Google Chrome

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Airbus A380
kivéve a beépített szótár.

Én hiba jelenségem amúgy a ChromePlusból van és az elvileg rendes stabil verzió.

De a 4.1-es GChrome-nál is ugyanúgy van.

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

redmonk
4.0.249.89 (38071)ez jó?

!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo

Ability
Általában akkor jelentkezik ez a hiba, amikor a weboldalon egy script a parentnode-ba olyan childnode-ot akar beszúrni, ami ott nem szerepelhet/nem megengedett.

Szóval ez a weboldal (vagy valamelyik extension) hibája. Amit nem értek az csak annyi, hogy az ilyen hibákat az inspectornál szokta mutatni, nem kellene ablakot dobálnia. Milyen verzió? Ha valami beta csatornáról való, akkor leírom újra: használjatok stabil kiadást, abba is benne van már minden, cserébe viszont megkímélitek magatokat az ilyenektõl.
redmonk

A fenti dolgot mért csinálja a chrome és hogyan tudnám kiküszöbölni?

!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo

Airbus A380
nekem a a Chrome plus-al se jó

és online filmnes oldalon ahol divx van összeomlik "mindkét" chrome FF nem....

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Ability
Nekem jól jelenik meg, de egyébként az ATW frames hirdetési rendszere egy kalap szar. Itt SG-n is szokott lenni bármilyen böngészõvel, hogy a reklámot pl a topik fejlécbe teszi, ahol szintén szerepel egy frame.
Airbus A380
EZ mitõl van ?

Airbus A380
Sorry hogy itt kérdezem de ez tûnik a legalkalmasabb helynek. A ChromePlus-ba hol kell bállítani hogy ne kérdezzen mindig ha kilépek ? (ne kérjen megerõsítést)

Blasta
Roppant idegesítõ, hogy HARMADSZOR próbáltam ki ezt a Speed Dial nevû extensiont, és HARMADSZOR felejtette el a beállított 20 oldalt másnapra a böngészõ... <#falbav>

Senki nem találkozott ilyen hibával eddig, csak én??????
Ultimate angol Win7-et használok, legújabb Chrome-mal.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Airbus A380
Forma1-es témát tudtok rá ?

Ability
A topik fejlécében a leírást korrigálom majd, mert van benne hiba, illetve az említett bõvítményeket is belerakom a listába, csak most sok a dolgom, de pótolni fogom. Ha mégis elfelejteném, akkor szóljatok rám. :]
Hegi90
😄

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

5c0rp330n
thx, ez nekem is kellett, nalam epp az volt a baj h magyar volt nem pedig angol.

Hegi90
mûködik, köszi! 😊

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

beállításokban az elsõ lap alján találsz olyasmit, hogy alapértelmezett keresõ kezelés
ott hozzáadsz egy újat pl.:
google hu
google hu
http://www.google.hu/search?{google:RLZ}{google:acceptedSuggestion}{google:originalQueryForSuggestion}sourceid=chrome&ie={inputEncoding}&q=%s

a listában kijelölöd, és rányomsz az alapértelmezésre (elvileg így jó lesz)
Hegi90
Angol windowson nem lehetne valahogy beállítani, hogy az alapértelmezett keresõ ne a (angol) google.com legyen?

Elég idegesítõ

Shep
Hát nekem ilyen érdekes eredmények születtek
Chrome 3.0.195.33 (Comodo Dragon) 3586
Chrome 4.0.249.89 2975
Firefox 3.6 2434
Opera 10.10 1852
Internet Explorer 8.0 833

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ability
Stabil 4.0-val is mennie kell.
fery02
Ez ha jól látom a leírást csak Dev verzióval mûködik. 😞

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Mardel
gépfüggõ

"Timeo Danaos et dona ferentes."

shevy
ja, a tesztnél az opera szûz volt, a chrome alatt 6 kiterjesztés futott

shevy
leteszteltem 3 böngészõt, és hát nem várt eredményt hozott, legútóbbi bétánál még gyorsabb volt az opera, már nem:

más is letesztelné, hogy nem csak én kaptam rossz eredményt?

OS-re gondoltam én is de itt nem láttam értelmét, gondoltam megkérdem
az indításkor újramegnyitás viszont néha hasznos lenne
(tudom van visszaállítás alapból de az más, az nem kell xD)
Airbus A380
nem tiszta fekete kép. vagy fél perc után tölti be. Másik 2 nevezett böngészõ szinte rögtön.

Ability
Úgyérted reklám jelent meg elõtte?

ldavid: Chromium OS 😊 Onnan vették át. Gyakorlatilag az, hogy kevés helyet foglal és védetté lehet tenni azokat a füleket, hogy pl ne tudd bezárni. Bár nálam most pont bezárja. Illetve valamilyen módon meg vannak különböztetve, pl. ezek a fülek a böngészõ minden indításakor betöltõdnek. Legalábbis Chromium OS-ben, a böngészõs változatban egyelõre csak helyspórolás, ahogy elnézem.
Airbus A380
nekem is beindította csak nem rögtön min az Opera meg a FF . Várni kellett.,

a pin tab opciónak mi értelme amúgy?
nincs hozzá beszélõ ember és/vagy "senkit" nem érdekelne

#1513 nálam is ugyanaz van, mûködik normálisan
Airbus A380
4.1.249.1021 ez van nekem.

Airbus A380
operával is megy. A 4.1-es bétát használom. akkor megnézem késõbb köszi.

Ability
Megy, ráadásul ez flash lejátszó, szóval valószínûleg a flashplayer-t kellene frissítened. Vagy csak egy ideiglenes bug, ha nem stabil kiadást használsz.
Airbus A380
nektek megy a videók a tv2.hu-n a Chrome-al ?

FF simán viszi Chrome meg se mukkan.

Airbus A380
off. Csak oldódna meg már az hogy vannak oldalak amiket nem kezel.

ON, magyar nyelven mért nincs ilyen videó vagy bármi valami hiteles IT portálon ?

Ability
Aki egyébként tartózkodik a Chrome-tól, annak teljes szívbõl ajánlom az új Opera 10.5-öt, jó úton haladnak. (Y)
Ability
Visszaélnek a tömeg tudatlanságával és bár lehet tényleg eltávolítanak pár dolgot belõle, de azok nem ártalmasak, csak a tömeg gondolja annak õket.
Hello
Már az elsõ béta óta chromot használok. õszintén szólva sosem érdekelt, hogy mit küld el a chrome a googlenak, tõlem aztán elküldhet akármit (az OTP-s jelszavamon kívül😊) Szóval ha tényleg nem küld el semmit, akkor a többi chromiumos böngészõ, mint a dragon vagy a chrome plus, mit ért azon, amikor azt mondja, hogy nincs benne "kémprogram ami a googlenak jelent, mert õk kivették"? A legtöbb chromium alapú böngészõt azzal "adják el", hogy õk eltávolították a "kémmodulokat"... Vagy mi van? 😊
Airbus A380
köszi.

Ability
Alvideókban is vannak infók. Kezdve azzal, hogy az omnibar ajánlásokból csak 2%-ot tárolnak el statisztikának, azt is anoním módon, illetve maximum 24 óráig örzik. Adatokat fejbõl mondtam, majd megnézem újra, amint lesz idõm.
nyilván, de nem is nevezte senki kémprogramnak, legalábbis az Operás srác biztos nem

videó:
ha Chrome-ot használsz, nem osztol meg több információt a Google-el, mint más böngészõt használva, csak akkor küld nekik adatokat, ha egy Google szolgáltatást használsz
az elõzményeket sem oszta meg senkivel az engedélyed nélkül
az omnibarba írt adatokat csak az ajánlásokhoz használják anoním
cookie-kat pedig engedélyezheted csak azon oldalak számára, amikben megbízol
kb ennyi a lényeg
Airbus A380
tudoim pofátlanság de valszeg ebbe az országba nem csak én nem tudok an golul. Légyszi elmondanád a lényeget hogy mirõlk van szó ? köszi.

A harmadik féltõl származó kukikat tiltottam ez nem baj ugye ?

Airbus A380
Nekem most nincs földem de feltételezem ugyanúgy van választási lehetõség mint az avastnál vagyis ha nem kel kiveszed a pipát és nem erõlteti minden áron Azt hiszem avast-nál is be volt pipálva de kivehettem. . <#mf2> szóval ezért kémprogramnak nevezni...

Ability
Szóval új infó: a malware protection szûrõlista lokálisan tárolódik a gépen, és nem real-time online ellenõrzi.

Mardel: õszintén? Engem nem érdekel. Ma már nem nem pénz kérdése a nagy memória kapacitás. Mellesleg oké, lehet tényleg használt annyit (push-notification mellett el tudom képzelni pl. egy Gmail checker-nél), de akkor nézz már meg egy youtube videót. Aztán nézd meg újra úgy, hogy letiltod a flash-t. Youtube is nagyon erõsen javascript függõ. Persze az erõforrásigény jobban mutatkozik akkor, ha valami folyamatosan fut a háttérben. Na most a fenti listában alig 1-2 ilyen bõvítmény van.

ui.: persze nekem aztán mindegy, hogy ki hogyan akarja használni a böngészõjét. :] Csak kimondottan lassítani nem fog, max. kivételes esetekben és akkor is oldalbetöltés terén. Ha már be van töltve, utána a scriptek, css transzformáció ugyan olyan gyors marad, csak az ilyen tartalomszûrõk lassíthatnak. De azoknak sem szabadna. A memóriahasználat lehetséges melléktermék, nem mondom hogy nem, de az átlag számára negatív hatása nincs a bõvítményeknek.
Mardel
Hát amiket használtam kiterjesztéseket mind futott külön folyamatokként és volt ami 30 MBnál többet is evett. (XP SP3)

"Timeo Danaos et dona ferentes."

Ability
Memória egy érdekes dolog. Vista/Win7 alatt az OS-re bízza a szabályozását, nem takarít maga után, a superfetch-re támaszkodik. Csak akkor ürít, amikor szükség van szabad helyre, vagy már "nem érdemes" tovább tárolni az adatokat. Ez bár nem hangzik biztatóan, mégis egy jó dolog.

Az extension-ök pedig teljesen másak, mint FF-nél, itt minden JavaScript nyelven íródott. Tehát nem lassítja a böngészõ indulását és mûködését. Csak a nagyon rosszul megírt bõvítmények, vagy az erõsen DOM manipulációra támaszkodók jelenthetnek lassulást xy oldal betöltése közben. Például a tartalomszûrõ extension-ök. A memóriahasználatot pedig gyakorlatilag nem növeli, mivel ha feljösz ide az SG-re, akkor ide is több JS library van behúzva az oldal szerkesztõje által. Ez is egy pozitív dolog, azonban némiképp korlátoltabb a Firefox rendszerénél. Viszont legalább jobban mûködik. 😄
passatgt
így van, earth oldalon belehet pipálni, hogy szedje e hozzá chrome-ot, vagy ne
és nem lesz tõle alapértelmezett, legalábbis macen nem

letöltés elõtt nem szedte ki a pipát. hétvégén én is majdnem leszedtem mégegyet az earth-el
Airbus A380
LINK

személyszerint ezen jót mulattam. A Chrome állítólag felfurakodik a gépre amolyan trójaiként és alapértelmezetté teszi magát....

Már csak azt nem értem akkor az avast mellett miért em lopakodik fel.....

(aki nem tudná az Alwil meg a GOOGLE partnerek lettek és azavast 5- felajálja telepítésnél hogy felteszi a Chrome-t is, ismétlem felaálja és nem felteszi. )

Airbus A380

Rage47
😮 most megnéztem krómmal, így még jobb😄 kár, hogy kihagyták operából...