Google Chrome
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az hogy gyorsabban töltõdne be az oldal hogy ha a reklámot nem engedné betölteni az csak egy hasznos következmény, de nem ez a cél.
"Timeo Danaos et dona ferentes."
"
Akkor mi értelme a reklámblokkernek ?
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
nem nagyon szoktam kiegészítõzni, de most felraktam néhányat, ez az egeres dolog tetszik a legjobban
Az AdThwart sem távolítja el a reklámokat, csak elrejti, viszont gyorsabban mint a többi ilyen script.
A installation ID akkor születik, amikor felrakod a programot a duplikációk ellenõrzése miatt, a telepítés után ez el lesz távolítva. A Mozilla is használt ilyen megoldást pl. a rekordkísérleteknél.
A client ID csak akkor kerül képbe, ha te telepítés elõtt bepipálod a "Segítsen nekünk a Chrome jobbá tételében..." jelölõdobozt. Ez a szolgáltatás az új verziókba már nem is szerepel, elõtte is alapértelmezésben inaktív volt és teljesen más szerepe van, mint ahogy gondoltad. Akiknél pedig most is jelen van, õk a beállításokban ki tudják kapcsolni.
viszont valaki(k) már egész biztos megtette(ék) helyettem
redmonk: #1378-asban beszúrt kép alapján beállíthatod a megnyitást, a letöltöt fájlt meg törlöd utána, vagy késõbb
U.I.
Jól néz ki a topik, bár én is tudnék ilyesmit csinálni, érdekel a dolog csak nem tudom hol kezdjem el.
!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com
jelenleg nekem a chrome a best fõleg így a win7-n
Naponta benézek olvasgatni tippekért, okosságokért. Megjelenése napján lehúztam a Chrome-ot.
Másnap létrehozott Penge egy Chrome blogot, fél évig az õ igen profi, hozzáértõ útmutatásai alapján
ismerkedtünk ,használtuk a böngészõt. Sajnos ezután az idióta Blog.hu törölte a blogot de Penge itt is
kommentelt egy ideig aztán eltünt, valszeg megunta a sok fikázó önprofit. Pedig Õ ismerte legjobban
a Chrome-ot ebben az országban. Szóval, pár nap után áttértem a Chromiumra / nem kell telepíteni! /
és megtettem alapértelmezett böngészõnek, két naponta új build-okat töltök így valamivel elõrébb
járok mint a stab. dev-esek. Mindezt azért írtam hogy egy picit ismerem a dolgokat.
Tudomásul kell venni hogy ma a Chrome a leg innovatívabb. legjobban használható böngészõ a
konkurrencia erõfeszítéseinek ellenére is, ha valaki tudja használni, amihez az itteni srácok hasznos
segítséget tudtak eddig is adni: köszönet érte!
NASCAR és barátai: Mi a büdös francot féltesz az historidon hogy a google a színes alsógatyád
méretét is tudja??? Azt hiszed olyan fontosak vagyunk neki hogy dossziét vezet rólad? Nevetséges.
Jobb ha tudod, félnivalód inkább az ISP-dtõl van. Törvényi változásokkor tört másodpercek alatt
kiad a hatóságoknak,mivel õk aztán tényleg tudnak rólad mindent, a google ehhez képest amatõr
kémszervezet. Paranoiád megfékezéséhez használd a HostsMan fájlt, az egész google világot
blokkolja / én pl. engedélyezem az összes google funkciót, nem érdekel az adatgyûjtés / vagy
használda a Startpage Web Search keresöt!
Bocs a hosszú léért de már kikívánkozott belõlem! Köszönöm hogy elolvastatok!
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Senki nem mondta hogy bárki is ne használja pusztán ajánlottam 1 "klónt" ami jobb.
#1392: nem is fogom, de ha te nem használod, nem szimpatikus, akkor egészen nyugodtan elmehetsz innen egy másik böngészõ topikjába.
pls. ne kezd el bizonygatni hogy nem lop már uncsi ez a téma.
próbáld meg a hozzámfûzött megjegyzéseidet mellõzni.
köszi.
amúgy meg semmi közöd hozzá mennyí böngészõt próbálok ki.... más meg vírusírtó halmokat próbálgat.
Hoí évekig Comodo cuccot használtam láttam a böngészõjüket és megtetszett ezért ajánlani mertem másnak is ?
fõleg hogy Chrome klón. (csak épp nem küldi el a komplett életem a GOOGLE-nek, nem izgat mit mondasz ezt láttam már pár helyen )
fox is letölti, csak nem vágja az arcodba, hogy hova pakolta
minden jót.
várom a fejlesztéseket

hogy tudom azt beállítani hogy amikor egy torrentre meek rá akkor azt ne letölteni akarja hanem megnyitni az alapértelmezett programjában?
AVIRA - \"More than security.\"
Letöltöttem és beállítottam ezt a plugint, de már 2x felejtette el másnapra a beállított oldalakat és üres nyitólappal várt reggel.
Kérdés1: Más is tapasztalt ilyet?
Kérdés2: Van alternatíva erre a megoldásra, ha nem akarom ezt a plugint használni többet?
Elõre is kösze!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"