1669
Flame On
  • Goo
    Wii forever
  • Goo
    Bocs tévedtem, a wii a legjobb!!!
  • Smithie
    A Wii az konzol?
  • Goo
    Én igazából azon a véleményen vagyok, hogy a konzolháború vita értelmetlen, mindhárom konzolnak meg van az előnye és a hátránya. Egyik sem a legjobb. Nekem wii-m van.
  • Smithie

• Goo
    A 3. kérdésnek, pont az ellenkezőjét állítom.
    Üdv. J.
  • Goo
    Nem annyira lényeges dolog, csak a félreértés elkerülése végett írtam ide a ps3 topikból. De engem ennek a fórumnak a témája nem nagyon érdekel.
  • Smithie
    Ehhe?!Miért is?Írtál olyat hogy nem jó?
  • Goo
    Szia! Remélem nem értettél félre, szerintem az xbox is jó konzol.
  • Totti5
    Ugylátod hogy lenyomja? csak fel lettek sorolva a játékok, azt hogy te ebből mit vonsz le az csak is rád tartozik.
  • Totti5
    SO4 sosem volt ex, még a tokján sem volt rajta az "only" logó, vagyis sejteni lehetett hogy jön PS3ra, csak azt nem tudtuk hogy mikor.

Kevesebb? nem úgy tünik, szépen jönnek a játékok ahogy eddig is.
  • Sir Ny
    hja, a tökéletes lájv...
    mondd csak, melyik országban is laksz te?
  • Sir Ny
    "Ami nincs PS3ra az mehet a 360 listájára ha tetszik ha nem."
    hát igen. így már az xbox listája jelentősen lenyomja a ps3-ét.

totti kinyilatkozta a tutit: Vegyen Xboxot, aki wowozni, mariozni, zeldázni vagy wii fitezni akar!
  • Sir Ny
    igazából az a vicces, hogy az xbox exkluzívok listája nem hogy nő, de inkább fogy. nemrég még beletartozott a Csillag Óceán 4, a Vidám Antal, meg ilyenek.
    Nekem 1 alsó kategóriás gémer gépem van a ipon szerint,de én nemrég váltottam 360-ra:) 4770, amd dualcore 4800 3 giga ddr2-es ram stb.
    És azért váltottam mert 360-ra sokkal több gém érhető el mint pc-re.
    Másrészt sok jó exkluzív van rá:halo3,fable2 stb stb...
    És pécére egyre kevesebb gémet adnak ki.
    Nameg kurva drága!
  • NEXUS6
    Így van!
    Én csak azt mondom, hogy a több az több.
    Minek fizessek pl. 2-3 $-okat gagyi kis letöltős jétékokra, amikor tele van velük a net, csak épp konzolról nem elérhetők!
  • NEXUS6
    Nem sértésnek szánom, de a konzol jobban megengedi, hogy hülye legyél (ez persze nem azt jelenti, hogy az is vagy). PC-n is vannak fejlett közösségi szolgáltatások, vagy egy közepes PC-is tud akadás mentesen futni jobb felbontásban a játék, mint a konzolon, azonban a közösségi oldalakat, klánokat meg kell keresni, a PC-t meg ápolni kell.

Jellemző, hogy konzolból is azt tartják ilyen szempontból fejlettebbek, aminek integráltabb, de korlátozottabb online rendszere van.
  • Akey
    PS korszakom előtt gyakran raktam ki TV-re a gammákat és nyomtam őket fotelból Logitech Rumblepad 2-vel. Aztán a gépek megaggott és átnyergeltem PS-re. Van másik véglet is, ők monitoron konzoloznak bill-el és egérrel és ők így érzik jól magukat. A lényeg, hogy jól szórakozz!
  • Totti5
    Látod? a többség ezért vált PS3 vagy 360ra. Te lehet örömmel játszol pécén folyamatosan, de nekünk nem alternatíva. PS3 mellé te lehet hogy 360 helyett PCt választod, bár én nem tenném ezt sem. Nomeg miért játszak pécén amikor 360on van a gamekardom, az acsiaim, az accom a mentéseim és mindenem, amik az xbox láncstól kezdve ugyan azon a magas színvonalon vannak tárolva és jegyezve ( nem úgy mint PS3on:) ) és miért szívjek a pécés multival amikor ott van 360on a tökéletes Live ( majdnem tökéletes... mocskosfizetősmslive )
  • NEXUS6
    Asszem nincs több kérdésem.
  • ruleyB
    Az én PC-m egy közepes cucc, de meguntam a sok töcskölést, peccselést, installálást, szaggatást, optimalizálatlanságot, stb... Mindig is volt egy középkategóriás PC-m, de csak az idegbajt hozta rám everytime. Ezért vettem meg 2006-ban az első Xbox-360-at, ami egyébként 2009 novemberéig húzta, aztán meghalt. Javították, 2 nap múlva megint meghalt. Persze ezek az első szériás alaplapok ilyenek, így is csoda, hogy több, mint 3 évet ment.
    Közben már megvolt vásárolva egy Falcon v2-es arcade (asszem 2008 augusztusi) gép, amit úgymond arra az esetre vettünk, ha meghalna az első. Valami akció keretében 105 euró volt Ausztriában egy outletben, ezért ruháztunk be rá.
    Ezzel én nem játszottam sokat, talán 3-4 hetet és múlthónapban eladtam pofátlanul és szánalmasan olcsón, mivel egy hétvégére kellett valamiből egy kis zsebpénz (buli). Nem gondolkoztam, meg is bántam azonnal. Így most pár hét elteltével megint ott vagyok, hogy kell egy konzol, mert hiányzik a játék. Pc-n nem szeretek játszani, nem kényelmes nekem.
    A legjobb ágyban fekve játszani, maximum fűtéssel, takaróba bújva, kakaót szürcsölve. :D

Na, a lényeg a lényeg, szerintem multiplatformokat is milliószor jobb konzolon tolni. a PC meg jó netezni meg töltögetni. :)
  • Sippie
    já, én is növeltem az eladást egy collectors editionnel, már csak arra kéne rájönnöm hogy a bónusz armourt hogy a csöcsbe találom meg :D
  • Totti5
    Oké. Ace Combat 6, Crackdown, Dead or Alive, Dead Rising, Halo Wars, Perfect Dark Zero, RACE Pro, Too Human és ugye itt van a. Lehet fokozni, csak nem hordunk össze minden címet mint gigaűberúzócím, legalábbis 360 esetében nem, de ahogy látom PS3nál minden előjön egy csettintésre. Csodálom hogy a SOCOM nincs odaírva:D

Gear of War 2 NEM lesz pécére a warez miatt. Fable 2 sem, mivel nyáron nem lett bejelentve és a Fable 3on dolgoznak, ami idén jön így halott ügy szintén.

Ha lenne ( de nincs ) olyan pécém amivel mondjuk ME2őt tudok játszani, akkor sem tenném mert nekem fontos a kényelem, a konzol feeling, az hogy nincs macera(tm), hogy vannak acsik, hogy van kényelmes kontroller, rezgés és pöpec lájv a netes játékra illetve minden ismerős ugyan így váltott konzolra és hanyagolja a pécét már jópár éve. Tehát miért kellene pécén játszani és nem 360exhez sorolni ezeket a játékokat?

Ami nincs PS3ra az mehet a 360 listájára ha tetszik ha nem. Apropó a Splinter Cell sem maradhat ki a 360 lájnápból.

Amúgy én ezzel most nem hypolom a 360as listát, csak akkor legyünk korrektek és ne ferdítsünk. Aztán hogy kinek mely címek jönnek be majd maga eldönti, az biztos hogy bármelyiket is választja ugyan olyan jól dönt. És akkor nem is beszéltünk még a konzol only játékokról.
  • NEXUS6
    Köszi, te voltál a gyorsabb!
    :)
  • NEXUS6
    "azt hogy 30 fps vagy 20 nem mind1, és az sem hogy széttőri a képet avagy nem pl Bad Company 2 a legújabb "áldozat""
    Most töltöm a demót - PC-re

Hát most lehet védeni az X-et, hogy milyen jó multiplatformos cuccos, de továbbra is azt mondom, hogy ezeket PC-n érdemes nyomni. A konzol verziók között nincs olyan nagy eltérés, ahhoz képest, hogy a PC-n egy nem túl erős grafkártyával 2X olyan felbontásban simán mennek, ezeken a gépeken meg nem igazán néznek ki jól. Ha az embernek van egy közepes PC-je, akkor nem tudom miért nem arra kell ezeket megvenni, féláron? De te tudod.

Alan Wake stimmel, egyelőre.
    Egyelőre leálltak a Windózos fejlesztéssel, hogy meddig az csak az M$-en múlik.
    Gears of war 1 megjelent PC-re, a 2 valszeg szintén meg fog, szintén csak idő kérdése.
    Mass Effect 1-2 viszont megjelent PC-re! Szal?!

De most, hogy mondod az Unchartedet, meg a Yakuzát, meg egy csomó mást is kihagytam, pedig azok tényleg PS3 exkluzívok és nem közepes játékok.
    Az exkluzívokat próbáltam kiegyensúlyozni, akinek pl. a MAG, vagy LBP, vagy Eyepet bejön, az nem feltétlenül más, magasabb pont számot elért játékkal akar játszani. A rétegjátékok legalább olyan fontosak mint a 10 milkó példányban eladott szupercímek.
    Mellesleg a MAG köszöni szépen elég jól fogy.
  • Akey
    A Ferraritól én is sírok, a MAG szintén réteggém lesz, de azért az LBP igenis húzócím, a Wii ellenében feltétlenül. Viszont lemaradt még a PS3-as listáról a Last Guardian, Yakuza, Warhawk, Heavenly Sword, (Uncharted 2X is szerepelhet ) és a nagygépesekre amire még várunk, a Tourist Trophy, Jak, Persona, Enthusia.
  • Totti5
    "Ha a multiplatformok érdekelnek és nem vagy pixelvadász, akkor tényleg nem jelentősek a különbségek a verziók között"

azt hogy 30 fps vagy 20 nem mind1, és az sem hogy széttőri a képet avagy nem pl Bad Company 2 a legújabb "áldozat"

"amit PC-n is elérsz, max PS3-on nem, egyelőre"

se most se később nem lesznek ezek PS3ra, azt hogy pécére vannak senkit nem érdekel, hisz lehet azért vált konzolra mert nem pécén szeretne játszani, de egy Alan Waket, Gears of Wart, Mass Effectet kihagyni a listából elég merész volt. A Banjo meg az IU, Vívá lá Pina meg nem húzócím így kár odasorolni... úgy ahogy a MAGot, LBPt vagy a Ferrari izét is a PS3 listára.
  • NEXUS6
    Abszolút, nem bolygatva a döntésedet, csak 1-2 megjegyzés.
    "Szívesen beruháztam volna egy PS3-ra, de én azt hittem, hogy az sokkal jobb teljesítményre képes, ezek szerint nincsenek akkora különbségek."
    Merthogy mekkora különbségek nincsenek?
    Ha a multiplatformok érdekelnek és nem vagy pixelvadász, akkor tényleg nem jelentősek a különbségek a verziók között, merthogy a kiadók direkt erre törekednek, de akkor a PC a legjobb választás továbbra is.

Az "apró" különbségek viszont az exkluzívokban jönnek elő, dönts el mit miért áldozol be, mert ha csak az egyik konzolt veszed akkor a másik exkluzívjai után max a nyáladat csorgathatod.
    Most kapsz Halo, Fable, Forza, PGR, Banjo, Kameo, Infinite Undiscovery, Lost Odyssey, Viva Pinata sorozatokat, gémeket, amit csak X-en érsz el (az olyanokat nem nagyon számolom, amit PC-n is elérsz, max PS3-on nem, egyelőre).
    És "elvesztesz" olyan szériákat, játékokat, mint Killzone, Resistance, God of War, Gran Turismo, inFamous, LBP, Ratchet, MAG, MGS, Motorstorm, Heavy Rain, Valkyria, Wipeout, Ferrari/Supercar Challange.
    Mert nem az a lényeg, hogy kapsz/vesztesz néhány fps pluszt valami tucat sportjátéksorozat aktuális részénél. Ha a legteljesebb játékélményre vágysz a legolcsóbban akkor PC + PS3 + X360 arcade.
    Másrészt az X360 esetén úgy is fizetned kell az online-ért rendesen, az Elite esetében meg, habár van benne vincsi messze nem képes olyan szinten médiacenter, egyéb plusz funkciókra, mint a PS3. Így ha már az X mellett döntöttél, akkor sem érdemes ezt a verziót választanod, ha esetleg PS3-at is veszel majd, mert akkor ezzel gyak 10-20 ezret dobsz ki olyan funkciókra, amit nem fogsz használni. Szerintem
    De gondolom ezeket már mind végig gondoltad.

"Hülyeség azon gondolkozni, hogy mi lesz a jövőben, végülis bármikor válthat az ember konzolt, nem olyan nagy tétel már egy váltás..."
    Totálisan igazad van, teljesen egyetértek veled és pont ezért nem akarsz esetleg megdobni 50-60 ezer forinttal, hogy mindig megmondjam mikor döntesz a legjobban!?
  • ruleyB
    Köszi mindenkinek az ismertetőt, de a lényeg mindig ugyan az, hogy egyik sem jobb a másiknál. :D Egyébként döntöttem, holnap a Multiformatnál veszek egy Elite gépet 58 ezerért (2 játékkal, igaz maradt a régi x360 miatt egy rakat régebbi játék) és veszek mellé egy Tekken6-ot. Hülyeség azon gondolkozni, hogy mi lesz a jövőben, végülis bármikor válthat az ember konzolt, nem olyan nagy tétel már egy váltás... Szívesen beruháztam volna egy PS3-ra, de én azt hittem, hogy az sokkal jobb teljesítményre képes, ezek szerint nincsenek akkora különbségek.
    Más: szerintetek boxhoz milyen lenne ez a TV? http://www.olcsobbat.hu/szorakoztato_elektronika/tevek/philips_42pfl3604/
    Most egy sima 81-es LG Full HD van, de ha ágyban fekszem akkor már kicsit kicsinek érzem. :)
  • NEXUS6
    Ja, persze, de mint írom ugye a PS3-nak kb 2X akkora memória sávszélessége van, a rémhírekkel ellentétben a cell spu-jai általános feladatokra is használhatók, szal vagy 2X annyi mag áll a programozók rendelkezésére. A GPU-ja tényleg gyengébb, de nem mindenben, pixelshader műveletekben lenyomja az X-et. A cell-lel megtámogatva, viszont úgy tűnik jóval látványosabb grafikát tud produkálni, mint az X.
    Szal hiába a multiknál a nüansznyi előny, ha a generáció legszebb exkluzív játékai a PS3 oldalon vannak. Akit meg az izgat, hogy egy multiplatform cím milyen gépen a legmutatósabb, az vegye meg PC-re!

X hiányosságai:
    - BD hiány, tárhely miatt.
    - Nem sztenderd a wincsi, így a program fő részét sem lehet felinstallálni, csomó azonos fájlnak kell lennie a DVD-ken, ami még jobban csökkenti a rendelkezésre álló helyet.
    - Gyenge HDMI (3D-re alkalmatlan).
    - Egyesített memória architektúra GPU + CPU közös memóriát használ. (Ha akarnák se tudnák olyan szinten használni a CPU-t, mint a PS3 cell-jét).
    - Nem hátrány, de egyre kevesebb előny, hogy a GPU mellé integrált beágyazott RAM csak 720p-ig jelent megoldást AA szempontból, merthogy csak ekkora képek férnek bele. Nagyobb felbontásnál, vagy a 3D-nél már máshova kell tenni, máshogy kell az AA-t megoldani itt is.

Mellesleg a CPU-ja gyakorlatilag a cell lebutított változata, merthogy gyak megegyezik a cell általános magjával, de hogy elég pówa legyen ezt megháromszorozták. Így viszont "csak" a cell lényegét adó spu-k maradtak le.:)
    Az X CPU-ja, gyakorlatilag a cell fejlesztésének mellékterméke. Szal mitöl is modernebb meg klafább?

Kötelező szmájli:
  • guardian hero
    Nagyon szép kis ismertető, kár, hogy nem igaz :) Az X360 egyértelműen erősebb-jobb-modernebb-játékfejlesztésre alkalmasabb hardverrel rendelkezik, mind GPU mind CPU oldalon. A PS3 maximum apró nüanszokban múlja felül, pl. hardveres árnyék-elmosás.
  • Totti5
    A Lost Planet 2 esete igazán vicces volt. Ne mesélje be nekem senki hogy az a max 10 órás unreal motoros játék ( jó esetben, de inkább 7óra ) ne férjen rá egy lemezre, ezt ne mert fejre állok! :))

Azt hogy már DLCről beszél a fejlesztő amikor még ki sem adták, azonnal komolytalanná teszi a dolgot amivel magyarázni próbálja. AC2 esetében nem szoltak, csak kivágtak belőle 3-4 fejezetet, amit most adogatnak ki DLCbe... no comment.
  • Akey
    1. Mára már mind 2 HD konzol kinőtte a gyermekbetegségeit, de azért tartsd meg a számlákat ;)

2. A fejlesztők gond nélkül kihozzák 2-3 DVD-n a gammát, esetleg megvágják, mint a Lost Planet 2 esetében és majd DLC-ként leszedheti, aki akarja (a PS3-asok is). Esetleg a Blu-Rayre ráfér még a tömörítetlen hangsáv is a Dolby TrueHD jegyében.

3. Van különbség a 2 hardver között erőben, de az architecktúrális különbségek miatt ezt a előnyt csak a Sony házon belüli fejlesztői tudják kihozni, a multiplatform címek rendszerint össze vannak rá górva, de ritka az olyan eset, amikor ez a játékélményt is befolyásolná.

A gépek életkora (támogatottsága) meg csak attól függ, hogy mikor lövi le a gyártója. Szerencsére ez a generáció elsődlegességet élvez még olyan 4 évig biztosan.
  • Totti5
    "Végül előfordult az is, hogy meg kellett kurtítani a játékokat (pl.: Id - Rage)."

- egyenlőre több róla az urban legend mint a valós dolog. Azt állítják hogy 60fps, nos erre befizetek:) meg amúgy is amit eddig elmondtak inkább hasonlít egy mesére mint tényleges dolgokra, főleg hogy ha megnézem az ID játékokat 360on akkor az látható egy Quake 4 esetében hogy rádobtak minden féle élsimítást és képjavítást viszont az FPS értéke a béka segge alatt van, de azt hogy mire volt jó még most sem értem, viszont nem tudtam vele játszani mert zavart a szaggatás

"Már most látszik, hogy a textúra minőségben, vagy átvezető animációkban esetenként csökkentett minőséget kapnak az X verziók"

- mely címeknél látszik? mármint a textúrás dolog

"Ennek ellenére elmondható, hogy a PS3-ban még rengeteg lehetőség van, az X360 nagyjából kifutotta magát."

- hú már mióta ezt mondják(tok):)
  • NEXUS6
    2. Önmagában talán nem akkora gond az, hogy az X360 DVD-vel dolgozik. Azonban a M$ nagyjából 3 DVD-ben maximalizálta, ameddig a fejlesztők gazdálkodhatnak. És emiatt nem 1X volt már vita is az anyacég és a fejlesztők között. Végül előfordult az is, hogy meg kellett kurtítani a játékokat (pl.: Id - Rage). Már most látszik, hogy a textúra minőségben, vagy átvezető animációkban esetenként csökkentett minőséget kapnak az X verziók. Szal valszeg olyan nem lesz, hogy valami multiplatform játék nem jelenik meg X-re, hiszen még Wii-re is kiadnak ua. névvel multiplatform címeket, de esetleg nem fognak ragaszkodni ahhoz a fejlesztők, hogy megpróbálják pixel pontosan azt hozni, mint a PC vagy esetleg a PS3 verzió.

3. Jelentős különbség van a két gép hardvere között, ráadásul a fejlesztő környezetben is. Az X360-hoz a M$ viszonylag magas szintű (programozási szempontból) DirectX alapú fejlesztő-rendszert adott. Ezzel szemben a PS3 fejlesztői hardver közeli programozást kénytelenek csinálni. Az X fejlesztő környezetével könnyen, gyorsan produkálnak olyan programot, amit a PS3-on sokkal több munkával tudnak elérni, ráadásul X-en ehhez a hardver mélyebb ismerete sem szükséges. Azonban ez hosszútávon a PS3 előnyére válhat. Amikor már elég sok ismerete lesz a programozóknak a hardverről, akkor sokkal mélyebben ki tudják használni, ami sok tekintetben ráadásul jelentősen erősebb az X-nél. A GPU textúra kezelése PS3 esetében a korábbi generációhoz tartozó hardver ellenére jobb, jelentősen nagyobb sávszélességű memória áll a programozók rendelkezésére, a cell is gyakorlatilag tényleg úgy működhet mint egy 6-7 magos processzor. Ráadásul bizonyos műveleteket nagyon hatékonyan tud végrehajtani, ezért gyakorlatilag egy második kisebb grafikus processzorként is funkcionálhat.
    Az X 720p felbontásig esetenként jelentősen szebb képet tud produkálni (a hardver miatt), azonban pl a 3D-re (amiben a jövőben esetleg nagy jelentősége lehet) a jelenlegi hardver nagyjából képtelen, legalább is olyan minőségben, mint a PS3.
    Az X multiplatformok esetében megmutatkozó előnye, a könnyebb programozhatóságnak, annak hogy 1 év előnnyel indult, és a M$ által a kiadók-fejlesztők felé mutatott jelentős támogatásának köszönhető. Amennyiben a címet PS3-on kezdik fejleszteni, vagy kicsit több munkát fektetnek a PS3 változatban akkor valszeg azon fog jobban kinézni.

Azonban az X fejlettebb GPU-ja általában magasabb poligonszámot, összetettebb objektumok megjelenítését teszi lehetővé, ráadásul képes az un. mesh instancing-ra, amivel roppant látványos erdőt, embertömeget, akármit lehet varázsolni.
    Ebben valszeg soha nem fogja a PS3 grafikailag utolérni az X-et.
    Ennek ellenére elmondható, hogy a PS3-ban még rengeteg lehetőség van, az X360 nagyjából kifutotta magát.
  • Totti5
    1, igen, már egy jó ideje nincs a gépekkel különösebben gond, az első 1,5 év volt necces, azoknak a gépeknek a 99-100%a már ugyis elromlott -.-

2, nem, de miért csinálnának kevesebb játékot a BR hiánya miatt? erről még nem hallottam, de érdekelne mi az elmélet:)

3, papíron a CELL erősebb és papíron az XENOS erősebb, de lényegében az számít hogy mit hoznak ki a fejlesztők a gépekből. Amire érdemes figyelni hogy a multiplatformok tekintetében 90%ban a PS3 teljesít gyengén, kevesebb frém, kisebb felbontás, AA hiánya, képtörés.

Senki se fog kilökni senkit... ha az Xbox előnyétől eltekintünk akkor kb egy szintet képvisel a két platform és sem az egyik, sem a másik nem aláz, nem tiporja földbe, nem tünteti el, mtert nagyon kiegyenlítődtek a dolgok és ez csak jó a játékosok szempontjából
  • ruleyB
    Na, én most totál elbizonytalanodtam Ps3 vagy X360 témában.
    Olvasgattam 1-2 angol nyelvű fórumot és mondhatom, hogy 90%-ban mindenhol az X360 mellett teszik le a voksukat a felhasználók. Meg amit ti is írtok. Hogy a fenébe lehet nem jobb a PS3, ha ennyivel drágább? Meg ugye most tudtam csak meg, hogy a Microsoft 3 év garanciát vállal a 3LED-re? :O
    És ha veszek egy jasper lapos gépet (amikről nem tudjátok, hogy milyen arányban halnak meg?) akkor 3 évig nem kell paráznom semmitől? Én biztos voltam abban, hogy csak 1 évet kapunk... De ez így nem semmi.
    Na basszus, ez most nagyon elgondolkoztat.

Tehát még 1-2 kérdés és tényleg abbahagyom az értetlenkedést, holnap döntök és kedden vásárolok.
    1. Megbízhatóak az új Jasper gépek?
    2. Nem fordul elő a közeljövőben, hogy kevesebb fejlesztő fog játékot csinálni X360-ra a BR hiánya miatt?
    3. Valóban minimális a különbség a két gép hardveres felépítése közt? Sajnos ehhez nem értek, de nekem azt mondták, hogy óriási és ezért a PS3 ki fogja lökni az X-et a ringből nemsokára...

Köszi. :) És tényleg bocsi az értelmetlenkedésért.
  • Totti5
    Olyan mint egy BMW, kiteszi a seggét ha odanyom az ember neki:) mondjuk én ezt szeretem, amikor küzdeni kell egy kicsit és teljes mértékben a hátsókerekes autók híve vagyok, mert ott van élvezet. Táncol a segge, vigyázni kell kigyorsításoknál, és ésszel kell a kanyarokat venni, ellenben az első kerekessel ahol csak túrja az orrát ha túl gyorsan veszed, de itt meg keresztbe lehet haladni:)

Amúgy ahhoz képest stabil, gyors és nagyon jól tapad illetve a hangja is nagyon jó.
  • arty
    uh, nem sok esélyem lenne ellened :) lehet kiprobálom majd a bmw-t, eddigi tipped eléggé bejött ... én jobbszerettem külső alapján választani, csak az szinte sosem ereményes autot jelentett
  • Totti5
    Nem tudom hogy az FM topikot mennyire olvasod, de ez is megteszi.

Mondtad hogy nem megy neked R3as autókkal TC nélkül. Felvettem egy verseny első körét hard gép, alap setup, minden off.

Fos minőség mert Sony Vegas 9el próbáltam, de a 7 videóból egy sem lett jó mert állanódan voltak benne olyan részek ahol csak hang volt és fekete kép, persze utánanéztam gugléba. Egymillió embernek ez a baja, és egymillió embernek meg is oldódótt egy bepipálással, csak nekem nem..... 2 óra baszakodás feladtam és a win múvi mékörrel csináltam, ami viszont nem tud 16:9es képarányt és ennél szebb minőséget sem. Na mind1, mondhatni csak a szokásos szopóág ha akar valamit az ember. Pedig a Vegasos videó hibátlan lenne ha nem menne el a kép a renderelés után.

Letoltam ez a GT2es versenysorozatot hard gép ellen ( R3as BMW ), ami nem is volt rossz móka. Silverstoneba szegény gép már az első kör után úgy lemaradt:D viszont nem lehet hibázni, mert azért pár mpre ott van mögötted amit hamar el lehet dobni.

No mind1 a lényeg itt van ( 2. körben előztem meg, mert nem mentem a pályán így visszafele és meg kellett "tanulni" :D )