6043
Egy böngésző a Google-től.
  • Stefling
    Én akkor térek vissza a FF-hoz, amikor megújult a felső címsáv, a fülekkel lesz egy sorban, sztem akkor visszaváltok :/ Pedig tök jó volt a króm, de nállam is egyre botrányosabb, a FF meg tér magához.
  • grebber
    Egyre szarabb lesz ez a chrome.Mostanában használata közben már filmezni sem lehet mert akad a film mert a chrome megeszi a gép 75% memoját!
    Ha bezárom egyből megy minden mint a villám.

Úgy látom vissza kell térnek firefoxhoz!
  • Narxis
    Csináltam, most megint jónak tűnik, de korábban is csináltam már, de remélem most már így marad, töröltem azt a fájlt is amit ajánlottak törölni.
  • tmp
    esetleg próbáld meg alaphelyzetbe rakni és egy teljes előzmény törlést végrehajtani.
  • Malakai
    Kicsit hülyén van megcsinálva, törölj ki most valamit, akkor felugrik, hogy azt az utolsót visszavonod, vagy visszaállítod mindet (undo | restore all).
  • Rage47
    Miért jelenik meg pár oldal így?
  • Narxis
    vááá mégse szűnt meg.... neeeee, ne kelljen Firefoxot használnom...
  • geo91
    köszi, de engem inkább az érdekelne hol tudom az alap chrome-ban kitörölni a speeddial history-ját vagy visszavonni egy oldal nem mutatását.
  • Stefling
    Hali!

Most hogy frissült 21-es verzióra a króm, egy jópár helyen, mindig újra be kell tötlenie tartalmat, főleg flash tartalom esetén. Gyanúm szerint kilépéskor törli az előzményeket, pedig semmi ilyen beállítás nincs, ami automatikusan ezt tenné és nagyon bosszantó, mert így nem tárolja el, hanem mindig újra és újra be kell töltenie. Nincs erre valami megoldás vagy így elnézték volna az új verziót? :/
    -----
    Továbbá. Most hogy frissült, ezzel eggyütt a metro csempék között, más lett a króm háttere, a csempe színe, mondom rákattolok és behozta a metrós krómot, ergo készülget már az is, de elég sok még benne a hiba, először is nem magyar, aztán eltér az asztali krómtól, mert nem ugyanaz, hanem mintha egy teljesen más verzió lenne.
  • Narxis
    Vááááá megoldottam egy régóta bosszantó hibát, korábban csak youtube-ból jelentkeztetett ki valamiért, de most már elkezdett a google.hu/ig-ről is, mindegy hányszor töröltem előzményeket.

A megoldás, törölni kell a Cookies-journal nevű fájlt amit én itt találtam: C:\Users\NÉV\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default

Ez de rohadt idegesítő volt, ha ez valami bug akkor remélem majd javítják.
  • MeoH #4591
    Speeddial kieg, azt allitasz be es annyit amennyit akarsz.
  • geo91
    új lapnál ugyebár megjelenik a nyolc leglátogatottabb oldal, a problémám pedig az lenne hogy kitöröltem egyet ami ezáltal már nem jelenik meg ott és nem tudom ezt visszacsinálni... :/ ötlet?
  • akyyy
    tettem fel FlashGet-et, de chrome-al nem akar müködni, ie-be meg nem hozza be ezt az oldalt hanem megjeleniti a képeket kicsibe:(
  • Malakai
    Én a Donwloaders kieget használom, ami egy rakat letöltésvezérlőt támogat és van minden link letöltése benne.
    Hogy ilyen saját fileokra mutató oldalon megy-e nem próbáltam. Amiről persze eszembejut, hogy miért nem file managerrel másolod onnan át őket, de gondolom van valami oka. :)
  • akyyy
    letölteni akarom. nem müxik azt monjda newm website (jój intranet:D
  • MeoH #4586
    Ha le is akarod tolteni: Link
    Megnyitasnal talan ez segit: Link
  • akyyy
    van ilyen hülyeségem. hogy tudom ezeket legegyszerübben letölteni hogy ne egyesével nyitogassam meg?

[IMG][/IMG]
  • Montanosz
    köszi,

kinlodtam aztán ujra telepitettem, a kedvenceket mentettem és visszamásoltam

most müxik minden
  • videobaby
    mármint chrome új verziót.
  • videobaby
    akkor ha rákattolsz, ott van jobb alsó saroknál olyan lehetőség, hogy egyszerűsített bejelentkezés. válaszd azt. lehet nem pont az a meghatározás, de olyasmi. esetleg chrome-t használsz? mert nálam azzal csinált olyat.
  • Montanosz
    sziasztok
    olyan gondom lenne hogy ma hazaértem, nézném a gmail levelezést és nem nyitja meg a leveleket (böngésző, meg minden ilyesmi előzményt töröltem)csináltam regisztri takaritást meg efféle de továbbra sem nyitja meg a leveleket - kiiírja hogy betöltés és ennyiben marad.
    Help?
  • [HUN]FaTaL
    ctrl+click
  • hzsolt
    a két egérgomb együtt szokott a középső gomb lenni...
  • Aquir
    akkor ctrl+katt vagy amit írnak shortcutnak:) egyébként az alap megnyitásfajta a beállításokban található.
  • Rotcsa
    A notimhoz most nincs egér, a middle mouse-t meg nem találom rajta, sztem nincs is.
  • Rotcsa
    De az egy katt a mappára, egy a sávra. Én egy kattal akarok indítani, kettőhöz lusta vagyok. És szeretem, ha szem előtt van :D
  • Aquir
    middle mouse button, új tab :) chrome meg letisztult fog maradni, mert nem támogatja az eszköztárak átalakítását, viszont szoktak jó alternatívák lenni a kiterjesztéseknél:) amit MerlinW mond az sem rossz
  • MerlinW
    Létrehozhatsz mappákat a sávra, én is azt csinálom. Még átláthatóbb is kategorizálva.
  • Rotcsa
    Na, az importálás már sikerült, most már csak egy többsoros könyvjelzősáv kéne, mert annyi van, h nem fér el :D meg egy fejlett tab-kezelő, amibe beállíthatom, h egy könyvjelzőre kattintás új lapon történjen.
  • Rotcsa
    Katasztrófa, most kezdtem el jobban krómozni és alig találok épkézláb bővítményt.
    Se többsoros könyvjelző-eszköztáras, se egy normális tab-kezelőt nem találok. :(

Ja, amúgy mondja már meg valaki, hogy tudom áttenni a chromba a ff-os könyvjelzőim..
    az importásással nem teszi a könyvjező eszköztárra azokat, egyesével beírogatni nem nem akarom.
  • Aquir
    oké, hát ha annak a kettő dolognak a telepítése nem jó amit odaírtak, akkor elég érdekes
  • LionX
    Hova és mi??? Különben meg azt megpróbáltam, de nem segített. Nem találtam azt a plug-int ami megoldotta volna.
    A Firefoxal és Explorerrel nincs ilyen gondom
  • Aquir
    oda van írva
  • LionX
    Hogyan tudnám rávenni a Crome-ot, hogy a http://www.eumet.hu/magyarorszag-reszletes/ oldalon lejátssza a videót?
    Csak egy szürke ablak van, a közepén egy puzzle darabbal és azt a szöveget írja ki hogy: "Nincs megfelelő plug-in a tartalom megjelenítéséhez"
    De milyen plug-in-t telepítsek?
  • ldavid
    esteleg telepíts valami codec-ket (ha most nincs)
  • acsati
    Pedig minden fel van telepítve, nincs sehol sárga felkiáltójel. A Catalyst Control Center is friss
  • f3lhasznaloinev
    Tegyél fel megfelelő videó kari drivert a gépedre ne a win kezelje a kártyát!!! Eszközkezelőbe nézz rá nincs e felkiáltó jel valahol!
  • acsati
    Aha, gondoltam hogy nálam van a gond, csak azt nem tudom, hogy miért? Minek a hiánya miatt lehet?
  • MerlinW
    Nálam nincs gond a videóval.
  • acsati
    Sziasztok!

Az mitől lehet, hogy egy-két HD minőségű videót nem játszik le rendesen a Chrome? Vagy ez egyáltalán a böngésző hibája? Hiányzik valami szoftver talán a gépről?
    Itt egy kép, hogy milyen, több videóval is csinál ilyet:
    Ilyen a videó képe
    Itt meg a videó