Google Chrome

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ability
Zsír, akkor kérlek vezesd le nekem melyek ezek az állományok mindkét böngészõ esetében. Kár errõl vitázni, tudom hogy magad sem vagy tisztában vele, maximum azt hiszed. Mellesleg jelentõsége sincs, plusz az Opera topikban is ezt a választ kaptad.
Aquir
Elég figyelmetlenül olvasol😊

1. Mondtam hogy nem annak a mérete érdekel amiket eltárol, hanem maga a programé
2. Nincsenek általad említett "elõzõ telepítések almappái", mert épp frissen telepítettem...

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
de én a böngészõ annak a részét akartam csak megnézni, ami nem tárol semmit, hanem amelyik fájlokkal végrehajtja a mûveeteket

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Ability
Látom az Opera topikba is mentél a panasszal, óóóó mily kicsinyes harcok dúlnak pár MB tárkapacitástért. <#idiota> Dzsini is cáfolta felvetésed, nem is értem hogy egy feltelepített program méretét hogyan akarod összehasonlítani (pont egy böngészõnél), amikor az folyamatosan tárol mindenféle adatot, szemetel mindenhova, te meg odáig nem jutottál el, hogy észrevedd az elõzõ telepítések almappáit. Az meg külön jó, hogy a Chrome filerendszer struktúrája közel sem azonos a többiekével.
Ability
Az Opera az élvezetõ ebben, ott nagyon értik a dolgukat. Apró, kis méretû a böngészõ, de 20x annyit tud mint bármelyik másik funkcionalitásra. Az Operás srácok mindig is értették hogyan kell optimalizálni, stb. Ettõl függetlenül értelmetlen az állításod. Az Opera zárt, titkosított, tömörített forráskóddal rendelkezik. Kizárólag angol szótár van benne, a többit úgy tölti le az internetrõl. A kiadással nem csomagolják egybe az adathalász oldalak listáját. Lehetne ezt sorolni sokáig. De ez nem is lényeges, mert mindenki lesz*rja mekkora a mérete, ha maga a böngészõ nem lomha. Mellesleg mindegyik böngészõ 10MB körül van, nincs túl sok eltérés. A feltelepített/elõtelepített verziót meg hadd ne kelljen összehasonlítani, mert nemúgymegyaz.
Aquir
installer is benne volt, anélkül 52 MB, ez maga a program, a többi böngészõ majd fele ennek

Ability
Nem értem honnan szeditek ezt a sok blõd valótlanságot. :o Az a 100 MB egy nullával kevesebb, Linux alatt a universe binary csomag 13MB, ráadásul ez több architektúrát foglal magába.
Aquir
a programot mondom (100 mb), nem a lementést
hehe, mert a lementés még többet foglal: itt 1 GB-ot

VRSDM
ugyan nem vagyok ekkora guru.
de nem azert mert mindent lement es szinte a geprol netezek, a leheto legkissebb adatforgalommal?

u dont have to listen anybody else but me

Aquir
Egyébként a többi böngészõ méretének többszörösét foglalja a chrome, érdekes😊

Airbus A380
Próbálj meg valami Chrome klónt azok se rosszak (szerintem) és ugyanúgy néznek ki már alább írtam hogy én is javasoltam valakinek más fórumba és voálá megoldódott igaz a böngit nem Chrome-nak hívják.

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Ability
Ekkora népbetegség lett? 😮 Milyen jó, hogy nem kell Windowst használnom. (^.^)
nálam xp alatt van ez az egész
VRSDM
a legtöbb hiba-megoldást neten arra találtam.
hogy a win7 letöltött egy frissítést ami bekavar, majd egy újabb frissítéssel lett orvosolva csak, és megjavulva így a chrome.

ezt sokan írták.
a fura hogy nekem nincs automata frissítésem 😄

Nálam ugyenez van múlt hét óta. Se a chrome se a chromeplus, nem tölt semmit, inkognító módba se..
Volt:
- --no sandbox
-manuális regclean, reinstall
-3 féle antispy és vírusirtók
-winsock fix
-chkdsk
-combofix
Semmi.
Külföldi fórumokat olvasgatva úgy tûnik, hogy 2-3 hete, szerte a világon egyre többeknek ugyanez a problémája.
Egy megoldás viszont nálam bejött mégpedig a Comodo Dragon nevû chrome-alapú böngészõ, ami a reklám szerint még jobb is mint a sima chrome...
Na, az mûködik szépen.
Ability
Nekem mindig is jól mûködött, mióta van teljesértékû nagyítás funkció (~v2).
VRSDM
jaja, ezek már feltûntek.

meg jó azis operába, hogy ha nagyítok egy oldalt attól pl. a beágyazott tube videók nem kúsznak szét.

krómba ha nagyítom akkor hiába kattintok valamelyik elemre, nem aktív, mivel az aktív zóna, vagy hogymondjam, ottmarad ahol a 100% méretben lévõnél volt :/

ez tré szerintem pl.
opera simán megoldja.

Aquir
Nála egy kicsit gyorsabb a flash, a lap elõre-hátra váltása, a chrome viszont gyorsabban tölt nálam 😊

Ability
Opera is jó kis böngészõ. 😊
VRSDM
most amúgy már egészen kezdem megszeretni az operát.
icipicit lassabb tán, de alapból is sok okos dolgot tud, amit a chrome pl. nem, vagy csak extensionökkel. szóval most maradok picit operánál azthiszem.

de majd ha lesz idõm nekiesek és megorvosolgatom.
csak kábé életem nincs, nem hogy idõm :/

Ability
Ablak alján "Resolving host", "Resolving proxy" és egyéb kiírások? A lentebb említett indítási paramétert kipróbáltad?
VRSDM
sima "about blank" és egy folyamatosan forgó töltés jel van csak, akármit írok be.

amúgy annyi volt, hogy most járt le a windózom próbaideje és most lódoltam fel illegálba. ennyi csak amivel összefûzhetõ.

mivel friss win ezért vírusírtó se volt még fennt, régebben (amivel szintén jól ment a króm) nod volt, most ideiglenesen egy avc van.

hibaüzenet semmi.

Ability
Inkognitó módban jó-e? Ha igen, akkor valamelyik extension lehet a hibás. Milyen vírusirtód van? Például Symantec alatt volt ilyen probléma, maga a vírusíró blokkolta a Chrome-ot. Vista/Win7 tûzfalában nézd meg a Chrome-ra vonatkozó szabályokat, el kellene kerülni a relatív hivatkozást, teljes útvonalat kellene megadni. Tehát "%USERPROFILE%\AppData\...." helyett "C:\Users\neved\AppData\....". Ezernyi ilyen apró workaround létezik, jó lenne tudni nálad melyik variáció állhat fent. Google fórumát olvasva ilyen topikból van kismillió, mindegyikben más megoldásokkal, böngészni kell a netet. És még mindig a legvalószínûbb, hogy valamilyen külsõ program/windows update kavar be.
Ability
Parancsikon cél mezõjébe írt "-no-sandbox" paraméterrel sem?

Egyébként adhatnál kicsit bõvebb infót, utána nézek majd, de ez így kevés. Kiír valamilyen hibaüzenetet? Például "A weboldal nem elérhetõ vagy véglegesen elköltözött".
akyyy
így is van egy csomó. na van ilyen?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Airbus A380
Ha tetszik a Chrome próbáld meg ezt

Ugyan az mint a Chrome csak feltupírozva . Hátha jó. (azt hiszem más fórumon is ugyan ez volt a gondja v-kinek ott bejött ez a megoldás. )

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Aquir

VRSDM
van.
de végigpróbálva az összes lehetséges itt leírt / neten talált variációt, sem hajlandó betölteni semmit :/

Aquir
mi az, nincs google fiókod? :|

VRSDM
<#rinya>

Aquir
év ték 😊

ha google fiókod van sokkal egyszerûbb lesöpörni, ha már mindent ment

Ability
Ability
Szerintem valamelyik állománya sérült, korrupt. Nézz bele a könyvtárába, AppData alatt találod. Ha ugyan az a szerkezete mint Linuxon, akkor lennie kell egy "Default" nevû alkönyvtárnak, benne ilyen fájlokkal: Bookmarks, Cookies, History, Preferences, WebData, stb. Készíts róla egy biztonsági másolatot, majd a mappán belül mindent törölj ki. Almappák, állományok, minden menjen a levesbe, de a "Default" szülõkönytár továbbra is legyen a helyén, csak üres tartalommal. A mûvelet elõtt minden példányt zárj be, majd a törlés után indítsd el a Chrome-ot. Ilyenkor ezeket az állományokat újra létrehozza, csak természetesen minden nulláról indul, kezdve a beállításokkal és társaival. Ezután lehet kísérletezni az állományok visszamásolásával, de ha tényleg sérült valamelyik fájl, akkor inkább nem érdemes, helyette szinkronizáld amit lehet, vagy használd a könyvjelzõkezelõt.

Ha nem válik be, akkor vezérlõpultban távolítsd el, AppData alatt minden maradékát töröld le, majd telepíts egy friss példányt. Illetve még az egész elõtt érdemes lenne rákeresni Google-ben, általában létezik barátságosabb megoldás is.
VRSDM
arra lennék kiváncsi, hogy valaki okos tud-e valami tanácsot adni.

pár napja gépeztem. neteztem a szokásos oldalaimon.
a chrome kitalálta hogy nem tölt be egyetlen oldalt sem.
csak "about blank"-et kapok.
próbáltam már régebbi verziókkal, de semmi.
kb. 2éve króm van és sosem volt semmi baja, most meg egyszerûen nem értem.

nem tudom mûködésre bírni, opera,ie,ffx meg mûködik.

ötlet? :$

Aquir
Na nekem van olyan oldal (MSN és Google Talk kezelõ), aminek pár funkciójával az Operának gondjai vannak, chromon szépen fut.
Meg van olyan aminek elõszörre hosszabb idõ kell amíg betölt egy oldalt, azután zárkózik fel a chrome legelsõ betöltésének sebességéhez

Jó lenne ezen böngészõk náhány dolgát összegyúrni <#buck>

Ability
Akkor nem tudom. Nekem csak éppen hogy megdöccen néha egy pillanatra, viszont ha kikapcsolom az említett bõvítményt akkor megjavul.
Aquir
nincsen SmoothScroll extensionöm

köszi. sikerült!

Ability
Nem is értem mit kell azon frissíteni. Egy natúr Chromium (ami frissíti magát), plusz pár extension (ami szintén frissíti magát).
Airbus A380
Igen megnéztem ez a legfissebb (gondolom) Chromiumot használja .

Ability
Engem az idegesített fel, hogy betöltés közben valami eszméletlen módon lassúak a scriptek. Ez egy nagyon régi hiba, vedd hozzá még a tipikus "beragad pár elem" problémát is, a kettõ együtt elviselhetetlen. Az oldal nem tölt be legalább fél percig, mert meg kell várni az idõtúllépést, ezidõ alatt pedig laggol az egész böngészõ.

ui.: az a megakadás (ami nálam csak egy pillanat) egyébként a SmoothScroll extension által elõidézett anomáliák egyike.
Ability
Azon kívül hogy ugyan az a kettõ pár elõretelepített bõvítménnyel, nincs.
Airbus A380
A CíhromePlus-nak van bármi köze a Chrome-.hez ?

Airbus A380
Meg ha kiirja a weboldal hogy bocsi de a te országodból nem nézheted meg 😊

Aquir
köszi van tapasztalatom

Csak tipp volt részemrõl, mert a Turbo bizony csinál ilyeneket. Ha kíváncsi vagy rá, akkor kapcsold be egy kis idõre és rögtön megtapasztalod.

Akkor bocs. <#vigyor>

pxxl
soha nem volt bekapcsolva

All hail the double x!

Aquir
Bár nem tudom ki akarja használni a Turbo-t ahhoz rettentõ lassú kapcsolat kéne, kompresszált képek amik nem szépek.. Ez a módszer csak mobilon jó, de ott nagyon 😊

Az Opera keverte össze? Ha igen akkor próbáld meg úgy, hogy kikapcsolod az Opera Turbot. Az szokott ilyen kavarodást csinálni. Alul az eszközsávon ott az Opera Turbo ikonja.
Vagy Eszközök/Beállítások/Weblapok >Részletek fül.
Ha félre értettelek, akkor hagyd figyelmen kívül ezeket amiket írtam. <#vigyor>

pxxl
de csak melóhelyen, otthon még most is jó 😊

All hail the double x!