Google Chrome

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aquir
Rendben, itt egyelõre még jól mûködik, szinkronizál, blokkol stb😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

pxxl
pl sg-n a topikokban összekeverte a képeket, user logókat rakott smájlik helyére, header helyére, nem töltötte be a linkelt képeket, vagy csak félig meg ilyenek. nemtom miért <#nemtudom>

pl

All hail the double x!

Aquir
mit hülyéskedik nálad?😊
Én ahogy látom máshogy tölt a kettõ, a fõoldalon sorba megnyitott topikok miatt a Chrome akadozik, néha másodpercig nem válaszol, az Opera viszont meg sem akad görgetéskor, utána viszont ha topikra váltok várni kell a flash-ek megjelenítésére, de lehet hogy ez ugyanannyi idõ mint amennyit az chrome megakad a fõoldalon 😊
Opera lap elõre hátra váltása meg villámgyors, nem is tölt csak vált.

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Klon
én asszem úgy oldottam meg, hogy operából exportálás html-be, és akkor a chrome be tudja importálni. nem esküszöm meg hogy így kell, de én az összest be tudtam tenni így.

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON&#65279; LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

pxxl
jó az opera is, csak elkezdett hülyéskedni nálam. meg a króm szemmel láthatóan gyorsabb 😊 úgyhogy most azt használom.

All hail the double x!

Aquir
Én pont tegnap telepítettem az Operát és most azt nézegetem 😊
a kiterjesztései ahogy látom nem beépülõk, csak lebegnek, és nincs túl sok hasznuk 😊
Viszont alapból kezeli a leveleket, egyenként lehet tiltani flash-t, keresõt jobbgombos menüben is testre lehet szabni 😊
hozzászólásom száma 1986, amikor születtem <#crazya>

pxxl
am az érdekes, hogy könyvjelzõket csak az operából nem tudja importálni, nekem meg az volt az elõzõ alapértelmezett böngészõm :/ így van hogy azt is pluszba el kell indítanom -.-

All hail the double x!

Aquir
minek :| kevesebb hely maradna

akyyy
könyvjelzõk közé nem lehet valahogy elválasztó vonalat tenni?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

bertino
😄DD

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Ability
Már stabilnak van nyilvánítva és nálam még jobb is mint a Windows verzió. Általában igaz szokott lenni a mondás, hogy Linux alatt gyorsabbak a scriptek.
pxxl
ok thx megnézem majd holnap 😊

#1975: igen próbáltam de akkor sem akarta az igazat... 😞

All hail the double x!

zeli
ubuntura "csak" béta van, de ott is Chromeot használok, és tökéletesen mûködik.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

A google chrome ubuntura is olyan jó mint windowsra?

Aki nem dolgozik, ne is egyék! Akinek nem inge ...

Ability
Nagyon ritkán elõfordul cache probléma. Úgy vettem észre hogy leginkább a beta/dev verziókban, nem is lenne meglepõ. De hát a cache örök ellensége a webfejlesztõknek, mindegyik böngészõ alatt szívni lehet vele olykor. Én ilyenkor megoldom egy sima böngészõ restarttal (minden példányt bezárva), vagy ha nem segít (de segíteni szokott), akkor pluszban mellé még a személyes adatoknál ürítem a cache-t is. Megjegyzem, ez utóbbi önmagában nem szokott eredménnyel szolgálni, ilyenkor valahogy beragadnak a cuccok.
Aquir
vagy Google fiókkal

ctrl+f5-el próbáltad?
btw asszem volt nekem is ilyen, bezártam, újra elindítottam és úgy jó volt
zeli
Könyvjelzõkezelõben.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Sziasztok. chrome könyvjelzõjét hogy lehet el menteni?

pxxl
hali!

az miért van hogy a chrome elég "nehezen" frissít? pl frissítek egy flash mp3 lejátszót, újra töltöm az adott html-t, de a chrome nem látja frissnek, és marad a régebbi, opera, ff, azonnal letölti az új verziót :S chrome meg csak késõbb valamikor vélelenül vagy nemtom :/
scriptet sem frissített délelött, holott rossz volt változtatás után (opera ff látta azonnal)

All hail the double x!

urbijoe
már sikerült 😊

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

urbijoe

urbijoe
helló
nekem a beta Chrome van fent, és nem tudom letörölni mert nincs a programok eltávolitásánál,és az ujat meg nem engedi felrakni ,mert ezt a hibát irja,
http://farm5.static.flickr.com/4006/4643490691_b6aa2f3f94_o.jpg

Ability
Fejlesztõi verziókban már elérhetõ, bár ahogy írtam korábban is, volt vele valamilyen probléma. Jelen tudásom szerint az "--enable-aero-peek" paraméterrel kell indítani a programot.

Fejlesztõi változat beszerzése
Aquir
hálisten

RETROB0Y
A Windows 7 miatt mikor lesz végre thumbnail preview?

Mert szinte minden böngészöbe van csak ebbe nincs sajnos

Tud -e vki segíteni? Tegnap óta nem tölt be semmit a chromplus. Volt már reinstall-regclean. 0x0000005-ös hibát jelez. Utánanézve --no sandbox opcióval el lehet ugyan indítani, de vhol azt olvastam, hogy az veszélyes.
Volt már valakinek ilyenje?
Ability
Tökmindegy, a béta halad tovább, gondolom most már lassan a 6-os verzió is béta alá kerül.
Airbus A380
Tárgytalan. Nekem is ezt a verzió számot írja.

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Airbus A380
A béta frissíti magát ? Vagy tiszta telepítés kell ?

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

zeli
Kösz az infót!

Már elérhetõ a végleges Chrome ötös. kép.

Frissítsetek. <#vigyor0>

Aquir
Lazarus: Form Recovery - Szövegmezõ mentõt esetleg érdemes bannerba rakni, fontos szerepe tud lenni

Jim Morrison
ja, nem is tudtam, hogy nekem beta verziom van 😄 koszi ! 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Ability
Béta kiadás, szerintem térj vissza a stabil verziókra. Egyébként van egy csomó ismert hiba ami okozhat ilyet. Ezek nem is hibák igazából, hanem inkompatibilitási problémák. Például aki stabil kiadásról tért át bétára, és be is van állítva a bezárás elõtti fülek visszaállítása, azoknak rendszerint fagy az elsõ pár alkalommal, mert megváltozott az adatok tárolási módja, ugyanakkor pár egyszerû lépéssel meg lehet oldani. Ebben az esetben asszem annyi kell, hogy megnyitott oldalak nélkül lépj ki belõle vagy ürítsd a személyes adatokat.
Jim Morrison
Megint becrashelt :/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: APPCRASH
Alkalmazásnév: chrome.exe
Alkalmazásverzió: 0.0.0.0
Alkalmazás idõbélyegzõje: 4bbe01d4
Hiba – modul neve: chrome.dll
Hiba – modul verziója: 5.0.371.0
Hiba – modul idõbélyegzõje: 4bbe01a3
Kivételkód: c0000005
Kivétel – eltolás: 004e1bf7
Operációs rendszer verziója: 6.1.7600.2.0.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk 1: 0a9e
További információk 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
További információk 3: 0a9e
További információk 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789

Olvassa el online adatvédelmi nyilatkozatunkat:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x040e

Ha nem érhetõ el az online adatvédelmi nyilatkozat, olvassa el az offline változatot:
C:\Windows\system32\hu-HU\erofflps.txt

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Ability
Nem mindegyik elõzetes kiadás frissül automatikusan, általában a külsõ helyrõl származó kiadások nem szoktak. Amit a Google-tõl töltesz, az természetesen frissül. Ha pedig továbbra is bétát akarsz használni, akkor innen telepítsd, ez frissíti is magát, illetve megbízhatóbb forrás.

A lapok elõnézetét Aero Peak-nek hívják, valamelyik verzió tartalmazta is már ezt a tulajdonságot. Én a Linuxos Chromium-ot használom, szóval ezen fejlesztés állapotáról sokat nem tudok nyilatkozni. Nem is bánom egyébként, szerintem nagyon irritáló fícsõr.
Airbus A380
Hát akkor gyanítom még nem most de majd a szakik megmondják. Frissülni észrevétlenül a háttérbe frissül ezzel nem lesz dolgod. (ha csak nem babráltad és tiltottad le az automata update-rt

RETROB0Y
Okk

Felraktam ezt a verziot:

5.0.375.53 beta

Egyenlõre jónak tûnik

Ez majd frissül ha jön ki újabb mindig ugye?

Az melyik verzióban lesz hogy ha több lap van mgnyitva akkor mint az IE 8nál lássam elõnézetben?

Mert ebbe sajnos nincs ilyen 😞

Airbus A380
A 6-os még igen kezdetleges még csak béta állapotba se lévõ Chrome. a 5-ös béta az már stabil jól megy, de még nem a nagy közönségnek szánt verzió, a 4-es az ami az úgymond mezei felhasználóknak van abba már elvileg hibák nincsenek az 5-6-ba elõforulnak de gondolom fõleg a 6-osba.

Szerintem az 5-öst nyugodtan használhatod (nekem is az van ) ebbe már van magyar helyesírás ellenõrzõ a 4-esbe ha jól tudom még nincs.

RETROB0Y
Ez a 6os Chrome milyen?

Érdemes etz felrakni?

Vagy a 4.0 vagy az 5.0 melyik a lgjobb?

Ability
Ha a script módosítja DOM-fát mielõtt az teljesen felépülne, akkor lassíthat. Érezni, látni nem fogod, mérni általában lehet, de az sem túl releváns.
Airbus A380
Ami ugye ha jól tudom komoly díjakat nyert biztonság terén .

Airbus A380
Akkor oldalanként kell engedélyezni ugyan az mint a FF-nél a NoScript nekem könnyebb ha csak a nyílra kell nyomni de lehet bevezetem azt hogy kikapcsolom az egész java scriptet mert az jelentõsen megdobja a sebességet. (nekem számít)

Most azért nem ezt a megoldást használom mert Dzsini belém súlykolta hogy ez hülyesélg ha az egészet lekapcsolom, pedig kb ugyan az mint a FF-be a NoScript ?

Aquir
semmilyet, nem volt gondom az oldalakkal amiket látogatok

nem egyszerûbb kikapcsolni a flasht? és/vagy a javascriptet?
Airbus A380
Állítólag már kisérleteznek hogy jobban blokkoljon. Gondolom nem maga a cég...

Airbus A380

A flashblokk ilyen és állítólag be se tölti.

nekem csak ez az 1 van blokkolni az olyan szuöveges bigyók amit mutattál nem izgatnak. (ebbõl is alig látok)

Ability
Szerintem nincs rá megoldás, kezdetleges a Chrome hirdetés-szûrésben, ez tény. A példában nem hagyományos reklám van, hanem egy Javascriptes megoldás.
hzsolt
Ez az, amire gondolok, hogy nem tudom eltüntetni Chrome-ban, saját szûrõvel sem (firefoxban az adblock kiszûri):

Ha valaki esetleg tudja a megoldást, ne tartsa magában! 😊

Totális stratégia: http://totalwar.hu/