Google Chrome

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jim Morrison
Csak kíváncsiságból elkezdtem múltkor kutakodni alternatív bővítmények iránt, hogy van e esetleg jobb a kategóriájában egy egy bővítménynek mint amit használok.
Awesome screenshotot le is cseréltem Nimbus screenshotra. Kevesebbet eszik, szebb, jobb, nem bugos.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

nekem is van 567 de nincs gondom.
inkább a bővítmények között érdemes szétnézned.
Nagyon belassult a chrome-om egy ideje!Valakinek valami tipp hogy mi lehet a gond?Néhány pluginem van, viszont több száz könyvjelzőm.Lehet hogy az a gond?
Jim Morrison
Nálam reklámok se jelennek meg, így az reklám blokkolónak is mondom.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

SzirmosSzisza
FB meg egyéb ilyen dolgokat blokkol amik követnek neten. Én személy szerint lecseréltem Disconnectre, nekem az jobban bejön.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

MerlinW
Ghostery nem reklámokat blokkol, hanem egy inkognito plugin.

[merlinw.org]

Jim Morrison
Nem, ghostery csak ~22-t eszik.

lck
Próbáltam - JÓ - azóta ezt használom Chrome-on és FF-on is.
MerlinW
Nem, de az AdGuards is csak 46-ot eszik.

[merlinw.org]

SzirmosSzisza
Ezt próbálta már valaki?

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Jim Morrison
most nézem, hogyha fejlesztői eszköztár megvan nyitva és változik a kód, azt jelzi a kódsorban. pl mikor active class taboknál átmegy egyikről a másikra azt szépen jelzi 😊 apróság de hasznos.

Jim Morrison
Az SPDY/4 engedélyezése
azt hittem már működik, de nem. Bekapcsoltam és a guglis oldalak mintha gyorsabban bejönnének (lehet placebo), mert ők már támogatják, szerintem érdemes bekapcsolni about:flags-ben.

bővítmény eszköztár is hasznos.
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.01.23. 09:47:31

Narxis
The Chrome team is delighted to announce the promotion of Chrome 40 to the stable channel for Windows, Mac and Linux. Chrome 40.0.2214.91 contains a number of fixes and improvements, including:
Updated info dialog for Chrome app on Windows and Linux.
A new clock behind/ahead error message.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Aquir
akkor erre van a feedback gomb😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

jobbklikkből fordítok mindig, szóval tudom hogy más nyelven van 😊
de baromi idegesítő hogy nem érem el miatta a könyvjelzőket amiket eltakar, korábban mintha eltűnt volna amikor az oldalra kattintottam,d emár nem <#gonosz3>
Aquir
ugye azért van ott hogy tudjad hogy nem eredeti nyelven van az oldal, de tehetnének időzítőt rá, jah. írd meg googlenek ha akarod. bár igaz hogy eltűnik hogyha linkre nyomsz az oldalon vagy másik tabra mész
Utoljára szerkesztette: Aquir, 2015.01.17. 21:42:25

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

imádom hogy ezt a szart nem lehet becsukni
Aquir
1. Ctrl+Shift+O
2. "Organize"
3. Reorder by Title

Aquir
delete cache / re-install chrome

Jim Morrison
nem, nem lett jó 😞

Jim Morrison
hm, lehet valami azzal történt, igaz csak utána használtam ccleanert meg ilyeneket. Majd megpróbálok egy ki bejelentkezést.

Narxis
Megsérült a profil mappa?

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Jim Morrison
Valami meghülyült nálam, a Google ből csak egy csupasz verziót hoz be, és azt írja, töltsem le a chrome-ot... ötlet, hogy mégis miért?

Üdv Urak!

Hogy tudom megoldani azt, hogy a frissen felvett könyvjelzőket automatikusan ABC sorrendbe rakja a könyvjelzőkezelő?

www.smart-bus.hu

MerlinW
Szerintem sehogy.

[merlinw.org]

RoboKutya78
Srácok a könyvjelzőt hogy tudom a böngésző oldalára kirakni úgy mint a firefoxban?
a felső menü az rendben van

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

marsu
kösz
Aquir
rakd ujra a chromet, ha akkor is van, akkor keress malwarre szerintem
Utoljára szerkesztette: Aquir, 2015.01.03. 00:18:24

szabii98
okés, meglátjuk 😄
köszi!😊
Utoljára szerkesztette: szabii98, 2014.12.29. 22:27:57

I met God. She's black

lehet flash faszság, de azért próbáld ki hogy kikapcsolod a chrome hardveres gyorsítását
szabii98
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám, hogy youtubeozás közben, néha amikor kilépek a videóból(általában ha escape-pel lépek ki, de néha a sima teljes képernyős gombbal is), akkor így..kifagy az ablak, fehér lesz, nem lehet semmit csinálni 😄 ilyenkor általában kinyomom, és újraindítom a chrome-ot.
Lehet ez valami speckó Chrome probléma, vaagy YT hiba, vagy még...soha nem történt ilyen? 😄

I met God. She's black

marsu
Igen. a beállításoknál megjelenik az oldal címe, de hiába törlöm ki, a böngésző újraindításakor újra megjelenik.
Jim Morrison
bővítményeket végignézted, illetve beállításokat, hogy mi van beállítva kezdőoldalnak?

marsu
Sziasztok, valami beépült a chrome-ba, minden indításnál elindul, nyit magának új ablakot, a nod azt írja, hogy tiltott oldal, de eddig nem sikerült sehogy kitörölni. Előre is köszi.
zola2000
Leginkább érdekesség a google japan válasza a microsoft szingapur internet explorer tanjára-ra, mielőtt egész kelet ázsia visszaáll explorerre ( http://youtu.be/BHTUlF7NA2o ; )

Másrészt a google reklámnak sokkal több értelme van szerintem annál.

A

MerlinW
A probléma, hogy nem tudod miről beszélsz.

[merlinw.org]

Tetsuo
LOL Hát ez kegyetlen sz@r! :-) Remélem irónia volt a részedről!

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

A legjobb: Adguard adblocker
Jim Morrison
Ghostery nekem bevállt.

Azt is felraktam,de jönnek a reklámok.
adblock plust is kipróbálhatod
És az merre található?Téged nem zavar a hirdetés?Vagy mit tettél fel?
SzirmosSzisza
AdBlockban van valami olyasmi opció, hogy néhány reklám engedélyezése, azt megpróbálhatod kikapcsolni.

Hello!
Jézuska egy új gépet hozott, felraktam rá a Win 8.1-et, meg a chrome-ot.Böngészés közben folyamatosan előjönnek a reklám ablakok, zavaróak.Letöltöttem az AdBlockot, de még mindig.Valakinek valami megoldás?Köszi
zola2000
Érdekes ... jobb helyeken mivel reklámozzák a google chromeot, legalábbis a webalkalmazásait:

A

azzal törlöd a jelenlegi profilodat.
amúgy a jobb felső sarokban látnod kellett volna ezt a nevet már pár hete.
Mostanában jártatok, a Böngésző-beállítások közt?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A "Személy" menüpont, mióta van benne? (~2 hete frissült utoljára a Chrome.) Hagyjam, úgy, ahogy van vagy töröljem, de akkor mindent töröl a "C:\Documents and Settings\<Felhasznónév>\Local Settings\Application Data\Google\Chrome\User Data" mappa alól?? Korábbról nem rémlik,, hogy volt ott ilyesmi létrehozva.
Utoljára szerkesztette: kjhun, 2014.12.19. 00:16:56
Prince23
Azt nem tudjátok, hogy a Google háttérkép alkalmazásokat hogy lehet kikapcsolni? mert ha bezárom a Krómot, akkor a win feladatkezelőnél, a Folyamatok fülnél még mindig azt mutatja, hogy a google chrome.exe meg van nyitva és fut....

ezt hogy lehet kikapcsolni? mert mindig a reinstall oldja meg ezt a problémát, de pár nap múlva megint elő jön...

Blekk Síp
Nem tudjátok hogy lehetne azt megoldani, hogy csak a Chrome szóljon a tv hangszóróján minden más pedig a pc hangszóróján változatlanul? A hangerőszabályzónál nézelődtem, de nem tudtam beállítani csak úgy, hogy ha a tv az alapértelmezett lejátszóeszköz, de akkor minden a tv-n szólal meg nem csak a Chrome.

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM