Google Chrome

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Vááááá megoldottam egy régóta bosszantó hibát, korábban csak youtube-ból jelentkeztetett ki valamiért, de most már elkezdett a google.hu/ig-rõl is, mindegy hányszor töröltem elõzményeket.

A megoldás, törölni kell a Cookies-journal nevû fájlt amit én itt találtam: C:\Users\NÉV\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default

Ez de rohadt idegesítõ volt, ha ez valami bug akkor remélem majd javítják.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

MeoH
Speeddial kieg, azt allitasz be es annyit amennyit akarsz.

fuck mmo's..i.,

új lapnál ugyebár megjelenik a nyolc leglátogatottabb oldal, a problémám pedig az lenne hogy kitöröltem egyet ami ezáltal már nem jelenik meg ott és nem tudom ezt visszacsinálni... :/ ötlet?
akyyy
tettem fel FlashGet-et, de chrome-al nem akar müködni, ie-be meg nem hozza be ezt az oldalt hanem megjeleniti a képeket kicsibe😞

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Malakai
Én a Donwloaders kieget használom, ami egy rakat letöltésvezérlõt támogat és van minden link letöltése benne.
Hogy ilyen saját fileokra mutató oldalon megy-e nem próbáltam. Amirõl persze eszembejut, hogy miért nem file managerrel másolod onnan át õket, de gondolom van valami oka. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

akyyy
letölteni akarom. nem müxik azt monjda newm website (jój intranet😄

MeoH
Ha le is akarod tolteni: Link
Megnyitasnal talan ez segit: Link

fuck mmo's..i.,

akyyy
van ilyen hülyeségem. hogy tudom ezeket legegyszerübben letölteni hogy ne egyesével nyitogassam meg?

[/img]

Montanosz
köszi,

kinlodtam aztán ujra telepitettem, a kedvenceket mentettem és visszamásoltam

most müxik minden

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

videobaby
mármint chrome új verziót.

videobaby
akkor ha rákattolsz, ott van jobb alsó saroknál olyan lehetõség, hogy egyszerûsített bejelentkezés. válaszd azt. lehet nem pont az a meghatározás, de olyasmi. esetleg chrome-t használsz? mert nálam azzal csinált olyat.

Montanosz
sziasztok
olyan gondom lenne hogy ma hazaértem, nézném a gmail levelezést és nem nyitja meg a leveleket (böngészõ, meg minden ilyesmi elõzményt töröltem)csináltam regisztri takaritást meg efféle de továbbra sem nyitja meg a leveleket - kiiírja hogy betöltés és ennyiben marad.
Help?

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

[HUN]FaTaL
ctrl+click

http://goo.gl/gd6Zi5

hzsolt
a két egérgomb együtt szokott a középsõ gomb lenni...

Totális stratégia: http://totalwar.hu/

Aquir
akkor ctrl+katt vagy amit írnak shortcutnak😊 egyébként az alap megnyitásfajta a beállításokban található.

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

A notimhoz most nincs egér, a middle mouse-t meg nem találom rajta, sztem nincs is.

De az egy katt a mappára, egy a sávra. Én egy kattal akarok indítani, kettõhöz lusta vagyok. És szeretem, ha szem elõtt van 😄

Aquir
middle mouse button, új tab 😊 chrome meg letisztult fog maradni, mert nem támogatja az eszköztárak átalakítását, viszont szoktak jó alternatívák lenni a kiterjesztéseknél😊 amit MerlinW mond az sem rossz

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

MerlinW
Létrehozhatsz mappákat a sávra, én is azt csinálom. Még átláthatóbb is kategorizálva.

[merlinw.org]

Na, az importálás már sikerült, most már csak egy többsoros könyvjelzõsáv kéne, mert annyi van, h nem fér el 😄 meg egy fejlett tab-kezelõ, amibe beállíthatom, h egy könyvjelzõre kattintás új lapon történjen.

Katasztrófa, most kezdtem el jobban krómozni és alig találok épkézláb bõvítményt.
Se többsoros könyvjelzõ-eszköztáras, se egy normális tab-kezelõt nem találok. 😞

Ja, amúgy mondja már meg valaki, hogy tudom áttenni a chromba a ff-os könyvjelzõim..
az importásással nem teszi a könyvjezõ eszköztárra azokat, egyesével beírogatni nem nem akarom.

Aquir
oké, hát ha annak a kettõ dolognak a telepítése nem jó amit odaírtak, akkor elég érdekes

Hova és mi??? Különben meg azt megpróbáltam, de nem segített. Nem találtam azt a plug-int ami megoldotta volna.
A Firefoxal és Explorerrel nincs ilyen gondom

Aquir

Hogyan tudnám rávenni a Crome-ot, hogy a http://www.eumet.hu/magyarorszag-reszletes/ oldalon lejátssza a videót?
Csak egy szürke ablak van, a közepén egy puzzle darabbal és azt a szöveget írja ki hogy: "Nincs megfelelõ plug-in a tartalom megjelenítéséhez"
De milyen plug-in-t telepítsek?

esteleg telepíts valami codec-ket (ha most nincs)
acsati
Pedig minden fel van telepítve, nincs sehol sárga felkiáltójel. A Catalyst Control Center is friss
Tegyél fel megfelelõ videó kari drivert a gépedre ne a win kezelje a kártyát!!! Eszközkezelõbe nézz rá nincs e felkiáltó jel valahol!

acsati
Aha, gondoltam hogy nálam van a gond, csak azt nem tudom, hogy miért? Minek a hiánya miatt lehet?
MerlinW
Nálam nincs gond a videóval.

[merlinw.org]

acsati
Sziasztok!

Az mitõl lehet, hogy egy-két HD minõségû videót nem játszik le rendesen a Chrome? Vagy ez egyáltalán a böngészõ hibája? Hiányzik valami szoftver talán a géprõl?
Itt egy kép, hogy milyen, több videóval is csinál ilyet:
Ilyen a videó képe
Itt meg a videó
Aquir
nekem gmailbõl google docsban nyitja és az jó, mást meg letölt, de biztos van rá kiterjesztés

Stefling
Az miért lehetséges, hogy FF-ban is és IE-ben is normálisan jelenít meg egy excel által lementett táblázatot (html formában), viszont chrome-ban nem :S kicsit bosszantó, hogy mindenhol rendesen jeleníti meg pl a rácsozatot, itt meg nem :/ Nincs valakinek valami tippje?!

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

Aquir
#4488   -->   #4533   <#conf>

wollnerd
Nekem van egy problémám a chrome-val, a win7-en: a képekrekattintok pl. itt az sg-n, ablakban jelennek meg, de nem látszik, de látszik hogy megnyitva az ablaka. Középen Chrome ikonja. Ha rákattintok a ablakra akkor se látszik, de ha a "megnyitás az új lapon" menüpontra kattintok, látszik. <#fejvakaras>
Van erre vmi fix?

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Aquir
van. az optionsban törlésnél van "the past hour" is.

bétát használok, abban már van ilyen régen. stabilban még nincs?
videobaby
chromenál nem lehet, csak az egész napot törölni.

LOL kipróbáltam az egyesével törlést az elõzményeknél, aztán kaptam tanácsot 😄

videobaby
megjegyzi, mikor belépsz valahová. felajánlja, hogy mentse-e😊

Rowlend
Másképp nem lehetséges? A jelszavaimat szeretném ha megjegyezné. 😊 Ha nincs rá megoldás akkor marad egyelõre a Firefox.

GET OVER HERE!

videobaby
ha az inkognitót választod. akkor nem lesz sehol ott az elõzményben. ezt megteheted a személyre szabás lehetõségnél. (jobb felsõ sarokban a kis csavarkulcs jel).vagy: ctrl+shift+N.

Rowlend
Megoldható az Chrome-ban, hogy a címsávnál ne jelenjenek meg az elõzmények?

GET OVER HERE!

Látványnak jó.

skinnyman

Regards,

sziasztok !

a legújabb 47-es végû verzióban, hogy tudnám visszaállítani a tray icon-t, hogy mindig fusson háttérben ill. induljon a windows-al ?

be van most is kapcsolva, mint korábban, de nem mûködik 😞

[NOTEBOOK] HP Elitebook: i5; 8GB DDR3; 128GB SSD + 750 GB HDD [KONZOL] XBOX 360 Slim 250 GB [MOBIL] Nokia Lumia 620

Aquir
itt mûködik a szó-egérhúzás, google mail checker

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni!

Eddig, amikor elindítottam a Chrome-ot, úgy jött be hogy bal felül 1 Új lap -látszódott alatta pedig 8 kis ablakban az általam berögzített leggyakrabban használt oldalam... igy nagyon egyszerû - gyors volt az adott lapok indítása...

Viszont tegnap óta a 8 kisablak csak fehér-üres képet mutat... kérdésem az lenne hogy tudom oda elmenteni ismét az általam leggyakrabban használt oldalakat?

Próbáltam Beállítások/Induláskor
- Új lap oldal megnyitása
- Folytatás ott, ahol abbahagytam
- Adott oldal vagy oldalak megnyitása.

de itt sehol nem tudtam beállítani...

Segítséged elõre is köszi.

Narxis
Van beépített. Annál jobb szvsz nincs és nem is kell.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Bõvítményeknél nem mûködik: simított görgetés, egérmozdulatok, diavetítés, gmail levélfigyelõ, g.wave értesítõ, fb panel.

Na, de amiért én jöttem...valami normális helyesírás ellenõrzõ addon nincsen? 😊