Google Chrome

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ability
Vista/Win7 nélkül sehogy. Egyébként a beállításokban az alapértelmezett skinre váltasz. Másik lehetõség, hogy a hivatalos Google témagalériában az alapskin telepítésére kattintasz.
redmonk
Sziasztok

Hogyan tudnám átlátszóvá tenni a böngészõm? (Chrome)

!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo

Airbus A380
Download helper-t lehet leszedni Chrome-.hez ?

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

The simplest way(for me) to save your passwords is back up the "Default" folder(under the "User Data" folder) in your Chrome installation folder at a secure location and copy the folder back in your new Chrome installation and overwrite everything. Remember to clear your browsing data before doing the backup.
a mentett jelszavakat hogyan tudom kimenteni egy újratelepítéskor?
Sziasztok,

Lenne egy nagyon idegesítõ problémám a Chrome-mal amit egyszerûen nem tudok megoldani. Remélem ti tudtok segíteni.

Probléma:
Manuálisan töröltem a Cache mappa tartalmát, ezek után a Chrome nem tud rendesen megnyitni pár oldalt (wiw.hu - ide be sem tudok lépni) valamint a youtube videókat nem kezdi el betölteni. 4x installáltam már újra, persze unistallok után, valamint frissítettem minden esetben flash-t és java-t is legfrissebb verzióra. Semmi változás.

van ötlet hogyan lehetne megjavítani?
elõre is köszönök bármilyen ötletet
Airbus A380
igen szerintem uninstaláld a könyvjelzõket a könyvjelzõ kezelõbe tudod lementeni.

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

5.0.342.9 bétát használok. Mostanában elég gyakran lefagy. Valami DLL file okozza a hibát.
Gondoltam visszarakom a legfrissebb stabil verziót.
Csak akkor tudom ha uninstallálom ezt?
Hogyan mentsem ki a beállításokat? Könyvjelzõket? stb...
Na, azért rájöttem (CTRL-😎:-)
Miért van az, hogy újabban eltûnik a bookmark bar és csak teljesen kikapcsolni tudom az autoelrejtés helyett?
Airbus A380
Vagy kapcsold ki a helyesírás ellenõrzõt vagy töltsd le a legújabb bétát . (abba már van magyar is)

kikapcsolni meg a a beállításoknál tudod a betûtípusoknál tudod a motorháztetõ résznél.

reax
kösz...szépen, hogy én mért nem gondoltam erre?...vagy talán csak nem találtam

All Points Bulletin\': R34X

zeli
Kapcsold ki a helyesírás-ellenõrzõt.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

reax
Sziasztok

Nekem csak egy olyan gondom lenne, hogy például ahogy most is írom ezt az üzenetet minden szót aláhúz pirossal a chrome de más oldalakon is. Gondolom ez azért van mert nem a magyar nyelv van valahol beállítva neki. Ezt hol tudnám orvosolni?

All Points Bulletin\': R34X

a múlt pénteki Mentalistbõl 😊 - sajna az IE6 kicsit belerondít...
Ability
Írtam már sokszor: csinálsz egy parancsikont az exe-rõl, mögé írod hogy -incognito. Ezt ki tudod tenni asztalra, superbarra, mindenhova. A konfig állományok szerkesztésével tovább lehet fokozni ezt is, teljesen alapértelmezetté lehet tenni az inkognitó módot.

Airbus A380
elindítod és berakod .

Andr0
egyetlen egy dolog miatt nem használok chrome-ot és csak erre várok hogy ez benne legyen... hogy automatikusan privát böngészés módban fusson... ha erre van kiterjesztés máris Chrome-os vagyok 😄

Armin & Ayu fan

Airbus A380
Most annyi hibát észleltem hogy nem fordít semmilyen nyelvrõl de mivel beta gondolom javítják majd.

berczely
köszi!

Airbus A380
le de csak béta , nálam 1szer se omlott még össze, stabilnak tûnik (illetve azt hiszem 1 DivX-es oldalon 1szer megatta magát.) link

berczely
Mind1 közben már meglett.

berczely
Letölthetõ már az a verzió amiben benne van a magyar helyesírás ellenõrzõ?

Airbus A380
Semmit a Chrome ba szögezd le õket van a lapoknál olyan rajz szeg szerû ikon azt nyomd meg és akkor rögzíti. Csak az oldalak képei tûnnek majd el de az oldalak nem.

Sziasztok,

A CCleaner -ben mit kell beállítanom ahhoz, hogy ne törölje a kezdõoldalnak beállított "új lap" funkcióban a beállított oldalakat??

Köszönöm

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Airbus A380
<#idiota>

de mi így szeretjük... 😄

NoName: alapból biztos nem, szerintem még kiegészítõ sincs ilyen
Jim Morrison
514 hibat ir ki forum fooldalra 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

N o N a m e
Hali! A könyvjelzõ eszköztáron levõ oldalak favikonjait valahogy el lehet-e tüntetni? Úgy, hogy csak az oldal neve látszódjon.
Airbus A380
Megmondtam neki ne kérdezõsködjön 😊

Szerinted ez a béta már stabil ajánlhatom másoknak is? (ugyebár a helyesírás nézõ elég fontos <#mf2><#mf2>)

Ability
Ha már fejlesztõi bõvítmények, itt egy kis kiegészítés: Pendule, Web developer 😉

Elõzõhöz még: a geolocation helymeghatározás jelenleg szinte csak az okostelefonok platformjait érinti leginkább. Notikba is nyomatnak már olykor hozzávaló cuccot, de értelemszerûen ez a mobil platformokra lesz kihegyezve. Viszont az IP cím, MAC address (amennyiben visszkövethetõ) már most is hordoznak ilyen információkat, már csak "szabályszerûsíteni" kellene. Plusz lesznek még itt RFID chip-ek is, stb.
a giroszkópos weboldal jó ötlet 😊

egyéb: HTML validator extension
Ability
Sok lehetséges megoldás van. Az újabb és minõségi notikba tesznek valamilyen (általában alapszintû) GPS-t (bár elég ritka). A publikus WiFi hotspot-ok alapján is eléggé pontosan be lehet határolni a tartózkodási helyet. Illetve 3G esetén a tornyok háromszögelésével is be lehet határolni egy eléggé pontatlan mértékben, ez olyan kb. 100 méteres nagyságrendet jelent.

Plusz ami poén, hogy az új notikba egyre intenzívebben raknak giroszkópot is, amivel lehetne készíteni döntésérzékeny weboldalakat, amik például elfordulnak a megfelelõ szögbe, ha ferdén tartod a gépet.

Airbus: mindenképpen rá fog kérdezni, de egyelõre szinte még semmilyen weboldal/webes alkalmazás nem kezeli ezeket az információkat. Illetve nem hiszem, hogy az átlagembernél lehetséges lenne a megvalósítás, a tornyok háromszögelését nem igazán szokás használni, jobb megoldás meg nem igazán van úgy a natúr környezetben. Ráadásul ehhez is 3G mobilinternet kellene.
Airbus A380
Akkor elvileg bármi van bepipálva semmit se tehet ?

köszi.

mit használ amúgy? 3G?
Ability
Nem is hiszem, hogy neked ez a szolgáltatás egyáltalán elérhetõ lenne. Szinte kizárólag csak notebook-okban van ehhez szükséges hardver, ráadásul azokban is alig-alig. Aero Peak meg értelemszerûen nem elérhetõ nálad XP alatt.
aham
Airbus A380
ugye az alsót jelöljem be ha nem akarom etzt az azonosítósdit? bár szegényes angol tudásom szerint is csak az van beállítva hogy kérdezze.

Airbus A380
Én nem találtam ilyen beállítást.

XP-n nincs ez hogy ablakonként 1 ikon a tálcán.

Ability
Aero Peak a neve, beállításokban kikapcsolható. (Pontosan nem tudom hol, mert én linuxot használok).
Airbus A380
Az új bétába már magyar helyesírás ellenõrzõ is van.

Hello,Frissítettem a Böngészõt 5.0.366.2 erre a verzióra és ha tobb fület megnyitok benne akkor azokat a tálcán külön kezeli a win7.
Az elõzõ verzióban csak akkor volt több megnyitott ablak a tálcán ha röbb böngészõt nyitottam meg,tehát hiába volt 12 fül megnyitva a böngészõben a tálcán csak 1 db Chrome ikont láttam,,most ahány fül annyi ikon van,

Hol tudom beállítani hogy ne kezelje ezeket a lenyitott füleket külön?vagy vissza kell raknom a régebbi verziót?

bertino
nem is olyan rossz ez a google chrome.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Airbus A380
a bfilternek hogy kell megmagyarázni hogy bizonyos oldalakat ne szûrjön?

alcotb
Nagyon köszi.A #2 a nyerõ!Mostmár csak egy 1,5 cm-es csíkot foglal el a chrome.<#worship>

Minden ugyanaz másképpen.

ilyesmikre gondolsz? #1 #2
ctr+b -vel eltûntethetõ a könyvjelzõsáv
alcotb
#1636 -ra nincsen megoldás?

Minden ugyanaz másképpen.

Jim Morrison
😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/