Google Chrome
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
A dev. channel telepíti a (majdnem) utolsó verziót.
Stable channel: http://www.google.com/chrome?platform=win
Beta channel: http://www.google.com/chrome/eula.html?extra=betachannel
Dev channel: http://www.google.com/chrome/eula.html?extra=devchannel
Canary build: http://tools.google.com/dlpage/chromesxs
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Azt mondja, hogy nem tud frissíteni, mert ami a neten van az újabb verzióból való adat...
ezzel kiválóan mûködik nálam, szerintem a többség ezt is használja.
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
lac0215: töröld a mostanit, aztán telepíts egy másikat, megmarad minden elvileg
(de ha tutira akarsz menni, akkor szinkronizáld a google accounttal)
9.0.597.15-rõl szeretném a stabil 8.x-re...
Rátelepíteni nem engedi, mert frissebb ami van.
Hogyan maradnak meg a beállításaim, pluginek, jelszavak, elõzmények, stb, stb., ha uninstallálom a 9.x verziót?
Nem is akarok flamewar-t, elismerem, láma user vok.
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Azt meg hogy feltelepszik e másokkal hanyagoljuk már... lerágott uncsi téma. Más szoftvergyártók is terjesztik így a terméküket, megjegyzem figyelmesen kell telepíteni és máris nem telepszik fel a Chrome semmivel 1ütt.
Erõsnek érzem, hogy erõszakosan ott telepszik az Earth-al együtt és ha elfelejted, akkor bizony már ott is ül a gépeden!
A baj az, hogy van ez szoftver és van az oprendszer. Én, a felhasználó, megmondom az oprendszernek, hogy a rendszer részét képzõ 3db webböngészõbõl én melyiket akarom használni. Ezek a programozó bácsik pedig megteszik azt, hogy olyan programot írnak, hogy az oprendszerem az én utasításom ellenére ne csinálja meg, amit kérek!
Bár nem vagyok guru, de mégis azt mondom, hogy nem nem értek hozzá, hanem van egy cég, aki szeretne CÉG lenni és ilyen eszközöket használ - ezzel pedig nagyon kitol szerencsétlen userrel, konkrétan velem.
Persze örülök az ingyen szoftvernek, de meggondolom lassan, hová utazzak a világon, hiszen bárhol körbenézek a Stret View-val, mindenhol ez dereng: "(c) Google 2009" 😉
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
aztán legközelebb némi intelligenciát is magára ölthetne, mert lehet hogy ez a fõ probléma...
All hail the double x!
szerintem telepítsd újra
nemtudom hogy pontosan mibaja lehetett, de megoldódott és ez számít 😄
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
köszi!
- ha kidobok egy weboldalt asztalra Firefoxból, az miért lesz Chrome-os?
- ha leszedtem a Chrome-ot, (mert a nyomorult feltelepült az Earth-al együtt és elfelejtettem, pedig emlékeztem rá, hogy erre figyelni kell, mert erõszakos fos) utána miért kérdezget állandóan a winxp, h Firefox-al akarom a parancsikonjaimat megnyitni??? Már tízszer beállítottam, mi legyen az alapértelmezett böngészõ, de mindig azt hiszi, hogy ez a nyomorult ott van...
- internetes parancsikonjaim ezentúl Chrome-osak lesznek?
- Chrome eltávolításakor megkérdezte, h a Firefoxot akarom-e alapértelmezettnek, én leokéztam. Ennek ellenére Explorerben nyitotta meg a kérdõívüket. Kicsinyes szemét banda - ennyire ne tessen nekik, hogy ha valaki eltávolítja az erõszakkal feltelepedett béta böngészõjüket...! Na húzzanak innen a picsába!
És ha valaki ezt végigolvasta, tud valami GyÍK-ot ezekre a problémákra, mert én már úgy érzem, <#lama>#lama> vok.
Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1
A Chromomban (a legfrissebb verzió) véletlenül kikapcsoltam az indexképeket, és a nemrégiben bezárt oldalak funkciót a nyitóoldalamon, így most egy nagy fehér ürességet látok. A beállításokban sehol nem látom, hogy hol lehetne visszakapcsolni ezeket a funkciókat, légyszi segítsetek. Elõre is köszi!
Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1