Google Chrome

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
új chrome frissítés pár apróságon kívül mintha az oldalbetöltésen is változtatott volna (vagy csak most jobb a netem valamiért...^^) (beta)
füleknél az oldaltöltés jelzést mintha variálták volna, névjegy fülön a naprakész is másmilyen ahogy nézem.
Oldalbetöltésnél meg egyszerre jön be az egész oldal, nem pedig 90% ban aztán helyreugrik, hanem tök egyszerre. (aztán lehet most a telepen kevesebben neteznek..)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

akyyy
nézd meg inkognító módba is!
meg hogy kikapcsolsz minden felrakott bővítményt.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Sziasztok !

Youtubot akartam nézni és nem jeleníti meg a szövegeket , nincs ott a számcím !
Bejelentkezés gomb is csak kék színű XD

Ilyenkor mi a teendő ? Már letöröltem és újratettem a böngészőt de semmi.
Csatolok képet!
http://www.kephost.com/image/FLW1
Segítséget előre is köszönöm.
Utoljára szerkesztette: nokiaadam, 2015.05.15. 23:30:06
Jim Morrison
Nálatok megy az hbo go? eddig mindig frissítenem kellett a lapot, ha másik videót akartam megnézni, de most még el se indítja a videókat chrome restart után sem.

Jim Morrison

akyyy
mijezaz elcseszett könyvjelző hozzáadása ficsőr már? facebook profilt akartam berakni egy könyvjelző MAPPÁBA, erre meg sem kérdezi hogy hova tegyek, helyette berak egy "bórítóképes" lapocskát, meg kiírja hogy ha több infó kell, jelöljem ismerősnek az illetőt. Jóhogy nem böktem meg már a leendő fönökömet xD

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Jim Morrison
ja lehet ezért volt már nekem, mert egyszer kapcsolgattam about:flagsben ezt azt.

Egyébként azt sem értem a bővítményeket miért pakoltál el... leginkább azokat amik csak 1-1oldalra voltak hatással. eddig elég volt akkor néznem mikor YT specifikus oldalon voltam pl, és ahhoz volt a bővítmény, most meg bármelyik lap van nyitva folyamatosan nézhetem... (azért pakoltam ki mert gyakran kattintok rá, mielőtt jön a tanács, hogy tüntessem el a menübe)

(még) visszalehet állítani amúgy
chrome://flags/#enhanced-bookmarks-experiment
"Enable Enhanced Bookmarks" mellett át kell váltani disabled-re
hát ez a könyvjelzős baromság... még listanézetben el is menne a felesleges animációkkal együtt, de még görgővel sem tudok kattintani (eddig mindig azt tettem)
megint egy rohadt hasznos update ez......
The Chrome team is overjoyed to announce the promotion of Chrome 42 to the stable channel for Windows, Mac and Linux. Chrome 42.0.2311.90 contains a number of fixes and improvements, including:

A number of new apps, extension and Web Platform APIs (including the Push API!)
Lots of under the hood changes for stability and performance
The answer to life, the universe and everything

This update includes 45 security fixes.
Jim Morrison
érdekes.
Notimon az új csillag a címsorban kapott helyett, másik gépemnél meg mellette, mintha egy kiegészítőhöz tartozna.

Hi!
Bizony, hogy kellett! http://index.hu/tech/2015/04/10/tobb_millio_felhasznaloi_adatot_lopott_a_chrome_kiegeszitoje/

Üdv: howarju

Jim Morrison
szerintem sírni fogsz <#szomoru1> legalábbis én jobban szerettem a régit.

nekem a legfrissebb béta van de nem látok semmi újat.
de ha szarabb lesz, én elsírom magam. napi 127-szer használom legalább 😄
Jim Morrison
Aki bétát használ (lehet stable verzió is): úgy látom újítottak kicsit a csillagon, ráadásul a könyvjelzőket is teljesen átszabták.
chrome://bookmarks/

acsati
de sztem annál frissebbet nem tudok leszedni, mint ami ott a linken van. nem tudom mit szívózik, böngészőt meg nem akarok váltani
Aquir
legfrissebb változatot kér.. ennyit tudni 😛
Utoljára szerkesztette: Aquir, 2015.04.08. 00:04:16

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

acsati
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy az rtlklub/most oldalán szeretnék visszanézni tartalmat, amihez Microsoft Silverlight szükséges. Na már most ez nekem ezer éve telepítve van (régen működött is), de mégis azt írja, hogy telepítsem. Letöröltem, felraktam újra (általuk megadott linkről), de semmi változás. kép
Van ott egy link, hogy ha chrome-ot használok, de az se segít, mert más a problémám, nem látja azt, hogy telepítve van egyáltalán.
Tud erre valaki megoldást?
akkor ide is

Hali.Mostanában vettem észre,hogy 2K/4K videoknál HTML 5 alapon a Youtube iszonyatosan szaggat.
Mit lehet tenni?
Gép elég hozzá IE vaj sima.

Tech info :
windows 8.1 x64
Chrome : 41.0.2272.101 m (64-bit)

Köszi.

Narxis
Ennyi. Chrome a legjobb böngésző.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Kellett már ez a frissítés akár egy falat kenyér. Nekem személy szerint az összes alább jelzett problémám megoldódott. Videók is szépen forognak a hardver gyorsítóval és a memóriát se falja mind fel.
skinnyman
Narxis
The Chrome team is delighted to announce the promotion of Chrome 41 to the stable channel for Windows, Mac and Linux. Chrome 41.0.2272.76 contains a number of fixes and improvements, including:
A number of new apps/extension APIs
Lots of under the hood changes for stability and performance
A list of changes is available in the log.

Az Avast-al lehet boot idejű keresést végezni, lefuttathatod a gépet, ezenkívül ajánlom lefuttatni az Emsisoft Emergency Kit-et (magyarul is tud, frissíted és utána mehet a vizsgálat, a vizsgálatnál elegendő a Gyorsvizsgálat vagy az Okosvizsgálat).
Összesen 7 darab chrome folyamatot számoltam rögtön a gép indulás után. Persze ilyenkor még kevés memóriát zabálnak. Lehet nekem is van offline cuccom mert alul a rejtett ikonok közt mindig jelen van a Chrome.
Nem nincs sok bővítményem összesen 7 fut. Adblock, tampermonkey, avast, As magic player, G diák-dokumentumok-táblázatok
Nem mondanám friss verziónak a Winem, több mint egy 1 éve van fent és már akkor sem volt friss. És 64 bites.
A féregre én is gyanakszom. Boot vírus irtás Avastal? Hogy hangzik? Segítségemre lehet vagy egy chrome reinstal is elég lesz?
SzirmosSzisza
Néha magától felmászik valami Chrome offline, annak szokott ilyenkor is lenni dolga.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Lehet vírus (vagy fertőzött program) van a gépeden! Ha csak bekapcsolod a gépet és nem nyitsz fel semmilyen oldalt sem nem szabad legyen egyetlen chrome.exe sem. Ha van, akkor gondok vannak. Ha pedig nincs egy sem, de mikor felnyitsz egy oldalt és máris sok lesz, akkor is valami fertőzött program csinálhatja
SzirmosSzisza
Nincs túl sok bővítményed?

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

nekem kb 7-800 mega
friss verzió? 64 bit vagy 32? kiegészítők nem zabálnak sokat?
Valaki még találkozott memória zabaló Chrome-al? Nekem egy ilyen van.
Tehát a helyzet a következő: összesen 90 folyamat fut a feladat kezelőben. Ez nem tudom soknak számít-e mert szándékosan csak a Chrome van részemről elindítva. Ebben is csak 5 fül és torony magasan veri az összes többi folyamatot. 70%-on tartva a fizikai memória szintet. 4 gigányi RAM van a gépemben szóval nem kellene egy Chrome így kihasználja a 70%át.
Vélemény vagy esetleg valami javaslat...
acsati
rendben, úgy legyen! <#nyes>
tegnap nekem is csinálta.
majd megoldják, ne foglallkozz vele.
acsati
Nekem meg most olyan problémám akadt, hogy ha bezárom a Chrome-ot akkor felugrik egy ablak, hogy a Chrome összeomlott, újraindítom-e. Ez mitől lehet?
Aha az lehet mert használok. Ha emlékeim nem csalnak akkor tényleg az után ugrálnak itt fel-aló a dolgok miután felraktam. Megpróbálkozom először a bővítmény letiltásával, hátha az segít és nem kell törölni. Ritkán de használom azért. Jó nagy kaka ez a Silverlight...
acsati
nem tudom használsz-e silverlight bővítményt, nekem az okozott olyat, hogy bizonyos időközönként megjelent két reklám oldal... letöröltem és azóta nincs
Kösz a választ! A flash probléma rendben van, már csak a felugró ablak (webpageclick) gond idegesít.
Próbáld meg ezt, írd be keresőbe: chrome://plugins/

Utoljára szerkesztette: aikon16601, 2015.02.18. 16:34:18
Üdv.

Panaszkodni szeretnék kicsit!
Nálam a Chrome egy ideje nagyon fura dolgokat kezdett csinálni.
1. A flash videókkal nagyon bajban van néha. Általában a beágyazott videókat alapból nem jeleníti meg csak a hang fut. Aztán van hogy tovább megyek a forrás oldalra ott pedig fut. Van amikor ott sem, csak hang van ott is. De ez is bizonyos videók esetében igaz mert van ami megy van ami nem. Próbáltam rájönni a logikára hogy melyek azok a videók amelyek nem mennek de semmi. Van hogy később próbálom és megy. A facebook videó lejátszóját pedig nagyon nem szereti mert 10ből max 2 megy rendesen.
Flash frissítve (mondjuk az nem szükséges a Chromehoz). AdBlock fut és még pár bővítmény.
2. Felugró ablakok. Kb. óránként a semmiből két reklám fül próbálja magára vonni a figyelmet. Úgy tudom a Chromeban alapból van POP-up block, de ha nincs is az avast kellene segítsen az ilyenek ellen. Nem? Malware keresőt futtattam és nem talált semmit.

Nagy a gyanúm hogy vírusom van, de boot vírus irtást avastal próbáltam, pár férget talált és kiirtotta. Win újratelepítés pedig elég időigényes a sok progi miatt. Egyéb ötletet várnék, főleg a flash esetében. Kösz előre is!
Bocsi véletlen töröltem.
Ide
A hardver gyorsítás alkalmazásból vedd ki a pipát.

Katt ide!
Utoljára szerkesztette: aikon16601, 2015.02.18. 11:19:42
MerlinW
Egyedül nem, de kisebbségben vagytok az biztos. Egyébként az elmúlt 4 évben rengeteg mindent javítottak a rendszeren. Stabilabb, biztonságosabb, gyorsabb lett. Tavaly nyáron volt valahol egy cikk erről, akkor +5-6%-nyi globális teljesítményjavulást mutattak ki a 2011-es állapothoz képest, valamint több, mint 50 ezer rosszindulatú program elleni általános védelemről. Mármint nem szórakozásból napi "tízóráznak" a törpök a MS-nál😊
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.02.16. 15:40:26

[merlinw.org]

MerlinW
Azért van az SP-kben 1-2 major verziójú dolog amit a kicsik nem pakolnak fel. Továbbá az SP flag-et sem kapja meg a rendszer ha nem telepíted, így pár alkalmazás ami ezt vizsgálja, nem fog működni.

[merlinw.org]

Szia!
Igaz, hogy nem Google Chrome alkalmazásakor, hanem Pale Moon használata mellet, nálam is volt gond, miután vakon engedtem frissíteni az Update által, részemre előkészített "nVidia - Graphics Adapter WDDM1,1 Other hardware - NVIDIA Geforce 6200" Driver-t. Frissítés után, néhány weboldalnál "A képernyőillesztő nem válaszolt és utána helyreállt!" figyelmeztetés mellett elsötétült a képernyőm.
Ezek után vissza kellett térnem az előző (285.62), vagy a még régebbi (175.15) -ös Driver-re. Utána minden rendben működött! Talán, Nálad is ez lehet a probléma?

Én az összes frissítés letöltésének híve vagyok, hogy a biztonsági rések ne maradjanak nyitva! Azonban ezesetben kivételt kellett tennem, a letöltést végleg letiltottam! - Legalább is addig, míg ki nem javítják az illesztő hibáját!

Üdv: howarju

k0trapali
Tudtommal a service pack-ban olyan frissitesek is vannak amiket apránként amugy is telepit a rendszer szoval te is frissited csak egyben 😄 frissites az mindig jól jön. Amugy friss Win7 van fent nem frissitett.
Utoljára szerkesztette: k0trapali, 2015.02.16. 14:43:43
neked lehet vicces, de nem vagyok ezzel egyedül
Narxis
"én pl. nem vagyok híve a frissítésnek, csak a service pack ami szóba jöhet"

lol

videochip/kártya lehet nem elég erős, de +2gb ram is jól jöhet, ha tudod bővíteni

"Friss Win7 van" ez is lehet a gond 😄 én pl. nem vagyok híve a frissítésnek, csak a service pack ami szóba jöhet
k0trapali
Hozzáteszem szivesebben böngészek a telefonomon mert ott sokkal gyorsabb! Nem értem miért ilyen nehézkes a netezés a netbookon. Friss Win7 van rajta.
k0trapali
Sziasztok!

Mitől lehet az, hogy van egy Asus eeepc-m 2magos, 2gb ram nvidia ion technologiaval és a chrome-ban a HD videókat nem birja lejátszani akadas nelkül? Flash playert telepitettem külön is!