6043
Egy böngésző a Google-től.
-
#2160 Sziasztok!
A fejlesztői eszközökben lehetőség van egyes weboldal elemek eltávolítására, pl reklámok. A kérdésem az volna, hogy el lehet valahogy menteni ezeket a beállításokat? -
ldavid #2159 a kék ikonos chromium már nem létezik? (mármint az a különálló)
le akartam tölteni egyet, de csak a chrome dev változtát találtam - ami gondolom ugyanaz, de azért érdekelne -
#2158 Elsőnek én is a Chrome-ra gyanakodtam anno :) -
fityusz #2157 Köszönöm, a nyelv kiválasztása megoldotta, mégegyszer köszönöm! -
ldavid #2156 hát néhol elég szarul sikerült a fordítás
figyusz: youtube-on a lap alján lehet nyelvet választani -
#2155 Youtube-nak van magyar lokalizációja, szerintem nem a Chrome fordítja le. Ez mondjuk kiderülne a fordítás minőségéből. Ha mégis a Chrome lenne a tettes, akkor a beállításokban testre tudod szabni a viselkedését. -
fityusz #2154 Üdv!
Chromot használok, már régóta van vele az a gondom, hogy a youtube weboldalt magától lefordítja magyarra, és ez eléggé zavaró, más oldalakon rákérdez, hogy fordíthatja e, de itt semmi. Mit tudnátok mondani ezzel kapcsolatban, előre is köszi! -
#2153 -
#2152 A stabil 5 -ös Chrome-ba és az Orca-ba tökéletes. -
#2151 akkor nem vágom nálam miért ilyen -
Arkon #2150 Chrome/FF és Opera alatt is teljesen jól és tisztán jön be az oldal nálam. -
#2149 nekem is ez van, de ilyen
-
ldavid #2148 nálam jó (v5.0.375.70) -
#2147 csak nálam van szétesve ez az oldal (és hiányos is) vagy nem chrome barát? :) operában pl jó -
#2146 A Flash a Chrome-ba is frissül automatikusan a 10.1-re ? -
Apocalipto #2145 Sikerült működésre bírni - köszi! -
ldavid #2144 ezzel elvileg lehet használni - nem próbáltam -
Apocalipto #2143 Egyszer azt olvastam hog a chrome már kezeli a Grasemonkey szkripteket, de nekem nem jó. Nektek műxik? -
#2142 Igen, elsokent azokra gondoltam mint hibaforrasra, nem is szeretem telepakolaszni veluk xy browsert, stabil is, gyors is cserebe. Na meg "fapadosabb" de az abszolute nem erdekel. -
#2141 nálam az 5-ös verzió óta egyre gyakrabb a lefagyása -
#2140 Nálam is dőlt már be stabil verzió úgy hogy össze csuklott az egész Chrome. -
#2139 ne szemeteld tele és használd a defragot. nekem alapból megy, ha nem használom a gépet, csak áll, vagy tv megy. -
Puhos #2138 Köszi a segítséget, de sajnos így sem működik. -
#2137 Tudtommal minel jobban teleszemeteled a rendszer particiot annal lassabb lesz. -
ldavid #2136 akár, de próbáld ki ezt a kiegészítőt, hátha segít -
Puhos #2135 Ok. Köszi. Annyi még, hogy én a Chrome 6.0.408.1 verzióját használom, lehet, hogy ez a hiba oka? -
#2134 Hm, a plugint megtalálta, akkor nem tudom mi lehet a baja. Vagy nem támogatja, vagy csak egy ideiglenes bug, várni kell vele, jobbat nem tudok mondani. -
Puhos #2133 -
#2132 Sok előnye van ennek, például a számítástechnikában kevésbé jártas emberek dolgát megkönnyíti. Na meg persze ott van az UAC megkerülése, stb. Nem véletlen kerül az oda, elmozgatni meg nem biztos hogy érdemes, lehetnek függőségei. -
#2131 miért jó külön rakni mindent? ha bahal a win akkor is újra kell rakni a programokat (d-re megint) :)
én max játékokat szoktam máshova telepíteni a többi nem érdekel. -
#2130 csak a drivereket akarom meg a windows programokat tennii c re (ott a windows), D re meg ay ossyes tobbit. Nem ertem miert jo ez... -
#2129 "about:plugins" alatt megnézted, hogy látható-e az Adobe PDF Reader beépülője? Szerintem egyébként mennie kellene. Többiek? Nektek működik Windows-on? Én Linuxot használok, így sajnos annyira nem tudok utánajárni a dolgoknak. Meg kellene keresni az Adobe PDF beépülőjének helyét a fájlrendszeren, majd bemásolni a Google Chrome pluginjai közé.
zeli: rajzol az még neked valami jószágot is ha sokáig baszogatod. :D -
#2128 Szerintem nem lehet megválasztani a telepítést helyét, ráadásul ott a C-n jó helyen van. Megpróbálhatod átmásolni egyébként, de nem éri meg vesződni vele, a fontosabb adatokat a programon belül is ki tudod menteni. -
#2127 azaz. :D -
#2126 Az aptitude-nak nincs Szuper Tehén Ereje -
#2125 Vagy mikor az aptitude-ot sudo nélkül akarod használni kiírja: nem rendelkezem a szupertehén erővel v vmi ilyesmi. .D -
Puhos #2124 Szia!
Köszi a segítséget, kipróbáltam amit javasoltál de sajnos nem sikerült. Remélem a Google Chrome orvosolja majd a problémát. -
#2123 ujratettem a windowst, de hogyan tudom a chromot mas helyre menteni? :D Alapbol a C re rakja... vagy csak masoljam at mashova? -
#2122 Kedvenc:
-
#2121 Nekem az "Irgum-burgum, ...." szöveg tetszett. Az a vicces, hogy az angol és az összes verzióban is ezek a szövegek mennek, nem csak a magyar nyelv szépségeinél élnek vele. Az Inspector szokott néha megpusztulni, ilyenkor jön az "Oh Snap! :(", azon beszartam elsőre. :D Van egy kis mögöttes jelentése, kb. "váratlan meglepetés", ilyen failos képekre szokták ráírni. :D
Amúgy vicces hibaüzenetek: link1, link2
Solten: külső beépülők, nem a böngésző részei, mindent meg tudnak fektetni. A Flashplayer konkrétan Mac alatt az egész operációs rendszert, nem csak a böngészőt.