Google Chrome

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Komoly, hogy azért vették le a + jelt az új lap nyitása gombról mert sokan keverték a Google+ +1-elésével?😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Aquir
ott vannak az elmentett jelszavak mellett..

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Firerock
Meg tudjátok mondani hogy hol találom az elmentett felhasználóneveket? jelszavak megvannak de a másikat nem találom:/

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Narxis
Töröld az összes elõzményt, cache, cookie-k stb. Újra be kell majd jelentkezned utána fórumokba de más ötletem nincs. Esetleg a vírusirtó vizsgálja a fájlt letöltés elõtt.

AndrewT
üdv. továbbra is az a problémám, hogy letöltéskör véletlenszerûen fennakad a chrome. bármilyen méretû és típusú fájl, bármilyen helyre történõ mentésekor, véletlenszerû ideig (5 másodperctõl 10 percig terjedõ skálán, tovább általában nincs hangulatom várni), de ha kivárom, utána hajlandó tovább mûködni.
legalább 4-5 frissítésen túlvagyok, amióta ez a probléma fennáll, szóval nem verzió-hiba. egyetlen bõvítmény van telepítve - az adblock plus, oprendszer win7 ultimate 64 bit.
külföldi fórumokon a problémát megtalálom, de gyógyírt rá nem (azt legalább is nem tekintem annak, hogy "használj firefoxot")

Firerock
Van egy pár problémám a Chrome-al!
Néha az sg oldala befagy,nem lehet se kattintani se görgetni,ezt csak úgy lehet megjavítani ha bezárom és újranyitom,ez több oldalnál lehet probléma.
A másik,a komolyabb probléma pedig az hogy már a 2. mail checker program szarik be. Egy idõ,mondjuk egy hét után amikor elindítom a Chrome-ot akkor 5percig tölti be az e-maileket,pedig nincs egy új üzenet se,és amíg ezt tölti nem lehet semmit sem csinálni.
5let?

Jim Morrison

Valaki meg tudná mik a nevük az extensionoknek?
balról elsõ, harmadik, negyedik, hatodik, hetedik érdekelne 😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Stefling
Nem, ha bezárom, már csak 16%, csak akkor 90% körüli, amikor fut. 😊
Minden a legfrissebb, a flash is, a króm is (17.0)

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

Ott valami nem stimmel. Bezárás után meg pláne nem lenne szabad memóriát zabálnia a Chrome-nak. Erre egy javaslatot tudok számodra ajánlani... Chrome-ban menj a beállításokra (kis franciakulcs ikon jobb fent), majd a következõ képernyõn válaszd a "motorháztetõ alatt" menüpontot, itt pedig gördíts legalulra, és szedd ki a pipát "a háttéralkalmazások továbbfuttatása, ha a Chrome-ot bezárják" pontnál.

Illetve ha nem a legfrissebb a Chrome-od akkor frissítsd, és frissítsd az Adobe Flash Player-t, és a Shockwave Player-t is.
Stefling
Az kemény :S A flash-re hivatkozik egyébként, a króm feladatkezelõje ezt mutatja, a flash mióta eszik ennyi memóriát? Max memóriatúlcsordulás, de a krómnál?! :/ A FF-nál azt tudom hogy van...
Valakinek tippje, hogy mi lehet az oka? Egyszerûen nem tudok rájönni, de ha be is zárom, rá pár percre visszamegy 60% fölé a ram használat, de akármelyik videót indítom el... Alig van pár pluginom, vagy 5-6..

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

MeoH
Ott nalad van vmi bibi. 4-500megat benyel gond nelkul, de 4Gt meg a memoryleaker FFnel sem lattam 😊

fuck mmo's..i.,

Narxis
Valami elromlott nálad.

Stefling
Bezárás után 16% már csak... érdekes...

Stefling
ui.: Feladatkezelõ szerint is a króm eszik ennyit.)

Stefling
Tud valaki arra magyarázatot adni, hogy a chrome-nak mióta kell 4GB memória? xD 4giga ramom van és 98%-on áll a mutató xD pedig csak a youtube van megníyitva és egy videó megy... A gta 4 nem eszik ennyi memót, pedig ahhoz egy erõmû kell, nade a Chrome?!?!?! Ez érdekes...

Aquir
nekem új gépnél gyorsan visszahozta a dolgokat magától, szóval nemtom

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

SirAlo
Nah nehezen sikerult belepni de a konyvjelzoim sehol...

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

SirAlo
Hello, ma ujratelepitettem a windowst , a chromeba szinkronizalni akarom a konyvjelzoket es miutan beirom az user-passt csak tolti-tolti de nem tortenik semmi, nem tudok bejelentkezni , tudna valaki segitni?

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Köszi, hát sajnos akk marad ez a módszer :S 😊

Ability
A legjobb amit ki tudsz hozni ebbõl a szituból: letöltés után a fájlnál jobb oldalt van egy nyíl, ott be tudod állítani hogy automatikusan mentse le és egybõl nyissa meg. A torrent kliensben meg be tudod állítani hogy ha hozzáadsz egy torrentet, akkor azt automatikusan tegye a kukába.
nem 40 gigás, hanem nem szeretem mindenféle szeméttel teleszórni a gépet feleselgesen. Kényelmetlen is ahogy az elõttem szóló írja, és érthetetlen h ilyen alapvetõ funkció nincs beépítve, legalábbis nem elérhetõ.

Tehát a kérdésem és kérésem még továbbra is h be lehet e állítani, és ha igen legyen kedves valaki leírni hogyan.

Köszi

Guren
nem nem fér el, csak egyszerûen kurvára kényelmetlen. jó böngészõ a chrome, de tény, hogy vannak tök alapvetõ hiányosságai. ilyen pl. az, hogy nem lehet böngészõbõl beállítani háttérnek egy képet. nem nagy dolog, de idegesítõ.

berczely
Mert csak 40GB-os a winyód és nem fér el rajta pár torrent fájl? Törölni a cuccokat meg szerintem 1 percedbe telik.

Szevasztok!

Olyan problémám lenne a Chrome-al, hogy mikor még a Firefoxot használtam és rákkatintottam egy letöltés linkjére a róka megkérdezte h megnyitni vagy menteni szeretném a fájl (pl egy .pdf). Ez nagyon tetszett mert sok olyan dokumentum van amibe csak belenézni szeretnék nem lementeni, meg torrent fájlokat sem mentek a gépemre, csak megnyitom és úgy töltöm be a kliensbe.
Meg lehet ezt vhogy oldani a chrome-ban is vagy ez lehetetlen? Tetszik a program de ha ilyen hiányossága van akk valószínû visszatérek a rókához, mert bosszantó h mindent le kell tölteni utána meg törölgetni.

Köszi elõre is

petee
Az kár. Sajnos már nincs fix ip-m, igaz régen volt a tvnetworknél.
De nem lehetne másképp megoldani? Érdekes, pl. a PH!-n állandóan be vagyok jelentkezve.

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

Köszi<#eljen>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Ability
Annak semmi köze hozzá. IP változást ellenõriz belépéskor az SG. Ha nem változik az IP-d, akkor beléptet automatikusan. Ha változott, akkor kidob. Fix IP elõny. 😊
petee
Na most úgy tûnik megjegyezte, nemrég telepítettem fel a sg.hu bõvítményt, azóta be vagyok jelentkezve. zsír<#eljen>

marsu
én ezt úgy oldottam meg, hogy firefox-al beléptem, az megjegyezte, és importáltam a chroméba a beállításokat.
Aquir
mert nem jól van megcsinálva itt, sucks

petee
szasztok!
olyan gondom van már jó régóta itt az sg fórumon, hogy chrome alatt nem jegyzi meg a belépésemet a fórum, minden alkalommal be kell jelentkeznem, ez miért van? Tudtok rá megoldást? <#help>

Guren
törlöd a nevüket

Hogyan csináltad hogy csak ikonok vannak a könyvjelzõben?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

marsu
Játszik közületek valaki a kapi hospital játékkal??
mert amióta lefrissítette magát 17.0.963.46 ra, azóta eltûnik az egérmutató játék közben, és használhatatlan!! Esetleg valami ötlet??
nálam nincs ilyen. válts bétára 😊
Lyukasbogrács
ahogy ahol

Lyukasbogrács
azt mondja meg valaki, hogy ha van egy link a vágólapon és középsõ gombbal kattintok egy könyvjelzõre a köznyvjelzõkezelõben (azért, hogy megnyissam új lapon), akkor miért adja hozzá a vágólagpon levõ linket a könyvjelzõkhöz (közvetlenül ott, ahogy kattintottam)?

igen, elkerülhetõ ez, ha duplán kattintok, középsõ helyett.

pxxl
azt mondja meg valaki, hogy miért van az, hogy idõnként csak úgy eldobja az összes bõvítményt, elfelejti a beállításokat stb???? kezd idegesíteni...

All hail the double x!

18-asban az újlap gomb még halványabb is lett, nagyon el akarják tüntetni 😄
tiburon26
üdv!az uj verzioba mar nem lehet üres karaktert(space)megadni nev kent egy könyvjelzönek.eddig minden könyvjelzöm neve 3xspace volt igy kenyelmes tavolsagra voltak egymastol.most ezt kivettek ugyhogy be kell ütni valamit.ez nem nagy gond persze csak nem ertem miert kell a jo dolgokat elrontani.[/url][/img]

Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...

marsu
az a baj, hogy azt is próbáltam. és még mindig szarakodik!
Kori
én is így jártam az elõbb és csak rendszerindításra tért magához a gépem

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

marsu
srácok én is lefrissítettem a chrome-ot és most böngészés közben, eltûnik az egerem, és nem tudok semmire rákattintani!! Valami ötlet ??
Firerock
No rámentem arra hogy a Google Chrome Névjegye,és frissített.
Kössz srácok

Aquir
ahogy az elõttem szóló mondja, automatikusan frissít úgy hogy nem is látod, de az "about"-ban a verziószám nézésénél valamennyivel elõbb letölti ha van új

berczely
Automatikusan frissít a Chrome a háttérben! Nézd meg a Google Chrome névjegyénél a verziószámot!

Firerock
van valami gyors frissítési lehetõség vagy le kell tölteni és feltelepíteni az újat?

Rage47
Tudtok közösségi oldalakra (Twitter, GooglePlus Facebook, Gmail) megosztó kieget? Shareaholic-ot használom, de hihetetlen lassú :/
fú mekkora csicsa volt egy gomb funkcióját eláruló jel

viszont azoknak esetleg gond lehet, akik elõször kezdik használni, és mondjuk ie6 után még a több lapos böngészés is új a számukra - persze gyorsan rájöhetnek
Rage47
hát igen, csak meg kell szoknia az agyamnak😊
csomó ismerõsöm áttért chrome-ra (operáról vagy firefoxról), sejtettem, hogy ez lesz, csak idõ kérdése volt - de nem hallgattak rám eleinte.