Google Chrome

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

régi talán jobban tetszett, vagy csak megszoktam, de elég jó lett
GregSB
Tegnap elindult a Chrome Web AppStore!

Azon kívül, hogy fizetõs webappok vannak rajta ez lett a gyûjtõhelye az extensionöknek és themeknek is.

JoeFromHun
Nah van már 10-es DEV is? (Google Chrome 10.0.603.3 Dev) Nahgyon nyomul a Chrome

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

Köszi.

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

az Excluded sites menüben add hozzá az origo.hu-t
Sziasztok!

Hogy tudom azt beállítani, hogy az Origo.hu oldalon megjelenjenek az árfolyamok /Bux, Euro/Forint/. A böngészõbe telepítve van az Adblock, de a szûrõknél nem tudom, hogy melyiket kell állítani és mire? Köszönöm!

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

Aquir
van amikor szóltak itt hogy frissítés volt, akkor napokkal késõbb nekem kellett megnézni a névjegyet jópárszor 😊 Szóval nem sürgeti magát

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

akkor is frissít ha nem nézed, csak nem tudsz róla 😊
Aquir
asszem egyszer megnéztem asszem gyorsabb volt a sima betöltés böngészõben de nézd meg

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Rage47
pdf olvasó tényleg mûködik benne?
Aquir
nekem csak akkor keresi ha a névjegyet nézem

JoeFromHun
Egyébként azt ,hogy ne keressen frissítést.. azt be lehet valahol állítani? Mert nem nagyon találtam meg.. 😊
Persze lehet már fáradok 😊

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

Aquir
mert automatikus,+ mert meg sem kell keresni 😊

JoeFromHun
OffLine Installer!(8.0.552.215 Stabil)
Csak érteném,hogy miért eröltetik mindenhol.. (PL:MSN is) ezt az OnLineInstallert.. hogy az embernek kín keserves legyen megtalálni egy installer állományt.
Nah mind1 megvan. 😊

Aha, ez volt a probléma, köszi
elvileg ez megoldja:
a parancsikon tulajdonságainál a kompatibilitás lapon pipáld ki az "A képernyõ méretezésének letiltás nagy DPI-beállítás esetén"-t
Hát ez
saba30: nem kellene ilyet csinálnia, valami nem jó nálad

lac0215: nem lehet

JoeFromHun: különálló telepítõt innen tölthetsz le
Jim Morrison
en is ilyet akartam, csak most kezdtem el es fingom sem volt mi mashoz kene csinalni valamit 😄 esetleg egy download link johetne 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

JoeFromHun
Sziasztok!
Valaki tudna nekem súgni,hogy a Chrome-nak hol vannak OFFLine installerjei? PL: 8.0.552.215
Köszi elõre is!

Üdv:Joe!

Amikor kijelölök egy szöveget majd jobb gombot nyomok rajta és azt nyomom, hogy keresés a Google-val, akkor a keresõ rögtön meg is nyitja a következõ fülön. Hogy lehet ezt klikapcsolni... Hogy ne legyen rögtön az új fül az aktív?

remélem érthetõ...
Hello

Most, hogy frissült a chrome, ée én is 8-ra váltottam, egy idegesítõ problémám van. A fenti "tab" sor. Én nagyon sok fület esetenként 10-20 is használok egyszerre. Ilyenkor az utolsó fül igaz kitakarja a bezár gombot, de mégis a bezárás az aktív. Nincs valami kiegészítés amivel több soros tabokat lehet csinálni, sajna a bekorlátozó, limitáló tab kiegészítések nem tetszenek.
Solten
Mindegy, mert a Microsoft vacka a celnak megfelelel, csak kiakadtam mennyire le vannak maradva... 😊

Saor Alba

Narxis
Ez rohadt jó! 😄 Fejleszd ha lesz idõd, légyszi. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Rage47
ez kell 😄
Ability
Akkorhamár 😄

Én valószínûleg sosem fogom tudni befejezni a fentit idõhiány miatt. Segítséget viszont tudok nyújtani, ha elakadnál valamiben.
Narxis
Ez mi?<#fogmosas>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Jim Morrison
gondoltam ide isberakom... nem nagy szám, csak most kezdem 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

portable-t sem tudod használni?
Solten

<#eljen> Melohelyen (S)explorer van, nem lehet masik bongeszot telepiteni mert lelonek, kerekbetornek, stb. Bakker hogy tudja valaki ezt a tetu lomha losz*rt hasznalni!!?? <#falbav> <#hehe> A Chrome-hoz kepest tiszta kokor. Na mind1, biztos mazochizmusbol, elvezik ha szivatjak magukat.

Saor Alba

tmp
Nekem a "stabil" 8-as alatt viszi tökéletesen (tekerni is lehet).

vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó

Aquir
500 - internal server error
aztán most alig tölti be..
Most meg már megy és vissza is tudom tekerni..

Jim Morrison
ja, tenyleg, ma frissult a chrome, meg pont ma tevedtem vele el az indevideora 😄 am nekem lejatsza a videokat, csak ha kicsit vissza akarok ugrani a csuszkaval, elolrol kezdti a videot.

mflex
A megújult indavideotban, a chrome (9 dev) semmilyen videót nem játszik le, másik böngészõkkel megy. Nálatok mi a helyzet?

What about the forests?

8-as bétában nincs már ilyen gond
Aquir
szerintem a jobb gombra kell támaszkodnunk

Basic
Sziasztok!
Nekem olyasmi kényelmi problémám van a Chromemal, hogy néhány oldalon, pl. itt az sg.hu fórumai közt, ha középsõ egérgombbal, vagy ctrl+kattintással rákattintok egy téma címére, akkor nem csak új lapon nyílik meg az oldal, hanem az aktuális böngészõlapban is rámegy a linkre. Ha jobb gombbal kattintok, és ezután Link megnyitása új lapon, akkor úgy mûködik ahoyg elvileg kéne.
Erre tud valaki esetleg valami megoldást?

Rage47
mire váltottál?
uninstall volt sajnos a firefox szindróma érzõdött rajta mostanában,a híres gyorsaságból sokat vesztett

Airbus A380
Vagy olyat használok ami limitálja magát 😊

Azért köszi.

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Aquir
- egyenként törölsz más cookie-kat
- befejezed a játékot és akkor törlöd
- külön törlöd az elõzményeket, letöltési elõzményeket stb. és meghagyod a cookikat

Airbus A380
De ugranak pl az online játék mentéseim is.

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Aquir
ha túl nagy lesz, törlöd😊

Airbus A380
<#wilting> köszi

én úgy tudom, nincs, és nem is lehet semmivel sajna
Airbus A380
pls...#2691

managerbõl exportáld ki õket, az újban meg importálod

vagy tényleg ott a sync is
Airbus A380
Felszinkronizálod. De nem tudom hogy kell.

zvaragabor
Újratettem a rendszert egy másik vinyón, és a régi vinyón a google chrome saját könyvjelzõit hogyan tudom itt elõcsalni?

Chaos Anno Domini