Google Chrome

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nesto
Igen, de más böngészõkbe tudtam állítgatni, hogy milyen kiterjesztést mivel nyisson meg stb. Itt nem találom, mert ha tényleg ez a gond akkor csak átkellene állítani

Airbus A380
Nekem Chrome-n kívül FF-el meg Operával se megy....

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Ability
Elvileg az oldal egy WMP beépülõvel nyitná meg a videót. Ha telepítve van a VLC, akkor az esetleg átvehette a helyét, de azzal meg nem feltétlen mûködik. Egyébként többen is írták hogy náluk sem jó, lehet tényleg ott van a gáz és nem nálad.
nesto
Hogy-hogy nem üti-e ki? Hol tudom azt megnézni?

Ability
Beépülõknél a VLC nem üti ki a WMP-t?
nesto
Windows 7, alap Windows Media Player (12), friss VLC media player, Silverlight és Flash player telepítve (hogy fussanak a youtube-os videók). Az elõbb felraktam egy Windows 7 Codec Pack-ot, de semmi változás :S

Ability
Windows Media Player? Melyik verzió? Silverlight? (Moonlight?) Flashplayer? Shockwave Flash? WMP-hez szükséges kodekek?
nesto
próbáltam de nem megy, más honlapokon se mûködik az online adás. a videókat meg tudom nézni azokat lejátsza hibátlanul, de az online élõ adások sehol se mûködnek. és továbbra sem írja ki, hogy melyik plugin hiányzik.

a megadott idõpontokban próbáltad? mert ott csak akkor van adás (ha van)
nesto
nem, nincs más böngészõm. explorer meg azt írja hogy kapcsolódás... aztán fekete képernyõ. chrome nem jelez semmit, hogy melyik plugin hiányzik, név szerint. na mindegy, ezen kívül minden más mûködik, úgyhogy inkább mellõzöm ezt az m3-at, azért köszi

Aquir
F11

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Valami Chrome alatt, ha leviszem alulra a kurzort, nem jön fel a tálca. 5let ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Airbus A380
Elvileg kiírja hogx mi kell neki. Legalábbis nekem ilyenkor ki szokta írni.

Nekem FF-vel se megy meg operával se. (bár az opera plugint kér) , mással próbáltad ?

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

ctrl+shift+delete
nesto
Oké de mi a szükséges plugin? Adobe flash van telepítve, media lejátszó is van vlc formában. Akkor most mi jön?

zsír. köszi 😊

témákat azért is nem próbáltam, mert ugye win 7alatt eltûnik a tab sáv átlátszósága.
de ez fasza, thx.

Airbus A380
nekem semmitse csinál nem indítja . Plugint se követel egyébként telepísd amit kér.

tiburon26
telepitsd a plugin-t

Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...

tiburon26
összes elözmenyt hogy lehet törölni?

Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...

nesto
Heló, az Alábii mtv-s oldalon nem tudom lejátszani a videót, mert azt írja "a szükséges plugin nem lett telepítve". Mit tegyek?

Airbus A380
Az normális hogy a flashblokk nélkül nekem gyorsabbnak tûnik a FF?

Airbus A380
ez így van jogos sokan még a reklámokat se blokkolják amiatt amit írtál ha ott van hát ott van.

a túlnyomó többség meg leszarja, mert csak internetezni akar

egyéb: April, 2010
Airbus A380
sokan blokkolják is a scripteket és csak olyan oldalon van engedve ahol biztonságosnak vélik.

FF -be a noscript-el ez végtelenül 1szerûen kezelhetõ....

Ability
Zsír, tehát a többség nem tévedhet, csak sajnos a többség nem tudja mit akar, vagy nem ért hozzá. Tiszta politika. 😄
Ability
Elsõ pont: még mindig nem fogtad fel, hogy a Chrome kisebbre veszi magát __HA ARRA SZÜKSÉG VAN__. Egyébiránt hasznosítja a szabad erõforrást a gyorsaságért. Superfetch, tudod, az egész Win7 arra épül. Szerintem ilyen erõvel mindenki dobja ki a gépét és használjon linuxot, mert hát kevesebbet eszik. Azt meg már meg sem merem jegyezni, hogy a Firefox pont ezen a téren a leggyengébb és még az IE is ráver.

Második pont: a probléma ott van, hogy gõzöd nincs a témáról, szerintem te valami olyan világban élsz ahol a kiszûrt Javascript a gonosztevõ. De közlöm vele: gyakorlatilag már nem létezik olyan internetes oldal, ahol ne használnák. Sok helyen a mellõzésével pedig használhatatlanná válik az oldal, neked meg mit kell tenned? Jaj, csak nem engedélyezni? Jadevárjál, mi lesz akkor most veled? 😞 Hiszen elszabadult!!4444

// Na mára elég volt a téma ismét, bye.
Airbus A380
"és még független, hivatalos teszteknek sem hiszel."

ez is igaz még sok mindenkire ....

Airbus A380
Hidd el hogy még sokaknak számít a memóriahasználat és úgy nézik mint én mégpedig hogy a feladatkezelõbe melyiknél van nagyobb szám....

A biztonság meg mégtöbbeknél fontos és elég csak azt5 meg nézni hogy az Adblock miket szed össze és ilyen pl a Chrome-hez nincs ergó a legtöbb átlag user már biciklizik is a FF-hez már ez miatt is...

Ability
Azzal van a baj, hogy magad sem tudod mit beszélsz. Egyik héten elismersz valamit és egyetértesz vele, másik héten az ellenkezõjét mondod. Még akkor is kitartasz a hülyeséged mellett, amikor az egész SG neked esik és még független, hivatalos teszteknek sem hiszel.

A véleményed pedig elmebeteg, logikát nélkülözõ. Memóriahasználat? Nincs értelme összehasonlítani, a kettõ másképpen mûködik. Nem jobban vagy szarabbul, másképpen. Ez olyan mintha az XP vagy egy Linux memóriakezelését akarod összehasonlítani. Nem lehet számokkal kifejezni, mert nem azonos a mûködése. Ugyan ez a helyzet a biztonság terén, de most már frankón rád küldök valami vírust, hátha megtapasztalod, hogy olyan mint "biztonság" nem is létezik. Chrome alatt sem, más böngészõk alatt sem. Ez majdnem olyan, mintha egy 20 éves fiatalt akarsz összehasonlítani egy 30 éves férfival, azt vizsgálva vajon melyikük botlik meg hamarabb a járdaszegélyen.

btw.: lehet gúnyolódni, mindketten tudjuk hogy hozzám közelebb áll ez a terület mint hozzád. Ezzel foglalkozom. Ha te vegyész lennél, akkor én sem ugatnék be 5 percenként, mivel nem értek hozzá.
Airbus A380
Ez 1 nyilvános fórum ahol bárki szólhat... nem csak az olya tudás szinttel rendelkezõk mint te.

Ability
Az egész eszmecserédre céloztam, kezdve a biztonsággal, memóriakezelésel, sebességgel...
Airbus A380
Miért a Chrome hol szûri ki azokat amiket a FF adblockja ?

Ez a FF egyik fõ ütõkártyája a tökéletes adblock.

feltételezem erre céloztál.

na jah<#gonosz1>

Ability
Látom megint megy az agykúrás hozzáértés nélkül, csak Airbus sosem tanul a leírtakból.
Airbus A380
azt a részt nem neked írtam nekem a béta van fenn.

Airbus A380
én nem a flash-ekrõl beszéltem most a FF-s Adblock plus sok másféle vackot is kigyomlál. például ilyet ezek gyanítom Chrome alatt szabadon futkosnak.

keress egy classic témát pl
btw szerintem is elég gáz
Aquir
stabilt használok 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Airbus A380
Szóval sokat nem érsz vele mert a reklámot letölti .....

kivéve a flashblockereket mert azok állítólag megállytják a magukét mielõtt betöltõdne.

ˆ grolko

DEV- esnél ne csodálkozz az minden csak nem stabil akkor inkább bétát használj.

Aquir
igen ezt mondják mások is 😊 mondjuk nem zavar nagyon mivel nem nagyon nézek sok flash-es reklámos oldalt, a maradékon meg az a kevés eltûnik

mindenkinek szürke lett a chrome ma reggelre? 😞
friss dev van fent. ez csúúnya akarom vissza a régit.

Airbus A380
A Chrome-s ilyenek nem állítják meg a dolgokat csak eltüntetik szem elõl , a FF-s viszont már betöltés elõtt elfog scripteket is meg persze a reklámokat , a Chrome csak eltünteti.... ezek után nem hiszem hogy a Chrome-s adblock is olyan atom biztonságos mint a FF-s.

Esetleg ezekbõl valamelyiket? AdBlock

Airbus A380
No meg az a rész ami a weblap méretét írja ki.

Airbus A380
Azért pl az adblock plus az igencsak hiányzik nekem Chrome-bõl a FF-be rengeteg vackot megszûr ha meg krómozok ezek adolgok am ik FF alatt nem a krómozás alatt simán futkosnak gyûjtögetnek stb.

Aquir
A Google fiókommal végre egybenhordhatom a könyvjelzõket, ahová csak kell, ez nálam elõny és ez a lényeg

Aquir
nekem sok kiterjesztésem volt FF-hez és most mégsincs gondom a Chrommal, amit addig nem használtam amíg kiterjesztések nem jöttek hozzá, ráadásul ezek a kiterjesztések ikonok (és egérmozgások, satöbbi) formájában épülhetnek be a böngészõbe, nem vesznek el helyet, mégis jól használhatóak. (hangsúlyozom Nekem felelnek meg) 😊

Airbus A380
nálam sose evett fél gigát az sõt szerintem kevesebbet eszik mint a Chrome legalábbis nálam.

A sebesség meg megoldható....

Így van,a Firefox egy használhatatlanul lassú böngészõ,képes félgiga memóriát vagy többet is felzabálni....szóval szart sem ér a sok kis kiegészítõ hozzá ha maga a böngészõ elcseszett

Airbus A380
"nem is kell mindig kimenteni a könyvjelzõket"

ez sokaknak eszébe se jutna hogy felszinkronizálják a könyvjelzõiket a netre szóval ezt hogy ez nincs a FF-be nem hoznám fel hátrányának.