Google Chrome
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A megoldás, törölni kell a Cookies-journal nevû fájlt amit én itt találtam: C:\Users\NÉV\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default
Ez de rohadt idegesítõ volt, ha ez valami bug akkor remélem majd javítják.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
fuck mmo's..i.,
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Hogy ilyen saját fileokra mutató oldalon megy-e nem próbáltam. Amirõl persze eszembejut, hogy miért nem file managerrel másolod onnan át õket, de gondolom van valami oka. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
[/img]
kinlodtam aztán ujra telepitettem, a kedvenceket mentettem és visszamásoltam
most müxik minden
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
olyan gondom lenne hogy ma hazaértem, nézném a gmail levelezést és nem nyitja meg a leveleket (böngészõ, meg minden ilyesmi elõzményt töröltem)csináltam regisztri takaritást meg efféle de továbbra sem nyitja meg a leveleket - kiiírja hogy betöltés és ennyiben marad.
Help?
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
[merlinw.org]
Se többsoros könyvjelzõ-eszköztáras, se egy normális tab-kezelõt nem találok. 😞
Ja, amúgy mondja már meg valaki, hogy tudom áttenni a chromba a ff-os könyvjelzõim..
az importásással nem teszi a könyvjezõ eszköztárra azokat, egyesével beírogatni nem nem akarom.
A Firefoxal és Explorerrel nincs ilyen gondom
Csak egy szürke ablak van, a közepén egy puzzle darabbal és azt a szöveget írja ki hogy: "Nincs megfelelõ plug-in a tartalom megjelenítéséhez"
De milyen plug-in-t telepítsek?
Az mitõl lehet, hogy egy-két HD minõségû videót nem játszik le rendesen a Chrome? Vagy ez egyáltalán a böngészõ hibája? Hiányzik valami szoftver talán a géprõl?
Itt egy kép, hogy milyen, több videóval is csinál ilyet:
Ilyen a videó képe
Itt meg a videó
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
Van erre vmi fix?
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

GET OVER HERE!
a legújabb 47-es végû verzióban, hogy tudnám visszaállítani a tray icon-t, hogy mindig fusson háttérben ill. induljon a windows-al ?
be van most is kapcsolva, mint korábban, de nem mûködik 😞
[NOTEBOOK] HP Elitebook: i5; 8GB DDR3; 128GB SSD + 750 GB HDD [KONZOL] XBOX 360 Slim 250 GB [MOBIL] Nokia Lumia 620
Segítséget szeretnék kérni!
Eddig, amikor elindítottam a Chrome-ot, úgy jött be hogy bal felül 1 Új lap -látszódott alatta pedig 8 kis ablakban az általam berögzített leggyakrabban használt oldalam... igy nagyon egyszerû - gyors volt az adott lapok indítása...
Viszont tegnap óta a 8 kisablak csak fehér-üres képet mutat... kérdésem az lenne hogy tudom oda elmenteni ismét az általam leggyakrabban használt oldalakat?
Próbáltam Beállítások/Induláskor
- Új lap oldal megnyitása
- Folytatás ott, ahol abbahagytam
- Adott oldal vagy oldalak megnyitása.
de itt sehol nem tudtam beállítani...
Segítséged elõre is köszi.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Na, de amiért én jöttem...valami normális helyesírás ellenõrzõ addon nincsen? 😊