6043
Egy böngésző a Google-től.
  • Pethy23
    Létezik olyan kiegészítő amivel az összes tabot egyszerre tudom zárolni és ezt vissza? Hasznos lenne böngésző bezárásánál.
  • precision
    Az AdThwart nem igazán működött jól, viszont az AdBlock már egész elviselhető. Egy-két reklámot (főleg flash -eket) manuálisan kellett hozzáadnám, de az is faszán van megoldva, tetszik ez a csúszkás megoldás az AdBlock -ban, ahogy lépésenként tünteti el a kiválasztott reklám részeit.

Opera -t próbáltam épp tegnap, de sosem szerettem az opera -t nemtom miért, most sem győzött meg.

Már csak középre kéne raknom a bookmark toolbart, kéne GM script , meg kilépéskor törölnöm kéne az előzményeket. Most manuálisan oldom meg, ilyen egyklikkes kiegészítővel. Az a kiegészítő amelyik tudná, hogy kilépéskor törli az előzményeket még nem kompatibilis a linux verzióval.
  • Ability
    Tudtommal mindegyik. Egyébként az AdBlock hivatalosan is a Firefox verzió portja. GM scriptek működnének egy kis átjavítgatás után. A kettő alapja majdnem ugyan az, de más API-t használnak.

ui.: az Opera 10.60 is elég jól remekel most már Linux alatt is.
  • Ability
    http://www.youtube.com/chromefastball
  • precision
    a bookmark toolbart sehogy sem lehet középre igazítani? :)
  • pxxl
    "hey, jó kis banner :) elférne egy ilyesmi kb minden topikba :)"

hát az enyémben nem :D (tdu2)
  • precision
    hey, jó kis banner :) elférne egy ilyesmi kb minden topikba :)

ubuntu alatt most ismét felraktam a chrome -ot, mert tényleg észrevehetően gyorsabb mint a firefox

a fenti reklámblokkolók közül melyik eszi meg az ajnasz.hu -s adblockplus -os listát? régebben az adthwart -ot próbáltam, de hiába fogadta el a listát, nem úgy működött ahogyan kell, csomó reklámot nem blokkolt

illetve, hogy az ff -ből ismert greasemonkey -s scripteket lehet e valahogyan használni chrome alatt? iwiw tools -ot szeretném használni :)
  • Ability
    Rendszergazdai jogosultságot nem igényel és amennyire tudom nem is szereti. A Users mappába települ, ez nem tartozik az UAC fennhatósága alá. Egyébként érdekes a jelenség, nincs rá ötletem.
  • MadBence
    Problémás ez a Chrome :(. Feltettem. Elindítom. Tölt. Semmi.
    A tabon írja, hogy betöltés, de semmi. fehér oldal. Néha rámszól a chrome, hogy lefagyott egy tab, de nem tudja bezárni. Semmilyen oldal nem tölt be. about:memory se (nem a nettel van gond, Firefox és egyebek minden probléma nélkül működnek). Tűzfallal nincs gond. NOD32 van a gépen, minden funkciója letiltva, semmi eredmény.
    Rendszergazdaként futtatva, anélkül, sehogy nem megy. Többször újratelepítve. (stable,beta,dev channel is kipróbálva)
  • Airbus A380
    Máshol azt mondták hogy nem vészes a biztonsági hiba rések száma.

• Ability
    Valószínűleg DNS resolv probléma, sok minden okozhatja. Ha minden más jól működik, akkor valószínűleg nem nálad van a probléma és magától megjavul majd.

Airbus: nem a magyar kiadást tettem fel, külön települni meg nem volt hajlandó. Ha nálad nem jelentkezett még hiba, akkor használd nyugodtan. Én is dev. Chromiumot használok. De azt remélem tudod, hogy a béta szoftverek sok biztonsági réstől is szenvednek...
  • SirAlo
    Es csak youtube videok nem mennek, mas oldalrol mennek videok
  • SirAlo
    IE, FF, Chrome
  • Airbus A380
    Milyen böngiken próbáltad ?
  • SirAlo
    Nem tudok rola, meg a sajat feltoltott videoim se mennek:(
  • Airbus A380
    Nem tiltottál le valamit ?
  • SirAlo
    Valaki nem tudja mi lehet a netemmel ? szinte egyiik youtube video se megy egyik bongeszovel se, azt irja mindig hogy An error occured ,please try again later.
  • Airbus A380
    Akkor lehet nekem az a mákom hogy nem használok kiegészítők egész flottáját ? Sem aero-t ? (semeik böngészőn se a 4-es Fx-be 2 kieg van a Chrome6-ba meg 5 (ami nekem kell mind megette)

Szótár alatt mit értesz ? Bár rég írtam vele de emlékeim szerint nézte a magyar helyesírásomat .

SZERK: mnegnéztem van benne magyar ellenőrző.
  • Ability
    Pontosan így gondoltam. :]

Airbus: Te is rendszeresen jársz a topikba, biztos láttad már hogy másoknak a béta Chrome-mal is problémájuk akadt, míg a stabil kiadás jól működött. Én is DEV kiadást használok, tapasztalom is néha a hibáit. Az Aero felület szétesése meg eléggé általános és könnyen reprodukálható. A magyar szótárat sem lehet feltelepíteni, bizonyos bővítmények működnek, de sokat viszont nem lehet használni vele.
  • zeli
    Szerinted a béta elnevezést viccből teszik rá egy szoftverre? Béta azért, mert mindennapi használatra alkalmatlan. lehet hogy általában jól működik, de még simán lehet tele buggal...
    Ability sem azt írta, hogy nem működik, vagy hogy használhatatlan, csak azt, hogy "élesben" még nem ajánlott használni.
  • Airbus A380
    vicces...
  • Airbus A380
    Gyorsabb...
  • Pethy23
    6-os Chrome milyen újdonságokat tartalmaz?
  • Airbus A380
    Sőt az opera béta is meg annó az Fx 3.6.4 beta is jól megvolt, a 6-os DEV. is tán egyetlen egyszer omlott össze.

És egy ideig mind elsődleges volt.

(nem egyszerre :D)
  • Airbus A380
    Te mindig ezzel riogatod az embereket hogy a béták nem mennek :D de a 6-ost is (CHROME) egy csomóan használják fő böngészőnek és minden gond nélkül elvan, most ez a FF nálam szintén bár az aero xp-n kapásból nem játszik. Annyi volt hogy 1 kieg-em nem megy a 4-be, ha kell elindítom a 3.6-ost.

• Ability
    Még a béta állapotot sem érte el hivatalos bejelentés hiányában. Ugyan úgy előfordulhatnak benne hibák, mint a Chrome fejlesztői/béta kiadásaiban. A legtöbb bővítmény nem működik még vele, az Aero felület nálam párszor összeomlott. Ez utóbbit az Aero ideiglenes lekapcsolásával (pl. elindítasz egy játékot) reprodukálni lehetett. Egyébként elég jó állapotban van, de kellemetlenségekkel előbb-utóbb találkozni fog az ember. Sok új fejlesztés pedig még nem kapott benne helyet, de ugye ez nem hina. ;)
  • SirAlo
    IE6 A legjobb Bongesszo nem is tudtatok?;-DD
  • Airbus A380
    "
    Éles használatra alkalmatlan, rápillanati viszont érdemes, kellemes érzéssel tölt el. :] "

Miért lenne alkalmatlan ? Nálam szépen teszi a dolgát.
  • Ability
    Firefox 4.0 beta1 candidate - "Végre haladunk is valamerre"

Éles használatra alkalmatlan, rápillanati viszont érdemes, kellemes érzéssel tölt el. :]
    Chrome-szerű UI reform, Aero téma használata, Aero Peak használata, jobban testreszabható felület, új bűvítménykezelő, bővítmények automatikus frissítése, új webes szabványok támogatása. Sok hiba van benne, de a sebesség is egész kellemes, gondolok itt leginkább az indulásra. JS + render sebessége nem a legjobb, de ez még csak egy béta. A memóriahasználat nagyot csökkent, viszont nálam meg is érződik. Lehet kevesebb memóriát eszik, viszont sok fülnél érezni lehet ahogy diskcacheből tölti vissza és lassul.
  • SirAlo
    szerintem is az oldallal van valami, mert amikor betettek az oldalra a forum reszt utanna romlott el
  • Ability
    Lehetséges, hogy szerveroldalon van a probléma. Sőt, valószínű. A böngészőnek nem sok köze van a munkamenethez, csak egy sütit tárol annak azonosítójával. Sütiket pedig csak nem kezdi el törölgetni magától. :] Vagy az oldallal van probléma, vagy valamilyen környezeti tényező játszik közre.
  • SirAlo
    Hm de erdekes modon IE-val se megy:-D
  • SirAlo
    Megprobalhatom ezeket is, mar sima bongeszo uninstall-installt probaltam de ilyen kezi torlest meg nem, nem lehet hogy egy virus okozza a problemat? nem hasznalok antivirust
  • Ability
    - Szinkronizálás, a böngészőről egy biztonsági mentés
    - Vezérlőpultban a Chrome eltávolítása
    - Manuálisan az összes böngészőállomány eltávolítása (AppData)
    - Esetleg regcleaner használata, az összes függőségtől meg kellene szabadulni
    - Majd friss Chrome telepítése, visszaszinkornizálás, stb

A hibát reprodukálni nem tudjuk, nálad romlott el valami. Éppen ezért nehéz is lenne kinyomozni. A másik dolog hogy az oldal a munkamenetet dobja el, viszont mi annak tartalmát és az oldal kódbázisát, működését nem láthatjuk, szóval esélytelen a dolog. Annyit tudnál megnézni esetleg hogy Inspector alatt az oldalhoz tartozó PHPSESSID süti tartalma módosul-e belépés előtt-után-elnavigálva.
  • SirAlo
    Hat akkor ezt en sem ertem :S szerintem csak egy oprendszer ujratelepites oldana meg
  • ldavid
    beregisztráltam, de nálam jól működik. sajna nincs ötletem, mitől lehet
  • SirAlo
    Kiprobaltam portableval de azzal is ugyan az van:(
  • Aquir
    Nekem ez sokkal jobban bejött

Drag N Go kiterjesztés

egy irányba húzásra beállítod hogy : Custom
    és a keresés érvényes címét: http://szotar.sztaki.hu/dict_search.php?L=ENG:HUN:EngHunDict&O=HUN&flash=&E=1&sid=07490d896297516702edda1b5f481d6c&vk=&in_form=&play.x=0&play.y=0&M=1&P=2&C=1&A=1&T=1=1&W=

A Google Chrome egyik alap keresőmotorjaként meg a sztakihoz egy betűt rendelsz hozzá, és a megfelelő keresési címet: http://szotar.sztaki.hu/dict_search.php?L=ENG:HUN:EngHunDict&O=HUN&flash=&E=1&sid=07490d896297516702edda1b5f481d6c&vk=&in_form=1&W=%s&play.x=0&play.y=0&M=1&P=2&C=1&A=1&T=1
  • Pethy23
    Tudtok ajánlani valami szótár kieget? Sztaki valamiért nem akar működni:/
  • Gabor1990
    Köszi.