1669
Flame On
-
#709 Hát ez attól függ, hogy mit szeretnél csinálni és mennyi pénzed van. HA csak játékra kell a cucc akkor egy xbox arcade megvan 40e forintból és teljesen jól lehet vele játszani. A többi változat a csomagolásban különbözik (hogy mit adnak mellé), hardverileg az összes tipus egyforma.
Ha tervezel olyat, hogy a konzolodon nézzel mondjuk BlueRay filmeket akkor meg PS3 mivel csak abban van BD lejátszó.
-
#708 Háj!
Ha viszonylag olcsón akarsz játszani, akkor X-et érdemes venni, bár ha alkalmassá teszed warez lejátszására, akkor ugrik a gari és akkor már esetleg nem lesz olyan olcsó a dolog, mert viszonylag nagy az esélye, hogy elromlik.
PS-en nincs warez, viszont technikailag jobb a minősége a gépnek, alacsonyabb a meghibásodás, felszereltsége kb ott van, mint egy fullos Xbox-é. Az ára is. A beépített BD meghajtó esetleg még számíthat, ha tervezed a jövőben az ilyen filmek beszerzését.
Érdemes még az exkluzív játékokat figyelembe venni a döntésnél.
Amúgy érdemes legalább egy számítógép monitoron elgondolkodni, hiszen ezek a gépek már ilyen minőségre vannak kitalálva, de természetesen mindegyik megy normál tv-n is. -
asd16 #707 Jah és még annyi hogy ha még nincs HDTV-m akkor nem lehet vele TV-n játszani? -
asd16 #706 Üdv!
Melyiket érdemes megvenni?
PS3 vs. XBOX 360???
Ha az XBOX-ot akkor ott melyik verziót mert most néztem és van egy pár... -
#705 A box soxor szarabb, mint a PS, mert nemhogy fagy rajta az Uncharted, de még csak el sem indul rajta, én próbáltam!!!;DDD -
#704 Az uncharted gyárilag hibás. -
#703 ez jó volt -
tihibaby #702 No azért fűt ott rendesen a Ps3 is.
Valamint az Uncharted alatt 2X kifagyott.
Azért a Box ilyet nem csinált....
Az csak fél év alatt 2X tönkrement!
Szar ez az új konzolgen ahogy van. -
#701 A 3 ledet mindenki félre érti, nincs is ilyen probléma a Boxon!!!!!!
A 3 led csak azt jelzi, hogy a szoba elérte a megfelelő hőmérsékletet, vagy is időlegesen kikapcsol. Sajna az újra bekapcsolást viszont elbaxta a M$, de ha elviszik a szervizbe nem nagy gond a megoldása!
Nekem is van egy olcsó kínai elektromos melegítőm, annál is mindíg gond a hőmérséklet szerint bekapcsolás, bár azon elég kevés játék fut.
-
#700 fűt az utána is. -
#699 az xbox 360 befűti a szobát a hideg estéken(persze csak a 3 ledig) -
tihibaby #698 NEM!A konzoloskodás éppen nem a fan-ságról szól,hanem a JÁTÉKRÓL!
Amiről Te beszélsz,na AZ a fan-ság,de annak meg nincs értelme.
Mindent,mindenen kipróbálni,az a konzolosság,amíg ezt nem tudod,így vagy úgy megejteni,addig csak egy "bányászló" vagy! :D -
#697 az xbox360 törhető... ingyé játék! :P -
#696 HA BR lejátszónak kell akkor mi is a kérdés? -
#695 "lejatszonak kéne elsodlegesen"
nemond, hogy felmerült egyáltalán a box :)) flémelni meg most minek? -
#694 A bad company minkét konzolra van -
#693 pedig a konzoloskodáa a fan-ságról szól ha vegy olyan game amiért oda vagy meg vissza akkor meg kell hogy vegyed (nekem gt5pl,battlefield bad company) érv még a ps3 mellett az ingyenes multi game -
#692 nos az a helyzet ,hogy x360 szép és jo (voltismáregy csak ugye zajos meg sok multiplatform cim)
Ps3 jaetkkinalat nekem egy az egyben kimaradt egyetlen MGS-el sem jatszottam.., mellete szol még a bluray :) (lejatszonak kéne elsodlegesen, csak gondoltam hamár ennyi pénz akkor ne csak siman Bl lejatszot vegyek hanem ps3) -
#691 nagyon egyszerű.
nézd meg a két gép játékkínálatát.
ha a gears, halo, fable sorozat minden álmod, akkor 360.
Ha esetleg mond valamit az uncharted, a metal gear, (majd god of war, killzone), és esetleg még bluray-re is van pénzed, akkor ps3.
bármelyiket veszed, jól jársz :)
-
#690 Felteszek egy jo kis kérdést
Érveket szeretnék x360 vagy ps3 melyik miért :) (nem habzo szaju fanboyoktol ha lehet) -
#689 Jo, h emlékeztettél, már nem is rémlett min is megy a "vita" :))
Aláírom, tényleg több van. -
#688 Játék tekintetében, összességében szerintem is a 2K sorozat a legjobb, ez asszem nem is vita. Bár én nem vagyok egy kosaras őrült. (Életem első és utolsó komolyabb kosaras élménye az volt, amikor 165 cm-es herkulesi akkori magasságommal, ami azóta sem változott nagyságrendileg, egy sulik közötti meccsen középiskolás koromban dobtam egy csont nélküli 3 pontost, amikor nagyon meguntam, hogy rohangálok a nálam 1,5X magasabb emberkék lábai között;DDD)
De az eredeti kérdés ugye az volt, hogy van-e komoly teljes árárú játék PS3-on 1080p-s (tágabban 720p-nél nagyobb) felbontással.
Szal a válasz az, hogy igen és hogy ezekből a címekből több van PS-en, mint Boxon, még ha olyanok is amilyenek. -
#687 én kevertem csak, mivel nem adtál egy rendes linket ... és ps3-ra van 3 db NBA játék, a pontok alapján a ps3 exkluziv a leggyengébb, viszont valoban 1920x1080as! (viszont hiába minden, a rivjúk lehúzták keményen :( )
(2k mellett sztem nincs is keresnivaloja, se ennek, se az EA-snak) -
#686 Ti valamit nagyon kevertek.
A. Soha nem írtam, hogy az EA NBA Live sorozata Sony exkluzív lenne.
B. Megismétlem érthetőbben is, amit leírtam:
A PS3-on elérhető NBA játékok között a sorrend grafikába (szerintem):
1. NBA 09 (PS3 exkluzív és bírja az 1080p-t)
2. NBA 2K9 (multiplatform, asszem csak 720p-t tud, helyenként talán veri is az előzőt)
3. NBA Live 2009 (multiplatform, és elég gyik) -
#685 egyébként, h fájjon: az emlitett NBA játékok boxon ugyan azon a felbontáson futnak, mint ps3-on. csak boxon van 4xAA is :))) -
#684 -om -
#683 "NBA Live '08 = 1280x720 (no AA)"
Egyik konzol sem tudom értelmes grafót 1080p mellett ebben a genben. -
#682 viszi őket, csak film legyen rajtuk :)) -
#681 gondolom, akkor blue-ray kell, bár nagy viccelődések közepette ezt elsőre leírhattátok volna -
#680 PS3-ra még nem lehet írni, vagy mi? -
#679 Szerintem a kétrétegűnek még jobban fog örülni nexus. Viszi őket szivesen :) -
#678 Nba live az van boxra is. -
#677 miért, nem dvd alapú?
két rétegű dvd kell nem de?
-
#676 Ha írsz nekem DVD-ket én szó nélkül viszem őket, semmit nem kell tenned!;DDD -
#675 Én úgy tudom, hogy 16.900 a hivatalos ár új játékoknál továbbra is itt a Balkánon. Más kérdés, hogy pl Angliában is alacsonyabb, pláne ha olyan xar a valutájuk a miénkhez képest. De ugye a mi társadalmunk abszolút fogyasztásra állt már csak rá, hiszen termelés már nem nagyon van. Akik meg ilyen jóléti társadalomban élnek azok meg csak fizessék is meg.;D
Lényeg, hogy ehhez képest a GT5P ára, csökkentett volt, egy Store-os letölthető anyagról van szó, amit érdemesnek találtak lemezen is kiadni, mint pl. a Warhawk-ot.
Csak demóról ismerem én is az EA kosara szörnyűségeit. Asszem NBA Live XX a nevük. De ha érdekel keress magadnak infót róluk, barátod a Gúgri!;D -
#674 üdv.
Mit kell ahhoz tenni, hogy írt dvd-ket is vigyen?
-
#673 17 max a lehuzos 576ban a "teljes ár" :)
NBA sorozat az EA. Adnál egy linket? ;) -
#672 A full játék az nem 9 ezer, hanem 17 körül van hivatalosan.
A londoni pályán sem emléxem, hogy akadt volna. Kb max olyan szinten volt, mint a demo legcsúnyább részénél. Az sem akadt, csak be V-syncelt.
(Ha nem single bufferrel oldják meg a dolgot, aminek a V-sync hiba a jele, akkor valszeg akadt is volna, bár akkor meg ugye nincs V-sync hiba;).
A sport játékok: NBA, MLB sorozat. Minőségre valamivel jobbak, mint az EA sportjátékai, de a 2K sorozatnál rosszabbak, viszont grafikailag valszeg a legjobb játékok ebben a kategóriában.
-
#671 9 ezerről indult a GT5P, az azért majdnem egy full játék ára (minden idők legnagyobb lehuzása szvsz)
londonban azért akad, mert ott van pálya/környezet is, nem csak kocsik a kietlen versenypályákon :P
---
konkrétan mik ezek a sport cimek? tudtommal minden sportjáték kijön mindenre(boxra, néah pécére is), legalábbis a közepes/nagyobb cimek. ez a ps3 exkluzivitás valami uj lenne ;) -
#670 Szerintem az időjárás lehet az oka, Londonban csak szutyokabb az idő ugye;)))
Nálam nincsenek, olyan veszélyes framerate esések, ami akadásnak minősíthető a GT5P-ben. Amúgy persze nem egy full játék, de az ára sem az.
A exkluzív sport játékok alatt meg a kosaras, bézbólos játékokat értem.
Persze nem egy vasziszdasz néhány emberkét, meg mondjuk a közönséget mozgatni, de akkor is nativ 1080p-s progik, és tényleg jól néznek ki.