Google Chrome
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én hiba jelenségem amúgy a ChromePlusból van és az elvileg rendes stabil verzió.
De a 4.1-es GChrome-nál is ugyanúgy van.
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
Szóval ez a weboldal (vagy valamelyik extension) hibája. Amit nem értek az csak annyi, hogy az ilyen hibákat az inspectornál szokta mutatni, nem kellene ablakot dobálnia. Milyen verzió? Ha valami beta csatornáról való, akkor leírom újra: használjatok stabil kiadást, abba is benne van már minden, cserébe viszont megkímélitek magatokat az ilyenektõl.
A fenti dolgot mért csinálja a chrome és hogyan tudnám kiküszöbölni?
!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo
és online filmnes oldalon ahol divx van összeomlik "mindkét" chrome FF nem....
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
Senki nem találkozott ilyen hibával eddig, csak én??????
Ultimate angol Win7-et használok, legújabb Chrome-mal.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ott hozzáadsz egy újat pl.:
google hu
google hu
http://www.google.hu/search?{google:RLZ}{google:acceptedSuggestion}{google:originalQueryForSuggestion}sourceid=chrome&ie={inputEncoding}&q=%s
a listában kijelölöd, és rányomsz az alapértelmezésre (elvileg így jó lesz)
Elég idegesítõ
Chrome 3.0.195.33 (Comodo Dragon) 3586
Chrome 4.0.249.89 2975
Firefox 3.6 2434
Opera 10.10 1852
Internet Explorer 8.0 833
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
más is letesztelné, hogy nem csak én kaptam rossz eredményt?
az indításkor újramegnyitás viszont néha hasznos lenne
(tudom van visszaállítás alapból de az más, az nem kell xD)
ldavid: Chromium OS 😊 Onnan vették át. Gyakorlatilag az, hogy kevés helyet foglal és védetté lehet tenni azokat a füleket, hogy pl ne tudd bezárni. Bár nálam most pont bezárja. Illetve valamilyen módon meg vannak különböztetve, pl. ezek a fülek a böngészõ minden indításakor betöltõdnek. Legalábbis Chromium OS-ben, a böngészõs változatban egyelõre csak helyspórolás, ahogy elnézem.
#1513 nálam is ugyanaz van, mûködik normálisan
FF simán viszi Chrome meg se mukkan.
ON, magyar nyelven mért nincs ilyen videó vagy bármi valami hiteles IT portálon ?
Már az elsõ béta óta chromot használok. õszintén szólva sosem érdekelt, hogy mit küld el a chrome a googlenak, tõlem aztán elküldhet akármit (az OTP-s jelszavamon kívül😊) Szóval ha tényleg nem küld el semmit, akkor a többi chromiumos böngészõ, mint a dragon vagy a chrome plus, mit ért azon, amikor azt mondja, hogy nincs benne "kémprogram ami a googlenak jelent, mert õk kivették"? A legtöbb chromium alapú böngészõt azzal "adják el", hogy õk eltávolították a "kémmodulokat"... Vagy mi van? 😊
videó:
ha Chrome-ot használsz, nem osztol meg több információt a Google-el, mint más böngészõt használva, csak akkor küld nekik adatokat, ha egy Google szolgáltatást használsz
az elõzményeket sem oszta meg senkivel az engedélyed nélkül
az omnibarba írt adatokat csak az ajánlásokhoz használják anoním
cookie-kat pedig engedélyezheted csak azon oldalak számára, amikben megbízol
kb ennyi a lényeg
A harmadik féltõl származó kukikat tiltottam ez nem baj ugye ?
Mardel: õszintén? Engem nem érdekel. Ma már nem nem pénz kérdése a nagy memória kapacitás. Mellesleg oké, lehet tényleg használt annyit (push-notification mellett el tudom képzelni pl. egy Gmail checker-nél), de akkor nézz már meg egy youtube videót. Aztán nézd meg újra úgy, hogy letiltod a flash-t. Youtube is nagyon erõsen javascript függõ. Persze az erõforrásigény jobban mutatkozik akkor, ha valami folyamatosan fut a háttérben. Na most a fenti listában alig 1-2 ilyen bõvítmény van.
ui.: persze nekem aztán mindegy, hogy ki hogyan akarja használni a böngészõjét. :] Csak kimondottan lassítani nem fog, max. kivételes esetekben és akkor is oldalbetöltés terén. Ha már be van töltve, utána a scriptek, css transzformáció ugyan olyan gyors marad, csak az ilyen tartalomszûrõk lassíthatnak. De azoknak sem szabadna. A memóriahasználat lehetséges melléktermék, nem mondom hogy nem, de az átlag számára negatív hatása nincs a bõvítményeknek.
"Timeo Danaos et dona ferentes."
Az extension-ök pedig teljesen másak, mint FF-nél, itt minden JavaScript nyelven íródott. Tehát nem lassítja a böngészõ indulását és mûködését. Csak a nagyon rosszul megírt bõvítmények, vagy az erõsen DOM manipulációra támaszkodók jelenthetnek lassulást xy oldal betöltése közben. Például a tartalomszûrõ extension-ök. A memóriahasználatot pedig gyakorlatilag nem növeli, mivel ha feljösz ide az SG-re, akkor ide is több JS library van behúzva az oldal szerkesztõje által. Ez is egy pozitív dolog, azonban némiképp korlátoltabb a Firefox rendszerénél. Viszont legalább jobban mûködik. 😄
és nem lesz tõle alapértelmezett, legalábbis macen nem
személyszerint ezen jót mulattam. A Chrome állítólag felfurakodik a gépre amolyan trójaiként és alapértelmezetté teszi magát....
Már csak azt nem értem akkor az avast mellett miért em lopakodik fel.....
(aki nem tudná az Alwil meg a GOOGLE partnerek lettek és azavast 5- felajálja telepítésnél hogy felteszi a Chrome-t is, ismétlem felaálja és nem felteszi. )