Google Chrome
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
füleknél az oldaltöltés jelzést mintha variálták volna, névjegy fülön a naprakész is másmilyen ahogy nézem.
Oldalbetöltésnél meg egyszerre jön be az egész oldal, nem pedig 90% ban aztán helyreugrik, hanem tök egyszerre. (aztán lehet most a telepen kevesebben neteznek..)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
meg hogy kikapcsolsz minden felrakott bővítményt.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Youtubot akartam nézni és nem jeleníti meg a szövegeket , nincs ott a számcím !
Bejelentkezés gomb is csak kék színű XD
Ilyenkor mi a teendő ? Már letöröltem és újratettem a böngészőt de semmi.
Csatolok képet!
http://www.kephost.com/image/FLW1
Segítséget előre is köszönöm.
Utoljára szerkesztette: nokiaadam, 2015.05.15. 23:30:06
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Egyébként azt sem értem a bővítményeket miért pakoltál el... leginkább azokat amik csak 1-1oldalra voltak hatással. eddig elég volt akkor néznem mikor YT specifikus oldalon voltam pl, és ahhoz volt a bővítmény, most meg bármelyik lap van nyitva folyamatosan nézhetem... (azért pakoltam ki mert gyakran kattintok rá, mielőtt jön a tanács, hogy tüntessem el a menübe)
chrome://flags/#enhanced-bookmarks-experiment
"Enable Enhanced Bookmarks" mellett át kell váltani disabled-re
megint egy rohadt hasznos update ez......
A number of new apps, extension and Web Platform APIs (including the Push API!)
Lots of under the hood changes for stability and performance
The answer to life, the universe and everything
This update includes 45 security fixes.
Notimon az új csillag a címsorban kapott helyett, másik gépemnél meg mellette, mintha egy kiegészítőhöz tartozna.

Bizony, hogy kellett! http://index.hu/tech/2015/04/10/tobb_millio_felhasznaloi_adatot_lopott_a_chrome_kiegeszitoje/
Üdv: howarju
de ha szarabb lesz, én elsírom magam. napi 127-szer használom legalább 😄
chrome://bookmarks/
Utoljára szerkesztette: Aquir, 2015.04.08. 00:04:16
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Olyan problémám lenne, hogy az rtlklub/most oldalán szeretnék visszanézni tartalmat, amihez Microsoft Silverlight szükséges. Na már most ez nekem ezer éve telepítve van (régen működött is), de mégis azt írja, hogy telepítsem. Letöröltem, felraktam újra (általuk megadott linkről), de semmi változás. kép
Van ott egy link, hogy ha chrome-ot használok, de az se segít, mert más a problémám, nem látja azt, hogy telepítve van egyáltalán.
Tud erre valaki megoldást?
Hali.Mostanában vettem észre,hogy 2K/4K videoknál HTML 5 alapon a Youtube iszonyatosan szaggat.
Mit lehet tenni?
Gép elég hozzá IE vaj sima.
Tech info :
windows 8.1 x64
Chrome : 41.0.2272.101 m (64-bit)
Köszi.
A number of new apps/extension APIs
Lots of under the hood changes for stability and performance
A list of changes is available in the log.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Nem nincs sok bővítményem összesen 7 fut. Adblock, tampermonkey, avast, As magic player, G diák-dokumentumok-táblázatok
Nem mondanám friss verziónak a Winem, több mint egy 1 éve van fent és már akkor sem volt friss. És 64 bites.
A féregre én is gyanakszom. Boot vírus irtás Avastal? Hogy hangzik? Segítségemre lehet vagy egy chrome reinstal is elég lesz?
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
friss verzió? 64 bit vagy 32? kiegészítők nem zabálnak sokat?
Tehát a helyzet a következő: összesen 90 folyamat fut a feladat kezelőben. Ez nem tudom soknak számít-e mert szándékosan csak a Chrome van részemről elindítva. Ebben is csak 5 fül és torony magasan veri az összes többi folyamatot. 70%-on tartva a fizikai memória szintet. 4 gigányi RAM van a gépemben szóval nem kellene egy Chrome így kihasználja a 70%át.
Vélemény vagy esetleg valami javaslat...
majd megoldják, ne foglallkozz vele.

Utoljára szerkesztette: aikon16601, 2015.02.18. 16:34:18
Panaszkodni szeretnék kicsit!
Nálam a Chrome egy ideje nagyon fura dolgokat kezdett csinálni.
1. A flash videókkal nagyon bajban van néha. Általában a beágyazott videókat alapból nem jeleníti meg csak a hang fut. Aztán van hogy tovább megyek a forrás oldalra ott pedig fut. Van amikor ott sem, csak hang van ott is. De ez is bizonyos videók esetében igaz mert van ami megy van ami nem. Próbáltam rájönni a logikára hogy melyek azok a videók amelyek nem mennek de semmi. Van hogy később próbálom és megy. A facebook videó lejátszóját pedig nagyon nem szereti mert 10ből max 2 megy rendesen.
Flash frissítve (mondjuk az nem szükséges a Chromehoz). AdBlock fut és még pár bővítmény.
2. Felugró ablakok. Kb. óránként a semmiből két reklám fül próbálja magára vonni a figyelmet. Úgy tudom a Chromeban alapból van POP-up block, de ha nincs is az avast kellene segítsen az ilyenek ellen. Nem? Malware keresőt futtattam és nem talált semmit.
Nagy a gyanúm hogy vírusom van, de boot vírus irtást avastal próbáltam, pár férget talált és kiirtotta. Win újratelepítés pedig elég időigényes a sok progi miatt. Egyéb ötletet várnék, főleg a flash esetében. Kösz előre is!
Ide
Katt ide!
Utoljára szerkesztette: aikon16601, 2015.02.18. 11:19:42
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.02.16. 15:40:26
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Igaz, hogy nem Google Chrome alkalmazásakor, hanem Pale Moon használata mellet, nálam is volt gond, miután vakon engedtem frissíteni az Update által, részemre előkészített "nVidia - Graphics Adapter WDDM1,1 Other hardware - NVIDIA Geforce 6200" Driver-t. Frissítés után, néhány weboldalnál "A képernyőillesztő nem válaszolt és utána helyreállt!" figyelmeztetés mellett elsötétült a képernyőm.
Ezek után vissza kellett térnem az előző (285.62), vagy a még régebbi (175.15) -ös Driver-re. Utána minden rendben működött! Talán, Nálad is ez lehet a probléma?
Én az összes frissítés letöltésének híve vagyok, hogy a biztonsági rések ne maradjanak nyitva! Azonban ezesetben kivételt kellett tennem, a letöltést végleg letiltottam! - Legalább is addig, míg ki nem javítják az illesztő hibáját!
Üdv: howarju
Utoljára szerkesztette: k0trapali, 2015.02.16. 14:43:43
lol
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
"Friss Win7 van" ez is lehet a gond 😄 én pl. nem vagyok híve a frissítésnek, csak a service pack ami szóba jöhet