Google Chrome
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"fingjál bele a rencerbe\"
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Utoljára vagy 5 verzióval ezelõtt használtam a Chromeot, de még mindig nem oldottak meg alap dolgokat. 😞 Na sebaj, majd pár hónap és megint teszek egy próbát. 😊
http://goo.gl/gd6Zi5
bétából pár hete kiszedték, elég hülyén néz ki
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."
Kép!!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
az lenne a kérdés hogy hogyan lehetne a képen látható betûtípust megváltoztatni?? Vagy nem is lehet???
KÉP
A telepített bõvitményeket összevissza sorolja be a jobb felsõ "sarokban"..Hiába húzom a nekem tetszõ sorrendbe,nem jegyzi meg..
Van vmi ötletetek mit tegyek??
Kösszzz!!
attip
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Facebook Beacon
Facebook Connect
Facebook Social Plugins
ezeket kiszedi. meg még sok mást is, ha úgy állítod be.
\"fingjál bele a rencerbe\"
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
De kössz a segítséget!
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
Szerintem szuper kis programok, fõleg ha "okostelefonon" vagy táblagépen is videózól.
Ismerkedj vele😊
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
pl index videó, vagy bármi más.
downloadhelperdownloadhelper
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n