Google Chrome
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Vagy valami magyar nyelvû jó leírás?
kapcsold ki a tûzfalat teljesen és próbáld újra. mert vannak webhelyek, amik portscant csinálnak, a tûzfal meg blokkolja akkor azt az ip-t.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
1 GB-nyi cucc van ott, de több hiányzik a C-rõl.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Nekem az van beállítva, hogy letöltés elõtt kérdezze meg, hogy hova akarom menteni. 😊
Ilyenkor is lementi, az alapértelmezettként megadott letöltési mappába.
http://goo.gl/gd6Zi5
Ugyanazok a nevek, mint a Firefoxhoz? Sajna nincsen tobb kategoria ahol keresni lehetne.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
meg tudom valahogy oldani Chrome-ban, hogy egy gombnyomással töltsön le mondjuk egy megnyitott képet?ne kelljen jobb klikk mentéssel vacakolni, csak rákattintok a képre, megnyílik egy ablakban ott nyomok egy gombot és lent is van.
/minden oldalt egyéni nagyításban használok, és ez erõsen megeszi a már jó pár éves konfigomat, de az filmbuzi nem izélt sosem.
u dont have to listen anybody else but me
¤ Frissen telepített, frissített Windows 7 SP1 64Bit.
¤ Frissen telepített alap beállítású legújabb verziószámú (nem béta) böngészõk.
Egyik böngészõhöz sem tettem fel semmiféle kiegészítést!
Az eredmény:
<#smile>#smile>
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
www.filmbuzi.hu
(holnap neptun tárgyfelvétel aztán szeretnék jóval elõtte benntlenni - mondjuk míg alszom)
Nem vagyok mezei user, neked meg fingod sincs a dolgokról.
Ja és nem használok Chromeot, úgyhogy fail.
http://goo.gl/gd6Zi5
Egyértelmûen trollkodni akartál.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
És copy-z be légyszíves ha látod valahol, hogy ÉN mondtam valakinek, hogy takarodjon innen, meg menjen a homokozóba! --> Nekem írták!
2. Egy büdös szóval sem mondtam, hogy szar meg fos a chrome meg a társai, amíg el nem kezdtétek a bunkó stílust! Utána reagáltam úgy ahogy TI!
Mivel kikényszerítettétek belõlem!
Mindent és mindenkit leszarozol ??? Mikor is? copy-zd már be!
"rosszabb vagy mint a vallás trollok 😄"
Õ se bunkó?? ÁÁhh nem, csak paraszt!
"A fröcsögés meg nem csak arra értendõ hogy dobálod a másikra a szart!"
Hol fröcsögtem? Ti veritek a nyálatokat a chrome-ra!
Fáj az igazság és le vagytok ragadva egy dolognál! És ha valaki meg mást állít, mint ami a ti véleményetek egybõl fel vagytok háborodva!
Woody Allen:
- "Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Háát be is fejeztem!
rosszabb vagy mint a vallás trollok 😄
/arról legalább lehet vitatkozni...
de jelen pillanatban a széllel szemben pisilsz. Az se baj hogy így alakult, elõfordul. A baj ott kezdõdik, amikor nem veszed észre a hugyfoltot magadon, vagy valójában kifejezetten élvezed.
😊
u dont have to listen anybody else but me
A fröcsögés meg nem csak arra értendõ hogy dobálod a másikra a szart. Nem kell elküldeni senkit sem sehová, elég ha bejössz egy Chrome rajongókkal teli topikba és kvzái mindent és mindenkit leszarozol, lehülyézel. Én meg úgy vagyok ezzel -- már megbocsáss -- hogy valószínûleg több tapasztalatom van a böngészõkkel mint neked, szóval nem szívlelem hogy hülyére vesz egy nálam kevésbé hozzáértõ egyén.
Kultúráltan meg én viselkedtem úgy érzem!
Normálisan válaszoltam egy kérdésre.
Senkit sem küldtem el a homokozóba!
Nem mondtam senkinek h: Eltakarodsz innen.!
Azt se mondtam egyikõtöknek sem, hogy "szar" a véleményed!
L7wy #3638-ban is pár irreleváns véleménnyel nyilatkozott??? + még amiket állítottam nem elfogadható érv? LoL.
Egyikõtök sem tudott kultúráltan érvelni, de még csak viselkedni sem!
Majd ha sikerül tárgyalhatunk tovább.
Rage47-nek is kimerült a tudása egy fél mondatban! De azért beszólt!
xD
Majd ha tudsz kulturáltan érvelni, és tényeket felhozni, akkot tárgyalhatunk errõl. Addig is irreleváns a véleményed.