Google Chrome

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Airbus A380
nem ide akartam!! mielõtt bárki megjegyzést tesz töröltetem...

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Airbus A380

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Shep
Köszi, akkor marad ez utóbbi.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

lck
Alapesetben ennyi.
Viszont most kipróbáltam - tényleg nem minden oldalon mûködik. Esetleg ott használhatod az Orbit gyûjtõkosarát.
Shep
Az megvan ,de akkor hogy bírom mûködésre?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

alcotb
Hali.

Meg lehet valahogy csinállni hogy a további könyvjelzõknek legyen egy ikonja a csavarkulcs melett?Mert nekem nem kellene az a csík ami melette van balra.Csak a helyet foglalja.De az is jó lene ha nem ikon lenne csak át lehetne helyezni vagy valami.

Minden ugyanaz másképpen.

5-ösben már mûködik a pin tab
lck
Orbit: Eszközök > Beállítások > Figyelés > Böngészõ integráció : Chrome - pipa
Nálam jó.
Shep
Ez az Orbit, hogy épül be, mert akárhogy állítgatom ,csak nem akarja ezt használni a böngészõ, ugyanúgy a sajátjával akar letölteni. Egyedül az áthúzós dolog mûködik, de hát az meg nem az igazi.

Shep
Ezt én is néztem, de nem akarok még plusz programot futtatni.

LCK, kösz megnézem.

csak ezt találtam, bár ehhez kombózni kell
lck
Orbit be tud épülni.
Shep
Olyat nem tudsz, mint a firefoxban a flashgot? Tehát ,hogy külsõ letöltés vezérlõt hív meg a letöltéshez?

jaja elég jó. nincs mit.
Shep
Fú egész komoly ez a speed dial, mégegyszer kösz.

Shep
Kösz.

Shep
Nincsen valami állítási lehetõség, vagy kiegészítõ amivel a speed dial ablakban nem csak 8 hanem több oldal is beállítható?

Andr0
értem a verseny lényegét csak nem értem mit várnak tõle? :D hogy egyszer majd nem tudják a böngészõket feltörni? :D amennyire én látom ahhoz hogy egy programot ne lehessen feltörni ahhoz egy mesterséges intelligenciával ellátott op rendszer kell a gépre:D na azt gyõzd kivárni :D bár azokat meg le lehet fizetni ^^

hacker: "naaaa, szerzek neked egy új ddr9-es ram-ot csak engedj be!"
Op rendszer: "hmm, na jó de 8000Mhz-s legyen az a ram..."

Armin & Ayu fan

Airbus A380

Airbus A380
Feltettem de a film ugyanúgy akadozott :(

Ability
Airbus A380
és azt a bétát hol szedhetem le ? köszi

Ability
Flashplayert is frissíthetnéd, az új béta sokkal megbízhatóbb, mint a legutolsó "stabil kiadás". Plusz van benne 3D hardveres gyorsítást, a Flash is egy kalap sz*r volt eddig, most indult el a változás útján.
Airbus A380
nos ha az a gond volt amit írtál. akkor ezzel nem szabad megesnie. :)

a hivatalos oldalról vettem le ( bár ugyanúgy 4.1-es verzió volt fenn..)

de most akkor kiváncsi vagyok ez is rendetlenkedik e.

Airbus A380
elviselhetõ :) azok mellett amit a 4.1-es nyújt.

Mikor lesz már megoldva hogy a fordítót lehessen ki meg bekapcsolni ? És 1 nyelvet ne csak végleg lehessen kilõni.

Ability
DEV verziókban szokott vele probléma lenni legtöbbször. Stabil kiadásoknál atomstabil a legtöbb ember számára.
Airbus A380
köszi akkor ezekszerint nem egyedi eset.

a flash néha ilyen chrome-ban, egyszer csak megcsinálják
(ahogy észrevettem, leginkább akkor jön ez elõ, ha egyszerre több flash látható a képernyõn)
Airbus A380
Nektek is akad a tv2-n a jóban rosszban ? (vagy más videó de mivel mást nem nézek ott ezért ezt mondtam) illetve 1-2 esetben online sorozatnál is észrevettem. Míg operába akadás mentes. plusz tv2-n a Chrome v-mi külön plugint nyit és van olyan is hogy lefagy.

passatgt
akkor nemtom, safariban van egy activity monitor beépítve, és ír mindent ami forgalom:)

Jim Morrison
baro cucc

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

akyyy
Külsõ programot használjon apád fasza :D

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

passatgt
netforgalamat nézi, nincs böngészõhöz kötve, tehát megy mindennel

De ott nem csak az van! <#fejvakaras><#vigyor>

akyyy
Ez biztos Chomre alkalmazás?

Mert itt IE-hez van.
Ha nincs ilyen kiterjesztés, vagy plugin Chomre-hoz, maradok FF-nél.:D

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

akyyy
az idõjárás nekem nem kell :D

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

passatgt
replay media catcher

itt-ott van ingyen is:)

Hali!

Itt nézz szét.

akyyy
olyan kiegészítõt keresek, amivel flash és egyéb dolgokat lehet letöltnei honlapokról. firefoxnál ez a downloadhelper. ez van chrombe- is?

Airbus A380
olvass vissza ezt nemrég én is kérdeztem :)

Sziasztok!

Szeretném megkérdezni, hogy a ChromePlus böngészõ mennyivel más vagy több, mint a Google Chrome? Érdemes lecserélnem erre? Vagy tegyem fel a Chrome mellé? (az nem baj ha több böngészõm is van)
Bocs a láma kérdésért de mostanáig nem is tudtam, hogy létezik ez a ChromePlus.

ChromePlus

<#vigyor><#vigyor>

akkor passz, talán próbáld az újratelepítést
Google Chrome 5.0.342.3-ról frissítettem "manuálisan" letöltve a telepítõfile-t? Vagy ez a béta verzió sajátossága lenne?

nálam nincs Update könyvtár és a GoogleUpdate.exe-t is rákerestem a c:-on, de semmi :( (a többi stimmel)

Google Chrome 5.0.342.5 Betát használok

köszi. az angol manapság alap :)

Már elérhetõ ettõl a perctõl az újabb verzió. (4.1.249.1036) Én most fogom frisíteni. Az elõbb nyitották meg a szervert!