1669
Flame On
-
lageszgt #789 Akkor olvass utána! nem az nfs-ről van szó hanem a gt-ről és a granturismo-ban tényleg nem járultak hozzá a gyártók ,hogy törjenek az autók ,a gt az gt ,az nfs csak nfs ,olvass csak utána. Ja a másik a granturismo-n dolgozott a legtöbb ,legprofibb programoró a világon. ha valami nem arcad akkor az a gt. A forza amikor egy ferrari F50 30km/ó-val csúszkál sodródik mint folyó alján a kavics ,na látod az az arcade. -
#788 A Forza 2ben szám szerint 310 "kitalált" autó van. Az remek reklám hogy a GT játék készítése címszó alatt a GT atyaúristen a csodaautókkal körözget egy pályán, csak akkor kérdem hogy hol mutatkozik ez az óriási "tudás"? mert hogy a játék fizikájában nem, az autó modellezésében igen, de az csak a grafika. Nincs törés, nincs normális ütközés, nincs sérülés, ezek nélkül egy autós játék olyan mint egy rep szim lezuhanás nélkül... -
#787 "a két játékban lévő tudást és valós adatot és valós tesztet nem lehet összehasonlítani. a gt-ben elképesztő tudás és valós dolgok vannak a forza pedig kitaláció"
GT ügynök vagy? nap végéig el kell adnod 20 példányt? nagyon rossz duma :)
"aki képben van tudja jól ,hogy miért. a gt széria indulásakor ez volt az egyetlen olyan game amiben több száz valós autó szerepelt, és a gyártók nem járultak hozzá ahhoz ,hogy az autók törjenek ,nehogy rossz színben tüntessék fel az autóikat"
aki képben van, az tudja, hogy mindig is voltak játékok, ahol a kocsik törtek és ennek semmi köze a gyárak megkötéseihez: ezzel csak a lusta és/vagy tehetségtelen fejlesztők takaróztak és a köztudatban is ez terjedt el
BMW azt mondta a polifoninak, h ejnye, nálatok ne törjön a kocsim, miközben az NFS4-ben meg nyugodtan törhetett? :D ne röhögtess már ... -
#786 a gt egy szimpla árkád autósjáték, ami kurva jól néz ki, iszonyat mennyiségű licenszelt kocsival. ez az átlagot teljesen kielégiti, aki más autossal nem is nagyon játszik, mert nem érdekli... -
lageszgt #785 ez a videó egy baromság! már láttam két fogyatékos hasraütéssel mond véleményt valamiről amiket végig sem játszott. miért hinnék nekik jobban mint saját magamnak nekem mindkettő megvan. ha valaki valamivel feltörli a padlót az nem a forza lesz, a forza esetleg porfogó alátéte lehet a gt-nek , a két játékban lévő tudást és valós adatot és valós tesztet nem lehet összehasonlítani. a gt-ben elképesztő tudás és valós dolgok vannak a forza pedig kitaláció. sokan bírálják a gt-t ,hogy nincs benne törés ,de aki képben van tudja jól ,hogy miért. a gt széria indulásakor ez volt az egyetlen olyan game amiben több száz valós autó szerepelt, és a gyártók nem járultak hozzá ahhoz ,hogy az autók törjenek ,nehogy rossz színben tüntessék fel az autóikat. -
#784 Ajánlom neked is ezt a videót Inside Sim Racing 39 - GT5P vs Forza 2 főként pécés szimekkel foglalkozó média tesztje, összehasonlítása, az érdekessége hogy nem egy ember teszi hanem kettő, és mind a kettő játékot oda vissza értékelik. -
#783 Érdekes meglátás. Feltörli vele a padlót...a Forza pont olyan messze van a GT minőségétől (minden szempontból), mint Kína a Holdtól. Persze nyilván nincs igazam, úgy sem, hogy mindkét gépből és játékból volt egy. -
#782 szerintem itt mi még a ps2 és xbox viszonylatában beszélgettünk, GT4 vs. Forza1-ről :) -
#781 pontosan, a szaklapok szerint is a Forza2 jobb fizikában, bár azon is van mit javítani, de ha a Forza3at ezen a vonalon viszik tovább és fizika, törés területén is előrelépnek akkor fel lesz törölve a padló a GT5el, mert hát a GT5 ellenfele nem a Forza 2, hanem a Forza3 lesz... grafikában biztosan a GT5 lesz a jobb, hiszen ők elsősorban erre gyurnak -
#780 érdekes meglátás :) pont az irányitása és a fizikája miatt törli fel a ps-es gt-vel a padlót, miközben a gfx nem-igazán jobb
persze, ha neked az árkád a zsánered, akkor megértem a vélekedésed -
lageszgt #779 szerintem mindkét gép jó, a ps2 őt inkább autós játékokra használom, az xboxot meg inkább fps, tps, rpg-re, de ez nem azt jelenti ,hogy pl. ps2-re nincs jó fps ,rpg ,tps, de az nagy általánosságban kijelenthető ,hogy xbox-on szebb az fps ill. az rpg. kivétel ha a játék kimondottan ps-re készül mert akkor az odabasz rendesen pl. primal. xboxra viszont nincs granturismo ami egyértelműen a legjobb autós game. Van xbox-ra forza de azt nem lehet egy lapon emliteni a gt-vel. A forza is lehetett volna egy elég jó game ha nem úgy szórják össze. Kapott volna egy normális irányítást és egy jó fizikát még jó is lehetett volna. de igy a forza csak egy csillogó gagyi. -
Steve84 #778 nemreklámozoktöbbémertkivágnak.hu -
Sir Ny #777 muszály írni? gépelni nem lyó?
DVD DVD DVD DVD DVD DVD DVD DVD DVD DVD DVD DVD DVD DVD DVD DVD DVD DVD -
#776 psp csere nem érdekel?:D -
KADARKA #775 SÜRGŐSEN Eladó!!!! Xbox360 60gb pro pakk az összes tartozékával, doboz papírok stb megvannak.. 1 honapos a gép.... 6 honap garancia van rajta....okosított visz mindent :)hűtés mod és után hűtés van benne...alig volt használva...az ára 60ezer forint érd 06302405358 -
#774 xbox-ot mindenkinek,ott legalább pénzes az online játék! -
#773 :))) -
#772 xbox szar.. kizarolag halo 3 jatek jo,de ettol meg xbox egy szar,eppen ezert.. mert csak 1 jatek jo rajta ,es ennyi... ps3 meg jo.. tobb babralasi lehetoseggel stb
toza színvonalához igazítva... -
#771 oké, ezekután téged a ps oldalra számollak ...
( :D ) -
#770 szerintem várd meg amig jön egy sony fanboy :D -
#769 nem kell szavazógomb, majd a végén kézzel összeszámolom őket
akkor tehát téged az xbox mellé irhatlak? ha van haverod, aki ugy gondoljam mint te, akkor őket is beirhatom! mennyi legyen? -
#768 "nem lehetne bannert csinalni ahol lehet szavazni es akkor nyoma is lenne"
Te erre vered? -
toza #767 nem lehetne bannert csinalni ahol lehet szavazni es akkor nyoma is lenne es szamokat latnank..szazalekok v vmi?! leccives -
toza #766 ps3 szar.. kizarolag killzone 2 jatek jo,de ettol meg ps3 egy szar,eppen ezert.. mert csak 1 jatek jo rajta ,es ennyi... xbox meg jo.. tobb babralasi lehetoseggel stb -
#765 Az, teljes mértékben, nekem is jobban bejön a GoW persze abból csak a GoW2, de PSPn kijátszottam a GoWot, szerencsére annyira nem volt hosszú és még mialőtt unalomba fulladt volna vége lett, nekem tetszett, PS2őn is kicsit játszottam velük, a hatalmas monszták adják meg benne a hangulatot meg ha kedveli valaki a mitológiát akkor nem fog benne csalódni... -
#764 én a lövöldét jobban kedvelem, mint a ps-gow féle csapkodást :) alig várom, h haverral nekiüljünk a gow2-nek végre ... az elsőt végignyomtuk és nem volt rossz coopban!
"médiamarktban" láttam h egy "profi" hogy nyomja a god of war-t és élvezet volt nézni. számomra csak buttonsmashing ... ergo unalom :( -
#763 Sok különbség nincs a kettő közt, primkó akciójáték mind a kettő epic jelenetekkel és harcokkal, kicsit más mindenben, de lényegében ugyan azt nyujtják. -
#762 ... viszont az xbox360 király :D -
#761 én eddig csak a boxos gowwal játszottam, de az sztem nem király - inkább csak egy jó játék (coopban) -
#760 Persze!
(csak van aki szerint a Gears Of War, mások szerint meg a God Of War ) -
#759 Abban mindenki egyetért hogy a "gow" az király?;) -
#758 -
Sir Ny #757 -
#756 -
#755 teszel valamelyikre vagy tipli! -
#754 Huha ez egy kemény topikkk... -
#753 SDF>xbot -
#752 xbox360 <> ps3 -
#751 PS3<XBOX360
KZ2XBOX360