Google Chrome
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
pl

All hail the double x!
Én ahogy látom máshogy tölt a kettõ, a fõoldalon sorba megnyitott topikok miatt a Chrome akadozik, néha másodpercig nem válaszol, az Opera viszont meg sem akad görgetéskor, utána viszont ha topikra váltok várni kell a flash-ek megjelenítésére, de lehet hogy ez ugyanannyi idõ mint amennyit az chrome megakad a fõoldalon 😊
Opera lap elõre hátra váltása meg villámgyors, nem is tölt csak vált.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
All hail the double x!
a kiterjesztései ahogy látom nem beépülõk, csak lebegnek, és nincs túl sok hasznuk 😊
Viszont alapból kezeli a leveleket, egyenként lehet tiltani flash-t, keresõt jobbgombos menüben is testre lehet szabni 😊
hozzászólásom száma 1986, amikor születtem <#crazya>#crazya>
All hail the double x!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
#1975: igen próbáltam de akkor sem akarta az igazat... 😞
All hail the double x!
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Aki nem dolgozik, ne is egyék! Akinek nem inge ...
btw asszem volt nekem is ilyen, bezártam, újra elindítottam és úgy jó volt
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
az miért van hogy a chrome elég "nehezen" frissít? pl frissítek egy flash mp3 lejátszót, újra töltöm az adott html-t, de a chrome nem látja frissnek, és marad a régebbi, opera, ff, azonnal letölti az új verziót :S chrome meg csak késõbb valamikor vélelenül vagy nemtom :/
scriptet sem frissített délelött, holott rossz volt változtatás után (opera ff látta azonnal)
All hail the double x!
nekem a beta Chrome van fent, és nem tudom letörölni mert nincs a programok eltávolitásánál,és az ujat meg nem engedi felrakni ,mert ezt a hibát irja,
http://farm5.static.flickr.com/4006/4643490691_b6aa2f3f94_o.jpg
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Fejlesztõi változat beszerzése
Mert szinte minden böngészöbe van csak ebbe nincs sajnos
Volt már valakinek ilyenje?
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: APPCRASH
Alkalmazásnév: chrome.exe
Alkalmazásverzió: 0.0.0.0
Alkalmazás idõbélyegzõje: 4bbe01d4
Hiba – modul neve: chrome.dll
Hiba – modul verziója: 5.0.371.0
Hiba – modul idõbélyegzõje: 4bbe01a3
Kivételkód: c0000005
Kivétel – eltolás: 004e1bf7
Operációs rendszer verziója: 6.1.7600.2.0.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk 1: 0a9e
További információk 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
További információk 3: 0a9e
További információk 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
Olvassa el online adatvédelmi nyilatkozatunkat:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x040e
Ha nem érhetõ el az online adatvédelmi nyilatkozat, olvassa el az offline változatot:
C:\Windows\system32\hu-HU\erofflps.txt
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
A lapok elõnézetét Aero Peak-nek hívják, valamelyik verzió tartalmazta is már ezt a tulajdonságot. Én a Linuxos Chromium-ot használom, szóval ezen fejlesztés állapotáról sokat nem tudok nyilatkozni. Nem is bánom egyébként, szerintem nagyon irritáló fícsõr.
Felraktam ezt a verziot:
5.0.375.53 beta
Egyenlõre jónak tûnik
Ez majd frissül ha jön ki újabb mindig ugye?
Az melyik verzióban lesz hogy ha több lap van mgnyitva akkor mint az IE 8nál lássam elõnézetben?
Mert ebbe sajnos nincs ilyen 😞
Szerintem az 5-öst nyugodtan használhatod (nekem is az van ) ebbe már van magyar helyesírás ellenõrzõ a 4-esbe ha jól tudom még nincs.
Most azért nem ezt a megoldást használom mert Dzsini belém súlykolta hogy ez hülyesélg ha az egészet lekapcsolom, pedig kb ugyan az mint a FF-be a NoScript ?
A flashblokk ilyen és állítólag be se tölti.
nekem csak ez az 1 van blokkolni az olyan szuöveges bigyók amit mutattál nem izgatnak. (ebbõl is alig látok)