6043
Egy böngésző a Google-től.
-
#4881 még annyi, hogy nem állítja át a Chrome-ban beállított Google.com-ot, csak felülbírálja. Ha a kezdőoldalra kattintok (kis házikó) akkor szépen hozza a Google-t. -
#4880 Üdv!
Vettem egy T-mobile mobilinternet előfizetést, és az lenne a bajom, hogy hiába állítom be Chrome-ban a kezdőlapot, az a sz@r t-mobile menedzser az első indításkor folyton a mainap.hu oldalt hozza be. rohadt idegesítő, szar szemét banda. Nem tudtok erre valami megoldást, hogy a ne nyissa meg?
Beállításokban nem találtam erre utaló lehetőséget! :( -
#4879 ha a kezdőképernyőn einditok pár dolgot (pl időjárás, képek), akkor azt később azt veszem észre alt tablnál hogy azok még futnak, hogyan tudok azokbol kilépni?:D -
ldavid #4878 továbbá hiába kapcsolom ki a flash-t minden indításkor újra meg kell tenni. szép... -
ldavid #4877 bétát használ itt valaki? és neki is ilyen a legutóbbi update óta? (custom témával)
-
hupipapa #4876 Köszi! Megpróbálom és majd kiderül mi lesz. Mindenesetre érdekesnek találom hogy csak egy oldalon teszi és máshol tökéletes. -
#4875 Szinten Coolnovot hasznalok. NAlam nincs semmi problema FBvel. Es a hiv.forumon sem jelezte senki ezt a hibat. Probalj egy teljesen friss telepitest, hatha eszhez ter (A mappakat manualisan kell torolni, mert az uninstall nem tavolitja el oket) -
hupipapa #4874 Sziasztok! A Chrome egyik változatát a CoolNovot használom. Meg vagyok elégedve vele csak egy dolog idegesít. A Facebbok nagyon belassul és a görgetés is akadozik benne. Ezek a problémák más oldalnál nem fordulnak elő kizárólag a Facebookon. Ha valaki tudja mitől lehet ez az ossza meg velem! Addig amíg nem változik ez ,kénytelen vagyok a Firefoxot is használni mert ott rendesen működik a Facebook. Köszönöm! -
#4873 Bár az alap chrome témát arra is manuálisan kell beleraknia, mint ahogy a Speed Dial 2-nél is. Nem is tudom, hogy lehet-e chromeban megadni, hogy tartsa meg a téma hátterét (mármint kiegnél). -
ldavid #4872 maszek megoldás: csinálsz magadnak egy html kezdőlapot amire azt raksz amit akarsz -
#4871 és adjam meg a téma hátterének urljét? mind1, inkább letöröltem, nem igaán tetszik ez a plug:D marad a jó öreg könyvjelzőzés. -
#4870 Jaja
Bármilyen hátteret belehet rakni. Background patterns,images,custom url,file -
#4869 Olyan hátteret raksz be, amilyet akarsz. Beállításokban be lehet tallózni. Legalábbis régen be lehetett. -
#4868 kiprobaltam, de elég rossz, hogy nincs háttér (vagyis van, a plugin háttere, amit kivenni nem lehet, csak ugy hogy fehér lesz az egész ami ronda) én meg szeretném a témám hátterét használni:D -
#4867 +1
Bár nem tudom merre fejlődött az utóbbi 1-1,5 évben, nem használok Chromeot (és nem is fogok amíg ekkora trágya a letöltéskezelője). -
#4866 Speeddial 2 elég sok beállításal. :) Gyári operáshoz képest azért lassabb :( de még mindig ez a legjobb szerintem. -
#4865 monjd egy jót:D -
madkiller #4864 Hello! Chromot használok már egy ideje, olyan problémám van hogy 20-30%ot leszív a prociból, ez régebben 2-3% volt, firefoxal teszteltem az is csak 2-3%ot zabál. Hijack-et futtattam,fixáltam a hibákat. Anti-Malware-t felraktam nem talált semmit.
Mi lehet a probléma? -
#4863 Miért nem raksz fel egy gyorshívó kieget? -
#4862 hát akkor egy olyan app ami behozza a youtubeot:) -
#4861 mér, a youtube se egy app, sozt rámegyek behozza a youtubot :D -
#4860 szerintem csak ha csinálsz belőle egy appot..:) -
#4859 kezdőlapon van a gyakori, meg a programok, oda a programok részhez nem lehet valahogy egyénileg betenni egy 2könyvjelző" nagyba? -
#4858 Sziasztok
Mi lehet a probléma hogy amikor zenét akarok hallgatni Chromban a youtubon akkor az 5.1 nél nincs Subom.
Mi lehet a baj? Más böngészőket is próbáltam ott sincs. -
#4857 Az is Chromiumra épül mint a Google Chrome, ez inkább azt bizonyítja, hogy volt egy elcseszett profilod mert a Dragon csinált egy újat. -
#4856 Nos megtaláltam a megoldást erre a fosra hogy több oldal megnyitásánál szinte használhatatlanra lassitja a gépem + állandóan shockwave crash-t nyomott.
Töröltem a rákba és felraktam a rá épülő Comodo Dragon böngészőt azóta semmi hibám nincs.
A Chrome meg mondjon le -
#4855 Lassan 1 éve ott vannak, meg szerintem egy random mp3-ról nem tudják megállapítani, hogy eredeti-e. -
#4854 ejnye, az azért necces :D -
#4853 Nekem Google Musicon csak warezolt mp3 van, eddig nem szóltak :D -
ldavid #4852 "elvileg" nem láthatják mit raksz fel rá, vagy legalábbis nem szólhatnak bele -
Ironman2 #4851 ha a google drive-ra feltöltök mp3-at,akkor az warez-nek minősül? -
#4850 Ja és hozzáteszem nem is kell youtubnak menni hanem 7-8 oldal van megnyitva akkor is csinálja.
+ Ami a másik gond hogy több ablaknál olyan szinten belassul a gép hogy félelmetes. Nem is értem hogy amikor anno kijött ez a böngésző semmi baja nem volt és egyre csak fejlődik de visszafelé :( -
#4849 nekem is -
#4848 Nekem Win8 x64 van,és használhatatlan,amióta átáltam a youtubon html5-re azóta a youtube jó. -
#4847 Nekem is azzal omlott össze 3-ból 1 alkalommal. Sajnos így nem nyújtja azt az élményt, mint a régi, stabil Chrome-ok :/ -
#4846 Win 7 64bit!
-
#4845 mi az operációs rendszered? #4837-hez hasonlóan nekem sincs ilyen (max ritkán akkor omlik össze ha 20 tabnyi youtube tab van nyitva, azt nehezebb feldolgozni) -
#4844 Ez a shockwave plugin folyamatos összeomlása már soha a jó életbe nem lesz javítva örökre ilyen marad? -
#4843 50% körül pörgeti a CPU-t a chrome, akármit csinálok. Inkognitó módban is futtattam, de nem javult meg, szóval nem kiegészítő okozza. Valamit ötlet, hogy mi lehet a probléma? -
#4842 Bitorrent plugin (kliens) Chromehoz