Google Chrome
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ui.: egyébként szerintem nem egy fülrõl van szó, hanem egy összesített adatot láttál. Erre írtam a fentebbit. Ha egy lap lenne, akkor valami õrült nagy probléma van ott. D:
de mindegy, eddig egyszer fordult elõ
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
E szerint a felét eszi mint a Fx...
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
A Chrome-nál nem lehet valahol megnézni hogy mennyit eszik az egész összesen anélkül hogy összekeljen adogatni ?
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
Persze lehet rosszul értelmezem.
- van a stabil, nagyközönségnek szánt kiadás (4.1)
- az elõbbi bétája, gyorsabban frissülõ, de még mindig stabil (5.0)
- és a fejlesztõi kiadás (developer), ami megkap minden új dolgot (6.0)
na meg van a Chromium ami a fejlesztõi project, ebbõl lesz késõbb a Chrome
Mostmár tényleg nem értem... hány vonalat indít még az útjár a Chrome?
Vagy most mit akarnak ebbõl kihozni?
Mondjuk én az SRWare Iron-t használom nekem nagyon bejött. 😊
De azért ha valaki vágja a kérdésemre a választ megsúghatná nekem .. Köszönöm!
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
Bár nem a Chrome az elsõ számú webnézegetõ eszközöm (magyarul ez nálam azt jelenti hogy csak akkor indítom ha épp kedvem van általába nem azzal nézelõdöm) de amikor épp használom akkor az stabil nem csuklik össze.
Am. ha a Névjegyre kattintok ott elkezdi keresni a frissítést de azt írja A szerver nem elérhetõ(hibakód: 3).
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Ide iratkozz fel, magától frissít a fejlesztõi verziókra.
Dev channel: minden nap frissít az aktuálisra, sokszor instabil, inkább fejlesztõknek.
Beta channel: ritkábban frissít, azok elég jól össze vannak kapva, hibák nem igazán vannak benne.
Egyébként szerintem felesleges, csak mint opció mondom. :]
Jobb oldal felül katt a 'csavarkulcs' ikonra majd a legördülõ menüben a 'Kiterjesztések'.
Bõvítményt szeretnék telepíteni a böngészõmhöz, ez meg is történik de utána azt írja egy kis szövegbuborékban, hogy az Eszközök / Bõvítmények menüpontban tudom "élesíteni vagy aktiválni az adott bõvítményt.
Na olyan nekem nincs....😊
Kérhetnék némi hozzáértõ segítséget??
Köszönöm
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
meg tedd fel ezt ez is tisztít valamit benne. eszközök menü legalján tudod üzembe helyezni de a képen ez is látszik.
Bocsi a nagyon láma kérdésemért. <#vigyor>#vigyor>
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A Chrome-nál is észrevettem már ha nincs takarítva lassul.
Sajnos az MTV online adása nem folyamatos, csak az internetes sugárzásra engedélyezett mûsorok alatt éhetõ el.
Megértésüket köszönjük."
Azt hiszem te nem tuttál MTV-t nézni.
Olyasmi kéne mint ami a FF-ban van, ilyen kis egyszerû külön ablakos módszer.
Narxis: a közelmúltban nem voltál te Chrome ellenes? Honnan jött a felvilágosulás? 😄
Kösz, elég lesz egy reklámblokkoló amibe belerakhatom ajnasz filterjét, mert Outpost Pro tûzfalat használok és abban van egy agresszív reklámblokkoló, tökéletesen együttmûködik Chrome-al.
Adblockból AdThwart talán a legjobb hozzá.
De ez is csak úgy szûr hogy sokszor egy pillanatra látszik a reklám.
Szinte lobog a hajam a gyorsaságól mikor indítom vagy böngészek.. 😄 Opera 10.5-öt is próbáltam az is gyors, de azt valahogy nem tudtam megszokni, itt minden kézreáll az elsõ perctõl kezdve.
AdBlock-ból mit érdemes feltenni? Ami bannerba van azokat? Nem lassít több szûrõ/kiegészítõ mint Fox-nál?
Humoros aranyos képekkel telerakott oldalait jól görgeti ?
Mert pl. ezek az oldalak nálam gyakorlatilag használhatatlanok.
Meg kell követnem a a Chrome-ot, feldobtam az 5-ös verziót, eléggé megtetszett, már töröltem is a Fox-ot, remélem nem lesz probléma. Nagyon tetszik, nem sok kiegészítõt használtam Firefox-ban, de amiket használtam azt megtaláltam Chrome-nál is. Nagyon gyorsan indul, gyorsan tölti be a lapokat, minden kézre áll több évnyi Firefox használat után is.
Azt szeretném kérdezni, hogy ez a sandbox dolog, hogy mûködik benne? Folyamatosan fut vagy valahogy aktiválni kell?
A többiek pedig mondták, hogy náluk sem jó, tehát a hiba valószínûleg nem nálad van.