6043
Egy böngésző a Google-től.
-
ldavid #4361 én néha azért szoktam használni -
#4360 Ennyi. -
#4359 Úgy tűnik így marad, a 20-asban is ilyen. No nem mintha sokat járnánk arra. Egyszer beállítjuk, aztán sosem nézünk rá:) -
ldavid #4358 a settings lap a 19-esben egy hulladék.
összeömlesztve aztán sokkal jobban lehet használni -
#4357 RSS Feed Reader -
Thanatos #4356 rssowl -
#4355 Hali! Tudnátok mondani valami jó RSS reader-t? -
#4354 Címsor jobb oldalán stoptábla ikon. -
#4353 ha adblock-al valamit véletlenül blokkoltam azt hogyan tudom visszacsinálni? -
#4352 Köszönöm, sikerült. -
simonl #4351 Megpróbálok segíteni:
Click&Clean ikonján jobbEgomb - beállítások
Személyes adatok törlése a böngészó bezárásakor - szövegre katt
Letiltás - pipa KI
Tisztítás előtt kérdezzen - pipa KI
majd a chrom melletti + jelre katt
böngészési előzmények törlése - pipa
letöltési előzmények törlése - pipa
a többi elől vedd ki a pipát úgy nagy baj nem lehet:)
Remélem tudtam segíteni, átlag user vagyok, nekem így van beállítva... -
#4350 Üdv.
Arra sikerült rájönnöm hogyan tudom törölni az előzményeket, de a címsorba beírt dolgaimat egyszerűen nem tudom sehogyan sem, csak úgy, ha minden előzményt törlök. Azt pedig nem szeretném minden alkalomkor. A Firefox előzmény keresője és kezelője sokkal intelligensebb volt, de muszáj volt Chrome-ra váltanom, hát nem vagyok vele túlságosan baráti viszonyban.
Van erre valami megoldás?
Köszönöm. -
#4349 kössz -
#4348 jah persze - telefonról írtam, csak ez még nincs chromeban - neked ez kell: click&clean -
#4347 Csak olyat találtam hogy hogy böngészési adatok törlése de azt minden kilépés után kézzel kell. -
#4346 beállításokban "minden kilépés után törlés", kiikszelsz mindent ami nem kell, etc. -
#4345 Hello!
Chromenal hogy lehet beállítani hogy semilyen oldalt és felhasznalonevet ne jegyezzen meg? -
RYO21 #4344 Csak a youtube. Minden egyéb más tökéletesen szól. Pl.: vimeo -
#4343 Elromlott a hangszóród. -
ldavid #4342 csak valami bug, nekem is volt már, mikor fájlból importáltam a könyvjelzőket
#4341 nálad lehet a probléma, nálam legalábbis változatlan -
RYO21 #4341 Azt mondjátok meg nekem, hogy a youtube videók audiója miért lett ilyen szar az egyik napról a másikra? Torzít mint az állat. -
#4340 A könyvjelzősávból jobb oldalról mióta tűnt el az 'egyéb könyvjelzők' mappa? -
f3lhasznaloinev #4339 Google Chrome 19.0.1084.15 dev -
f3lhasznaloinev #4338 Tudom,ezért nem állok le vitázni. :) -
#4337 A dev branch az Chrome, nem Chromium. -
f3lhasznaloinev #4336 Jó majd kipróbálom. -
#4335 Sziasztok!
Az mitől lehet hogy chrome alatt a youtube meghülyül? Rányomok a szünet gombra, megy tovább a videó vagy 5 mp-t és megáll. Ha újra elindítom, és megint szünet, megint megy tovább :D
Pár napja kezdte el :/
Köszönöm :) -
#4334 Írtam, ha már tök feleslegesen belinkeled a random verziókat, legalább legyél naprakész:) A másik, hogy amit linkelsz az Chromium és nem Chrome.
Google Chromium 20.0.1092.0
Chromium 20 installer/updater v6.1
Program Files-ba kitömörítitek, install.bat és használ. update.bat-al frissíthetitek, amikor kedvetek tartja. -
f3lhasznaloinev #4333 Google Chrome 19.0.1084.9 dev -
DIESEL DOG #4332 Szívjál csak egy kicsit Te is... ne hogy kimaradj a jóból... :D -
#4331 muhahahaha -
#4330 Csesszétek meg ! hát nem megnéztem a névjegyet hogy melyik verzió van nekem? hát persze hogy 17 volt és persze hogy telepítette is a 18ast és persze hogy már nekem is szar :D -
fityusz #4329 Nálam a Facebook szokott befagyni, napi 1-2-szer. Érdekes, hogy csak a megnyitott Facebook fül fagy szét, más oldal nem, becsukom, megnyitom újra, és jó. Eddig ilyen nem volt, mióta 18-as verzióra váltott, azóta szivat ezzel :D -
DIESEL DOG #4328 Nálam dettó... hozzátenném csak azóta amióta frissült a Chrome (18.0.1025.142)... esetemben nem csak itt SG-n hanem máshol is van ilyen jelenség random módon, pl. legutóbb Google képkeresésnél rákattintottam egy képre, megnyitotta új tabon, de lefagyott... ötletem sincs mi az oka. -
#4327 "és a gép 3-4 másodpercenként ilyen kattogó hangot ad."
Szerintem gyorsan ments adatot valahova és cserélj vinyót. -
#4326 igen...:D -
#4325 én is találkoztam egy ilyennel. -
#4324 hm már a második sg-n beszúrt kinagyítható képet nem képes megnyitni a chrome, csak egy átválthatatlan ablakot nyit meg. Persze új tabon meg megnyitható. Másnál is ez van? Try:
-
#4323 Ha elindítom a Chrome-ot, befagy az egész gép, de annyira hogy csak az újraindítás segít, és a gép 3-4 másodpercenként ilyen kattogó hangot ad.
Eddig teljesen jó volt, ma kezdte el ezt csinálni, újratelepítés nem segít.
Valami ötlet? -
#4322 én tudom milyen nap van :p