Google Chrome
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
először nekem sem teteszett.
[merlinw.org]
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
64-bit support for Mac
A number of new apps/extension APIs
Lots of under the hood changes for stability and performance
A partial list of changes is available in the log.
Security Fixes and Rewards
Note: Access to bug details and links may be kept restricted until a majority of users are updated with a fix. We will also retain restrictions if the bug exists in a third party library that other projects similarly depend on, but haven’t yet fixed.
This update includes 42 security fixes.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
nem kötekedésképp kérdezem, hanem informálódnék, nem hallottam még róla és én is adblock-ot használok 😊
Mit tegyek, hogy reklámmentes legyen az sg és társai?...
Utoljára szerkesztette: pixxel, 2014.11.11. 12:29:58
All hail the double x!
All hail the double x!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
szeretném kérdezni hogy a facebookon, youtube-on miért ugrál a videó, nagyon ritkán normális, deutána elkezd ugrákni!!
Kérlek titeket segítsetek
HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM
Adblock és ennyi. Most is Explorer-ből írok, mert még a Chrome első oldala nem válaszolt (Google) addig simán betöltött az IE.
Nagyon lassan indul el és nehezen tölti be a lapokat. Aztán kébőbb begyorsul. Anno azért választottam a Chrome-ot, mert olyan gyors és stabil volt, hogy eszméletlen mostanság meg egyre rosszabb.
minden a bal oldalon van benne, de a kereséshez jobbra kell nézni
A helyzet az , hogy nemcsak a js-t kel nézni egy böngésző esetében, nálam mivel régi gépem van, ezért nagyon is látszik a különbség. Pl. ha több kép van az adott oldalon, akadozva megy, vannak oldalak, hogy későbben hozza be mint a fent említett böngészők. Tehát gyenge gépen az ilyeneket jobban meg lehet figyelni.
Utoljára szerkesztette: kl24h, 2014.10.18. 13:42:38
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
lehet magán az oldalon van a frissítés beállítva.
Ebben a mobilos chromeban nem lehet kikapcsolni ezt a funkciót hogy lapváltásnál a régebbi lapot tehát amire visszaváltok hogy ne töltse újra?
Nem kicsit idegesítő mikor mobilról írok és nyitok egy új lapot mert valami nem jut eszembe és rákeresek, majd visszaváltok és a laofrissítés miatt eltünteti mindazt amit begépeltem.
Bár ezt mintha az inkognító módban csinálná.
"Timeo Danaos et dona ferentes."
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Mitől lehet, hogy mostanság tetű lassu a chrome? Elindulni is nehezen akar, sokszor nem válaszolnak a lapok. Indulaskor rendszeresen beall a google oldal is. Tegnap telepítettem újra a gépet, de nem változott semmi.
Utoljára szerkesztette: k0trapali, 2014.10.14. 04:54:05
(beállítások legalján valahol)
Másnál nincs ilyen? Mit tehetnék?
- A number of new apps/extension APIs
- Lots of under the hood changes for stability and performance
A full list of changes is available in the log.
Security Fixes and Rewards
Some of the above bugs were also detected using AddressSanitizer.
Note: Access to bug details and links may be kept restricted until a majority of users are updated with a fix. We will also retain restrictions if the bug exists in a third party library that other projects similarly depend on, but haven’t yet fixed.
This update includes 159 security fixes
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
kár hogy még nem tudtank jó adblockot chromhoz csinálni.
ráadásul csomo reklámot tilt olyat is amit nem kéne tiltania.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
8600k,32gb,2080,Acer predator 27"
Legfrisebb canary sima min a vaj.Bővitmények uyganazok...
Gondolom a többi dolog is hasonlóan van megoldva.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
[merlinw.org]
"vessetek a mókusok közé" :)
Persze nem próbáltam ki - nem is tervezem -, lehet hogy nyersz a használatával pár tized másodpercet😊
[merlinw.org]