6043
Egy böngésző a Google-től.
-
#3601 Item not found. This item may have been removed by its author. -
#3600 Jé, tényleg. Nem tudom. :/ -
#3599 Smooth Gestures hova lett? mert már nincs a bővítmények között. -
#3598 Adblock Plus
Clickable Links
Gestures for Chrome
Hover Zoom
LastPass
Mail Checker Plus
Neat könyvjelzők
Search by Image
SG fórum+
Smooth Scroll
Speeddial2
-
#3597 köszi :D -
#3596 Smooth Scroll -
#3595 SG
Middle Click mini (középső klikk javítása)
Adblock plus
Speeddial2
Bubble Translate
Chrome Toolbox
I hate your favicon (ha van olyan oldalad a kedvencek sávon, ahol nincs favicon, nekem az index fórum ilyen, betöltöttem vele a főoldalét)
IE Tab
Image Properties Context Menu
New Tabs Always Last
Sexy Undo Close Tab
Smooth Gestures
Youtube Downloader
Youtube Options for Google Chrome -
#3594 Adblock (egyes oldalakon lassít)
Clickable links
Drag N Go (vagy hasonlók)
Google mail checker
Lazarus: from recovery
Mini maps
youtube search
(esetleg az sg.hu-s) -
#3593 tudtok mondani hasznos kiegészítőket? egy áramszünet következtében az előbb elszállt az összes :D -
Balázs 17 #3592 ohh kösz :) -
#3591 Ctrl+nulla, vagy Ctrl+görgetés -
Balázs 17 #3590 hi
vmiért a böngészőm az SG-t kinagyítja, de semmi más oldalt
mit nyomhattam meg?:S
kösz -
#3589 Köszönöm! -
#3588 megvan, nálam az Adblock és a WOT is az volt, pedig más oldalakon nem volt lassulás -
#3587 szinkronizáld vissza? ha a google adatlapján is eltűnt akkor meg érdekes -
#3586 A második kérdésedre:
kattincsáá' -
#3585 Frissült a chrome-om és eltűnt minden eddigi alkalmazásom :( visssza lehet őket valahogy állítani?
Ha nem akkor nem tudjátok mi lehetett az a bővítmény ami a lap aljára görgetve egyből hozzátoldotta a találati listák többi oldalát? -
#3584 Mit kellene tanácsolni? AdBlock Plus-al használom amióta létezik hozzá ez az addon. -
Miguel125 #3583 Van valakinek valami épkézláb megoldása arra, hogy Adblock-al is "használható" legyen a chrome? -
#3582 9gagnél én is észrevettem ezt, h borzasztó lassú, ott kikapcsolom az adblock plust, azóta nálam jó. -
lac0215 #3581 olyan kiegészítőt keresek amivel be lehet állítani azt, hogy bizonyos általam megadott oldalak teljes képernyősen nyiljanak meg...
tudom, nyomjak F11-et, de lustaság fél egészség... :) -
#3580 ezzel, meg ilyen kiegészítő Nélkül is nagyon lassú pl a 9gags, pedig nincs lassú gépem.
IE-n viszont gyorsabban bejönnek ezek a dolgok. nem tudom mit dolgoz a chrome a háttérben...
-
Miguel125 #3579 Azt hiszem az ADBlock a hibás, de kipróbáltam az ADBlock Plus-t is azzal is ez a helyzet, félelmetesen lelassul a böngésző... pedig szinte csak a magyar szűrők meg ajnasz van kipipálva... -
Miguel125 #3578 Én meg azt vettem észre, hogy a 13 óta a blog like oldalak főleg ahova több video is be van ágyazva mint pl. filmbuzi.hu nagyon megfogja a chrome-ot, addig amíg be nem tölti a teljes tartalmat még görgetni sem lehet, csak forog az egér cursor mellett a kis kék kör... -.- -
#3577 sziasztok. történt valami windows 7 frissítés és minden egyes youtube videó betöltése előtt megreccen az egész chrome (1 másodpercig), régen nem csinálta ezt, nektek csinálja? (több gépen is észrevettem szal nem egyéni probléma) -
#3576 Hali!
Tudtok nekem olyan bővítményt mondani,ami letöltésnél felkínálja a megnyitás opciót is? -
#3575 thx -
#3574 Shockwavet igen, flasht nem. -
#3573 nem, egyből van flash
illetve ha a shockwave kell valami máshoz, akkor lehet -
#3572 chorme-hoz fel kell tenni külön a shockwave plugint?? -
lotsopa #3571 #3569
Sajnos most konkret oldalakat nem tudok felidezni melyikkel volt problema de feltelezem hogy igaz amit irsz...
Hasznaltam mar a programot jonak tunt es folytatja is valoban...
amugy kezdetben a kerdes arra vonatkozott hogy chromeon belul mukodike IE9 nel mukodik mert mar volt olyan hogy toltottem le megszakadt es kesobb folytatta a letoltest.
Koszi a segitseget. -
Zsolt01 #3570 JDownloader letöltő progi.
Ez folytatja a megszakadt letöltést, legalábbis Free felhasználóként töltöttem le valamelyik külföldi tárhelyről és megszakadt, majd folytatta. Annyi, hogy kérte újból letöltési betű-szám kombináció beírását és ment.
Biztos, hogy nem mindegyik tárhelynél működik. data.hu biztos pl. -
#3569 ha rapidshare-féle oldalakról töltesz le, ott kapsz egy egyedi linket, ami egy meghatározott ideig él. ha megszakítod, vagy megszakad a letöltés és a link már nem él, akkor kezdheted elölről (erre szerintem nem fogsz semmilyen letöltéskezelőt találni). egyéb oldalakon, ahol fix a link, azt már régóta támogatja a chrome, hogy részleges tartalmat töltsön le, vagyis, hogy folytatni tudja a megszakadt letöltést. -
#3568 énis tegnap váltottam, nem bántam meg én sem -
lotsopa #3567 Sziasztok. Chromehoz tudtok valami jo letoltes kezelot. A jot arra ertem hogy ha pl. elekzdek letolteni egy filmet legyen mondjuk 1.4 gigas. valamiert megszakad 1.3 giganal akkor ne legyen mar az hogy ez egyesz letotes mehet elorrol de gondolom ertitek nagyabol hogy mitol jo egy letoltes kezelo.
Koszi elorre is. -
#3566 -
DIESEL DOG #3565 Azt hiszem nem bántam meg azt hogy váltottam Firefox-ról, Chrome-ra... sokkal gyorsabb, sokkal stabilabb. Mától én is Chrome-ot használok... :) -
#3564 Szerintem biztos van rá ext, egyetlen css tulajdonságot kell módosítani hozzá. -
#3563 Nem. -
#3562 szövegdobozok körül el lehet távolítani ezt az aranyszínű keretet?