Google Chrome
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
aztán 30 sec után magához tér és mint ha mi sem történt volna, mûködik rendesen
mi a tököm ez?
win7, legújabb stabil chrome, router mögött vagyok (amiben ki van kapcsolva a firewall) és van fent egy comodo internet security... de más böngészõvel nincs ilyen gondom
Bazinga!
Mostanában próbálgattam a Chrome böngészõt. Be is jött, meg tetszik, egyedül az zavar, hogy nem tudom az Internet Download Manager-t.
Valakinek valami használható 5let, hogy lehet beaktiválni? Valami olyasmi bõvítmény is jó lenne, mint FF-hez a FlashGot, ami átirányít rá.
ACER Aspire 5738ZG
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."
Vagy bármi mást, ami totál eltüntet minden chrome nyomot uninstall-nál?
Revo-val eltávolítom, ccleaner-rel tisztítom de még amikor újratelepítem, akkor a személyes beállításaim még mindig megvannak.
Hogy lehet kiirtani ezt a sz*rt? 😊
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Nem beta verziót használok.
Köszönöm a segítséget vagy a segítõ szándékot😊
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó
vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Spread De Love!
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
nem tudjátok, hogy lehetne kikapcsolni az alapértelmezett pdf olvasót? én az adobe termékét szeretném használni, de mindig a chrome pdf olvasóját nyitja meg...
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Biztos van még másféle plugin is, de csak ezeket próbáltam eddig. Nálam mindkettõ mûködik.
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
Frissen telepített win7 64 bit, legújabb Chrome, és a youtube bugos teljes képernyõn! Próbáltam a DXVA-t ki-be kapcsolni de nem segített.