Playstation Vs. Xbox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
akkor tehát téged az xbox mellé irhatlak? ha van haverod, aki ugy gondoljam mint te, akkor õket is beirhatom! mennyi legyen?
Forza.
Te erre vered? <#wow2>#wow2><#wow1>#wow1><#nevetes2>#nevetes2><#nevetes2>#nevetes2><#nevetes1>#nevetes1>
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
"médiamarktban" láttam h egy "profi" hogy nyomja a god of war-t és élvezet volt nézni. számomra csak buttonsmashing ... ergo unalom :(
Forza.
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Forza.
(csak van aki szerint a Gears Of War, mások szerint meg a God Of War <#hehe>#hehe>)
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
KZ2<#violent>#violent>XBOX360
PS3>xbox360
<#eplus2>#eplus2>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
"Tölthetõ akksi elemre gondolsz? Nem, azt nem kell megvenni, se a töltõt hozzá. Hozzádvágják ingyér." nem hiszem h egy háztartásban nincs elemtöltõ, és tölthetõ elem... de ha nincs akkor olcsón lehet venni, és sose fogysz ki, az aksi meg leerül és akkor állsz bambán h mi a franc, és dugatód rá tölteni, én meg 5 sec alatt cserélek elemet és folytatom...
PS3on 14 játékom van, x360ra az összes többi.
A stickek (jobb és bal kar, jobban nem tudom elmagyarázni) érzékenysége jobb a PS3 kontrolleren. Ez tény.
Tényekrõl vitatkozni olyan mint indulni a paralimpián. Ha nyersz is, csak azt jelenti retardált vagy :D
Leléptem, a véleményem leírtam, nem muszáj elhinni. A flame idõpocsékolás.
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2õt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Szal igen, hátrány. Ebbõl a szempontból. Amilyen szempontból elõny azt említettem az elõnyöknél.
Tudod mi az a szempont? :P Vagy a vesszõ a mondatban milyen célt szolgál? Szövegértelmezés mint olyan? Tippelek, 18 éves vagy, szal mikor általánosba jártál már az olvasás tanítására nem jutott idõ az egyéb, korszerûbb ismeretek oktatása miatt.
"2-3 pár elem és sose fogy ki" - kb. két napot bír ki egy energizer elem. Tölthetõ akksi elemre gondolsz? Nem, azt nem kell megvenni, se a töltõt hozzá. Hozzádvágják ingyér.
Nem szeretem ha belémkötnek olyanok akik végig se olvassák amit írtam, vagy felfogni nem bírták. Ne flame-eljünk már, idõpocsékolás. Be is fejeztem, úgyis max hasonló értelmi színvonalú egyének reagálnának :P
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2õt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
ez konkrétan nem igaz, kezeli a h.264-et, csak nem MKV konténerben, hanem pl MP4/MOV-ban
"- A kontrollere FPSekhez sokkal jobb mint az x360é, mert nagyobb az érzékenysége."
elfogult vagy. fos ravaszok, tul közeli gombák, domboru gombák ... ez a ps3 kontroller. az x360én meg felhuzod az érzékenységet és voilá :P
Forza.
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
"Minden játéknak kerül fel játszható demója." - nem
"Van rá hack, ezért az ember hajlamos minden szar játékot megszerezni" - ez mint hátrány? -.-
"Arcade változatnál nincs HDD" - pont azért nincs mert nincs...
"A kontroller FPSekhez nem elég érzékeny." - wtf?
"Venni kell a kontrollerhez tölthetõ akksit." - minek? 2-3 pár elem és sose fogy ki
"A kontrollere FPSekhez sokkal jobb mint az x360é, mert nagyobb az érzékenysége." - wtf?
"Nincs rá hack ezért meg kell venni a játékokat" - wtf?
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
x360:
Elõnyök:
- Akcióban 30ért, amúgy 40-45 ért már meg lehet kapni.
- Van rá hack, játékok fillérekért elérhetõk.
- A cross platformos (PCn, boxon, PS3on is megjelenõ) játékok ÁLTALÁBAN ezen a leggyorsabbak és legszebbek. Ennek két oka: 1. 512MB textúra memória szemben a PS3 256MBjével. 2. Programozáskor DirectX használata, szemben a PS3 openGLjével (ez utóbbi programozásához sokkal kevesebben értenek).
- A kontroller autóversenyes játékokban jobban kézreáll (nagyobb méret)
- xboxos játékok nagy részével kompatibilis.
- Minden játéknak kerül fel játszható demója.
Hátrányok:
- gyártási hiba (3 piros led), garancia ugyan megmarad ha a garmatricát visszarakják de akkor is pár hét kiesés.
- Van rá hack, ezért az ember hajlamos minden szar játékot megszerezni, és a végén egyiket se végigtolni, illetve ajándékként játék nem igazán adható.
- Arcade változatnál nincs HDD, néhány játék (pl. GTA4) játszhatatlan nélküle, néhány csak megszorításokkal játszható (Burnout Paradiseban nincs multiplayer) ill. xboxos játékok se futnak nélküle.
- A kontroller FPSekhez nem elég érzékeny.
- WiFit külön meg kell venni, különben zsinórokat kell húzgálni a szobában.
- h264 formátumot NEM kezeli, vagyis médialejátszónak rosszabb mint a PS3.
- A GUIja nekem kevésbé jön be mint a PS3nak.
- Fizetõsek a Theme-k.
- A Live Arcade játékokat ill. tartalmakat nem rendes $-ért hanem MS pontokért kell venni, azok megvételekor mindig marad fölösleges pont.
- Online játékért fizetni kell (1 év kb. 10 ezer HUF)
- Használt gépet NEM szabad venni, nem lehet tudni hogy 1. kókány módon javított 3 ledes 2. bármikor 3 ledessé válhat 3. legarizott 3 ledes, amit csak az tud újra gariztatni aki már legarizta egyszer.
- Venni kell a kontrollerhez tölthetõ akksit.
PS3:
Elõnyök:
- Online játék ingyenes.
- Amcsi címmel regisztrálva magyar hitelkátyáról lehet vásárolni direktben PSN storéban olcsón (WipeoutHD 20$, kisebb játékok 10-5$)
- Theme-k ingyenesek.
- Beépített WiFi és Bluetooth (pl. mobilos headsetet lehet használni chatre)
- Nincs rá hack, vagyis csak azt veszi meg az ember ami érdekli, ajándékként is adható játék.
- Használt gépet is meg lehet venni nyugodtan.
- GUIja nekem jobban tetszik. (Theme-k nélkül mikor a boxnak még a régi GUIja volt, PS3ast meg csak kölcsönben használtam pont fordítva volt)
- Lejátssza a h264et is, igaz az MKVt nem ismeri de PCn kb 2 perc átpakolni egy MKV filmet m2ts konténerbe. Médialejátszónak tökéletes.
- A kontrollere FPSekhez sokkal jobb mint az x360é, mert nagyobb az érzékenysége.
- Nem kell venni hozzá akksit sem.
Hátrányok:
- Cross platform játékok ÁLTALÁBAN lassabbak / csúnyábbak rajta a nehezebb programozhatóság és kevesebb textúra RAM miatt.
- Nincs rá hack ezért meg kell venni a játékokat. (ebayrõl ill. játékaim.hu-ról 3000-11000 között vehetõk játékok, attól függõen mennyire újak)
- Nincs belõle HDD nélküli olcsó változat.
- Autóversenyre rosszabb a kontrollere a kis méret miatt.
- Nincs minden játéknak letölthetõ játszható demója.
Most hirtelen ennyi jut az eszembe. Hogy ki melyiket vegye ahhoz 3 tanács:
1. Ha épp csak 40-50 ezred van akkor nem kérdéses a dolog :) (x360)
2. Ha nincs legalább 5-10 ezred havonta játékra akkor sem (x360)
3. Ha a gyerekednek veszed ajándékba akkor sem (PS3) - így ajándékba vehetsz neki játékokat, és nem fog állandóan a konzol elõtt ülni ellentétben azzal ha minden játékot végigjátszhat mert ingyér vannak)
De ha rám hallgatsz akkor veszel mindkettõt, melléjük egy 2 magos PCt 4850es VGAval és:
1. A crossplatformos FPSeket a PCn tolod, meg persze a PC exkluzív (csak PCre megjelenõ játékokat is)
2. A crossplatformos konzol játékokat x360on tolod (olcsó elérhetõség :D , jobb kód) az x360 exkluzívokkal együtt.
3. A PS3 ekluzív játékokat megveszed használtan pár hónaposan 3-9 ezer HUFért és azokat is végigtolod.
Így nem maradsz le semmirõl, persze idõd sem jut a következõkre: 1. MMORPGk (uncsi az állandó ismétlõdés) 2. munka (80% adónál értelmetlen) 3. csajozás (uncsi az állandó ismétlõdés és a nagyfokú felületesség) 4. család (a 21. sz.-i fogyasztói társadalomnak ill. a hazai abszurd állapotoknak köszönhetõen mára nem sok öröm maradt benne)
Bal oldali az X-es<#eplus2>#eplus2>
Ennyi belefér<#wink>#wink><#zavart1>#zavart1>
PS3-on meg tényleg nincs is warez, de kehet, hogy az exkluzívok miatt még isinkább az a szimpi.
használt játék piac pörög boxon, jatekaim.hu -n nézz körül és rájössz, h talán nem is annyira drága eredetivel nyomni ;)
Forza.
Melyikkel lehet a másolt dolgokat futtatni? Mondjuk ps3 isoval nem találkoztam még, de xbox360-al igen, azt bármelyik modell tudja futtatni, vagy az újak már nem? Mintha hallottam volna ilyesmit.
Forza.
Kinek micsoda a nagy felbontás és miért néz ki szarul meg micsoda? Ezt nem birtam lekövetni :D
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Amúgy kb ugyanaz van, mintha egy kis felbontású képet felnagyítasz. Szép lesz a kép? Nem. Az eredeti-hez képest romlik a minõség.
Sokkal, de sokkal szebb volt a kép, amikor még 17-es monitoron játszottam, mert ott natívban mentek a játékok.(1280*720) (persze néhány kivétellel)
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Milyet érdemes venni?
Flasheltet vagy alapot amihez nincs hozzányulva?