1669
Flame On
-
#989 az MX vs ATV-t az xbox simán elviszi a 60fps-el, a ps3-al viszont szenvedni kell, lehet, hogy végül 30 lesz belőle -
simon7108 #988 magyarul nem lehetne?:Delszeretném olvasni de nemtok angolul:S -
#987 (és amugymeg pénz beszél ... ;) ) -
#986 régi hir, cáfolták ezerszer :)
nesze mostani hír:
http://www.gamezine.co.uk/news/game-types/driving-and-racing/rainbow-thq-we-can-throw-anything-at-xbox-360-$1296878.htm
"When asked about the game's framerate, a member of the game's development team stated that although they were targeting 60 frames-per-second, they were struggling on the PlayStation 3. It might even end up at 30fps if they don't make a breakthrough. " -
Sir Ny #985 így jobb. link -
Sir Ny #984 http://www.pcdome.hu/hirek/15464/rage_uj_video_gondok_xboxon -
#983 a 4 felk jel szerint neked ez megse jott ossze. :D -
#982 illdomos lenne mr. killtechkonzolt is figyelmeztetni.
az 1ik zagyvasagokat mondott (na jo, flamelt, bar ilyen topikban mi mast is lehet), a masik meg szemelyeskedett, de inkabb ragalmazott.
az elso legalabb vicces volt..
-
#981 igen, a ps4 tényleg jobb lesz a mostani boxnál ... -
Papesz #980 Nektek már megvan a PS 4? -
#979 PS 4 ever!:) -
#978 PS 4life -
#977 1 "hardcore" szimesre jut 10 casual gamer/gyerek/arcade fan, és nekik is szól a játék... -
High end PC #976 Ez vicces, egy szimben miért van árkád mód? A GT5P-ben is van, de mi szükség van rá? Vagy akkor ez félig szim, félig árkád autóverseny? :) -
#975 A szemét irányítást ebből a videoból sikerült leszűrnöd, amiben egy pc-s emun futott, arcade modban, és klaviaturás irányítással, vagy valaha kipróbáltad egy komoly kormánnyal is simulator beállításokkal? -
#974 Úristen. Mindig újra és újra tanubizonyságát teszi a GT, hogy mekkora szemét az irányítás, a fizika. Szépnek szép, dehát... -
lageszgt #973 az én kedvencem a gt3 szerintem eddig az a legjobb. a legjobb videó pedig a második részé volt linkelve. ha valakit érdekel igaz nem valami jó minőségű egyik sem de nézhető ,hangerőt toljátok fel mély magas hangot húzd rá aztán dőlj hátra és nézd végig figyelmesen. persze csak ha érdekel. vannak a gt3 -ból is valós videók szerintem érdemes megnézni. ha valaki megnézte szívesen várom a véleményeket de őszintén.
http://www.youtube.com/watch?v=EGBeMySseOU&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=aNCBVsw4Uv4
http://www.youtube.com/watch?v=NgUmqksn-hA
http://www.youtube.com/watch?v=_vZR7LNJqg8&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=RcLko6R5Anc&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=RcLko6R5Anc
http://www.youtube.com/watch?v=LTFhCg82xIw&feature=related
-
#972 micsoda fizika!:) -
High end PC #971 GT4 with PCSX2 emulator PC-én még szebb is lehet a GT4, hiszen még a felbontást is feljebb lehet venni, mint PS2-őn (mondjuk ez a videón épp nem látszik).
Egyébként ha meg már PS, akkor én az Enthusia-ra szavazok, engem az ragadott meg leginkább erre a platformra fizikában, igaz, a grafika valamivel sutább, mint a GT-ben, de a fizika elég korrekt cucc lett.
De ha meg már szimek, akkor én a PC-és LFS S2-re szavazok, szerintem annak van a legélethűbb fizikája, azok a visszacsatolások, az az érzés az út és kormánykerék közt, azóta se sikerült nagyobbat alkotni szim témában szerintem. :) -
#970 Ez a hozzászólásod korrekt. Nem is ezekkel volt a baj korábban sem.
Szóval én is Ámen :) -
#969 ámen :) -
lageszgt #968 nekem fontos ,hogy a játék alatt jól érezzem magam ,legyen az autós ,rpg ,fps ,tps ,stb. kössön le ha én nem érzem ezt egy játékban onnantól az nekem nem valószínű ,hogy tetszeni fog ,mondok egy példát amikor végignyomtam a turok új részét 360 on szinte végig még a talpam is ökölbe szorult ,na ez az az érzés amire azt mondom van a játékban valami ,vagy mondhatnám a gears of wart, medal of honort, wolfensteint ,granturismot ,stb csak legyen a játékban ami megfog a gt ben még mindig érzem ezt a forzában régen sem éreztem semmit csak azt ,hogy idegesít de nagyon. az ,hogy nekem mi tetszik az nem azt jelenti ,hogy másnak is az az oké vagy ,hogy egy teszten az nyerne ami nekem tetszik. összességében nálam még mindig a gt a nyerő lehet ,hogy egy nagyítós teszten valaki magasabbra pontozná a forzát de engem ez nem nagyon érdekel ,a forzában én nem érzek semmit a gt ben igen lehet ,hogy ezzel más pont fordítva van de ez sem gond. csak valaki ezt túlreagálja. néha én is. -
lageszgt #967 az adatlapod alapján 30-35 éves vagy ez a legjobb kor ,még öreg sem vagy sem zöldfülű. ha tényleg ennyi idős vagy akkor értened kéne ha mégsem érted akkor meg irigyellek ,hogy gondtalan életed volt van. ennél egyszerűben nem tudom de nem is akarom leírni. -
Papesz #966 Milyen problémák érnek utol? Milyen következményekkel kell szembenézni? Ez itt egy fórum, nem a vadnyugat. -
lageszgt #965 ui. ha az életben ha mindig te futsz el ha konfliktusod támad akkor egy idő után nem marad számodra hely ,a problémák úgyis utol érnek így jobb azokkal minél előbb szembenézni. ha mindenkinek meg akarnánk felelni előbb utóbb mi vinnénk a hátunkon a lovakat. az én szememben is van itt olyan akit nem látok szívesen mégsem mondom hogy húzzon el ,akit nem látok szívesen azzal nem kell foglalkozni nem kell rá reagálni. ennyi ,ha mégis megteszi valaki amit nem kéne az meg számoljon a következményekkel. -
lageszgt #964 nem vagyok én áldozat ezt nem is mondta senki sem ,engem sem kell félteni. egy nagy gond van velem kimerem mondani ,hogy tetszik a gt és a legjobbnak tartom ez volt az alapja mindennek. ezt ahogy elnézem sokan nem bírják elviselni feldolgozni ,erről nem én tehetek. ha valakinek nem tetszik amit írok nem kell elolvasni amit írok és nem kell belémkötni. ha én is beálltam volna a sorba bólogatni és forzát meg a másik szépséget a race-t isteníteni fényezni bő nyállal akkor nem lett volna semmi gond ,de mivel van saját véleményem így támadnak ez az életben is így zajlik ,akinek más véleménye van dolgokról azt vagy nyíltan támadják ,a sunyik meg vagy hátulról ,alulról ,oldalról ,felülről fúrják. -
Lambo fan #963 Én a helyeben azért elgondolkoznék róla, hogyha ennyi embernek baja van veled itt, és máshol is, akkor mégsem lehetsz annyira kis áldozati bárányka, mint ahogyan állítod.
Másrészt, én rég kapcsolnék, ha valahol nem látnak szívesen, és lekopnék. De én ebbe tényleg nem akarok jobban beleszólni. -
lageszgt #962 Látom szelektíven olvasod az írásokat akkor had mutassak neked valami érdekeset.
951.Idézet!!! KillTheKonzol-tól: „olvastam az ottani faszságait, egy idióta hülyegyerek”
953.Idézet!!! Papesz-tól : „de minket szórakoztatnak az ilyen félkegyelműek”
955.Idézet!!! Lageszgt-től: „egy idióta hülyegyerek”
mi következik ebből? Az ,hogy nem én kezdem soha a kirohanásokat én csak válaszolok rájuk legtöbbször szó szerint ugyanazokkal a szavakkal amiket nekem mondtak. Aki trágárul szól hozzám ahhoz én ugyanúgy viszonyulok , gondolom most a másik két gyöngyszemnek is megy a figyelmeztetés igaz?
Egy a lényeg kulturáltan kell egymást elküldeni melegebb éghajlatra! Oké majd figyelek rá
De azért had ne kelljen szó nélkül hagyni ha valaki trágárul beszél veled.
Úgyis ha beleolvasol a legtöbb itteni fórumba legyen az szinte bármelyik ,szinte mindenhol ölik egymást az emberek nem is kicsit ,mindenki marha okos de ha kérdezel valamit
válaszolni szinte senki nem tud. -
#961 Vita az nincs csak kabaré :D -
#960 Mivel uj vagy ezert most csak figyelmeztetlek, de vegyel vissza nagyon gyorsan legyszives, mert ha igy folytatod akkor jon a buntipont izibe! lehet kulturaltan is! ;)
(foleg szol a #955-es gyongyszemdnek is!) -
lageszgt #959 én már nem teljesen értem! állítólag én valamilyen nemlétező játékkal játszom egy nemlétező emulátorral ha jól értem. vagy valami ilyesmi. csak kár ,hogy én nem tudok róla! azért nekem is szólhatott volna ,legalább tudjak róla ,hogy mit csinálok. de azt hiszem én elteszem magam holnapra meló lesz ,bár lehet hogy KillTheKonzol-nak nem kell dolgoznia az intézetben nem szoktak. -
#958 miről is van a vita? -
lageszgt #957 legalább te jól szórakozol. ha másra nem is jó ez a fórum erre akkor legalább jó. -
lageszgt #956 dehogy van! szerintem ilyen nem is létezik mint ahogy ps3 emu sem! nem tudom mi a faszról beszél ez a szökevény. -
lageszgt #955 nah és még én vagyok a hülye! milyen emulátorral játszottam én? ki mondott neked ilyen baromságot? 1. race pro nincs is pc-re csak 360-ra! milyen néven vagyok fent? regisztráltam erre az oldalra 2009. 05. 12. én ezzel a névvel lageszgt. mi a jó halálról süketelsz? ahogy így elhallgatlak te viszont biztos ,hogy egy idióta hülyegyerek vagy. mivan nyitva hagyták tekerespusztán az ajtót és kiszöktél? -
lowdog #954 ha tényleg megvan neked az xbox360 emulátor, mindenképp nézz be ide, hátha valaki elcseréli a PS3 emulátorra!
van már x360-on működő béta verzió is! -
Papesz #953 Kösz a figyelmeztetést, de minket szórakoztatnak az ilyen félkegyelműek. Engem legalábbis biztosan. -
Papesz #952 Nem bólogatok mások után, az épkézláb megnyilvánulásokat meg ne az ítélje már meg, aki a saját korlátaival sincs tisztában. -
KillTheKonzol #951 mindenki figyeljen! ez a lageszgt már volt másik topiban is, olvastam az ottani faszságait, több néven is fent volt ott, joinboy volt még, meg valami harmadik néven, olyan hülyeségeket mondott ott is, hogy Xbox360 emulátorral játszik meg van Race Pro PC verziója, amikor Xbox only, egy idióta hülyegyerek, ne vegyétek komolyan! -
lageszgt #950 NEM OSZLATOK NEM VAGYOK ÉN SÜN! JÓ RAJTAM RÖHÖG MINDENKI ,DE NEKED MEG EGY ÉPKÉZLÁB MEGNYILVÁNULÁSOD SINCS CSAK MÁSOK UTÁN BÓLOGATSZ. MELYIK A JOBB?