6043
Egy böngésző a Google-től.
-
#4161 törlöd a nevüket -
Ironman2 #4160 Hogyan csináltad hogy csak ikonok vannak a könyvjelzőben? -
#4159 Játszik közületek valaki a kapi hospital játékkal??
mert amióta lefrissítette magát 17.0.963.46 ra, azóta eltűnik az egérmutató játék közben, és használhatatlan!! Esetleg valami ötlet?? -
ldavid #4158 nálam nincs ilyen. válts bétára :) -
#4157 ahogy ahol -
#4156 azt mondja meg valaki, hogy ha van egy link a vágólapon és középső gombbal kattintok egy könyvjelzőre a köznyvjelzőkezelőben (azért, hogy megnyissam új lapon), akkor miért adja hozzá a vágólagpon levő linket a könyvjelzőkhöz (közvetlenül ott, ahogy kattintottam)?
igen, elkerülhető ez, ha duplán kattintok, középső helyett. -
#4155 azt mondja meg valaki, hogy miért van az, hogy időnként csak úgy eldobja az összes bővítményt, elfelejti a beállításokat stb???? kezd idegesíteni... -
ldavid #4154 18-asban az újlap gomb még halványabb is lett, nagyon el akarják tüntetni :D -
#4153 üdv!az uj verzioba mar nem lehet üres karaktert(space)megadni nev kent egy könyvjelzönek.eddig minden könyvjelzöm neve 3xspace volt igy kenyelmes tavolsagra voltak egymastol.most ezt kivettek ugyhogy be kell ütni valamit.ez nem nagy gond persze csak nem ertem miert kell a jo dolgokat elrontani.[IMG][/IMG] -
#4152 az a baj, hogy azt is próbáltam. és még mindig szarakodik! -
#4151 én is így jártam az előbb és csak rendszerindításra tért magához a gépem -
#4150 srácok én is lefrissítettem a chrome-ot és most böngészés közben, eltűnik az egerem, és nem tudok semmire rákattintani!! Valami ötlet ?? -
#4149 No rámentem arra hogy a Google Chrome Névjegye,és frissített.
Kössz srácok -
#4148 ahogy az előttem szóló mondja, automatikusan frissít úgy hogy nem is látod, de az "about"-ban a verziószám nézésénél valamennyivel előbb letölti ha van új -
#4147 Automatikusan frissít a Chrome a háttérben! Nézd meg a Google Chrome névjegyénél a verziószámot! -
#4146 van valami gyors frissítési lehetőség vagy le kell tölteni és feltelepíteni az újat? -
#4145 Tudtok közösségi oldalakra (Twitter, GooglePlus Facebook, Gmail) megosztó kieget? Shareaholic-ot használom, de hihetetlen lassú :/ -
ldavid #4144 fú mekkora csicsa volt egy gomb funkcióját eláruló jel
viszont azoknak esetleg gond lehet, akik először kezdik használni, és mondjuk ie6 után még a több lapos böngészés is új a számukra - persze gyorsan rájöhetnek -
#4143 hát igen, csak meg kell szoknia az agyamnak:)
csomó ismerősöm áttért chrome-ra (operáról vagy firefoxról), sejtettem, hogy ez lesz, csak idő kérdése volt - de nem hallgattak rám eleinte. -
#4142 Nekem is feltűnt.Jobb is így, nem kell a csicsa.Én ezért szeretem a chrome-ot, minimalista. :) -
#4141 nem is értem, hogy ez miért zavar mindenkit, nem hiszem, hogy sokan használják (ctrl+t gyorsabb), nekem fel se tűnt, míg nem mondtátok -
#4140 Eltűnt a taboknál a + gomb :S -
Csokiturmix #4139 Ok, kösz. -
#4138 csak nálam nem akar müködni a myspace chrome alatt? -
#4137 Nekem megmaradtak a beállításaim, könyvjelzőim, kiegészítőim! Most raktam újra a rendszert felraktam a legfrissebb Chrome-ot és csak lestem h minden ugyan úgy megvan! -
#4136 El.
Utoljára vagy 5 verzióval ezelőtt használtam a Chromeot, de még mindig nem oldottak meg alap dolgokat. :( Na sebaj, majd pár hónap és megint teszek egy próbát. :) -
ldavid #4135 a stabilban is eltűnt az új lap gombról a plusz jel?
bétából pár hete kiszedték, elég hülyén néz ki -
#4134 Link(angol) -
#4133 AppDataból kimented a chromeot aztán visszamásolod, nem kell ehhez semmi. -
Csokiturmix #4132 Létezik olyan program, vagy kiegészítő vagy valami, ami a beállításokat kiegészítőket elmenti, hogy ha pl. újrarakom a windowst akkor ne kelljen mindent újra beállítani, letöltögetni a böngészőben? -
#4131 pont ezt akartam kérdezni, hogy van e changelog :D guglizok is egyet (OH YEAH) -
WhiteTusk #4130 Köszi hogy szóltál már frissítettem is! Nem tudsz egy jó magyar leírást valahol arról hogy mi változott? -
#4129 Kint van a 17-es stabil verzió! -
#4128 veszek egy szemüveget!! -
#4127 A weboldal definiálja a stílusbeállításokat (így a betűtípusokat is) a CSS-eken belül. Nem hiszem hogy elvárható lenne egy böngészőtől hogy ezt felülbírálja, lévén hogy ez a weboldal része. Ha ezt elállítod akkor elkúrsz vele mindent. Oké, itt az SG-n szinte mindegy hogyan néz ki, de azért vannak igényes oldalak, ahol a betűválasztás sem véletlen és csak rontana az összképen (az amúgy is igénytelen) comic sans. -
#4126 épp ezért írtam nektek, mert én sem értem, mert mindent átállítottam amit csak lehet, és mégsem az jelenik meg! De már kezdek beletörődni! -
#4125 Te vagy az antikrisztus? -
#4124 a fülek pedig a firefoxból lettek importálva!! -
#4123 Nekem ez egész oprendszerem comic sans- ra van beállítva, a firefox is azt használja, csak a Chrome nem akarja azt megjeleníteni!! -
#4122 Hali, most kapcsoltam be a gépet, és azzal szembesültem, hogy akármilyen YouTube videóra rámegyek, a Chrome, vagyis a Schockwave Flash összeomlik. Semmilyen videót nem tudok megnézni. Újra telepítettem a Flash-t, de így is összeomlik. Firefoxon minden oké.