Google Chrome
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Köszönöm a segítséget. Mûködik!
Üdvözlettel: gy?jt?
Még egyszer a bélyegképekrõl.
8 db.-ot sikerült elhelyezni a kezdõlapnak beállított új lapon.
Hogyan lehet a képek méretét lecsökkenteni annak érdekében, hogy esetleg 15-20 képet is elhelyezhessek? (hasonlóan az Opera bélyegképeihez)
Köszönöm a segítséget.
(de itt tényleg a leggyakrabban látogatott oldalak fognak megjelenni, nem a ekdvenceid, ahhoz használhatsz egy bõvítményt)
A Gogle Chrome böngészõt szeretném kipróbálni, csak rögtön az elején elakadtam.
Új lapot szeretnék kezdõlapként beállítani (ez rendben is van, a Beállítások között megtalálható).
A problémám: szeretném a kezdõlapként beállított Új lapon bélyegképként megjeleníteni a kedvenc weblapjaimat. Eddig nem jártam sikerrel.
Néhány lépésben írjátok le, milyen módon lehet ezt megtenni.
A jelenlegi állapotról küldök egy képernyõképet.
Új lap_kezdõlap
Hogyan lehet a képen látható weblapokból bélyegképet készíteni?
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ennyi kiegészítõm van csak.
egyébként az adblock csak nálam lassít be néhány oldalt, de nagyon? nemrég váltottam firefox-ról chrome-ra, de ott nem tapasztaltam ilyesmit.
C. E. T. I. Communication with ExtraTerrestrial Intelligence
Köszönöm a türelmes válaszokat....😊
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Erdekesen pl. itt sincs semmi.
Azt nem vagom, hogy Youtube-ra a Google engedi (Youtube Doenoader 5.0). viszont egyeb oldalakra nem. :S
FF-re meg van egy rakat ilyen plug-in, ugye.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Kiveszem a pipát akkor egyik oldalon se ajánlja fel a fordítást nem kérdezné más oldalaknál hogy fordítsa vagy ne.
http://noob.hu/2011/10/11/2011-10-11_154326.jpg
Hogyan tudnám megszüntetni az oldal automatikus fordítását?
Az lenne a gondom hogy iron/chrome böngészõbe véletlenül elnyomtam az oldalon felajánlott fordítási lehetõséget.Azóta minden nem magyar oldalt automatikusan fordít.
Hogy tudnám visszaállítani hogy elõjöjjön az a sáv amibe vannak az opciós lehetõségek?
Elõzmények teljes pucolására ezt a ClickandClean-t használjátok ti is?
Esteleg van valami kieg amivel ezt automatizálni is lehet? Pl böngészõ bezárásakor
Köszi elõre is!
---
Joe
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
ha nem tudsz érdemben hozzászólni akkor nem fontos trollkodni 😛
Bazinga!