Google Chrome
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
+
-Auto HD For YouTube - egybõl jobb minõségben indulnak a videók
-Click&Clean - tisztítás,karbantartáshoz
-IE Tab - egyes oldalak csak ezzel jelennek meg jól
-Save as PDF - PDF kezelés
-Speed Dial 2 - kedvenc oldalak lapon ablakba rendezése
-SZTAKI Dictionary Extension - frodítás
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
2.: elvileg ez lenne, de ahogy nézem Win7 alatt nem mûködik
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
a beállításaiban állítsd mindkét értéket (de legalábbis az elsõt) 0-ra!
ugyan nem vagyok FB huszár, de nekem jónak tûnik. nálad mi a probléma?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
1. Lehet-e azt módosítani - és ha igen, hol - hogy amikor megnyomom a kurzormozgató lefele nyilat, hány sorral ugorjon lejjebb?
2. Be lehet-e azt állítani, hogy teljes képernyõs módban, amikor a képernyõ tetejére viszem a kurzort, a menü elõugorjon anélkül, hogy megnyomnám az F11-et (úgy mint a Firefox-ban vagy az IE-ben)?
Napokban töltöttem le a Chrome- t.
Olyan kérdésem lenne, hogy tudom beállítani azt, hogy kilépés elõtt kérdezzen rá a bezárásra?
Nálatok normálisan jelenik meg a Facebook?
Elõre is köszi
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Nekem sokszor elõfordul hogy összeomlik a shockwave player erre van valami megoldás?
Amikor nézek a youtube-on egy videót a Chrome-al, akkor kb 10 másodperc után mindig félrecsúszik a kép. A youtube html5 funkcióját már ki be kapcsolgattam, és még mindig félrecsúszik.
Ez olyan idegesítõ.
google - account settings - account overview - security: Authorizing applications & sites + 2-step verification
gmail - last account activity: details
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
17.0.963.56 (February 15, 2012; 14 days ago) <+/−>+/−>
Preview release
18.0.1025.39 (Beta) (February 21, 2012; 8 days ago)
19.0.1055.1 (Dev) (February 28, 2012; 1 day ago)
http://index.hu/tech/2012/02/29/igy_ovja_meg_szemelyes_adatait_a_google-tol/
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
De amúgy elmondanám hogy nem használok Chrome-ot és marhára nem is tetszik az az irány amerre tartanak. Egyre lassabb az egész, konkrétan nekem amikor elindul azzal kezdõdik a mûsor hogy lefagy a GUI fél percre. Szóval egyáltalán nem vagyok Chrome mániás, de amit leírtam az egy jó pont a Chrome-nál és általában jól is mûködik.
Live mix
Nem szabadít fel semmit, saját szememmel látom.
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
Teljesen logikátlan az az elvárás hogy a memória legyen kihasználatlan. Miért ne használná az adott pillanatban a rendszer, ha másnak úgysem kell? Ha meg kell, akkor gyorsan felszabadítja azt.
vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó
Már kétszer újraraktam az egészet,kipróbáltam a Betat,a simát,de mindig ugyanazok a hibák jelentkeznek,kb 2 perc utána lefagy,nem válaszol az összes oldal. Letiltottam a bõvítményeket,továbbra is ugyanaz
A másik hiba pedig az hogy amikor az egész gépet elindítom,majd elõször indítom a Chrome-ot akkor a bõvítmények közül egy mindig 5 percig tölt.
Miért van ez?:/
Most váltanom kellet Firefoxra emiatt,mert használhatatlan.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
(am nálam is index a 2.😄)
Nekem is voltak ilyen problémáim, de én is átálltam, azóta javult a helyzet.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
a probléma a html5 verzióval az, hogy nem lehet felbontást állítani, és van olyan videó ahol nem megy rendesen a full screen. de egy haver javaslatára feltettem a YouTube Options for Google Chrome extensiont, ezzel úgy tûnik sikerült megkerülni a problémát, amit valószínûleg a reklámok okoztak, bár próbáltam adblockot ki és bekapcsolva is korábban.
ez sokáig volt nálam is, de mióta átálltam html5-re azóta nem igazán találkoztam vele
elindítom videót youtubeon, minden oké:
http://iaro.3dmax.hu/images/2012/02/22/1_start.jpg
néha ha beletekerek vagy néha csak úgy magától pár mpen belül ez történik:
http://iaro.3dmax.hu/images/2012/02/22/2.jpg
ha ilyenkor full képre rakom:
http://iaro.3dmax.hu/images/2012/02/22/3_fullscreen.jpg
ha utánna kilépek:
http://iaro.3dmax.hu/images/2012/02/22/4_fullscreen_exit.jpg
volt már több flash player és chrome update, de a probléma ugyanúgy fennáll, ráadásul mostanában már firefoxban is gyakrabban elõfordul, eddig az volt a "backup" csak a youtube playerrel van ilyenem, más hasonló playereknél nem, bár ezeket ritkábban használom (vimeo, indavideo, twitch, justin.tv) valakinek valami ötlet esetleg?
Köszi. 😊
Ebbe esetleg lehet tenni elválasztókat is, mint a FF-ban? Azaz hogy elkülönítsem egymástól pl. a sport-linkeket meg a filmes linkeket, stb.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Hello.
Nekem is eléggé bejön a Chrome, egyetlen oka, hogy nem váltok FF-ról, hogy nem tetszik a könyvjelzõk kezelése... :S Igaz már régebben néztem csak.
Azóta nincs valami megoldás arra, hogy a FF-hoz (vagy IE-hez) hasonlóan lehessen kezelni a könyvjelzõimet? Azaz hogy megtudom jeleníteni/eltüntetni egy kattintással pl. baloldalt.
Mert az, hogy mindig a menübõl kell elérnem, nem annyira tetszett... :S 😊
Köszi elõre is. Üdv.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
viszont azon az oldalon ahol nem kéne ott lennie az jön be automatikusan.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
egyébként elég béna nevet találtak neki, a circles sokkal jobb lett volna szerintem, a gombot meg megoldották volna valami mással