Google Chrome

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

üdv!

chrome 13.0.782.107- em van. az a kérdés ha jelen esetben egy torrent file-t meg szeretnék nyitni akkor rákattintok a torrentre de ugye az jön fel h hova mentse a file-t na most ezt meg lehet oldani mint firefoxban hogy megkérdezni hogy megnyitni vagy menteni akarom-e az adott file-t?

köszi
zöldeshányás
Gracias, señor.

\"fingjál bele a rencerbe\"

VRSDM
parancsikont létrehozod, majd utánairod hogy "-incognito"erre a részletek

áva google

u dont have to listen anybody else but me

zöldeshányás
Üdv.Létre tudok hozni valahogy egy olyan ikont az asztalon amivel alapból inkognitó módban indul a chrome?

\"fingjál bele a rencerbe\"

Sziasztok!
Valamikor feltettem az Iobit download managert ,de nem kellett végül.Eltávolítottam ,azóta kísért!Letöltéseknél elõfordul.hogy az indulna ,de nem találja a beépülõt a chrome. Már néztem a pluginoknál ,viszont ilyen beépülõ nincs.Vajon hol lehet ezt az állapotot megszüntetni?
A válaszotok elõre is köszönöm!
Hali
Rage47
Sziasztok,
Tudnátok egy olyan Gmail levélfigyelõ alkalmazást ami a böngészõbe való belépéskor azonnal jelzi ha van új levelem.
Értem ezalatt, hogy nem kell + rákattintani....

Köszi

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Én megjelölném a Flash plugint mint hibaforrást. Esetleg az about:plugins-ban kapcsold ki és csak akkor használd, amikor tényleg kell.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Lyukasbogrács
about:about, hogy mik vannak, és szerintem az about:flags-re gondolsz.

Shep
Valaki nem tudja mi annak a parancsnak a neve amivel a rejtett beállításokat lehet elõhozni?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Aquir
nekem régebbi laptopra frissen telepített windowson kiegészítõk nélkül elég gyors 😊 hogy ha nem hibás a lemez és újratelepítéskor is ilyen akkor nemtom

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

precision
nekem indításnál rohadt lassú, olyannyira, hogy gondolkodom hogy visszatérek firefox -ra, mert rohadtul irritáló, hogy elindítom, és 15-20 másodpercig SEMMI sem történik, csak tölti a kezdõoldalt (google.com)
ilyenkor semmit sem lehet vele kezdeni, ha nem állítok kezdõoldalt, akkor is lassú, ha leszedek minden kiegészítõt akkor is, már telepítés után is ilyen volt, lassan indul

wtf?

Bazinga!

Nekem van egy problémám.. Haveromék tegnap itt ültek a gépemnél... Azóta a chrome-ban teljesen szét vannak csúszva az oldalak! Tabulátorjelek, és teljes összevisszaság! Pedig mer újratelepítettem.. A firefoxban meg minden ok.. pls help me!
SASboy
Simple Mail Checker kiegészítõvel megoldottam.

nice legs. what time to open?

SASboy
Sziasztok

Ma raktam fel a Chromet. Olyan lehetõség van a Chrome-ban, hogy ha van egy oldal jelen esetben a gmail és több gmailes accountom is van, akkor valamilyen módon tudjak választani, hogy melyik accountba szeretnék belépni? Operánál volt ilyen lehetõség, a ctrl+enter kombinációra felhozta, hogy milyen fiókjaim vannak és melyikbe szeretnék belépni. Elõtte persze egyesével be kellett lépni és elmenteni a jelszavakat. Remélem érthetõ a kérdésem.

nice legs. what time to open?

Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

slime001
Megoldódott. Magam sem tudom, hogy. 😄

AVIRA - \"More than security.\"

slime001
Hello. Chromeon belul valahogy atallitottam a billentyuzet kiosztast. Hogy lehet visszallitani. Tuti nem windowsba, mert mashol jo csak chromeon belul nem.

AVIRA - \"More than security.\"

Stefling
Találkozott más is olyan problémával, hogy youtube-on a videók úgy indulnak el, hogy megy 2sec-ot és aztán megakad, de ha beleviszem, akkor elindul, ez miért lehetséges? :S Valamint olyan is van, hogy hamarabb van ége a klipnek, mint a zenének, tehát a zene még megy, de aklipnek vége közben xDD valami plugin hiba lehet? :/

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

precision
elsõ indításnál miért ilyen rohadt lassan indul el a chrome?
mármint elindul azonnal, ahogyan szokott, csak elsõ indításnál legalább 10-15 másodpercet szarozik, és nem tudom, hogy mivel... ennyi kell neki, míg betölti a kezdõoldalt vagy akármilyen weboldalt... elég idegesítõ

12.0.742.112 -es verzió, csak két kiegészítõm van, adblock plus ill. sg -s chrome extension... de ezek nélkül is ugyanezt csinálja

ötlet? 😊

Bazinga!

pxxl
😄

(énis)

All hail the double x!

Jim Morrison
na most feltettem de amire én gondolok az pirossal jelölte meg a dislokot + magyar is volt (leszarom)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

pxxl
YouTube Enhancer is jó 😊

#3469: fb-on ott a Dislike gomb 😄

All hail the double x!

Jim Morrison
fb dislike megy? régen mintha megszüntették volna egy idõ után :o

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Köszi

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Én ezt használom, nézd meg talán tudod használni.....

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Chrome-ban van olyan bõvitmény amivel le lehet a youtubról tölteni videókat,és még közben konvertál is? Mint a youtube downloader a Firefoxban.Valami hasonlót keresek

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Narxis
<#eljen>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Rage47
<#eljen>
Köszönöm mindenkinek a segitséget,megnézem mindegyik kiegészítõt.Asszem ezerszer jobb mint a Firefox.

pxxl
+
gCast Weather
TinEye Reverse Image Search
YouTube Enhancer

és a legjobb 😄
FB Dislike

All hail the double x!

hzsolt
Jó, de a ff is hozzáfér ehhez. 😊

Totális stratégia: http://totalwar.hu/

Rage47
könyvjelzõket szinkronizálja a chrome
hzsolt
+
xmarks
translate selection

Totális stratégia: http://totalwar.hu/

uninstall után töröltél mindent ami maradt? lehet, a registry-t sem árt kipucolni
ha nem segít semmi, talán próblálj ki egy portable verziót
Rage47
Adblock Plus
Awesome Screenshot: Capture & Annotate
Clickable Links
Gestures for Chrome(TM)
Hover Zoom
LastPass
Mail Checker Plus for Google Mail™
Neat könyvjelzõk
Search by Image (by Google)
SG Fórum+
SmoothScroll
Speeddial 2
Jó ez a Chrome.Most tanulmányozom.ti milyen kiegészítõket ajánlatok hozzá még? Voltak ezek a szines tab-ok a firefoxhoz(colourfultab).Ilyen nincs ehhez?

Fasza! Sikerült html kódolásban áthozni a könyvjelzõket<#eljen><#taps>

Nekem nem hozza át a könyvjelzõket a Firefoxból

zvaragabor
Egy korábbi hónapi history file-t mivel tudok megnézni?

Chaos Anno Domini

ZTM
Üdv.

Szeretnék egy kis segítséget kérni, pár napja valami baja lett a Chrome-nak mert nem tudok vele letölteni, pl egy oldalról egy becsomagolt fájlt vagy bármit nem akar letölteni, vagyis "indul" de, nem tölt csak B/s-ban tulajdonképpen nem lehet vele még egy torrent fájlt sem letölteni olyan világi lassú...
Más böngészõknél nincs ez a hiba, a netem jó és már 3x újratelepítettem a Chrome-ot.
Ha valakinek van ötlete írja le.
Elõre is köszönöm!

telepítésnél is felajánlja, de ezt is megnyithatod
chrome://settings/importData
Könyvjelzõket nem lehet áthozni valahogy a Firefoxból?

Nem lehet finomítani az egérgörgetésen? Mint a Firefoxban?

pff, mégsem, most azt jelzi offline vagyok... 😄
na látom sikerült optimalizálni az új sg fícsört krómra. pár órája még nem mûködött.
Narxis
Wow, ez tök jó, kösz!

attip
Tedd fel ezt:app launcher..,akkor a toolbarból tudod indítani!!

attip

Narxis
Ja, akkor nem kell, inkább eltávolítom, am. most látom ez nem bõvítmény hanem web app. Durva.