1669
Flame On
  • lowdog
    engem meg az se, en tenyleg csak kotekedni szoltam be :)
  • arty
    engem a téma érdekel, az FF nem

remélem lesz majd FaceOff eurogameren :))
  • lowdog
    persze-persze, magyarazkodjunk, amugy engem sem erdekel az egesz tema...
  • arty
    fogalmad nincs mennyire taszit engem egy jrpg :)) nem vagyok hülye, h nézegessem a képeket :P

nekem elég, ha más észreveszi és lecsillapodhatnak a kárörvendő péesesek :PPP
  • lowdog
    nem, a lenyeg hogy eszrevetted, mert annyira szamit neked...

varjunk csak...
  • NEXUS6
    Pont az, amit most csinálsz vazze!
  • arty
    a szénnébutitott ps3-as "támasztékot" ... nembaj, az a lényeg, hogy héthuszpé!!!! :D
  • warezhuszar
    Gondolom tudod mi az "vitázni" a témában :)
  • NEXUS6
    Te is csak beírtál wazze!
    LOL
  • warezhuszar
    Ilyen topikok még vannak? LoL... Aki ilyet indít,vagy leáll itt vitázni az mind OSTOBENKÓ KURVA!! :DD
  • NEXUS6
    Aziskoláját, hát ez aztán szívás!

Amúgy mit is kellene látnunk?
  • arty
    az kimaradt h FFXIII
  • arty
    másik topikból:

hiába, a felbontásnak ára van :D

erősebb hardver :DDDD
  • Totti5
    Észrevehetően recésebb a PS3 Fifa, főleg kijön ez amikor pici emberek rohangálnak a képernyőn.
  • arty
    "Fifa 10 ugyanúgy nézett ki mint nálam Boxon és a fostól igencsak messze áll."

én a ps3-on általában alkalmatott QAA aliasingra mondtam, hogy fos ;)

"magyarul tovább fogja-e húzni ebben a generációban a kicsit komolyabb hardver miatt. :)"

megjósolhatatlan, de van rá esély, h MS hamarabb lép

(amugy a VGA-ja nem komolyabb, hanem jócskán gyengébb és a látványba az is beleszámít, de ez főleg csak multiplatform játékoknál jön ki)
  • ruleyB
    Hát, lehet, hogy vak vagyok de a szomszédnál a PS3-as Fifa 10 ugyanúgy nézett ki mint nálam Boxon és a fostól igencsak messze áll. :) Qrvajól néz ki, igaz nem egy csúcskészüléken, hanem egy mezei 81-es LG Full HD-n.
    Lehet, hogy egy 500 ezres tévén jobban kijön az eltérés.

Egyébként az eredeti kérdésem arra vonatkozott, hogy érdemesebb-e PS3-at venni, mert később jelent meg, magyarul tovább fogja-e húzni ebben a generációban a kicsit komolyabb hardver miatt. :)
    Végül a PS mellett teszem le a voksom, ha más miatt nem, a FF miatt.

akey: köszi a linket, sajnos csak 70 ezret tudok rászánni a dologra, így marad a sima 120-as. :)
    Jövőhéten remélhetőleg már nálam lesz.
  • Akey
    Multiformatnál és Konzolok Szervízénél most a 120-as van 65-ért, de a 250-es 2 játékkal 78 a multiformatban. Vagyis A Resistance 2-t és a Motorstorm 2-t cirka 6 papírért megúszod. (Amikor én vettem, csak 4 ezres különbség volt a 120-as és a 250-es között.)
  • NEXUS6
    Akkor X-en ezexerint még annál is lassabb, mint amit írtam! Vazze ez dúrva!

• Totti5
    Uncharted 30 fps.
  • arty
    "Igaz a Halo, PGR meg a Forca Boxon futnak jobban, de azok momentán nem érdekelnek."

Téged!
  • NEXUS6
    Így van!

Pláne hogy:
    KZ2 ps3: 30 fps
    KZ2 x360: 0 fps

Uncharted1-2 ps3 60 fps
    Uncharted1-2 x360 0 fps

Igaz a Halo, PGR meg a Forca Boxon futnak jobban, de azok momentán nem érdekelnek.
  • arty
    tekken6 ps3 1024x576
    tekken6 x360 1365x768
    (átvezető CGI-k viszont a bluray miatt ps3-on jobbak)

fifa10 ps3 1280x720 (QAA = fos)
    fifa10 x360 1280x720 (2xAA = minőségi AA)
    (a netes multi viszont ps3on van ingyen, boxon 8k/év)

a final fantasy nem a jobb proci miatt jobb ps3-on... de ez már egy hosszabb történet ;)

azt kell venni, amelyiken a kedvenc játékok jönnek
  • ruleyB
    Köszi, igazából nekem csak a Fifa és a Tekken miatt kell jelenleg a konzol, na meg a Final Fantasy... De ahogy látom Akey hsz.-ét, ez a harc eldőlt, a választottam a PS3.
    69-ért hol kapok 250-eset? :O
    Mindenhol szétnéztem, de 67-78 a legjobb ajánlat a 120-asra.
    Köszi, hello!
  • Totti5
    Összecsapott port, semmi több.
  • Akey
    Újdonság, hogy a Final Fantasy XIII csak 576P-ben fog futni X-en, arról nem is beszélve, hogy 3 lemezen fog terpeszkedni a cucc. Ellenben a PS verza 720P-ben és egy lemezen fogja kényeztetni a PSfanboyokat. Szóval igen, fog jelenteni vmit, hogy erősebb proci van benne és később jelent meg.
  • Akey
    65-ért van 120-as. 69-ért már 250-eset kapsz. De ugye egy évnyi Live előfizetés mellett már olcsóbb a PS azonos "felszereltségnél". Igazából az eddigi multiplatformok között nem volt különbség a 2 gép között, ha mégis, akkor a boxon mutatott jobban. Azt döntsd el, hogy mivel akarsz játszani! Halo, Gears of War, Alan Wake, Fable, Forza Motorspot, Left 4 Dead ODER Killzone, Resistance, inFamous, Gran Turismo, Heavy Rain, Uncharted, Wipeout, God of War, Metal Gear Solid.
  • ruleyB
    hali!
    Szerintetek érdemes megvenni 69-ért egy 120GB-s PS3 SLIM-et?
    Nemrég eladtam az X360-at, de megbántam, mivel hiányzik a játék. Most gondolkozom az Elite-n (ami 60), viszont ha egy 10-est rádobok, akkor PS3. Szerintetek értékállóbb a cucc, mint a box? mármint fog az valamikor jelenteni valamit, hogy erősebb a processzor és később jelent meg?
    Köszi.
  • arty
    talán mert nincs választásuk? :)
  • Totti5
    Nem szar, csak elavult és van jobb, kényelmesebb, használhatóbb.
  • guardian hero
    Ami szar, az szar.
  • NEXUS6
    Értem.
    Képzelem mennyivel jobban bejött volna, ha a kontroller is rendben lenne.
    De hát sajna...
  • Totti5
    Azért hogy feltedd ezt a hülye kérdést! lehet hogy a te vallásod tiltja hogy a konkurenciával is foglalkozz, de én játszok PS3exekkel mert kurvajók ( már ami tetszik ) és az UC2 a generáció legeslegjobb élményét adta.
  • NEXUS6
    Ez valami trófeához kellett, vagy miért csináltad?
  • Totti5
    Uncharted 2őt úgy játszottam végig hogy egyszer nem nyultam a ravaszokhoz. Rá voltam kényszerítve, az meg már csak slusszpoén volt hogy nem rezgett, mert anno nem kellett beletenni azt, de hát tökéletes...
  • guardian hero
    Neki jó az... Amúgy ma is szoptam God of War Collectionben amiatt, hogy tök könnyű véletlen benyomni a ravaszokat.
  • sambauer
    életem egyik nagy rejtélye hogy valahogy a flash linkelés sose jön össze...
  • sambauer
  • Totti5
    Tökéletes a kontroller. Jóéccakát.
  • NEXUS6
    Aha!

Igen, az analog ravasz az egy kemény téma, most megfogtál, komolyan gondolkodom a PS3 eladásán!

Mellesleg a mai napig kb 1/4 annyi PS2-őt is eladnak mint PS3-at, szal ennyi hülye ember van! Vagy azok okosak, mert ha PS2-höz veszik akkor OK, ha PS3-hoz a DS3 verziót, akkor a világ legnagyobb lúzerei!? Vagy hogy is van ez, kezdek összezavarodni.

Szerintem fiúk ezt a hihetetlen tudásotokat a kontroller terén tartsátok magatokban, hacsak nem akartok felelősök lenni a világtörténelem legnagyobb öngyilkossági hullámának kirobbanása miatt!

Én szóltam!
  • guardian hero
    150 millió ember használ PS3 kontrollert? Lemaradtam valamiről? Nem a dualshockról volt szó, ami a maga idejében tökéltes pad volt, hanem a sixaxis/ds2-ről, amik nem tudtak haladni a korral, legalábbi az analóg ravaszok tekintetében semmiképp sem.