Google Chrome

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én még vacillálok.A kezdetektõl FF felhasználó vagyok.De annyi jót lehet hallani a Chrome-ról,hogy elbizonytalanodtam......<#fejvakaras>

Sziasztok!
Most álltam át Firefoxról Chromera. A Firefoxban megszokott kiegészítõk megfelelõit próbálom itt is felrakni. Nem találok olyant hogy egy kijelölt szó minden megnyitott oldalon kijelölve jelenjen meg. Olyant találtam ami mondatokat kijelöl és behelyez pl. a facebookba de az nekem nem jó . Remélem érthetõen írtam le mit keresek és várom segítségetek! Elõre is köszönöm!
Aquir
gondolom max. kiegészítõvel (vagy sehogy)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Be lehet azt állítani, hogy csak egy bizonyos oldal használatakor legyen vpn vagy proxy használat? (Minden más oldalnál ne)

lalakov
Köszönöm.<#worship>

Idavid: A program leírása szerint elmenti a beállításokat is.
könyvjelzõkön kívül szerintem nem tudsz fájlba menteni semmit, csak szinkronizálni lehet (de az legalább jól mûködik)
Aquir
Az alap keresõ meg ugye a címsor maga (alapban a google (vagy amire átállítod)), de options-ben kulcsszavakra (ami betû is lehet) tudsz más keresõket (pl. sztaki szótár) is hozzákapcsolni, ilyenkor beírod az adott kulcsbetût a címsorba, space, és a keresendõ szó. Simán csak jobb-klikk az adott oldal keresõdobozára, és 'add as search egine'-el hozzárendeleheted a kulcsbetût.

(egyébként 'options - search'-ben ott vannak az oldalak amiket hozzáadott a keresõmotorhoz egyes oldalak meglátogatása után, ilyenkor felül az oldal címének beírása után ugyanúgy space-t nyomsz és kereshetsz.

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
egyébként pár kiegészítõ amit hasznosnak véltem

AdBlock (le tudja egyes oldalakon lassítani a böngészõt, ez jelenleg ki van kapcsolva)
Clickable Links (kattintható linket csinál sima URL címbõl)
Drag N Go (tetszõleges oldalon szó-egérhúzásra más oldal keresõjének eredményét írja ki (wikipédia vagy sztaki-szótár azonnali eredmény, stb)
Google Mail Checker (gmail fiók levéljelzõ)
Lazarus: Form Recovery (elmenti a szövegbox tartalmát)
Mini Maps (mini googlemaps)
WOT (oldalak megbízhatóságát jelzi, ritkán le tudja egyes oldalakon lassítani a böngészõt)
Youtube Search (youtube keresés)

Aquir
van/lesz egy dupla-nyíl a végén, ha betelik a könyvjelzõsor
külön kezeli a folyamatokat hogy ne az egész böngészõ fagyjon esetleg le, szóval igen, normális

lalakov
Köszi. Közben ezt a sort megtaláltam és rápakoltam a legfontosabbakat név nélkül, de ez édeskevés. "egyébként ott van oldalt a nyíl a többihez" Biztos én vagyok a vak, de mégis hol? Nem látom.
Accounttal összekötöttem, de közben találtam egy Google Chrome Backupot is, szeretem fizikailag is elmenteni.
Az normális, hogy a Feladatkezelõben vagy 10 chrome.exe fut?
Aquir
Könyvjelzõk = ctrl+shift+B és csak egy sor lehet, de ha kitörlöd a nevüket az ikonokkal sokkal több kifér! (egyébként ott van oldalt a nyíl a többihez)
Ha van gmail/google accountod (és beállítod az optionsben a synch-t) automatikusan elmenti a beállításokat az internetes fiókodra minden nap! Vagyis könyvjelzõket, kiegészítõket, jelszavakat, témákat és ûrlap-kitöltéshez használt adatokat (cím, tel., stb). szinkronizáció mentén, lehet külön is beállítani miket mentsen el, vagy pedig egybe mindet.

lalakov
BÚÉK!
Kipróbálom a Chromeot mivel ma a Firefox nálam behalt. Átvettem minden beállítást az FF-bõl, eddig rendben van. De hogyan tudnám a kedvenceket elõhozni, hogy a teljes fa nyitva legyen, mint FF-ben? Most nagyon körülményes eljutni hozzájuk. Beállításokat be lehet tölteni máshonnan, de hogy lehet a Chromeét elmenteni? Ha külön program menti, mint FF-nél az is jó lenne.
Ha összekapcsolom a gmail fiókommal és szinkronizálom, abból mi jó sül ki?
Köszönöm.
sziasztok.

Szeretném telepíteni a Bejeweled kiegészítõt, rányomtam hozzáadásra, telepitre és most feldolgozás alatt van. kb mennyi idõ mire kész lesz és egyáltalán fog-e települni, ha nem vagyok rendszergazda a gépen?

köszi.

The Matrix has you...

tmp
Friss install után a chrome alatt a youtubon valami újféle lejátszó jelenik meg nekem (csavarkulcs-al lehet állítani a minõséget), viszont nem mutatja hogy mennyit töltött elõ a videóból, és látszólag nem is tölt elõ semmit, ez nálatok is így van? (firefox alatt a "régi" jön be nekem). Egyébként mennek szépen a videók, viszont zavaró.

vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó

Köszönöm a segítséget. Én a www.google-chrome-browser.com oldalról eddig le tudtam tölteni az aktuális verziót, de most már 404-es hibával elszál. Ezt az oldalt meg még nem találtam meg, ami a te linkedre visz, amúgy az oldal címe(ha esetleg másnak is kéne)www.googlechromedownload.info

elvileg ez az
Hol/Hogy tudom letölteni a Chrome-ot? Offline verziót, a telepítõ fájt, meg legyen a vinyómon ha kell, újra rakom a wint és nem akarok IE8-at használni stb. Köszi. (legújabb verzió)

Hol/Hogy tudom letölteni a Chrome-ot? Offline verziót, a telepítõ fájt, meg legyen a vinyómon ha kell, újra rakom a wint és nem akarok IE8-at használni stb. Köszi.

tmp
firefox alatt is ez van 😄

Solten

Saor Alba

Valaki tud olyan addont chromba, ami ugyanazt tudja mint a firefox alap Group your tab-ja? Talaltam parat, de egyik se tudta ugyanazt...
grebber
Kösz.Egyszerû és erre nem is gondoltam!

Next PC upgrade: 2022

berczely
Töröld ki a nevüket és akkor csak ikonok lesznek sokkal több elfér úgy és szvsz mutatósabb is!

Aquir
nope.avi

grebber
Címsor alá ugye be lehet rakni kedvencek sort.

Ezt nem lehet valahogy megoldani hogy 2 soros legyen?

Next PC upgrade: 2022

Aquir
Láttam már egyes videókat Html5-ben youtubeon, most átváltottam hogy abba töltse be amit tud.. nem rossz😊

Lyukasbogrács
amikor letöltesz valamit, lent a sávon jobb gomb a fájlon és "mindig nyissa meg az ilyen típusú fájlokat" vagy valami ilyesmi. windows alatt pedig beállítod a fájltársításoknál, hogy mivel nyissa meg.

az olyan tartalmakra amiket plugin kezel, szerintem a legegyszerûbb ha letiltod az adott plugint (chrome://plugins/)

tmp
CTRL+S miközben megy a zene, vagy videó.

Optimus Prime
Kár, akkor vissza a Firefox-hoz.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

ilyen beállítás biztos, hogy nincs. talán addon létezik, nem tudom
Optimus Prime
Úgy látom ez a mindenkori Chrome fórum. Vagy másfél hete használom próbakép. Egy kérdésem lenne, ami fontos lenne: hol lehet beállítani, hogy az adott formátumokat ne az adott plug-innel kezelje, hanem letöltse azt. gondolok itt az MP3, WMV, MOV, PDF és hasonló kiterjesztésekre.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

tommygear
hm mondjuk ha a beépítettet tiltom le úgyan úgy fossá fagy néha, most kipróbálom úgy hogy a beépítettet engedélyezem
tommygear
köszi szépen
Stefling
Köszönöm! 😊

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

Internet Download Manager.

Chrome-ban felül megnyitod a feladakezelõt,és máris látod hogy mik foglalják le a memóriát.A flashplayer foglalja a legtöbbet

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Sziasztok

Nem tudom egyedi eset-e,de nekem az Adblock nem akar feltelepülni a chromre-ra... Nem tudjátok mi lehet a gond?
Köszi a segítséget..
Aquir
nekem is csak kétszer volt ilyen sok, egymásra nyitott youtube videókkal

Jim Morrison
25tabig szoktam max eljutni, legtöbbször 10tabnál nincs több nyitva.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Aquir
persze, mint mondtam 50 tab körül csak a flash krepál be de akkor minden oldalon, a többi mûködik, így lélegzik fel a chrome xD

Jim Morrison
szerintem ez tök jó, csak az a baj, ha nekem lefagy a chrome, akkor az egész egy az egyben 😄 de biztos mûködik... 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

immovable
Kb. Úgy lefagy mint a sicc. 😊
Stefling
Üdv!

Nincs valami plugin a letöltési funkcióhoz, hogy ne alul, egy vastag csíkban jelenjen meg a letöltés és ne kelljen zárogatni folyton, hanem esetleg egy kényelmesebb megoldás? Tud valaki erre megoldást?
Köszi a helpet!

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

hzsolt
"általában" 😊

Totális stratégia: http://totalwar.hu/

Guren
#3894, #3895, #3896

ó értem, kösz :3

[HUN]FaTaL
Minden füle és minden kiegészítõ külön processz.

http://goo.gl/gd6Zi5

Lyukasbogrács
shift+esc

Rage47
több szálon fut a Chrome - ha rosszul sül el valami, akkor nem fagy le az egész böngészõ, csak az a része kapcsol ki
Guren
miért van belõle ennyi?