Google Chrome
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://goo.gl/gd6Zi5
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
nah le vok nyugodva 😄
btw a chrome tényleg sokszor nem frissít rendesen <#fejvakaras>#fejvakaras>
All hail the double x!
mindjárt a legnagyobb az hogy joomla...
kitöröltem egy modult de még mindig ott van, folyamatosan elcsúszik a szöveg (ok ez nem chrome hiba), egyszerûen utálom az egész joomla rendszert egy borzalmasan fos valami. -.-
de am nem csak joomla sok oldalt nem frissít be rendesen, nem csak itthon, melóhelyen sem. ez tuti chrome hba
All hail the double x!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
All hail the double x!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Flash-es tartalomnál (játékoknál pl.) ma reggel óta ilyen:
Ez mitõl van?? (fekete négyzetek)
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Remélem erre már válaszol is vki....
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
All hail the double x!
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
All hail the double x!
All hail the double x!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"Timeo Danaos et dona ferentes."
Köszönöm a segítséget.
Üdvözlettel: gy?jt?
https://chrome.google.com/webstore/detail/jpfpebmajhhopeonhlcgidhclcccjcik
Kezdõ vagyok a Google Chrome alkalmazásában.
Kérdésem:
A böngészõ "Leggyakrabban látogatott webhelyek" Új lap fülön 8 db. u.n. bélyegkép jelenik meg alaphelyzetben. Van arra lehetõség, hogy megnöveljem a bélyegképek számát (mint pl.: az Opera böngészõben)?
Üdvözlettel: gy?jt?
- kiválasztod a hungarian-t és rányomsz a display google chrome in this language gombra
Nekem pár napja nem enged be az indexre.
Mitõl lehet? Blokkolja a chrome valahol?