Google Chrome

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Megjelent a 15-ös stable!!!

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Aquir
Nehezebb mégcsak átlátani is egy listát. Olyat ír a "My apps"-hoz amit sosem töltöttem le 😄 És a többinél is külön kell kattintani a hozzászólásokhoz, és a részletekhez.. röhej. Még jó hogy nem most kezdek extensionöket keresni a böngészõhöz 😄

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Jim Morrison
jaja :/

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

hát nem ájultam el az új web store-tól, szvsz a régi jobb volt
Szia Guren!
Köszönöm a segítséget. Mûködik!

Üdvözlettel: gy?jt?

Guren
szerintem próbáld ki ezt

Szia Idavid!
Még egyszer a bélyegképekrõl.
8 db.-ot sikerült elhelyezni a kezdõlapnak beállított új lapon.
Hogyan lehet a képek méretét lecsökkenteni annak érdekében, hogy esetleg 15-20 képet is elhelyezhessek? (hasonlóan az Opera bélyegképeihez)

Szia!
Köszönöm a segítséget.

kattints a leggyakrabban látogatott webhelyek szövegre
(de itt tényleg a leggyakrabban látogatott oldalak fognak megjelenni, nem a ekdvenceid, ahhoz használhatsz egy bõvítményt)
Szervusztok!
A Gogle Chrome böngészõt szeretném kipróbálni, csak rögtön az elején elakadtam.
Új lapot szeretnék kezdõlapként beállítani (ez rendben is van, a Beállítások között megtalálható).
A problémám: szeretném a kezdõlapként beállított Új lapon bélyegképként megjeleníteni a kedvenc weblapjaimat. Eddig nem jártam sikerrel.
Néhány lépésben írjátok le, milyen módon lehet ezt megtenni.
A jelenlegi állapotról küldök egy képernyõképet.
Új lap_kezdõlap
Hogyan lehet a képen látható weblapokból bélyegképet készíteni?

Lyukasbogrács
vagy felteszel egy régebbi flashplayer-t, vagy megvárod míg kijön a következõ. nekem is pörgeti a gépet, de még nem omlott össze magától, csak ha én lõttem ki, mikor meguntam.

Guren
le van

berczely
Nekem is ugyan ez volt a gondom! Tiltsd le az oldalon az Adblock Plus-t!

Guren
mégse, kétszer betöltött jól, utána crashelt megint. akkor passzolom.

Jim Morrison
nem tudom, de nem egyedi eset az biztos mert nálam is crashel. valszeg az oldallal van valami.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Guren
azt hiszem megvan, a hover zoom kavar be még úgy is, hogy ki van kapcsolva D: pedig az a 2. kedvenc kiegészítõm az adblock után ;_;

Guren
valakinek van valami ötlete, hogy mitõl omlik össze a shockwave flash? csak a filmbuzi-n. adblock le van tiltva, ahogy a képen is látszik. újratettem már a chrome-ot és a shockwave-et is, de nem javult meg. kissé zavaró a dolog :C

ennyi kiegészítõm van csak.

egyébként az adblock csak nálam lassít be néhány oldalt, de nagyon? nemrég váltottam firefox-ról chrome-ra, de ott nem tapasztaltam ilyesmit.

rohadtul fel tud baszni, amikor egyszerûen nem indul el...
Ariane
Tedd fel ezt: Click&Clean

C. E. T. I. Communication with ExtraTerrestrial Intelligence

Sziasztok, hol lehet azt beállítani, hogy a böngészõbõl való kilépéskor törölje a letöltési, böngészési elõzményeket és a gyorsítótárat?
Köszönöm a türelmes válaszokat....😊

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Tetsuo
Az elozmenyek automatikusan torlodnek v mi? Mert, ha nem, akkor visszanezheted az osszeset.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

legközelebb haszáld a rögzítést a fontos oldalaknál (jobbklikk a fülre), úgy még helyet is spórolsz
ott sincs benne mind, csak 1 amit meg is néztem, asszem ezt benéztem....

esetleg az elõzmények között megtalálod, ha emlékszel a nevükre (ctrl+h)
nincs ott, nem lehet visszagörgetni vhogy?

közvetlenül utána, ha megnyitottál volna egy új lapot, a legutóbb bezártak listáján láttál volna egy "X lap" linket (pl. "3 lap"), azzal vissza lehet állítani
Az egyik honlap megnyitott egy másik ablakot is a tudtom nélkül, illetve nem vettem észre, a fõablakot zártam be elõször, majd a megnyílt új ablakot. A kezdõlap arra van állítva h a legutóbb megnyitott lapokat hozza be, na de így elvesztek a rögzített lapjaim, kérdsem h végleg vagy visszahozhatom vhogy?

Jim Morrison
WebGL bookcase. Hogy computer és internetnél mit keres a twilight azt nem tudom 😄

Tetsuo
Flash videokat (nem youtube-ot) letolto plug-in van?
Erdekesen pl. itt sincs semmi.
Azt nem vagom, hogy Youtube-ra a Google engedi (Youtube Doenoader 5.0). viszont egyeb oldalakra nem. :S
FF-re meg van egy rakat ilyen plug-in, ugye.

Aquir
és tényleg. Arra nem gondoltam volna, ilyen alapfunkcióhoz a jobbklikk kell😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

jobbklikk menüben van fordítás opció, azzal elvileg elõ tudod hozni a fordítósávot
Aquir
nem a fordításnál. Hanem nyelvek átállítása után. (A spell-checkingnél van). Ott van a Google Chrome nyelve.

Ahol írtad ott nincs olyan hogy "nyelvek". Már átnéztem minden opciót a beállításokba, a fordítás alatt nincs olyan hogy nyelvek.
Aquir
és a nyelveket nem próbáltad?

Ott csak a teljes fordítás ki-be kapcsolására van lehetõség.
Kiveszem a pipát akkor egyik oldalon se ajánlja fel a fordítást nem kérdezné más oldalaknál hogy fordítsa vagy ne.

http://noob.hu/2011/10/11/2011-10-11_154326.jpg
Aquir
options - utolsó fül - fordítás?   (/ +nyelvek?)

Elnézést az elõzõ kérdésem kicsit pontatlan tehát pontosítok, egy oldalon lett elnyomva ahol kérdezte és véletlenül a "mindig fordít " -ra nyomtam és így azt mindig lefordítja.

Hogyan tudnám megszüntetni az oldal automatikus fordítását?

Sziasztok

Az lenne a gondom hogy iron/chrome böngészõbe véletlenül elnyomtam az oldalon felajánlott fordítási lehetõséget.Azóta minden nem magyar oldalt automatikusan fordít.

Hogy tudnám visszaállítani hogy elõjöjjön az a sáv amibe vannak az opciós lehetõségek?
Rage47
esetleg az AppJump kieg?
Tetsuo
A CCleaner tudja azt is, minek barmi mas?

JoeFromHun
Sziasztok!

Elõzmények teljes pucolására ezt a ClickandClean-t használjátok ti is?
Esteleg van valami kieg amivel ezt automatizálni is lehet? Pl böngészõ bezárásakor

Köszi elõre is!

---
Joe

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

tmp
Azt be lehet valahol állítani, hogy a tabokat úgy jelezze a win7-es tálcán mintha külön külön ablakok lennének? IE alapból ilyen.

vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó

Jim Morrison
Rájöttem:ha windows kikapcsolásnál kikapcsolom a tápot, akkor következõ chrome indiitásnál már nem lesznek meg az extensionok. Meg minden más beálliitás is elveszik.

Narxis
Megtaláltam speeddial 2-ben, csak be kellett kapcsolni, hogy mutassa az appokat is...

Narxis
Nem tudjátok, hogy hogy lehetne elérhetõbb helyre tenni ezeket a webappokat? Használtam speeddial-t és speedial 2-t is de ott csak a könyvjelzõket tudtam beállítani. Kb. olyasmi kellene mint amivel most kísérleteznek #3716 ban be is van linkelve. 😊

precision
nyilván én vagyok a helikopter, mivel lassan indul nálam a böngészõ 😊
ha nem tudsz érdemben hozzászólni akkor nem fontos trollkodni 😛

Bazinga!

precision
próbáltam, de ugyanaz a helyzet

Bazinga!

FZoleee
szintén... 😄 nem mindig, de elõfordul... és van, amikor random befagy, nem csak indításkor
Narxis
😄

tmp
Használj IE-t az való neked.

vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó