1669
Flame On
-
Papesz #829 Ezt a tegnapi prezentáción mindenki látta. Mint ahogy azt is, hogy Forma 1 NINCS benne. Jogok ugyanis a Codemasters-nél. -
lageszgt #828 http://ps3.ign.com/dor/objects/857126/gran-turismo-5/videos/granturismo5_trl_e3trailer_60209.html
azt hiszem ez az. -
lageszgt #827 láttam olyan videót ,hogy a gt5 ben nem rally szekció lesz mint eddig hanem a rally szekciót a wrc váltja le, állítólag lesz benne külön nascar szekció , külön forma 1, stb videón láttam. tehát olyan lesz mintha vennél egy játékot amiben legalább 4-5 önálló játék van gt minőségben. -
lageszgt #826 igazad van a sega rally valami ki..szott jó lett nagyon szép grafika élvezetes irányítás de ez multi platform megvan ps3-ra is nem xbox360 exkluzív. a flatout is jópofa de inkább csak unaloműzésre sokáig nem köt le. a midnight club ökörködni jó de nem köt le a gép elé. -
#825 Mivel a WRC liszensz a GTnél van külön játék nem hiszem hogy lenne. -
lageszgt #824 a Richard Burns Rally-ra inkább nem mondok semmit véleményem szerint ez a legalja a rally-nak a rally megcsúfolása sok ismerősöm szerint is. A rally sport challenge gyönyörű az első része is ha jobban rámentek volna az irányításra és a fizikára igen komoly game lehetett volna , a rally sport 2 nek már jobb lett az irányítása azt végig is vittem nagyon jó élvezetes játék nem mondom ,hogy hibátlan de a grafika ott van , és az irányítás is jó kezelhető megszokható ,akkoriban nagyon tetszett ,szivesen látnák harmadik részt xbox360 on. a project gotham racing minden része megvan de nagyon nem tetszik se a megvalósítás se a játék , a race pro szintén nem az én világom. a wrc rally nagyon komoly lett a 4.5. része már már granturismo határait súrolta remélem lesz 6.ik ps3-ra ha van eszük folytatják minden részét végigvittem a wrc-nek kormányal is brutálisan jó. -
#823 +flatout uc és a multiplatformok (midnight club, sega rally...)
pont ps-re nincs kb semmi értelmes a motorstormon kívül :)) -
#822 Xboxra nincsen jó autós gém? ott a PGR4, FORZA2 és a Race Pro, lehet válogatni kinek mi tetszik. -
#821 Azért ez tulzás hogy a legjobb, Richard Burns Rally szimulációban verhetetlen, de nem volt rossz a WRC párszor játszottam vele, de nem szim. Microsoft Rallisport Challenge is jó játék volt, kár hogy nem lesz 360ra 3. rész. -
lageszgt #820 Nagyon örülnék neki ha a forza 3 ,nagyon nagy ellenfele lenne a granturismo 5-nek ,mert ez azt jelentené ,hogy xbox360-ra is lesz egy jó autós game. -
lageszgt #819 A forzára szükség van! ez ösztönzi a granturismot ,hogy mindig jobb legyen ,minden más autós játéknál. A wrc szériát szivesen látnám újra ps3-on ,a legjobb rally szimulátor volt amit valaha csináltak. -
#818 reklámzabálók éjszakája jut eszembe az ilyen szintű baromságról :D
"A granturismo az egyetlen game amit az autógyártók komolyan vesznek." :DDD
-
#817 Azt hittem hogy már nem lehet fokozni a GT istenítést, de még mindig van feljebb:) -
lageszgt #816 Látom nagyon nehéz megérteni. A granturismo az egyetlen game amit az autógyártók komolyan vesznek. A granturismo egy hatalmas reklám egy-egy autógyártónak, de ha összezúzott autókkal vonszolod magad a pályán az annyira már nem jó reklám. Nehogy bárki is azt higgye ,hogy nem tudják megcsinálni naaaaaa!!!!! a világ legprofibb programozói készítik a gt-ét ,most úgy néz ki benne lesz a törés de ha benne lesz senkinek ne legyen kétsége az a legprofibb lesz. Megmondták minden egyes alkatrészt szkennelni fognak előreláthatólag fél év. Soha egyetlen játékhoz sem adtak még tesztelni olyan drága és ritkaság számba menő autókat mint a gt-hez amiket adtak. Látom nem olvastad el a linkeket és nem nézted meg a videókat. A Granturismo-ban mindig is volt sérülés az első részben is, csak nem a karosszérián látható hanem az autó futómüvében stb. -
Sir Ny #815 A Gow 2 jobb, vagy a Gow 2? -
#814 kérdezd már meg a codemasters-t, EA-t h nekik miért engedik a gyártok a törést? esetleg a turn10-t, bizarre-t ... akit akarsz ;)
szegény japánokkal meg mindenki ki akar cseszni és CSAK EZÉRT nincs törés a GT-ben :D (vszeg azért, mert igy se lesz soha kész, a törés az még +5 év lenne nekik) -
#813 akkor feszt kerül egy ps vs xbox topikba egy pc-s autószim videója? csináljá a forzával aztán aszonnyuk oké -
#812 de azért jó lenne a törés -
#811 ha az autóversenyben a törés lenne a fontos,akkor mi lenne az f1-ben?gt sorozat pont nem erről szól.kicsúszás nélkül teljesíteni egy gyors kört egy bmw m3 csl-el a nürburgringen (kb 7 perc)segítségek nélkül.nem egy könnyű feladat 7 percig figyelni,pontosan fékezni,pontosan vezetni.ehhez kell a tudás,nem a kocsi összetöréséhez. -
#810 Kifogások csak, a GT semmit sem mer fejlődni, ezért nincs törés benne még most sem, hanem a tehetetlen testek pattognak le a falról és egymásról, de hát riől drájving szimjulétőr, mert a Kazunori Yamauchi mondta! -
#809 mert nincs is, Race Pro van ami hasonlít rá mert Simbin, de az alatt már nem rfactor motor van, bár sok mindenben hasonlít rá -
#808 Tökéletes törési fizika nincs mert nincs két egyforma törés ugyanazon autón sem.
Az meg csak nekem furcsa hogy míg a Forza esetében a gyártók belementek a törésmodellbe addig a GT esetében meg húzzák a szájukat? -
lageszgt #807 A valóságot megszégyenítő grafika, a fizika halál pontos lemodellezése, az autók fotorealisztikus megjelenése..., igen, ez a Gran Turismo 5 lesz, illetve már az is Prologue formájában, de minden tökéletesség ellenére a karcolhatatlan, sérthetetlen járművek rettenetes módon arcul köpik a realitást. Mit tehet a Polyphony Digital az akaratos autógyártók tartózkodása ellen? Tovább győzködi őket és, hogy milyen sikerrel tette mindezt, odabent kiderül.
http://www.gamechannel.hu/cikk/hirblock/granturismo5crashboombang
http://konnektor.org/index.php/2009/04/gran-turismo-5-re-varva/ -
#806 aztaaa, nem is tudtam hogy van rfactor xbox-ra :O -
lageszgt #805 Kazunori Yamauchi
Törésmodell alapból nem lesz a játékban, mivel az autógyártók még mindig rossz szemmel nézik, ha atomjaira zúzzuk a terméküket az aszfalton, de a jövőben egy frissített fizikai motorral elérhetővé válik majd egy letölthető csomag, ami tartalmazhatja a sérülés modellezést. Kazunori Yaumachi, a GT széria igazgatója nem akar tökéletlen sérülés rendszert kiadni a kezei közül, így inkább akkor teszi elérhetővé ezt, amikor már tökéletes lesz. E miatt tart olyan sokáig a modellezési fázis, hisz szó szerint minden alkatrészt pontosan kel lemodellezni és külön kell hozzá adni az autóhoz. A játék, hála az igen vonzó, ám időigényes elképzeléseknek, csak 2008 végén fog megjelenni.
http://www.gamestar.hu/gran-turismo-reszletek.html -
lageszgt #804 Kazunori Yamauchi nemrégiben elárulta, hogy most már tényleg nem kell sokat várniuk a játékosoknak arra, hogy a törésmodell végre helyet kapjon a Gran Turismo-ban - mondta egy interjújában.
"Nagyon, nagyon be szeretnénk vezetni a járművek törését. Rengeteget tárgyaltunk a gyártókkal, és bár elsőre nem tetszett nekik az ötlet, most már lassacskán beleegyeznek. Még mindig vannak néhányan, akiket meg kell győznünk, de sikerülni fog. Számítani lehet tehát a törés bevezetésére a közeljövőben: nagyon-nagyon hamar."
http://www.gamer365.hu/show-article.php?id=4635&news
http://www.formula.hu/autoszim/gran-turismo-5-prologue---elozetes-informaciok-c18418.html
-
#803 -
#802 Ezt a sok süketelést
Korrektül egyenlőre a Forza Motorsport 1-et és a Gt4-et lehet összehasonlítani. Azt meg az 576 anno döntetlenre hozta ki, egyedül tartalmilag érezte picikét többnek a Gt4-et martin.
A Forza2-t a Gt5Prologue-al marhaság összehasonlítani mert az egyik csak egy ízelítő a végleges játékból a másik meg az új gép indulására készült el voltaképpen.
Ténylegesen majd a Forza3-at lehet a GT5-el összehasonlítani majd.
A két gépet meg szintén értelmetlen hasonlítgatni. Kinek ez jön be kinek amaz. -
#801 Kapcsolódó hírecske.
Persze lehet, hogy neked van igazad és a gyártók kifejezetten kérik a játékfejlesztőket, hogy törjék-zúzzák a kocsijaikat.
Sonyéknál meg lehet, hogy ez a szájhagyomány, hogy nem tuggyák megcsinálni ezért az autógyártókra kenik. -
#800 minek olvassak utána pontosan? hogy mit hazudtak éveken át a játékfejlesztők? hogy mit kajáltál Te szépen be?
linkeld mondjuk a merci vise prezident intejut, ahol elmondja, h ők csak és kizárolag a GT-ben nem engedik a törést és akkor "hiszek" :D -
#799 És mi a megfejtés? Szabad a gazda!
-
#798 ezen a videón mit nézzek? vagy már F1 sim is lett???? a pálya nyomvonala jó, ahogy a Forzában is ugyan ilyen jó a Suzuka pl. itt egy másik ilyen video pl tőlem:) -
#797 Ehhez én se, ez annyira szép, minden bennevan. A GT egy életérzés, az mindegy hogy milyen, a lényeg hogy mindenben tökéletes:D -
jocco #796 Mondjuk ugy nézki a GT5-is törni fog, de biztos info szerintem csak az E3-on lesz:
"Kazunori Yamauchi érdekes infómorzsát szórt el állítólag az időtlen idők óta készülő Gran Turismo 5-tel kapcsolatban: egy mini-interjúban, amit az Audi R8 GT5-ben való szerepeltetésével kapcsolatban adott azt mondta, a game éjszakai versenyeket és változó időjárási körülményeket is kínál majd a játékosoknak.
Az időjárás oldaláról konkrétan az esőt nevezte meg, valamint azt is kimondta, hogy a kocsik végre törni fognak. Konkrét megjelenési dátum továbbra sincs, a jósok kristálygömbje 2009 végét, 2010 elejét mutatja. Talán az E3 után többet tudunk majd..."
Meg azért ezt a videot is éremes megnézni ha már arról van szó melyik utánozza legjobban a valóságot. -
Papesz #795 500 millió ember????
Ehhez én sem fűznék hozzá semmit. Ja, de mégis : LOL -
lageszgt #794 Pedig elhiheted ,hogy így van ha ügyes vagy találsz róla hivatalos hírt a neten ,de ha lesz időm beszkennelem az erről szóló hivatalos cikket. Hogy más játékban miért törhetnek az autók? a válasz pofon egyszerű,: mert egyedül a granturismot veszik komolyan a gyártók ,egyedül ezt jegyzi és ismeri el minden autógyártó ,és már a gt1 idejében megtiszteltetés volt egy gyárnak ha bekerült a gt-szimulátorába. ajánlom ,,,,,,,figyelmedbe az igy készült a granturismo 4,,,,http://stipistop.com/igy-keszult-a-gran-turismo-4/ és soha többet nem fogod megkérdőjelezni a szimulátort ,sajnos ez nem az egész bemutató mivel az a gt4 prologue-ra került fel akinek megvan meg tudja nézni. És ez van! a többi autósjátékot nagyívben leszarják az autógyártók egyetlen egyet ismernek el az pedig a granturismo. A hivatalos felmérések szerint 500.000.000.ember tartja a világon a legjobbnak a granturismot, a forzát kb 1.200.000.ember. ehhez nem fűznék semmit. -
#793 A GT nem teljes árú!
Letölthető játék árában van. Tényleg olyan, mintha egy prealfa demót hasonlítana az ember a másikhoz. Más kérdés, hogy így is felveszi a versenyt. -
Akey #792 Ezt a csatát nem lehet megnyerni. Folyattam már a nyálam a Forza autóállománya láttán, de nekem a GT életérzés többet jelent. Aki PS-en akar szimulátort tolni, annak ott van/lesz az Enthusia, de az igazi szimulátorok elkerülik a konzolt és pont. Az alábbi videó meg poénnak jó, de egy demót nem éri meg összehasonlítani egy végleges játékkal még akkor se, ha mind a kettő teljes árú produktum. Megint csak oda lyukadtunk ki, hogy bármelyik konzollal is "ver az Isten" a másikét akkor is irígyled. -
#791 Ők azt mondják hogy nem járultak hozzá a gyártók ( én ezt nem hiszem el ), csak akkor a GTn kívül miért van törés szinte minden autós játékban?
Forza sem tökéletes, néhol túlzásban van véve a csúszkálás, de nem vettem észre hogy olyan nagy probléma lenne. 300 autó fizikáját belőni normálisra lehetetlen, valami sutaság mindig marad, mert egy alapon nyugszik minden egyes autó fizikája, ez egyszerűen vicc hogy bárki el is hiszi hogy akár a GT akár a Forza valós vezetési modellel bír. Emberi képtelenség minden tipusu autóra belőne maximálisan a fizikát, egy Forma 1, WRC, WTCC vagy bármi más versenysorozatot feldolgozó játékban ezt meg lehet tenni mert szinte ugyan azok az autók és van belőle 10 különböző modell minimális eltérésekkel. -
lageszgt #790 nem az autók kitalációk hanem a az autók irányítása modellezése viselkedése. A forzából pedig minden hiányzik amiért jó lehet egy autós game.