ahol a gfx 'fontossága' miatt trükkre kényszerülhet a készitő, igen!)

subhd top10 játékok - ezekre célzol?
    Oblivion - korai Bethesda port. trágya, tény.
    COD4 - 60fps/2xAA volt a cél (gondolom a multi miatt)
    Halo3 - erre nincs magyarázat, minden idők legszebb HDR-jével mosakodtak a fejlesztők...

de mondom, hamisithatjuk a statokat, az a lényeg h egyáltalán nem általánosság a subhd felbontás.
  • lowdog
    honnan van a pontos szám, megkérdezhetem?

még egy kérdés: szerinted az mit jelent, hogy a box tíz legjobb játékának legalább a harmada subhd?
  • greyfox
    A legfőbb kérdés:
    Mivel akarsz játszani?
    Ha gears, halo, fable, +multik akkor a doboz a te embered :)
  • arty
    szivesen felajánlanám, de se ps2, se CRT itthon.
  • lowdog
    "van egy megbízható, csomó extrával felszerelt gépem, aminél akkor sem kell aggódnom, ha kinövöm a vincsimet."
    legyél vele boldog komolyan
  • hool
    Ha nincs senki ilyen, tudtok vmi megoldást ahol mégis láthatnám közel olyan tv-n mint a sajátom, hogy reális képet kapjak mielőtt megveszem?
    Mert ha megveszem és itthon is az lesz az érzésem mint a screenshotok alapján, hogy egy 86os kvarcjáték vetekszik a grafikával, akkor nemleszek boldog!:)
  • greyfox
    Dead space Ugyanaz. Tökéletesen. (HDMI-n)
    Gta4 boxon jobb. (frém, +aa)
  • Istencsászár
    "DS allitolag nem gyengébb ps3-on, passz egyelőre nem láttam"

Láttam, ugyan azon a Sony tévén, egymás után... lehet hogy a HDMI kábel miatt, de a PS3 verzió recésebb volt mint a 360 komponens, ami meg recésebb volt mint nálam a VGan.
  • arty
    a pontos szám 563 játékból 19.
    ez baromira messze van az állításodtól, miszerint "a 360 és a ps3 is általában subhd, jó esetben van AA"

pláne, hogy ÁLTALÁBAN azért lesz egy játék subhd, h lehessen rajta AA (mert ezesetben nem lassul a játék az AA-tól, 720p-ben viszont igen)
  • arty
    Arra célzok, hogy van 300 játék 360-ra és ebből kb. 10, ami nem 720p.
    PS3-on meg ki tudja mennyi :D

nexus6: "de egy Fallout, Dead Space, GTA esetén már igen" - gta4 durván szebb, nagyobb felbontású, jobban fut + 2xAA, fallout3 boxon részletesebb + 4xAA van rajta, DS allitolag nem gyengébb ps3-on, passz egyelőre nem láttam.
  • NEXUS6
    Tényleg szánalom, és én pont ezért nem is veszek Boxot. Nincs kedvem átlag évente/félévente új gépet beszerezni, szervizeltetni. Azt a kb 3 játék különbséget meg kibírom, a Live-ra amúgy is kifizetném a gép használata alatt, így viszont van egy megbízható, csomó extrával felszerelt gépem, aminél akkor sem kell aggódnom, ha kinövöm a vincsimet.

Kérem az érveket, nem kell a hangulatkeltés!
  • lowdog
    még ha kiegyenlített is lenne a helyzet, szánalom, hogy a box feleannyiért (!) ugyanannyit (vagy jobbat!) nyújt mint a PS3
  • NEXUS6
    Pedig de.
    Azért van jócsomó, ami PS3-on szebb, vagy minimum ugyan olyan, mint Boxon. Mondjuk ez egyéni ízlés kérdése, de az marhára nem izgat hogy az NFS aktuális kiadása épp melyiken szebb, de egy Fallout, Dead Space, GTA esetén már igen.
  • narumon
    MHm akkor nem tok segiteni, vidéki vagyok és crt tévém sincs :(
  • hool
    Abból indultam ki, hogy mediam.ban sztem nem tudom sd crt-n kipróbálni.
  • Istencsászár
    "Multi szinten is elég kiegyenlített a helyzet"

az a szomorú hogy nem, és ezt kár vitatni...