1669
Flame On
-
lowdog #1189 engem meg az se, en tenyleg csak kotekedni szoltam be :) -
#1188 engem a téma érdekel, az FF nem
remélem lesz majd FaceOff eurogameren :)) -
lowdog #1187 persze-persze, magyarazkodjunk, amugy engem sem erdekel az egesz tema... -
#1186 fogalmad nincs mennyire taszit engem egy jrpg :)) nem vagyok hülye, h nézegessem a képeket :P
nekem elég, ha más észreveszi és lecsillapodhatnak a kárörvendő péesesek :PPP -
lowdog #1185 nem, a lenyeg hogy eszrevetted, mert annyira szamit neked...
varjunk csak... -
#1184 Pont az, amit most csinálsz vazze!
-
#1183 a szénnébutitott ps3-as "támasztékot" ... nembaj, az a lényeg, hogy héthuszpé!!!! :D -
warezhuszar #1182 Gondolom tudod mi az "vitázni" a témában :) -
#1181 Te is csak beírtál wazze!
LOL -
warezhuszar #1180 Ilyen topikok még vannak? LoL... Aki ilyet indít,vagy leáll itt vitázni az mind OSTOBENKÓ KURVA!! :DD -
#1179 Aziskoláját, hát ez aztán szívás!
Amúgy mit is kellene látnunk?
-
#1178 az kimaradt h FFXIII -
#1177 másik topikból:
hiába, a felbontásnak ára van :D
erősebb hardver :DDDD -
#1176 Észrevehetően recésebb a PS3 Fifa, főleg kijön ez amikor pici emberek rohangálnak a képernyőn. -
#1175 "Fifa 10 ugyanúgy nézett ki mint nálam Boxon és a fostól igencsak messze áll."
én a ps3-on általában alkalmatott QAA aliasingra mondtam, hogy fos ;)
"magyarul tovább fogja-e húzni ebben a generációban a kicsit komolyabb hardver miatt. :)"
megjósolhatatlan, de van rá esély, h MS hamarabb lép
(amugy a VGA-ja nem komolyabb, hanem jócskán gyengébb és a látványba az is beleszámít, de ez főleg csak multiplatform játékoknál jön ki) -
ruleyB #1174 Hát, lehet, hogy vak vagyok de a szomszédnál a PS3-as Fifa 10 ugyanúgy nézett ki mint nálam Boxon és a fostól igencsak messze áll. :) Qrvajól néz ki, igaz nem egy csúcskészüléken, hanem egy mezei 81-es LG Full HD-n.
Lehet, hogy egy 500 ezres tévén jobban kijön az eltérés.
Egyébként az eredeti kérdésem arra vonatkozott, hogy érdemesebb-e PS3-at venni, mert később jelent meg, magyarul tovább fogja-e húzni ebben a generációban a kicsit komolyabb hardver miatt. :)
Végül a PS mellett teszem le a voksom, ha más miatt nem, a FF miatt.
akey: köszi a linket, sajnos csak 70 ezret tudok rászánni a dologra, így marad a sima 120-as. :)
Jövőhéten remélhetőleg már nálam lesz. -
Akey #1173 Multiformatnál és Konzolok Szervízénél most a 120-as van 65-ért, de a 250-es 2 játékkal 78 a multiformatban. Vagyis A Resistance 2-t és a Motorstorm 2-t cirka 6 papírért megúszod. (Amikor én vettem, csak 4 ezres különbség volt a 120-as és a 250-es között.) -
#1172 Akkor X-en ezexerint még annál is lassabb, mint amit írtam! Vazze ez dúrva!
-
#1171 Uncharted 30 fps. -
#1170 "Igaz a Halo, PGR meg a Forca Boxon futnak jobban, de azok momentán nem érdekelnek."
Téged! -
#1169 Így van!
Pláne hogy:
KZ2 ps3: 30 fps
KZ2 x360: 0 fps
Uncharted1-2 ps3 60 fps
Uncharted1-2 x360 0 fps
Igaz a Halo, PGR meg a Forca Boxon futnak jobban, de azok momentán nem érdekelnek.
-
#1168 tekken6 ps3 1024x576
tekken6 x360 1365x768
(átvezető CGI-k viszont a bluray miatt ps3-on jobbak)
fifa10 ps3 1280x720 (QAA = fos)
fifa10 x360 1280x720 (2xAA = minőségi AA)
(a netes multi viszont ps3on van ingyen, boxon 8k/év)
a final fantasy nem a jobb proci miatt jobb ps3-on... de ez már egy hosszabb történet ;)
azt kell venni, amelyiken a kedvenc játékok jönnek -
ruleyB #1167 Köszi, igazából nekem csak a Fifa és a Tekken miatt kell jelenleg a konzol, na meg a Final Fantasy... De ahogy látom Akey hsz.-ét, ez a harc eldőlt, a választottam a PS3.
69-ért hol kapok 250-eset? :O
Mindenhol szétnéztem, de 67-78 a legjobb ajánlat a 120-asra.
Köszi, hello! -
#1166 Összecsapott port, semmi több. -
Akey #1165 Újdonság, hogy a Final Fantasy XIII csak 576P-ben fog futni X-en, arról nem is beszélve, hogy 3 lemezen fog terpeszkedni a cucc. Ellenben a PS verza 720P-ben és egy lemezen fogja kényeztetni a PSfanboyokat. Szóval igen, fog jelenteni vmit, hogy erősebb proci van benne és később jelent meg. -
Akey #1164 65-ért van 120-as. 69-ért már 250-eset kapsz. De ugye egy évnyi Live előfizetés mellett már olcsóbb a PS azonos "felszereltségnél". Igazából az eddigi multiplatformok között nem volt különbség a 2 gép között, ha mégis, akkor a boxon mutatott jobban. Azt döntsd el, hogy mivel akarsz játszani! Halo, Gears of War, Alan Wake, Fable, Forza Motorspot, Left 4 Dead ODER Killzone, Resistance, inFamous, Gran Turismo, Heavy Rain, Uncharted, Wipeout, God of War, Metal Gear Solid.
-
ruleyB #1163 hali!
Szerintetek érdemes megvenni 69-ért egy 120GB-s PS3 SLIM-et?
Nemrég eladtam az X360-at, de megbántam, mivel hiányzik a játék. Most gondolkozom az Elite-n (ami 60), viszont ha egy 10-est rádobok, akkor PS3. Szerintetek értékállóbb a cucc, mint a box? mármint fog az valamikor jelenteni valamit, hogy erősebb a processzor és később jelent meg?
Köszi. -
#1162 talán mert nincs választásuk? :) -
#1161 Nem szar, csak elavult és van jobb, kényelmesebb, használhatóbb. -
#1160 Ami szar, az szar. -
#1159 Értem.
Képzelem mennyivel jobban bejött volna, ha a kontroller is rendben lenne.
De hát sajna... -
#1158 Azért hogy feltedd ezt a hülye kérdést! lehet hogy a te vallásod tiltja hogy a konkurenciával is foglalkozz, de én játszok PS3exekkel mert kurvajók ( már ami tetszik ) és az UC2 a generáció legeslegjobb élményét adta. -
#1157 Ez valami trófeához kellett, vagy miért csináltad? -
#1156 Uncharted 2őt úgy játszottam végig hogy egyszer nem nyultam a ravaszokhoz. Rá voltam kényszerítve, az meg már csak slusszpoén volt hogy nem rezgett, mert anno nem kellett beletenni azt, de hát tökéletes... -
#1155 Neki jó az... Amúgy ma is szoptam God of War Collectionben amiatt, hogy tök könnyű véletlen benyomni a ravaszokat. -
#1154 életem egyik nagy rejtélye hogy valahogy a flash linkelés sose jön össze... -
#1153 -
#1152 Tökéletes a kontroller. Jóéccakát. -
#1151 Aha!
Igen, az analog ravasz az egy kemény téma, most megfogtál, komolyan gondolkodom a PS3 eladásán!
Mellesleg a mai napig kb 1/4 annyi PS2-őt is eladnak mint PS3-at, szal ennyi hülye ember van! Vagy azok okosak, mert ha PS2-höz veszik akkor OK, ha PS3-hoz a DS3 verziót, akkor a világ legnagyobb lúzerei!? Vagy hogy is van ez, kezdek összezavarodni.
Szerintem fiúk ezt a hihetetlen tudásotokat a kontroller terén tartsátok magatokban, hacsak nem akartok felelősök lenni a világtörténelem legnagyobb öngyilkossági hullámának kirobbanása miatt!
Én szóltam!
-
#1150 150 millió ember használ PS3 kontrollert? Lemaradtam valamiről? Nem a dualshockról volt szó, ami a maga idejében tökéltes pad volt, hanem a sixaxis/ds2-ről, amik nem tudtak haladni a korral, legalábbi az analóg ravaszok tekintetében semmiképp sem.