6043
Egy böngésző a Google-től.
  • Aquir
    Item not found. This item may have been removed by its author.
  • [HUN]FaTaL
    Jé, tényleg. Nem tudom. :/
  • Lyukasbogrács
    Smooth Gestures hova lett? mert már nincs a bővítmények között.
  • Rage47
    Adblock Plus
    Clickable Links
    Gestures for Chrome
    Hover Zoom
    LastPass
    Mail Checker Plus
    Neat könyvjelzők
    Search by Image
    SG fórum+
    Smooth Scroll
    Speeddial2
  • FZoleee
    köszi :D
  • [HUN]FaTaL
    Smooth Scroll
  • [HUN]FaTaL
    SG
    Middle Click mini (középső klikk javítása)
    Adblock plus
    Speeddial2
    Bubble Translate
    Chrome Toolbox
    I hate your favicon (ha van olyan oldalad a kedvencek sávon, ahol nincs favicon, nekem az index fórum ilyen, betöltöttem vele a főoldalét)
    IE Tab
    Image Properties Context Menu
    New Tabs Always Last
    Sexy Undo Close Tab
    Smooth Gestures
    Youtube Downloader
    Youtube Options for Google Chrome
  • Aquir
    Adblock (egyes oldalakon lassít)
    Clickable links
    Drag N Go (vagy hasonlók)
    Google mail checker
    Lazarus: from recovery
    Mini maps
    youtube search
    (esetleg az sg.hu-s)
  • FZoleee
    tudtok mondani hasznos kiegészítőket? egy áramszünet következtében az előbb elszállt az összes :D
  • Balázs 17
    ohh kösz :)
  • Lyukasbogrács
    Ctrl+nulla, vagy Ctrl+görgetés
  • Balázs 17
    hi
    vmiért a böngészőm az SG-t kinagyítja, de semmi más oldalt
    mit nyomhattam meg?:S
    kösz
  • oO VinyuS Oo
    Köszönöm!
  • Aquir
    megvan, nálam az Adblock és a WOT is az volt, pedig más oldalakon nem volt lassulás
  • Aquir
    szinkronizáld vissza? ha a google adatlapján is eltűnt akkor meg érdekes
  • Freddycom
    A második kérdésedre:

kattincsáá'
  • oO VinyuS Oo
    Frissült a chrome-om és eltűnt minden eddigi alkalmazásom :( visssza lehet őket valahogy állítani?

Ha nem akkor nem tudjátok mi lehetett az a bővítmény ami a lap aljára görgetve egyből hozzátoldotta a találati listák többi oldalát?
  • Narxis
    Mit kellene tanácsolni? AdBlock Plus-al használom amióta létezik hozzá ez az addon.
  • Miguel125
    Van valakinek valami épkézláb megoldása arra, hogy Adblock-al is "használható" legyen a chrome?
  • Freddycom
    9gagnél én is észrevettem ezt, h borzasztó lassú, ott kikapcsolom az adblock plust, azóta nálam jó.
  • lac0215
    olyan kiegészítőt keresek amivel be lehet állítani azt, hogy bizonyos általam megadott oldalak teljes képernyősen nyiljanak meg...

tudom, nyomjak F11-et, de lustaság fél egészség... :)
  • Aquir
    ezzel, meg ilyen kiegészítő Nélkül is nagyon lassú pl a 9gags, pedig nincs lassú gépem.
    IE-n viszont gyorsabban bejönnek ezek a dolgok. nem tudom mit dolgoz a chrome a háttérben...

• Miguel125
    Azt hiszem az ADBlock a hibás, de kipróbáltam az ADBlock Plus-t is azzal is ez a helyzet, félelmetesen lelassul a böngésző... pedig szinte csak a magyar szűrők meg ajnasz van kipipálva...
  • Miguel125
    Én meg azt vettem észre, hogy a 13 óta a blog like oldalak főleg ahova több video is be van ágyazva mint pl. filmbuzi.hu nagyon megfogja a chrome-ot, addig amíg be nem tölti a teljes tartalmat még görgetni sem lehet, csak forog az egér cursor mellett a kis kék kör... -.-
  • tmp
    sziasztok. történt valami windows 7 frissítés és minden egyes youtube videó betöltése előtt megreccen az egész chrome (1 másodpercig), régen nem csinálta ezt, nektek csinálja? (több gépen is észrevettem szal nem egyéni probléma)
  • mooo
    Hali!

Tudtok nekem olyan bővítményt mondani,ami letöltésnél felkínálja a megnyitás opciót is?
  • tommygear
    thx
  • [HUN]FaTaL
    Shockwavet igen, flasht nem.
  • Aquir
    nem, egyből van flash
    illetve ha a shockwave kell valami máshoz, akkor lehet
  • tommygear
    chorme-hoz fel kell tenni külön a shockwave plugint??
  • lotsopa
    Sajnos most konkret oldalakat nem tudok felidezni melyikkel volt problema de feltelezem hogy igaz amit irsz...

Hasznaltam mar a programot jonak tunt es folytatja is valoban...
    amugy kezdetben a kerdes arra vonatkozott hogy chromeon belul mukodike IE9 nel mukodik mert mar volt olyan hogy toltottem le megszakadt es kesobb folytatta a letoltest.

Koszi a segitseget.
  • Zsolt01
    JDownloader letöltő progi.
    Ez folytatja a megszakadt letöltést, legalábbis Free felhasználóként töltöttem le valamelyik külföldi tárhelyről és megszakadt, majd folytatta. Annyi, hogy kérte újból letöltési betű-szám kombináció beírását és ment.
    Biztos, hogy nem mindegyik tárhelynél működik. data.hu biztos pl.
  • Lyukasbogrács
    ha rapidshare-féle oldalakról töltesz le, ott kapsz egy egyedi linket, ami egy meghatározott ideig él. ha megszakítod, vagy megszakad a letöltés és a link már nem él, akkor kezdheted elölről (erre szerintem nem fogsz semmilyen letöltéskezelőt találni). egyéb oldalakon, ahol fix a link, azt már régóta támogatja a chrome, hogy részleges tartalmat töltsön le, vagyis, hogy folytatni tudja a megszakadt letöltést.
  • tommygear
    énis tegnap váltottam, nem bántam meg én sem
  • lotsopa
    Sziasztok. Chromehoz tudtok valami jo letoltes kezelot. A jot arra ertem hogy ha pl. elekzdek letolteni egy filmet legyen mondjuk 1.4 gigas. valamiert megszakad 1.3 giganal akkor ne legyen mar az hogy ez egyesz letotes mehet elorrol de gondolom ertitek nagyabol hogy mitol jo egy letoltes kezelo.
    Koszi elorre is.
  • Narxis
  • DIESEL DOG #3565
    Azt hiszem nem bántam meg azt hogy váltottam Firefox-ról, Chrome-ra... sokkal gyorsabb, sokkal stabilabb. Mától én is Chrome-ot használok... :)
  • Ability
    Szerintem biztos van rá ext, egyetlen css tulajdonságot kell módosítani hozzá.
  • [HUN]FaTaL
    Nem.
  • tommygear
    szövegdobozok körül el lehet távolítani ezt az aranyszínű keretet?