6043
Egy böngésző a Google-től.
  • daxan
    Sziasztok!

A fejlesztői eszközökben lehetőség van egyes weboldal elemek eltávolítására, pl reklámok. A kérdésem az volna, hogy el lehet valahogy menteni ezeket a beállításokat?
  • ldavid
    a kék ikonos chromium már nem létezik? (mármint az a különálló)
    le akartam tölteni egyet, de csak a chrome dev változtát találtam - ami gondolom ugyanaz, de azért érdekelne
  • Airbus A380
    Elsőnek én is a Chrome-ra gyanakodtam anno :)
  • fityusz
    Köszönöm, a nyelv kiválasztása megoldotta, mégegyszer köszönöm!
  • ldavid
    hát néhol elég szarul sikerült a fordítás

figyusz: youtube-on a lap alján lehet nyelvet választani
  • Ability
    Youtube-nak van magyar lokalizációja, szerintem nem a Chrome fordítja le. Ez mondjuk kiderülne a fordítás minőségéből. Ha mégis a Chrome lenne a tettes, akkor a beállításokban testre tudod szabni a viselkedését.
  • fityusz
    Üdv!

Chromot használok, már régóta van vele az a gondom, hogy a youtube weboldalt magától lefordítja magyarra, és ez eléggé zavaró, más oldalakon rákérdez, hogy fordíthatja e, de itt semmi. Mit tudnátok mondani ezzel kapcsolatban, előre is köszi!
  • Solten
  • Airbus A380
    A stabil 5 -ös Chrome-ba és az Orca-ba tökéletes.
  • pxxl
    akkor nem vágom nálam miért ilyen
  • Arkon
    Chrome/FF és Opera alatt is teljesen jól és tisztán jön be az oldal nálam.
  • pxxl
    nekem is ez van, de ilyen

• ldavid
    nálam jó (v5.0.375.70)
  • pxxl
    csak nálam van szétesve ez az oldal (és hiányos is) vagy nem chrome barát? :) operában pl jó
  • Airbus A380
    A Flash a Chrome-ba is frissül automatikusan a 10.1-re ?
  • Apocalipto
    Sikerült működésre bírni - köszi!
  • ldavid
    ezzel elvileg lehet használni - nem próbáltam
  • Apocalipto
    Egyszer azt olvastam hog a chrome már kezeli a Grasemonkey szkripteket, de nekem nem jó. Nektek műxik?
  • Solten
    Igen, elsokent azokra gondoltam mint hibaforrasra, nem is szeretem telepakolaszni veluk xy browsert, stabil is, gyors is cserebe. Na meg "fapadosabb" de az abszolute nem erdekel.
  • Aquir
    nálam az 5-ös verzió óta egyre gyakrabb a lefagyása
  • Airbus A380
    Nálam is dőlt már be stabil verzió úgy hogy össze csuklott az egész Chrome.
  • pxxl
    ne szemeteld tele és használd a defragot. nekem alapból megy, ha nem használom a gépet, csak áll, vagy tv megy.
  • Puhos
    Köszi a segítséget, de sajnos így sem működik.
  • Jim Morrison
    Tudtommal minel jobban teleszemeteled a rendszer particiot annal lassabb lesz.
  • ldavid
    akár, de próbáld ki ezt a kiegészítőt, hátha segít
  • Puhos
    Ok. Köszi. Annyi még, hogy én a Chrome 6.0.408.1 verzióját használom, lehet, hogy ez a hiba oka?
  • Ability
    Hm, a plugint megtalálta, akkor nem tudom mi lehet a baja. Vagy nem támogatja, vagy csak egy ideiglenes bug, várni kell vele, jobbat nem tudok mondani.
  • Puhos
  • Ability
    Sok előnye van ennek, például a számítástechnikában kevésbé jártas emberek dolgát megkönnyíti. Na meg persze ott van az UAC megkerülése, stb. Nem véletlen kerül az oda, elmozgatni meg nem biztos hogy érdemes, lehetnek függőségei.
  • pxxl
    miért jó külön rakni mindent? ha bahal a win akkor is újra kell rakni a programokat (d-re megint) :)
    én max játékokat szoktam máshova telepíteni a többi nem érdekel.
  • Jim Morrison
    csak a drivereket akarom meg a windows programokat tennii c re (ott a windows), D re meg ay ossyes tobbit. Nem ertem miert jo ez...
  • Ability
    "about:plugins" alatt megnézted, hogy látható-e az Adobe PDF Reader beépülője? Szerintem egyébként mennie kellene. Többiek? Nektek működik Windows-on? Én Linuxot használok, így sajnos annyira nem tudok utánajárni a dolgoknak. Meg kellene keresni az Adobe PDF beépülőjének helyét a fájlrendszeren, majd bemásolni a Google Chrome pluginjai közé.

zeli: rajzol az még neked valami jószágot is ha sokáig baszogatod. :D
  • Ability
    Szerintem nem lehet megválasztani a telepítést helyét, ráadásul ott a C-n jó helyen van. Megpróbálhatod átmásolni egyébként, de nem éri meg vesződni vele, a fontosabb adatokat a programon belül is ki tudod menteni.
  • zeli
    azaz. :D
  • pxxl
    Az aptitude-nak nincs Szuper Tehén Ereje
  • zeli
    Vagy mikor az aptitude-ot sudo nélkül akarod használni kiírja: nem rendelkezem a szupertehén erővel v vmi ilyesmi. .D
  • Puhos
    Szia!

Köszi a segítséget, kipróbáltam amit javasoltál de sajnos nem sikerült. Remélem a Google Chrome orvosolja majd a problémát.
  • Jim Morrison
    ujratettem a windowst, de hogyan tudom a chromot mas helyre menteni? :D Alapbol a C re rakja... vagy csak masoljam at mashova?
  • Ability
    Kedvenc:

• Ability
    Nekem az "Irgum-burgum, ...." szöveg tetszett. Az a vicces, hogy az angol és az összes verzióban is ezek a szövegek mennek, nem csak a magyar nyelv szépségeinél élnek vele. Az Inspector szokott néha megpusztulni, ilyenkor jön az "Oh Snap! :(", azon beszartam elsőre. :D Van egy kis mögöttes jelentése, kb. "váratlan meglepetés", ilyen failos képekre szokták ráírni. :D

Amúgy vicces hibaüzenetek: link1, link2

Solten: külső beépülők, nem a böngésző részei, mindent meg tudnak fektetni. A Flashplayer konkrétan Mac alatt az egész operációs rendszert, nem csak a böngészőt.