Google Chrome
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azon kívül, hogy fizetõs webappok vannak rajta ez lett a gyûjtõhelye az extensionöknek és themeknek is.
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Hogy tudom azt beállítani, hogy az Origo.hu oldalon megjelenjenek az árfolyamok /Bux, Euro/Forint/. A böngészõbe telepítve van az Adblock, de a szûrõknél nem tudom, hogy melyiket kell állítani és mire? Köszönöm!
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Persze lehet már fáradok 😊
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
Csak érteném,hogy miért eröltetik mindenhol.. (PL:MSN is) ezt az OnLineInstallert.. hogy az embernek kín keserves legyen megtalálni egy installer állományt.
Nah mind1 megvan. 😊
a parancsikon tulajdonságainál a kompatibilitás lapon pipáld ki az "A képernyõ méretezésének letiltás nagy DPI-beállítás esetén"-t
lac0215: nem lehet
JoeFromHun: különálló telepítõt innen tölthetsz le
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Valaki tudna nekem súgni,hogy a Chrome-nak hol vannak OFFLine installerjei? PL: 8.0.552.215
Köszi elõre is!
Üdv:Joe!
remélem érthetõ...
Most, hogy frissült a chrome, ée én is 8-ra váltottam, egy idegesítõ problémám van. A fenti "tab" sor. Én nagyon sok fület esetenként 10-20 is használok egyszerre. Ilyenkor az utolsó fül igaz kitakarja a bezár gombot, de mégis a bezárás az aktív. Nincs valami kiegészítés amivel több soros tabokat lehet csinálni, sajna a bekorlátozó, limitáló tab kiegészítések nem tetszenek.
Saor Alba
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Én valószínûleg sosem fogom tudni befejezni a fentit idõhiány miatt. Segítséget viszont tudok nyújtani, ha elakadnál valamiben.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
<#eljen>#eljen> Melohelyen (S)explorer van, nem lehet masik bongeszot telepiteni mert lelonek, kerekbetornek, stb. Bakker hogy tudja valaki ezt a tetu lomha losz*rt hasznalni!!?? <#falbav>#falbav> <#hehe>#hehe> A Chrome-hoz kepest tiszta kokor. Na mind1, biztos mazochizmusbol, elvezik ha szivatjak magukat.
Saor Alba
vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó
aztán most alig tölti be..
Most meg már megy és vissza is tudom tekerni..
What about the forests?
Nekem olyasmi kényelmi problémám van a Chromemal, hogy néhány oldalon, pl. itt az sg.hu fórumai közt, ha középsõ egérgombbal, vagy ctrl+kattintással rákattintok egy téma címére, akkor nem csak új lapon nyílik meg az oldal, hanem az aktuális böngészõlapban is rámegy a linkre. Ha jobb gombbal kattintok, és ezután Link megnyitása új lapon, akkor úgy mûködik ahoyg elvileg kéne.
Erre tud valaki esetleg valami megoldást?
Azért köszi.
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
- befejezed a játékot és akkor törlöd
- külön törlöd az elõzményeket, letöltési elõzményeket stb. és meghagyod a cookikat
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
vagy tényleg ott a sync is