Google Chrome
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most álltam át Firefoxról Chromera. A Firefoxban megszokott kiegészítõk megfelelõit próbálom itt is felrakni. Nem találok olyant hogy egy kijelölt szó minden megnyitott oldalon kijelölve jelenjen meg. Olyant találtam ami mondatokat kijelöl és behelyez pl. a facebookba de az nekem nem jó . Remélem érthetõen írtam le mit keresek és várom segítségetek! Elõre is köszönöm!
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
(egyébként 'options - search'-ben ott vannak az oldalak amiket hozzáadott a keresõmotorhoz egyes oldalak meglátogatása után, ilyenkor felül az oldal címének beírása után ugyanúgy space-t nyomsz és kereshetsz.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
AdBlock (le tudja egyes oldalakon lassítani a böngészõt, ez jelenleg ki van kapcsolva)
Clickable Links (kattintható linket csinál sima URL címbõl)
Drag N Go (tetszõleges oldalon szó-egérhúzásra más oldal keresõjének eredményét írja ki (wikipédia vagy sztaki-szótár azonnali eredmény, stb)
Google Mail Checker (gmail fiók levéljelzõ)
Lazarus: Form Recovery (elmenti a szövegbox tartalmát)
Mini Maps (mini googlemaps)
WOT (oldalak megbízhatóságát jelzi, ritkán le tudja egyes oldalakon lassítani a böngészõt)
Youtube Search (youtube keresés)
külön kezeli a folyamatokat hogy ne az egész böngészõ fagyjon esetleg le, szóval igen, normális
Accounttal összekötöttem, de közben találtam egy Google Chrome Backupot is, szeretem fizikailag is elmenteni.
Az normális, hogy a Feladatkezelõben vagy 10 chrome.exe fut?
Ha van gmail/google accountod (és beállítod az optionsben a synch-t) automatikusan elmenti a beállításokat az internetes fiókodra minden nap! Vagyis könyvjelzõket, kiegészítõket, jelszavakat, témákat és ûrlap-kitöltéshez használt adatokat (cím, tel., stb). szinkronizáció mentén, lehet külön is beállítani miket mentsen el, vagy pedig egybe mindet.
Kipróbálom a Chromeot mivel ma a Firefox nálam behalt. Átvettem minden beállítást az FF-bõl, eddig rendben van. De hogyan tudnám a kedvenceket elõhozni, hogy a teljes fa nyitva legyen, mint FF-ben? Most nagyon körülményes eljutni hozzájuk. Beállításokat be lehet tölteni máshonnan, de hogy lehet a Chromeét elmenteni? Ha külön program menti, mint FF-nél az is jó lenne.
Ha összekapcsolom a gmail fiókommal és szinkronizálom, abból mi jó sül ki?
Köszönöm.
Szeretném telepíteni a Bejeweled kiegészítõt, rányomtam hozzáadásra, telepitre és most feldolgozás alatt van. kb mennyi idõ mire kész lesz és egyáltalán fog-e települni, ha nem vagyok rendszergazda a gépen?
köszi.
The Matrix has you...
vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó
Ezt nem lehet valahogy megoldani hogy 2 soros legyen?
Next PC upgrade: 2022
az olyan tartalmakra amiket plugin kezel, szerintem a legegyszerûbb ha letiltod az adott plugint (chrome://plugins/)
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Nem tudom egyedi eset-e,de nekem az Adblock nem akar feltelepülni a chromre-ra... Nem tudjátok mi lehet a gond?
Köszi a segítséget..
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Nincs valami plugin a letöltési funkcióhoz, hogy ne alul, egy vastag csíkban jelenjen meg a letöltés és ne kelljen zárogatni folyton, hanem esetleg egy kényelmesebb megoldás? Tud valaki erre megoldást?
Köszi a helpet!
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8