6043
Egy böngésző a Google-től.
-
ldavid #2200 ctrl+shift+delete, a legalsót kipipálod, és kiválasztod a mindent az időszaknál (vagy leszűkíted arra az időre, amikor beírtad) -
#2199 Ha megjegyzett a böngésző egy email címet, amit nem kéne, akkor hogy lehet kitörölni? -
ldavid #2198 itt egy portable, töltsd le, próbáld ki, ha azzal jó akkor a chrome-oddal van valami
esetleg nézd meg, nincs-e az oldal a coockie kivétélek közt -
#2197 probaltam torolni de az sem segitett, 5.0.3-as chrome , mindig frissitem -
ldavid #2196 nem próbáltad törölni a cookie-kat? milyen verziót használsz? -
#2195 Latom az ilyen Extrem erdekes problemak csak mindig nalam jonnek elo :S -
#2194 Hello, van egy erdekes problemam: az f1-live.hu -n (remelem nem gond hogy kiirtam az oldal cimet) egyszeruen nem jegyez meg semmit a chrome, bejelentkezek, kiirja hogy BEJELENTKEZVE MINT "SIRALO" de aztan ha kattintok valamire pl. ra megyek egy cikkre es hozza akarok szolni mar nem vagyok bejelentkezve , ujra bejelentkezek aztan ha ujbol a cikkhez megyek csak nincs bejelentkezve, nem ertem ezt az egeszet , csak ez miatt hasznalok Firefoxot hogy tudjak hozzaszolni a cikkekhez :( jo lenne ha tudnatok segiteni. Mar irtam az oldal forumjan is de csak nekem van ilyen problemam. THX -
#2193 Igen, most vettem észre, mert eddig alul hozott kis üzenetet, ezért fent nem is néztem. Így most már be tudom lőni amit kell. THX. -
#2192 Ha nem ugrik fel, akkor infót dob róla felül nem? egyébként mindegy:) -
#2191 Ja egyébként ha a pop up tiltást kikapcsolom akkor bejön az az ablak ami ha tiltás van akkor nem. -
#2190 Smiley megnyílik. -
#2189 5.0 (elvileg a legfrissebb, mert nem talál újat ha ellenőrzi) meg Comodo Dragon -
ldavid #2188 milyen popupról van szó? pl. itt a smájlis ablak sem nyílik meg? 6.0 vagy 5.0? -
#2187 Na rájöttem, a pop up ablakok tiltva vannak, de eddig az oldalaknál külön megkérdezte, hogy akarom -e engedélyzeni. Most meg nem találok ilyenre lehetőséget. Ráadásul a kivételek közé sem tudok betenni semmit, mert valami gazdagépet akar. Fene megeszi az egészet, pedig eddig olyan jó kis böngésző volt, végén kénytelen leszek operázni, pedig nem akarok. -
#2186 Na új érdekesség nálam ,hogy az olyan linkek amelyek javascripttel hoznak be egy új ablakot azokra hiába kattintgatok semmi nem történik, pedig pár napja még jó volt. -
#2185 Ez akkor is borzasztó.... (lehet neked bika gépen nem)
-
#2184 Nekem nem volt problémám, bejött a reklám ahogy annak lennie kell, kattintásra pedig tovább is engedett. Amúgy az SG akkora trágyadomb, hogy simán lehetett valamilyen ideiglenes probléma. -
#2183 Akarod mondani 300MB? Az okokat már túltárgyaltuk párszor... -
#2182 Miért zabál memóriát a hatos ? 300k- zabál 2 tabbal. -
#2181 Persze hát nekem is a fórum az alap oldal, de akkor is érdekes, és azt hittem nálam van a hiba. -
#2180 lol tényleg :D nekem alapból sg.hu/forum.php van mentve könyvjelzőnek :) -
ldavid #2179 lehet el van cseszve a reklám
amúgy miért nézitek a főoldalt? innen is elértek minden részleget -
#2178 ez engem is érdekelne, itt sz****k vele -
#2177 Az mitől lehet, hogy ha beírom, hogy sg.hu akkor csak egy üres lap jön be, mind Chrommal, mind pedig Dragonnal, más böngészőnél (fájer, opera) tovább irányít az index oldalra. Igaz operánál kiír valami reklámot meg továbbkattintást, fájer az adblock miatt gondolom automatikusan átugorja. Na de A CHROME miért nem? -
ldavid #2176 utoljára valamikor tavaly töltöttem le egyet, az olyan volt, mint egy portable chrome, kék ikonnal
annyiból volt jó, hogy nem kellett a meglévő böngészőt átrakni a dev channelre
na mindegy, kösz! -
#2175 Használd a lastpass-t sokak szerint biztonságos és megoldja a problémádat, mivel ha abba külön beírod a böngésző bekapcsolásakor a jelszót csak akkor oasza meg a jelszókat. -
#2174 Létezik és amennyire tudom a Windows-os developer kiadások valóban maga a Chromium, csak úgy látszik össze lett olvasztva valamennyire. Linux és Mac alatt még létezik a különállóként is, én is azt használom. Illetve ugye az egész projekt maga a Chromium. A közösség, a bugtracker, a fejlesztők, a böngésző, minden róluk szól, a Google csak a nevét és a pénzét adta a dologhoz. Na meg persze gondolom van közöttük pár Google alkalmazott és a cég irányítja a fejlesztést, de egyébként bárki beszállhat a projektbe.
ui.: valahol egyébként biztos meg lehet találni a különálló Chromium-ot is Windowsra. Paranoid embereknek tökéletes, a Chromium kicsit különálló, az maga a színtiszta fejlesztés. A Chrome meg ugyan az, de a Google pár dolgot átvariál benne, hozzáad szolgáltatásokat, stb. Viszont a Chromium ilyen szempontból egy homogén fejlesztés. -
#2173 Fent a bannerben van pár tartalomszűrő, reklámblokkoló. Többnyire jól működnek, a Firefox-os AdBlock szűrőlistát is képesek kezelni. Illetve némelyikhez (pl AdBlock) vannak külön kiegészítők, azt hiszem AdBlock Element Hiding Helper néven. Ezekkel kattintásra ki tudod szedni a reklámokat és meg is jegyzik. -
#2172 A jelszókezelés jelenleg ilyen, nekem sem tetszik. LastPass bővítménnyel esetleg próbálkozhatnál. A kezdőképernyőre Google Widget-ek rakása csak koncepciós terv volt, talán 1-2 buildban szerepelt, nagyon hamar elvetették az ötletet és stabil kiadásba ideiglenesen sem került bele. -
#2171 Valószínűleg egy bugos béta/dev kiadás miatt lép fel a probléma. Stabil kiadással gondolom megoldódik, lentebb is írta valaki. Egyébként a nyelvi beállításokban tudod kiválasztani a saját nyelved, arra fogja lefordítani. -
#2170 Parancsikont készítesz, majd a cél mező végére ezt írod: "...\chrome.exe" -incognito -
#2169 Üdv!
Hogyan (hol) tudnám beállítani, hogy a Chrome inkognitó üzemmódban induljon? Nem halok bele egy kattintásba, csak mégis... :D -
#2168 szia, mostanában nekem is ezt csinálta, szerintem az utolsó frissítés óta, úgyhogy visszaraktam a stabil 5-ös verziót, azóta jó -
fityusz #2167 Üdv!
A Google Chrome fordítójával van gondom, eddig jól ment, de mostanában megkergült pl: Adott egy angol nyelvű Wikipedia, felkínálja a fordítást, de azt írja, hogy görögről fordítja macedónra, rámegyek fordításra erre koreaira fordítja az oldalt, és ez sajna több más oldalon is előjön. Hiába állítom át, hogy ez egy angol oldal, a fordítás így is más nyelvre sikerül neki, mivelhogy azt nem kínálja fel, hogy milyen nyelvre fordítsa a szöveget, csak azt, hogy milyenről.
Berakok két képet, hogy miket művel velem ez a Chrome:
[url=http://kephost.hu/share-1EDB_4C1F57FD.html] -
#2166 hát ha más is odamehet amikor netezel akkor nem
régebben nem láttam módosítva kezdőlapot, de ikon formában extensionokkal lehet dolgokat rakni a böngészőre -
#2165 Még két dolog érdekelne.
Az egyik hogy a jelszavakat nem lehet elrejteni? Mert ha rámegyek a beállításoknál a mentett jelszavakra simán kiírja azokat, és ez így semennyire nem biztonságos.
Másik pedig régebben lehetett kirakni a kezdőlapra, időjárást órát stb, ezeket már nem lehet? -
#2164 azt akkor gondolom nem lehet hozzáadni -
#2163 Köszi, többnyire jól működik, de pl hosszupuska keresőjét nem tudom hozzá adni mert annak a címsora keresés esetén is ugyan az. -
#2162 options (beállítások) - keresőmotorok az első fülön
Hozzáadhatsz, és a keresőmotor bele van építve a címsorba, vagyis nincs külön keresődoboz (a keresőmotorhoz egyetlen betűt is hozzárendelhetsz hogy egyszerű legyen a keresés) -
#2161 Hali.
Chrome-nál lehet olyat csinálni mint Opera-nál hogy egy adott oldalon lévő kereső dobozt hozzá adok a keresőmotorok közé?