Playstation Vs. Xbox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

balla27
supercars versenyekhez, pl van supercar license.ha nincs jogsi,nincs verseny.nincs verseny ,nincs pénz.pénz nélkül,nincs autó.

igen köszi!
emlékszem mikor elõször végig tudtam menni a pályán jogsiba úgy hogy nem estem ki magamtól ,tök tetszett milyen jól végigmentem aztán megláttam ,hogy még a bronz jogsihoz is le kell még faragnom több mint 2 percet. na ez volt ám a szép de sikerült. sokan alábecsülik a granturismo nehézségi szintjét de õket azért megnézném egy szuperlicensz jogsisorozat alatt. vagy egy 60 körös versenyen mikor már kopottabb a gumi és le kellene cserélni úgy ,hogy elsõ helyre gyere vissza a bokszkiállás után.
balla27
jaja.üzenetet olvastad?

Istencsászár
ilyen hülyeségeket én alaból nem játszok, mármint hogy valamit adott idõre meg feltételek mellett autózzak ki, a fun amiatt autózok, a saját korlátaimat akarom áttörni és fejleszteni és egyre jobb lenni, nem pedig azt amit a gép rak elém...

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

a granturismo4 ben szuper licenc jogsiban eszméletlen nehéz ,ha egyszer is elhagyod a pályát buktad a kört ,ha egyszer is nekicsapódsz korlátnak fának stb. buktad a kört ,ha egyszer is elhagyod az aszfaltot mind a négy kerékkel buktad a kört ,olyan szûk idõintervallum van megadva ,hogy a legkisebb hiba sem fér bele mert nincs meg a jogsi ,végig tépni kell mint az állat hibázni egyszer sem lehet mert nincs meg a jogsi. Még a bronz-ra is nagyon nehéz megcsinálni.
Istencsászár
Egyik kedvenc pályám a Nordschleife, nagyából tudom kívülrõl, sokat mentem rajta Forzában, rfactorban. Azért nem annyira nehéz, akinek van hozzá érzéke és ismeri az simán végigteker rajta, mint minden máson:), csak gyakorlás kérdése.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

balla27
eladtam,mert az új tv-n nem volt szép(felbontás).lcd átok.ps3-at vettem,megvan rá a gt5 p. privátba küldtem üzit

volt olyan hogy olyan tempóval ment a merci hogy már kezdte elveszíteni a tapadását szinte már-már alákapott a levegõ 250km/ó körül. nagyon komoly a pálya is még a graffitik is ott vannak az aszfalton és a valósággal milliméterre megegyezik a pálya. eladtad a ps2-õt miért? vettél ps3 at? megvan a gt5 prologue? most akarok venni.
balla27
egy két helyen pattogott a gép az úton,fõleg féktávon volt izgi.próbáld ki a bmw m3 csl-t ezen a pályán ,egy kis tunningot adj neki.nehéz a kocsit beállítani,de a végén a legjobb autó lesz a gt4 -ben(saját vélemény).sajnos idõt ,és lóerõt nem tudok mondani,mert a ps2 már ment a háztól azóta.több hét volt a legjobb idõt ,és beállítást megtalálni ezen a pályán.

bocs elõbb kezdtem írni csak késõn küldtem.
EZEKET NEKED AJÁNLOM TUDOD MI EZ? GT4 JOGSI NÜRBURGRING EZ AZ AMIRÕL RÉGEBBEN TE IS BESZÉLTÉL. AZÉRT AKI EZT A JOGSIT MEG TUDJA CSINÁLNI AZ TUD VALAMIT. EZEKET A KÉPEKET MÉG AKKOR FÉNYKÉPEZTEM KI A JÁTÉKBÓL MIKOR MEGCSINÁLTAM A JOGSIT EZ A KÖR VOLT AMIKOR SIKERÜLT TELJESÍTENEM A JOGSIT HATALMAS KIHÍVÁS VOLT ,DE LEGALÁBB TE TUDOD MIRÕL BESZÉLEK. SZERINTEM VAGY HÚSSZOR PRÓBÁLTAM MIRE SIKERÜLT ,VOLT OLYAN HOGY AZ UTOLSÓ PÁR MÉTEREN CSÚSZTAM KI.
balla27
ez egy jó kis merci volt.nürburg ring?kedvenc pálya.

ÍGY VAN!!!
balla27
gt a király.és az is marad

ezeket én mentettem ki a granturismo4-bõl. real time.
arty
<#csodalk>

Forza.

folyt köv. india ,oroszok ,és egyéb kelet európai országok ahol alacsony az életszínvonal ,ez lemaradt. a statisztikát gondolhatod hogy nem én csináltam én is csak elolvastam. 500millióra becsülik a granturismo példányok számát a világon ebben minden benne van a másolt is és a legális letöltések is. ebbõl következtettek arra hogy aki valamilyen formában beszerezte pénzt adott érte az ezt a game-t jónak is tartja. kamugép??? aki mondja kis barátom. arcade??? kihívnálak szívesen egy kis arcados gt versenyre hiszen azt mindenki el tudja vezetni. kíváncsi lennék mikor esnél kelnél vele ezzel a könnyen irányítható arcade játékkal.
granturismo eladási statisztikákat nézd át, granturismo1 ,granturismo2 ,granturismo3 ,granturismo concept car ,granturismo4 prologue ,granturismo4, granturismo HD ,granturismo5 prologue ,csak a legálisan eladott granturismo példányok és legálisan letöltött granturismo HD, darabszáma több mint 120millió darab. a felmérések szerint ennek legalább a négyszerese amit a másolt verziók tesznek ki a legfertõzöttebb kina , közel 1,5 milliárdos lakosával, ezt követi észak és dél kórea ,
narumon
"A hivatalos felmérések szerint 500.000.000.ember tartja a világon a legjobbnak a granturismot, a forzát kb 1.200.000.ember. ehhez nem fûznék semmit."

500M embert összesen nem találsz a földön aki tudná hogy van egy ilyen játék nemhogy még próbálta volna. Akkora kamugép vagy mint az állat.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
Lehet hogy szar lesz de még nem tudni ugyanis csak jövõre lesz kész, amit videot linkeltél az meg nem az. Legalább nézz szét.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
Én nem akarok beleugatni de a forza2 fizikája három mérfölddel jobb bármelyik GT-nél. GT = gyönyörû látvány, mindenki el tudja vezetni és ennyi. Ennél picit többet tulajdonítani neki már erõs túlzás.

arty
"a Richard Burns Rally-ra inkább nem mondok semmit véleményem szerint ez a legalja a rally-nak a rally megcsúfolása"

:))))

véleményem szerinte te szimplán bénácska vagy és ezért jön be a GT árkádos (könnyû) irányítása

Forza.

bízzunk benne ,hogy az lesz! de szeretnék látni xbox360-on is egy hasonló kaliberû játékot, a forza3 grafikailag nagyon ígéretes példánynak tûnik de a az elõzetes videók alapján az irányítás és a fizika még mindig nagyon sutának látszik ,jó lenne ha végre egy normális fizikát és irányítást kapna. akkor xbox360-on is lenne egy húzó autós game a grafikával eddig sem volt gond kivéve a béna visszajátszásokat mintha nem is ugyanazt a játékot néznénk vissza. remélem kijavítják az irányítási hibákat és a rossz fizikát bár sajnos fogadni is mernék rá hogy ugyanúgy elszúrják az irányítást is és a fizikát is mint a forza 1-2 nél.
Istencsászár
foglaljuk össze az eddigieket

GT az a játék lesz ami a legjobban szimulálja, értendõ ezalatt a legjobb vezetési és fizikai modellezést, mind az utcai kocsik, sport kocsik, protoypusokig továbbá a legjobb WRC, Nascar, és egyben F1 szimulátor is.

nincs több kérdésem:(

Úbazzeg...

Na mindegy. <#taps>

Papesz

íróm úgy hogyha ilyen finnyás vagy hogy forma1-es Ferrarikkal versenyezhetsz tök mindegy hogy nem massa neve lesz ott hanem a tiéd mivel nem f1 címszó alatt fut de attól még az autó f1-es ,és biztos lesz a gt5-ben olyan pálya ami az f1-es naptárban is szerepel ,az hogy más eltérõ pályák vannak mint az f1-es naptárban és nincs más autó csak ferrari ,csak egy dolog aki szereti a forma1-et az értékelni fogja ,nem úgy mint a codemasters-es kotványt. így megfelel?
mire????
Most szóról szóra beírhatnám újra az elõzõ post-omat, egy kérdéssel kiegészítve: Ugye megnézted, hogy mire válaszoltam? <#vigyor2>

Papesz

jó akkor lesz benne forma 1-es autó ami legalább oké! és sok Ferrari ellen versenyezhetsz így jó. az tök mindegy ,hogy az ellenfél mercedes vagy Toyota úgyis az AI határozza meg a versenyt nem az ellenfél f1-es autójának a márkája.
No offense, de tényleg feltett szándékod, hogy szénné égeted magad ebben a topicban?

Papesz

valószínû igazad van de lesz benne minõségi forma 1 és ez a lényeg, most ,hogy kinek a nevét írja ki a Ferrari mellé tök mindegy lényeg ,hogy magas minõségû forma1 is lesz benne.
Istencsászár
ez egy rfactor mod...

a Codemasters-es forma 1 valami iszonyú béna lett.

http://www.youtube.com/watch?v=fJqFBKitdTk&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=qwy4hB4MtGk&feature=related
Istencsászár
vagy 2007 mind1

Istencsászár
1db 2006os Ferrari van benne, több nem lesz.

http://www.youtube.com/watch?v=wsXyNObTcnQ

http://www.youtube.com/watch?v=rHqlIQZwI3I&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=y3Bv37Bl5bw&feature=related

granturismo 5 forma1
forma 1 biztos ,hogy lesz benne csak kérdés ,hogy milyen címszó alatt. Azt ,hogy most kié az f1 joga nem tudom pár évig a sony-é volt de nekem nem tetszett a sony-s forma 1.
Ezt a tegnapi prezentáción mindenki látta. Mint ahogy azt is, hogy Forma 1 NINCS benne. Jogok ugyanis a Codemasters-nél.

Papesz

http://ps3.ign.com/dor/objects/857126/gran-turismo-5/videos/granturismo5_trl_e3trailer_60209.html

azt hiszem ez az.
láttam olyan videót ,hogy a gt5 ben nem rally szekció lesz mint eddig hanem a rally szekciót a wrc váltja le, állítólag lesz benne külön nascar szekció , külön forma 1, stb videón láttam. tehát olyan lesz mintha vennél egy játékot amiben legalább 4-5 önálló játék van gt minõségben.
igazad van a sega rally valami ki..szott jó lett nagyon szép grafika élvezetes irányítás de ez multi platform megvan ps3-ra is nem xbox360 exkluzív. a flatout is jópofa de inkább csak unalomûzésre sokáig nem köt le. a midnight club ökörködni jó de nem köt le a gép elé.
Istencsászár
Mivel a WRC liszensz a GTnél van külön játék nem hiszem hogy lenne.

a Richard Burns Rally-ra inkább nem mondok semmit véleményem szerint ez a legalja a rally-nak a rally megcsúfolása sok ismerõsöm szerint is. A rally sport challenge gyönyörû az elsõ része is ha jobban rámentek volna az irányításra és a fizikára igen komoly game lehetett volna , a rally sport 2 nek már jobb lett az irányítása azt végig is vittem nagyon jó élvezetes játék nem mondom ,hogy hibátlan de a grafika ott van , és az irányítás is jó kezelhetõ megszokható ,akkoriban nagyon tetszett ,szivesen látnák harmadik részt xbox360 on. a project gotham racing minden része megvan de nagyon nem tetszik se a megvalósítás se a játék , a race pro szintén nem az én világom. a wrc rally nagyon komoly lett a 4.5. része már már granturismo határait súrolta remélem lesz 6.ik ps3-ra ha van eszük folytatják minden részét végigvittem a wrc-nek kormányal is brutálisan jó.
arty
+flatout uc és a multiplatformok (midnight club, sega rally...)

pont ps-re nincs kb semmi értelmes a motorstormon kívül :))

Forza.

Istencsászár
Xboxra nincsen jó autós gém? ott a PGR4, FORZA2 és a Race Pro, lehet válogatni kinek mi tetszik.

Istencsászár
Azért ez tulzás hogy a legjobb, Richard Burns Rally szimulációban verhetetlen, de nem volt rossz a WRC párszor játszottam vele, de nem szim. Microsoft Rallisport Challenge is jó játék volt, kár hogy nem lesz 360ra 3. rész.

Nagyon örülnék neki ha a forza 3 ,nagyon nagy ellenfele lenne a granturismo 5-nek ,mert ez azt jelentené ,hogy xbox360-ra is lesz egy jó autós game.