Google Chrome

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Próbáltad a comodot letiltani?
Shep
Létezik olyan bõvítmény amelyikkel egy adott oldalon megszabhatom, hogy melyik flash objektum legyen látható és melyik ne?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Aquir
szerencsére ezt itt nem csinálja.. win7 és Eset SS

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Törölt felhasználó
Nekem is ezt csinálja + azzal, hogy tálcán marad és nem is jön fel automatikusan.
precision
már az õrületbe kerget, hogy az amúgy istenkirály, gyors chrome böngészõm miért csinálja azt, hogy elsõ indításnál 30 másodpercre 'KIFAGY', gondolkodik erõsen, és addig se kép se hang, próbálja betölteni a kezdõoldalt (google.com), nem lehet hozzányúlni addig, olyan állapotban van, mint ami bármelyik pillanatban összeomolhat, az egész windowssal együtt
aztán 30 sec után magához tér és mint ha mi sem történt volna, mûködik rendesen

mi a tököm ez?

win7, legújabb stabil chrome, router mögött vagyok (amiben ki van kapcsolva a firewall) és van fent egy comodo internet security... de más böngészõvel nincs ilyen gondom

Bazinga!

Az melyik plugin, ami a bookmarkokat, vagy gyakran látogatott oldalakat ki tudja tenni egy oldalsávba?
vki
Hi!

Mostanában próbálgattam a Chrome böngészõt. Be is jött, meg tetszik, egyedül az zavar, hogy nem tudom az Internet Download Manager-t.

Valakinek valami használható 5let, hogy lehet beaktiválni? Valami olyasmi bõvítmény is jó lenne, mint FF-hez a FlashGot, ami átirányít rá.

ACER Aspire 5738ZG

tommyknockers
A Chrome-ban, hogy tudom letiltani az olyan reklámokat, amelyek a videóban jelennek meg, pl: a YouTube-nál? Nem régen használok Chrome-ot, csak ez zavar benne, hogy a Firefoxnál az AdBlock Plus, még azokat is blokkolta. Kipróbáltam az itt összegyûjtött tartalomszûrõket (kivéve FlashBlock), de nem jártam sikerrel.

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."

[HUN]FaTaL
A gyári uninstaller is rákérdez.

http://goo.gl/gd6Zi5

Chamelia
Köszi szépen, ezt megcsináltam! De van olyan progi, ami ezzel együtt szedi le a cuccot? Mint pl a nod32 cleaner pl?

[HUN]FaTaL
AppDataból kitörlöd a google mappát.

Chamelia
Honnan lehet letölteni Chrome Uninstall Tool-t?

Vagy bármi mást, ami totál eltüntet minden chrome nyomot uninstall-nál?

Revo-val eltávolítom, ccleaner-rel tisztítom de még amikor újratelepítem, akkor a személyes beállításaim még mindig megvannak.
Hogy lehet kiirtani ezt a sz*rt? 😊

Aquir
Ahogy láttam próbálja megszüntetgetni az ilyen kiegészítõket a google vagy mi, azért tünedeznek el a jók gondolom 😊 Legutóbb olyanokat láttam hogy másik oldalra irányít és letölti a videót, vagy olyat ami akár legördül de külön megkérdezi elõtte hogy neked jogod van -e letölteni ezt a videót/zenét vagy nem 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Sziasztok, miért van az, hogy mostanában bármelyik youtube letöltõ kiegészítõt telepítem, nem adja ki az oldalon azt a kis legördülõ menüt amelyben felajánlja milyen formátumban akarom letölteni?
Nem beta verziót használok.
Köszönöm a segítséget vagy a segítõ szándékot😊

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

[HUN]FaTaL
Exportáld FFben htmlbe, Chromeban importáld és jó lesz.

sajtburger
Nem tudjátok, hogy a firefoxos elmentett kedvenceket, hogyan tudom át importálni a crome-ba? Van egy funkció a menüben amivel lehet, de azzal talán a negyedét ha átveszi.. nekem firefoxban van egy kis mappa felül, amibõl kiszoktam választani a kedvenceket, azt hogyan tudnám áttenni, tudja valaki? :S

Jim Morrison
de itt mintha az is pixelesebb lenne.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

tmp
Oldalképek eddig is voltak 😄

vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó

Jim Morrison
de kirakja a faviconokat, meg az oldalképeket, amik tök pixelesek :s

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

tmp
+ bekapcsoltam azt is, hogy elrejtse a címsort. Egy laptopon öröm így netezni, szinte fullscreen 😊

tmp
Nekem tetszik, tegnap elõtt kapcsoltam be a 14-esben. (about:flags alatt)

Freddycom
Nekem kifejezetten tetszik, ráadásul már finomgörgetés is van a bétában (legalábbis ebben tudom h van, stabilt nem használok, dev-ben, vagy dailyben meg már rég, de azok a verziók meg sztem eléggé lutrik).

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

Tetsuo
Szerintem arra gondolt, hogy ne felul legyen a menusor meg a tabok, hanem oldalt, ugyanis a legtobb monitoron igy lenne jo, mivel szelesvasznu.. kar, hogy ezt nem lehet se itt, se a FF-ban.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Narxis
Ja, az jó.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

[HUN]FaTaL
Semmilyen, default.

Narxis
Hol? Milyen addon?

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

jött egy béna lapozgatós new tab page
Shep
Bookmarks button kiegészítõ tökéletes erre a célra.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

N1ggA
Sziasztok! Gyakran van az, hogy ha a középsõ gombot megnyomva, majd az egeret fel-le tolva "görgetem" az oldalt, akkor keresztben lesz egy csík, ami csak akkor tûnik el, ha "kigörgetem" a képbõl. Ismerõs valakinek ez a probléma? Mit kell tenni?

Spread De Love!

rooney8
köszi, megvan 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

about:plugins lapon megtalálod
rooney8
hali
nem tudjátok, hogy lehetne kikapcsolni az alapértelmezett pdf olvasót? én az adobe termékét szeretném használni, de mindig a chrome pdf olvasóját nyitja meg...

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Lyukasbogrács
akkor passz. frissítsd vagy telepítsd úja a plugint, nincs egyéb ötletem

akyyy
a másodikat használom

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Lyukasbogrács
Van többféle gmail ellenõrzõ, ez a hivatalos (ez csak az olvasatlan levelek számát mutatja), és van ez (ebben van elõnézet is). Ezek nem tárolnak semmi adatot (email, jelszó), ezért kell belépve hagynod a gmailt.
Biztos van még másféle plugin is, de csak ezeket próbáltam eddig. Nálam mindkettõ mûködik.

akyyy
be vagyok gmailbe, de iott mindig x-et mutat a jobb felsõ sarokba :C

SirAlo
thx

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

[HUN]FaTaL
chrome:flags

SirAlo
Mit is kell beirni a bongeszobe hogy behozza azt a beallitast amivel bekapcsolom a 3D gyorsitast? valami about:config vagy ilyesmi volt

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Lyukasbogrács
talán be kéne lépni újra?

akyyy
rámentem gmailbe hogy mindenhonnan léptessen ki ahol be vagyok jelentkezve, és azóta nem müködik a gmail ellenõrzõ bövitményem. hogyan tudnám megcsinálni hogy ujra müködjön?:S

Airbus A380
Helló van olyan kieg mi a facebokon a cseten belépve tart, én látom ki van benn, tudnak nekem írni stb? kössy

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Stefling
Minket nem érint ez sztem.. 😄

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

dettó, de szerencsére nekem csak 4-5 bõvítmény volt fent
Jim Morrison
ezt nem hiszem el... kikapcs gomb hosszan nyomásával kellett kikapcsolnom a gépet, kövi indiitásnál azt iirja: A google chrome preferenciája hibás vagy valami hasnolót. Nézem az extensionoket, a 46 extensionból 1 maradt -.-

Prince of Máté
Azt meg nem lehet mert beépített flash player van és nem engedi frissíteni (a legfrissebb van rajta)

N1ggA
Nekem anno a flash player (vagy nemtom mivel megy) frissítése oldotta meg.

Spread De Love!

Prince of Máté
Hi segítség kéne!

Frissen telepített win7 64 bit, legújabb Chrome, és a youtube bugos teljes képernyõn! Próbáltam a DXVA-t ki-be kapcsolni de nem segített.

Aquir
micsoda gondok